by Eliana De Lucia Hétf. Jún. 24, 2013 10:11 pm
- Hát jó. Akkor ha valami történik vele, majd elmondom. Feltéve ha megtalállak. Mindenesetre megígérem. *A kisujját nyújtja a fiú felé, az ígéret lepecsételése végett. * - De akkor neked is meg kell ígérned, hogy elmondod, ha valami baj van. *Úgy gondolja, ha már ez így történt, akkor legyen kölcsönös a megbeszéljük ha rossz napunk van tevékenység. Így amúgy is könnyen meg lehet ismerni a másikat. Vagy legalább is egy másik oldalról biztosan.* - Őszintén szólva, örülök, hogy nem olyan vagy, mint amit eddig láttam belőled. Akkor már nem beszélgetnék veled. Elég ellenszenvesen viselkedtél. Bár a múltkor én sem voltam jobb. * Feleli beismerően, majd hallgatja a fiú további magyarázatát. * -Van egy húgod? Megjegyzem. Menni idős? Biztos nehéz lehet neki az iskolában. Kedves tőled, hogy segítesz neki a tanulásban. * ~Nahát. Nem is gondoltam volna, hogy igazából egy szerető, segítőkész bátyus.~* Amint ebbe belegondol, egy percre szomorúság ül ki az arcára. Igen, megint eszébe jutott a családja, főleg a bátyja. Ő is mindig segített neki. Annyi szeretetet kapott tőle, amit nem is tudja hogyan hálálhatott volna meg. Biztosan az anyjuk helyett is vigyázott rá. Érezte, hogy bátyja mindenben kárpótolni akarta az anyjuk hiánya miatt. A fiú következő mondatai azonban kizökkentette a bús visszaemlékezésből. És valamiféle kellemes érzést keltenek benne.* - Nos. Elég türelmes egyéniség vagyok, tehát semmi baj. A kiengesztelésre meg kíváncsi leszek. * Feleli egy csábos mosoly kíséretében, majd ismét nevetni kezd a fiú megjegyzésén. * - Jaj nekem.. Nem vagy te egy kicsit túl eltelve magaddal Colin drága? *Kérdezi még minden nevetve.* - Amúgy szoktam beszélgetni a ház-társaimmal, csak nem zavarok, amikor elfoglaltnak tűnnek, főleg ha párban vannak. Meg nem vagyok én ott olyan sokat. És van hogy nagyon sietek. *Magyarázza, hogy miért fordul elő még mindig, hogy van olyan, akit annyira nem ismer. Aztán csak bólint egyet, és elindulnak a zeneterembe. mikor megérkeznek és belépnek az immár sötét terembe, felkapcsolja a lámpákat és egy nagyot szippant a levegőből. Ezután egy széket húz a zongora mellé, és kíváncsi tekintettel pillant a fiúra, azt üzenve, hogy szeretné meghallgatni hogyan zongorázik.*