Fyron Akadémia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!

Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

+31
Atanas A. WIlliams
Abigail Aleksev
Delia
Elizabeth Cobb
Rachel Morrow
Colin McCartney
Galen Blaide
Eliana De Lucia
Ragnar Solberg
Amanda Helgesen
Yan Antonov
Liliya Antonov
Loras M. Merlioth
Lord Sayon Merlioth
Alexander Silver
Bianca D. McCarthy
Caleb Helroy
Nathaniel Jenkins
Patric J. Morgan
Lily Hollow
Nicole Brise
Christopher Acerlot
Maureen Caiside
Victoria Jones
Horváth Réka
Kamen Grozdan Branimir
Giselle Céline Marceau
Caliin Preween
Barbara Decker
Fredrik Laine
Lucien du Bois
35 posters

Zeneterem

Lucien du Bois
    Lucien du Bois
    .::Diák::.

Zeneterem   Empty Zeneterem

Témanyitás by Lucien du Bois Hétf. Jan. 02, 2012 12:43 am

A közös társalgóból nyíló zeneterem. Az ajtón belépve hangszerek széles kínálata fogadja a belépőt: itt bárki megtalálhatja, amit szeretne. Bármilyen hangszeren is játszol, itt van olyan. Még egész különlegességek is találhatók, nemzeti hangszerek, és minden. Kintről nem hallatszik, ha valaki idebent játszik, és persze a hely néhány erősítővel is fel van szerelve, így ha valaki durvább féle zenét akar megszólaltatni, megteheti, a teljes hangszigeteltség miatt nem fogja megzavarni a kastély többi helyszínét.

Zeneterem   14383735_4922f291399e8369d57f40588eb07d5d_m
    Fredrik Laine
    Fredrik Laine
    .::Őrző: Cameos::.

Zeneterem   Empty Re: Zeneterem

Témanyitás by Fredrik Laine Hétf. Jan. 23, 2012 4:33 pm

*A Cameosos finn lidérc kivételesen nem a számítógép előtt ücsörög. A zeneteremre úgy fél órája bukkant rá, és azóta a szintetizátoron különféle számokat szólaltat meg. Most a Skillettől a Whispers in the dark van soron, amit a srác nagyon jól ad elő. Mai öltözéke a fiúnak egy fekete Linkin Parkos pulcsit visel sötét kék farmerrel, és Adidas cipővel. Barna haja szokásához híven felzselézve, mert neki ez így jó. Utálja ha a haja a szemébe lóg, viszont nem akar rövid frizurát vágatni magának. Tehát ezzel oldotta meg a dolgot. Lapoz egyet az előtte lévő kottafüzetben miközben a tegnapi dolgokon agyal.* ~ Azt a nagyképű szőkét én megfojtom... *Morogja magában, és durcásan rávág a billentyűzetre.*
    Barbara Decker
    Barbara Decker

Témanyitás by Barbara Decker Hétf. Jan. 23, 2012 4:44 pm

*Egy hasonló kinézetű srác érkezik a zeneterembe. Ő gitározni jött, leginkább azért, mert unatkozott meg mehetnéke volt. A lényeg a lényeg, hogy most ő érkezik, és amint az ajtót kinyitva meghallja a zongorát, azonnal felismeri, hogy ez a bátyja technikája. Amikor pedig amaz rácsap a billentyűkre, felnevet.* - Na, kit képzeltél oda bátyus? *vigyorog szélesen, majd kényelmesen elballag a gitárig, keres egy széket, és elkezdi próbálgatni a húrokat.* - Jut is eszembe, király volt a tegnapi műsor. Antoine-nal betegre röhögtük magunkat *nevet. Közben igyekszik rendesen beállítani a gitárt, ami kissé el van hangolva, legalábbis véleménye szerint...*
    Fredrik Laine
    Fredrik Laine

Témanyitás by Fredrik Laine Hétf. Jan. 23, 2012 4:54 pm

*Ő édesen és ártatlanul játszik a teremben. Na jó nem. Morcos képpel nyomogatja a billentyűket, mert mert a szokásosnál is rosszabb a kedve. Mikor Elias belép a terembe, és megszólítja a másik felé fordul vigyorogva.* -Hello öcsikém. Kit? Hát azt a szőke hisztérikát, aki tegnap valószínűleg hallucinált, mert azt hiszi magáról, hogy valami menő sztár. *Vonja meg a vállát, majd visszafordul a szintetizátorhoz.* - Örülök, hogy tetszett. Az a szőke piperkőc sok mindent képzel magáról, de egyszer letörlöm a vigyort a képéről. Szóval szerintem még jó pár ilyen estében lesz részetek, ha időben fent lesztek. *Horkant fel megint, mert mint tudjuk ez Frednél a röhögés akar lenni. A tegnapi szócsatában meg nem is volt kérdés ki kerül ki győztesként. Ő lapoz még egyet a kottában, és az In the endet kezdi el játszani.* -Na, és El te most mit fogsz játszani? *Érdeklődik a másik, aki ugyebár a hangolással van elfoglalva.*
    Barbara Decker
    Barbara Decker

Témanyitás by Barbara Decker Hétf. Jan. 23, 2012 5:20 pm

*A fiú szavaira jókedvűen felnevet, és megrázza a fejét.* - Miért nem hagyod figyelmen kívül? Csak egy a sok idegesítő piperkőc közül. *Aztán ugyebár elvonul a gitárig, közben hallgatva a másik panaszkodását.* - Azért óvatosan. Legalább szokd meg a helyet, mielőtt verekedni kezdesz *nevet fel.* - Viszont a stand uppolásotokat szívesen nézem. Meg a szájkaratét *vigyorog jókedvűen. A másik kérdésére vállat von.* - Nem tudom. Csak úgy valamit. Amit sikerül *nevet fel. Aztán, amikor felismeri a dalt, egy pillanatig némán játssza ő is, majd egy fél perc elteltével bekapcsolódik. Mert a legtöbbet, amit Fred megtanult eljátszani, azt ő is. Csak az együtt zenélés kedvéért...* - Egyébiránt hogy alakul az élet, bátyó? *kérdezi jókedvűen.* - Én imádom az új sulit. A hely is király, meg a szobatársak is, legalábbis én mázlista vagyok *nevet fel.*
    Fredrik Laine
    Fredrik Laine

Témanyitás by Fredrik Laine Hétf. Jan. 23, 2012 5:32 pm

- Nem tudom. Talán, mert ha én elviselem a nyafogását akkor szenvedjen ő azzal, hogy elviseli a megjegyzéseimet. *Vonja meg a vállát, mert így gondolja. És tényleg. Aki szenvedést okoz neki, az ugyanolyan szinten fog szenvedni, mint ő.* -Megszoktam. Tudod, hogy hamar alkalmazkodok. És tudod, hogy ha verekedésre kerül a sor azt általában nem én indítom. *Vigyorog pimaszul, mert ha Alexander kezet emelne rá ő járna rosszabbul.* -Persze, tanulsz Alexander mestertől, mi? Sensei. *Horkant fel megint, majd mindketten zenélni kezdenek. Az pedig igaz, hogy a legtöbb számot együtt adják elő, mert legalább van közös programjuk.* -Hogy alakul? Szarul. De csak a szöszke miatt, de őt úgyis szívatni fogom. A másik srác egész normális meg az a csaj is. Tudod, aki elénk jött a kikötőbe. *Válaszol a másiknak. A szerencsés dologra aztán tényleg felröhög.* -Mert túl jó vagy ahhoz, hogy szívassanak. Mit szólnál hozzá, ha valamelyik nap szívatnánk a többieket? Helycsere. Tudod, mint régen. *Töri a fejét megint valami csínytevésen. Mert miért ne?*
    Barbara Decker
    Barbara Decker

Témanyitás by Barbara Decker Hétf. Jan. 23, 2012 5:58 pm

*A testvére első mondatára csak felnevet, és megrázza a fejét. Tipikus Freddy.* - Na, igen. De végül is Alex fogja megszívni, ha megpróbál megverekedni veled *vigyorog.* - Engem is mindig lecsaptál *nevet fel, visszaemlékezve a gyerekkori verekedéseikre. Hiába, El nem annyira bunyómester, mint Fred. Az Alexander mesterre csak felröhög.* - Jaja, ő egész jó arcnak tűnik. Hogy is hívták? Giselle? *Jó névmemória, na.* - Viszont az a srác az én szemszögemből annyira nem tűnt normálisnak *röhög fel.* - Igaz, nem volt kevésbé őrült, mint Antoine, Ethan, meg úgy mellesleg én, de nem baj *vigyorog jókedvűen. A túl jóra felnevet, aztán amikor szóba kerül a másik bőrébe öltözés, a vigyora kissé ördögivé válik. Az In the end után hagy egy pillanat szünetet, majd jókedvűen a húrok közé csapva a Numbot kezdi el.* - Tetszetős ötlet, tesó *vigyorog.* - Majd valahogy ide kell szoktatni sok embert a közös társalgóba, hogy egyszerre sokakat tudjunk szívatni. Vagy esetleg még azt lehetne megcsinálni, hogy te összeismerkedsz az erethonosokkal, hogy tudják, hogy te cameosos vagy, én meg fordítva, aztán majd nézegetnek, amikor másik házból lévőként úgymond besétálunk a társalgókba *nevet. Azért őt sem kell sokáig csábítgatni egy jó kis csínytevésre... Egyébként is az egyik kedvenc mulatsága, hogy Fredet játszik, szóval ő benne van. Ebben bármikor.*
    Fredrik Laine
    Fredrik Laine

Témanyitás by Fredrik Laine Hétf. Jan. 23, 2012 6:11 pm

- Hát tudom. A házvezem úgyis megvéd, ha az az angyalka támadna. Lord Sammaelnél egy lidérc vs. angyal párbajból úgyis én kerülnék ki győztesen. * Nevet fel gonoszan, mert olyat is tud csak ritkán hallani röhögni. De ha röhög akkor meg gonoszan szóval addig jó, amíg horkantgat.* -Az azért volt, mert te nem vagy bunyós alkat. *Rándítja meg a vállát, mert így van. Mostanában tényleg nem is verekednek. Mostanában Fred másokat provokál.* -Igen, azt hiszem úgy. De nem te kapcsoltad be tegnap? Mert én nem. *Pillant kérdőn a másikra, hiszen ő biztosan nem kapcsolta be a beszélgetésbe az őrző csajt.* -Azért mert amikor dumáltam vele már kikapcsoltam a kamerát, és a hisztigépnél a Vihogi még mindig jobb. *Újabb vállrándítás, majd hozzátesz valamit.* - De azt is tegyük hozzá, hogy mi vagyunk a legnormálisabbak. *Á, kicsit se egoista. Van önbecsülése, mint látszik csak ő nem mutatja ki társaságban, mint Alex.* -Ez egy jó szám. *Mondja később a Numb-ra, és becsatlakozik némi szintetizátor kísérettel.* -Jó ötleteink vannak az egyszer biztos. Mellesleg az a csaj. Giselle, valami bandát szervez. Szóval szerintem ha besegítünk majd náluk akkor tuti ide fog csődülni a nép. *Kajánul elvigyorodik, már a fejében összeállt a Nagy szívató show programja.* -Az is remek ötlet. Viszont, ha bárki beléd kötne öcsi csak szólj, és eljátsszuk a szokásosat, oké? Tudod, hogy Lainékkel senki nem szórakozhat büntetlenül.*Az utolsó mondatok alatt természetesen azt érti, hogy a tesójaként verekedik másokkal.* - Na szóval. Te láttad az én szobatársaimat. Most mesélj te a tiédről.
    Barbara Decker
    Barbara Decker

Témanyitás by Barbara Decker Hétf. Jan. 23, 2012 6:57 pm

- Az is igaz *nevet fel.* - Ő a pártunkon áll, úgyhogy Alex próbálkozhat *vigyorog szélesen. Khm. Úgy tűnik, ezek ketten majd hülyék lesznek nem kihasználni Sammael elfogultságát... És Elias már eléggé jól ismeri Fred röhögéseit, így azon is csak szélesen vigyorog.* - Ez így van *kuncog a bátyja szavaira. És vélhetően Elnek addig jó, míg nem ő verekszik Freddel. Bár az is igaz, hogy akkor azért csak-csak kíméletesebb, mint amikor valaki ismeretlent ver...* - Nem, asszem az Antoine volt. Bár, végül is mivel csak mi hárman voltunk gépnél, ezért elég valószínű... *von vállat. Hát, nem is ő volt az elkövető, szóval kizárásos alapon...* - Jaaa, értem *bólogat a kamenes részre. Az utolsó mondatra meg felröhög.* - Bizony, bizony *ért egyet nagy lelkesen. Amúgy ő természetesen tudja, hogy a tesójának nincs baja az egójával. Talán csak egy picurit túlsúlyos, de valószínűleg úgysem lehet fogyókúrára fogni, szóval... A szám dicséretére bólogat, majd szóba kerül a szerepcsere.* - Remek ötlet! Azt épp tökéletesen ki lehet használni *vigyorog szélesen.* - Minél többen ismernek minket, annál jobbat szól *nevet gonoszan. Ó, igen, tud azért ő ilyent is.* - Oké *biccent a szokásos dologra, aztán megvonja a vállát.* - Bár engem nem szoktak csesztetni. Tudod, mert én olyan jó fej vagyok *vigyorog jókedvűen, aztán a másik a szobatársairól kérdezi, mire vállat von.* - Igazából annyira nem szörnyűek. Antoine kissé elmebeteg, de nem olyan vészes, legalább lesz min röhögni, Ethan meg olyan átlagos, de jó arc, én bírom. Meg elvileg van egy csaj is, de vele még nem sikerült találkoznom. Biztos a szobájában bújkál, mert nem elég jó a sminkje *nevet fel. Határozottan fogalma sincs, ki a negyedik háztársa, de igazából annyira nem is izgatja. Mert elég neki az a kettő is, akivel egy szobába van zárva... Na jó, nem. Különben bent maradt volna az Erethon társalgóban. Ki akarja használni, és annyi embert meg akar ismerni, ahányat csak tud. Imádja a társaságot, hiába...*
    Fredrik Laine
    Fredrik Laine

Témanyitás by Fredrik Laine Hétf. Jan. 23, 2012 7:21 pm

- Hát próbálkozni próbálkozhat, de a tesója is szerintem előbb engem véd meg, mint a szőkét. *Kajánul vigyorog, és igen. Hülye lesz nem kihasználni a Sammael által szerzett "előjogait". Bármikor és bármilyen eszközt bevet annak érdekében, hogy elérje a céljait. Nem hiába profi a verekedésben, mások kihasználásában, a csendes megfigyelésben és a hazudozásban. Valóban, Eliasnak tényleg addig jó, amíg a bátyja nem őt páholja el. Az meg természetes, hogy Eliast nem üti meg olyan erősen, mint mondjuk ha Alexandert verné.* Értem. Mintha említette volna a nevét. na mindegy. Szóval akkor az a legfőbb célunk, hogy kiderítsük ki kivel van jóban. Mert utána már könnyebb lesz kiismerni a diáksereget. *Khm. Frednek elindult a csendes megfigyelő módja.* -Lidércnek lenni jó dolog, főleg ha van védelmezőnk is van. *Vigyorog szélesen. Úgy tűnik a finn srác feltalálja majd magát az új helyen. Az egóját meg tényleg nem lehet fogyókúrára fogni. * -Az nem gáz, ha sikerül titokban tartani azt. *Célozgat erősen a Vadász dologra. Jól lesz azt tényleg titokban tartani. Végülis eddig sikerült nekik.* -Tudom, te jófiú vagy. *Horkant fel megint jókedvűen.* -Akkor jó. Tehát nincs ilyen nyomorék szöszke hisztis sztárpalántád. *Sóhajt egyet. Legalább a tesóját nem zaklatják ilyen gyökerek.* - Visszatérve arra a témára. Soha senkinek még az életünk árán se mondjuk el. Rendben? Az egy dolog, hogy a házvezetőnk tud rólunk, de semmiféle jött-mentet nem kéne beleavatni a dolgokba. *Ezzel lezártnak tekinti a témát, és játszogat tovább a szintetizátoron, és ezúttal halkan énekel is hozzá.*
    Barbara Decker
    Barbara Decker

Témanyitás by Barbara Decker Hétf. Jan. 23, 2012 9:06 pm

- Az már azért jelent valamit, ha még a tesója is inkább téged véd, mint őt *nevet fel. Ő mondjuk nem ennyire törtető, csak jól esik neki, hogy valaki mellettük áll. És Elias alapból is bízik abban, hogy Fred őt nem bántja, sőt, megvédi, ha valami gond van. Testvére manipulálgatásán csak jókedvűen röhög: túl jól ismeri Fredet.* - Bizony. Igazából ezért volt a legtöbb értelme idejönni, a Lord védelmébe. Itt vagyunk szerintem a legnagyobb biztonságban, azzal együtt. *A jó fiús dologra is nevet, ahogyan Alex jellemzésére is. Rettentően jól szórakozik azon, ahogyan Freddy szenved állandóan Alexen. És azzal sem fog különösebben foglalkozni, hogyha Alex az ispotályban végzi. Sőt, talán még ennél súlyosabb esetet is figyelmen kívül tudna. Igen, alapvetően ő jó beállítottságú, és kerüli a konfliktust, de mindez az angyalokkal szemben, főleg azokkal szemben, akikkel a testvérének vitája van. Ő maga akkor cselekszik igazán vadászként, ha a tesója kéri, vagy ha valami komoly, személyes sérelem éri. A következő szavakra bólint, és az este legkomolyabb arcát produkálja.* - Ez egy percig sem volt kérdés. Ennek titokban kell maradnia. Az egyébként a legkevésbé sem meglepő, hogy Sammael tudja. Elvégre ő mégiscsak a fővadász, vagy mi a nyavalya *von vállat. Aztán ugye a bátyja eljátszogat a szintetizátoron, ő meg még egy számot elgitározgat maga elé, aztán ásít egyet, leteszi a gitárt, és felállva kinyújtózik.* - Azt hiszem, hogy én lassan elindulok felfelé. Ápolgatom a kapcsolatokat *kacsint. Aztán egy rövid vállveregetés után megindul az ajtó felé.* - Jó éjt, bátyó. Holnap beszélünk *mosolyog rá, aztán elindul fölfelé a társalgóba, ahol köszön Cereliának és Ethannek, ha még ott vannak, majd fürdik, és bedől az ágyba. Aztán hogyha a többiek csatlakoznak, akkor valószínűleg még szóval tartja őket egy óra-félóráig, aztán az álomba szenderül. Másnap meg még a naplójába is firkant pár sort, de ahhoz ma este már rettentően lusta...*
    Fredrik Laine
    Fredrik Laine

Témanyitás by Fredrik Laine Hétf. Jan. 23, 2012 10:06 pm

- Hát, tudod hogy az ujjam köré csavarom az embereket, ha tetszik nekem ha nem. *Horkant fel, de azért továbbfűzi ezt a gondolatot.* - Különben is szegény ártatlan lidérc kölyök oldalán áll, aki semmit nem vétett, mint a támadó tesó mellé, aki bántja a Lord szegény kicsi diákját. *Érzékenyül el a hangja, és látványosan szipog egyet-kettőt. Van színészi tehetsége na. Mellesleg Fred már csak ilyen számító dög szóval neki a "mentora" védelme sokat nyom a latba.* - Az igaz. Meg persze itt akár tudnánk kamatoztatni a képességeinket. *Bólogat nagyokat az idősebb Laine fiú. Egyébként ő nem várja el, hogy az öccse komolyabban vegye a Vadász létet. Elég ha Fred űzi rendszeresen az "ipart".* -Igaz. Tehát akkor ez a mi titkunk marad... Meg persze a Lordé. *Bólint még egyszer nyomatékosan. Nem akarja világgá kürtölni a dolgot, így minden egyes új helyen tisztázza ezt a dolgot Eliasszal.* -Rendben öcsi. Én még maradok, de lehet nekem is vissza kellene mennem. Ápolgatni a kapcsolatokat a lány részlegen. *Vigyorogva felhorkant. Nem gondolta komolyan, viszont az Őrző lányokkal jó lenne összehaverkodni. Azok biztosan megvédik. * -Jó éjt. Az meg természetesen, hogy dumálunk. És öcsi! Holnap reggel, gyakorlat. Ne felejtsd el!*Int Eliasnak, majd még eljátszik egy Green Day számot, és ő is visszatér a társalgójába. Beszélget kicsit még a kint lévőkkel, majd ő is lezuhanyozik, ellenőrzi a dolgait, és lefekszik aludni. Holnap reggel meg az lesz az első dolga, hogy felkeresse egy hatalmas sporttáskával az edzőtermet.*
    Caliin Preween
    Caliin Preween

Témanyitás by Caliin Preween Hétf. Feb. 27, 2012 6:42 pm

-Nekem a német nagyon furcsa nyelv. Csak a suli miatt vizsgáztam belőle. Anyanyelvi szinten inkább a francia és koreai megy. Valahogy...könnyebb, a furcsa nyelveket megtanulni. - *nevet idegesen. Majd amikor megemlítik Toni-t, lehajtja a fejét.*
    -Neked nyafogott? Úr isten, nem képzeltem volna róla. Bár nem tűnt annak a nagyon bátor srácnak. Bár Piggot tényleg szőrnyű csőrös. Ha valami felkelti a figyelmét megkóstolja. Szóval nem biztos, hogy kiengedem ezentúl. - *felnevet. Azért tényleg vicces volt a jelenet. Ő elesik a szőnyegben, a madár támad. Kívülről biztos vicces volt.*
    -Zongorázom. Az egyetlen hangszer amit megtudtam tanulni elég jól. - *idegesen elmosolyodik, és a fiú után ered. Mikor elérték a szobát, egyből elámult. Pont így képzelte el a termet. És ott volt kedvence, a zongora. Egyből rávetette magát, Darwint pedig a vállára rakta.*
    -Elias, megmutatod, hogy tudsz játszani? -* pillant Caliin a fiúra.*
    Barbara Decker
    Barbara Decker

Témanyitás by Barbara Decker Hétf. Feb. 27, 2012 7:08 pm

- Mert minél furcsábbak a szavak, annál könnyebben megragadnak *bólint. Nála legalábbis így van.* - Oh, Antoine nagyon szeret nekem pampogni. Egyébként nem Piggot az egyetlen őrült madár, a szobátokban lévő sólyom se kispályás. Jó is lesz, ha féken tartod *nevet. Egyébként ha ő látta volna a jelentet, egészen biztosan megszakadt volna a röhögéstől. De hiába, Elias majdnem mindenen jót tud nevetni, szóval...* - Majd összehozlak a tesómmal, ő is zongorás *kacsint.* - Vagyis szintetizátoron szokott játszani, de zongorázni is tud *pontosít. A lány elragadtatását szélesen vigyorogva nézi, aztán megkérik, hogy játsszon valamit, mire felvonja a szemöldökét, aztán bólint.* - Oké, egy fél pillanat és kitalálom, mit mutassak. *Ezzel odasétál a gitárhoz, felkapja, és meggyőződik róla, hogy ezúttal nincs annyira rémesen elhangolva, mint legutóbb. Aztán leül a székre, és egy pillanat gondolkozás után játszani kezd, és nem csak gitározik, hanem énekel is mellé.*

// Zene //
    Caliin Preween
    Caliin Preween

Témanyitás by Caliin Preween Hétf. Feb. 27, 2012 8:15 pm

-Ez így van nálam is. De még nem igazán jártam külföldön, hogy megcsillogtathassam nyelvtudásom. - *nevet. Caliin elképzeli, ahogy Piggot észre veszi a sólymot. Egy toll sem marad szárazon. A gondolaton halkan felnevet.*
    -Héé attól függ, hogy néz ki tesód. Aztán meggondolom. - *kacag halkan. Tudni illik, csak egy srácba volt belezúgva, az is fekete hajú volt. A szőkéket valahogy nem bírja. A "páva" jelző igazán illik rájuk.
    Mikor már bent vannak a teremben, Caliin megkéri Elias-t, hogy játszon valamit. Amint meghallja a fiú hangját elámul. A szám végén tapssal és mosollyal díjazza a srácot.*
    -Tehetséges vagy. Bár én klasszikusban utazok. - *megropogtatja ujjait, amelyek hangosat reccsennek. Felhajtja a zongora tetejét, beakasztja a pálcát, és helyet foglal.*
    -Ajándék, mert ügyes vagy. És belém szállt egy kis versengés. - *elmosolyodik és belekezd az egyik kedvencébe.*

-Beethoven: Moonlight Sonata-
    Barbara Decker
    Barbara Decker

Témanyitás by Barbara Decker Hétf. Feb. 27, 2012 8:47 pm

- Akkor ideje elkezdeni *kacsint vidáman a lányra. A testvérére vállat von, és vigyorog.* - Lényegében ugyan úgy, ahogyan én, csak kevésbé kócos a haja és nincs szemüvege. Ikrek vagyunk *nevet. Azt már nem teszi hozzá, hogy Fred egyben sokkal mogorvább is nála: azt úgyis észre lehet venni. A tapsra szélesen vigyorog, és meghajtja a fejét.* - Köszönöm *vigyorog szélesen. A klasszikusra vállat von.* - Sajnos azt gitáron kicsit nehezebb átadni *nevet. Aztán kényelmesen hátradől, és hallgatja a darabot. Nem mondhatni, hogy nem értékeli a klasszikus zenét, pusztán eljátszani nem igazán tudja. Amikor a lány végez, ő is tapsol.* - Nagyon szép volt, remekül játszol *dicséri meg.* - Akkor most én jövök, igaz? *kérdezi vigyorogva, és egy pillanat várakozás után bele is kezd egy következő számba. Hát, meg kell hagyni a kettő egymás után kissé hirtelen stílusváltás, de ma ez járt a fejében...*

Tonight tonight gitár cover

// FAGY //
    Fredrik Laine
    Fredrik Laine

Témanyitás by Fredrik Laine Vas. Márc. 11, 2012 7:17 pm

*Hét órája. Nem több, nem kevesebb. Fredrik már kerek hét órája a zeneteremben kuksol. Szegény beteg, nagyon súlyos betegségben szenved. Mi a baja? Énekel. Fred énekel, pedig már több mint 100 éve nem énekelt mást a finn himnuszon kívül, de most végre megtörte a csendet. Ebben a hét órában a laptopja társaságában a kihalt teremben ücsörgött, és bömböltette a zenét Az utóbbi fél órában kezdett énekelni. Eleinte csak suttogta a szöveget, majd egyre hangosabban énekelte. Avenged Sevenfoldot és Three Days Grace-t hallgat a srác, tehát még nem valami normális zenét, de haladás. Hétéves kora óta nem énekelt semmit a himnuszán kívül. Szóval itt az ideje, hogy észhez térjen. Ma váltott pár szót Gis-zel meg Lilyvel aztán azóta egyedül van. Szegény Lasse sem tudja hova tűnt a másik. Most perpill Fredrik ül a földön, ölében a laptop és a Nightmare-t énekli. Igen, nem komplett. De próbál javulni. Tegnap már Alexszel is kibékült! Már csak tényleg némi önuralmat kéne gyakorolnia, de egyenlőre ez még nagy falat neki. Az meg hogy az öccse elolvasta-e a blogját. Nos… Kérdéses, de egyenlőre nem jutott el addig, hogy felmásszon chat-re, vagy felkeresse Eliast. Bár most nem is nagyon akar az ikertestvére elé kerülni. Elhelyezkedett a padlón, és felzselézett fejét rázza miközben a lábát ütemesen csapkodja a földhöz.*
    Barbara Decker
    Barbara Decker

Témanyitás by Barbara Decker Vas. Márc. 11, 2012 7:36 pm

*Elias halkan nyit be a közös társalgóba. Egyrészt zenére vágyik, meg egy gitárra - el kellett volna hoznia a sajátját -, másrészt pedig reménykedik benne, hogy talán a zeneteremben megtalálhatja a bátyját. Amikor pedig meghallja az énekhangot, egy pillanatra megdermed, majd boldog mosoly ül ki az arcára. Mindehhez persze hozzá kell tenni, hogy annyit bőgött tegnap este óta, hogy a szemei még mindig vörösek. Persze a többiek próbáltak segíteni neki, de mindössze a százas papírzsepit meg a csokit volt hajlandó elfogadni. A barna hajú fiú tehát óvatosan kinyitja a zeneterem ajtaját, és megpillantja a testvérét. Ahogyan arra a hang alapján is számított.* - Jó újra hallani a hangodat, Freddy *mosolyog rá halványan. Süt róla, hogy nem dühös, érezni, hogy a tegnapi harag és frusztráltság már sehol sincs. Inkább valami szomorúság és lehangoltság keverék van benne, de mindemellett már jelentősen jobban van, mint tegnap este volt, amikor elrohant a fiútól. Természetesen elolvasta a testvére blogját, noha amikor megkapta az sms-t, az volt az első dolga, hogy földhöz vágja a telefont. De nála sose tart sokáig a harag: egyszerűen túl megbocsátó típus.*
    Fredrik Laine
    Fredrik Laine

Témanyitás by Fredrik Laine Vas. Márc. 11, 2012 7:47 pm

*Annyira lefoglalja a zene, hogy igazából azt sem hallaná meg, hogyha a társalgóban épp bombát robbantottak volna, vagy épp Lasse húzkodná a bútorokat, hogy dizánjosabbá tegye a helyiséget. Egyébként ő is meglepődött azon, hogy énekel, mert nem szokott. Tényleg nem, és fogalma sincs arról, hogy mégis hogyan kívánkozott ki belőle az éneklés, amit eléggé sikerült elfojtania, de oké. Énekel, törődjünk bele. Aztán mikor feleszmél arra, hogy kinyílt az ajtó akkor felkapja a fejét, és halványan elmosolyodik. Megvakarja a fejét Elias szavaira, és zavartan felnevet.* - Én is örülök neki. Csak olyan fura… El tudod képzelni, hogy tök nyugodtan itt énekelgetek? Tisztára abszurd. *Szól az öccséhez, majd kiszúrja a másik vörös szemeit, és a fejét csóválja.* - Istenem, öcsi… Hidd el, nem akartalak megbántani. Egy jó nagy barom voltam. Legközelebb, ha ilyen lennék akkor minden jogod meg van rá, hogy lecsapj, oké? *Mondja halkan, majd int a fejével, hogy üljön le mellé a másik.* - Sajnálom. Egy hülye idióta vagyok, de akkora, hogy még ezelőtt nem hordott ekkora szerencsétlent a Föld! *Motyogja alig hallhatóan, majd a laptopján leállítja a zenét, és megint Eliasra pillant.* - Egyébként remélem örülsz. Kibékültem Marceauval. Ma hajnalban. Igaz chaten beszéltünk, de na. Azt hittem fent leszel, de nem voltál. Ő meg fent volt szóval… A lényeg, hogy úgy tűnik szent a béke.*Meséli az eseményeket, hogy valamivel megpróbálja felvidítani Elt.*
    Barbara Decker
    Barbara Decker

Témanyitás by Barbara Decker Vas. Márc. 11, 2012 8:01 pm

*Az abszurdra halkan felnevet, és bólint.* - Egy kicsit az. *Aztán ugye a testvére bocsánatot kér tőle, így élőszóban is, mire megrázza a fejét, a hellyel kínálásra lehuppan, és a következő bocsánatkérés után átöleli a bátyját.* - Semmi baj, tesó. Tudod, hogy már nem haragszom rád. Tudod, hogy még bocsánatot sem kell kérned *motyogja. Mert Frednek tényleg nem kell. Ő az egyetlen, aki bárhogyan megbánthatja, aki bármit mondhat neki, ő az kérés és gondolkozás nélkül megbocsájtja. Aztán ugye elengedi a testvérét, és törökülésbe helyezkedve a kezeit az ölébe ereszti. Az Alexről szóló szavakra halványan elmosolyodik.* - Örülök neki, de remélem nem csak azért, hogy engem kiengesztelj *mondja. A hangjában tréfálódás hallható, de a szemein látszik, hogy azért komolyan gondolja. Az, hogy ő nem volt fent chat-en... Nos, az ágyában feküdt, és a Three Days Grace-szel a fülében zokogott. Már nem is tudja, mit hallgatott tőlük, és az volt a legkevésbé fontos. Csak azért kellett, hogy elzárja a többiektől, meg úgy az egész világtól. Az is csoda, hogy Fred sms-ét észrevette... Pár percig a testvére laptopját bámulja, aztán felpillant a másikra.* - Egyébként elolvastam a blogot *mondja halkan. És itt be is fejezi, mert nem tudja, hogy mennyire kellene elmondania azokat a dolgokat, amit gondol, hogy vajon tudna-e segíteni velük, vagy csak rontana a helyzeten... De végül halkan sóhajt, és megint megszólal.* - Sosem hittem volna, hogy neked meg azért van bűntudatod, hogy odamentél... Még én szégyelltem magam, hogy annyira lefagytam, sőt, még csak nem is voltam képes megsiratni Őket hónapokig. És nem vagyok túl rajta, Freddy. Csak... Csak tudom, hogy attól, hogy Ők elmentek, nincs vége a világnak, és hogy mivel még mi itt vagyunk... És tudod Fred, nekem már csak te vagy *szipog. Igen, megint közel jár a síráshoz, de eszébe jutott az a bizonyos részlet.* - És soha, de soha ne merj többet arra gondolni, hogy öngyilkos leszel. Beleőrülnék *motyogja, és ismét elkezdenek folyni a könnyek az arcán. Igen, tegnap óta valamiféle extraérzékeny állapotban van.* - Nagyon szeretlek, Freddy, és nem akarlak elveszíteni *motyogja rekedtes hangon, aztán idegesen megtörli az arcát. Nem igazán tetszik neki, hogy már megint bőghetnéke van, de egyszerűen, amikor elolvasta azt a részt, akárhányszor újra és újra, mindig elkezdett sírni rajta. Mert még a gondolat is rettenetesen fáj neki. Hogy valaha, valaha elveszítheti az egyetlen személyt, aki megmaradt neki: a bátyját.*
    Fredrik Laine
    Fredrik Laine

Témanyitás by Fredrik Laine Vas. Márc. 11, 2012 8:26 pm

*Ugye beszél, azt mondja, ami épp eszébe jut., és amikor Elias megöleli akkor egy pillanatra ledermed. Nem szokásuk egymást ölelgetni, és ezért mindig meglepi. Természetesen kis fáziskéséssel viszonozza a gesztust, de valószínűleg Elias már megszokta, hogy ilyen szempontból a bátyja agyáig nagyon lassan jutnak el a dolgok.* - Tudom, de akkor is bánt, hogy milyen idiótán viselkedtem. Motyog ő is, de úgy látszik ez egy ilyen nap lesz. Depis és békülős. Elias csipkelődésére jóízűen felnevet. Az elmúlt években az ikertestvére talán nem is hallotta így nevetni a srácot.* - Nem. Rájöttem, hogy hülye voltam, és részben én is hibás voltam a dolgokban. Azt hiszem túl kell tennem magam a dolgokon. De borzalmasan nehéz egy ilyen világnézeten változtatni.* Mondja halkan, de nagyon is komolyan gondolja. Egyébként előre sejti, hogy bajok lesznek a változással, de nem halogathatja tovább, és a szüleik halálán is itt az ideje, hogy túltegye magát.* - Gondoltam. Meg is kaptad volna a magadét, ha nem olvasod el. Egy órán keresztül kómás gépeltem! *Csipkelődik Fred, majd ugye komolyabb témára terelődik a szó. Lehajtott fejjel, némán hallgatja Elias mondandóját.* - Öcsi, ha nem megyek oda akkor nem terelem el Anya figyelmét, és… *A mondat félbe marad, Fredrik hangja megremeg, majd pár pillanat múlva megint normális hangnemben beszél.* - Nekem is azt kellett volna tennem, amit te tettél. Hallgatnom kellett volna rátok… Azt pedig ne szégyelld, hogy a háznál maradtál, hiszen az volt a legjobb, amit tettél. El, te mindig is optimistább voltál, mint én. Érthető, hogy nem voltál képes olyan sokáig siratni őket. Tudom, gondoltam, hogy te sem vagy túl rajta teljesen, de mégis előrébb vagy, mint én. *Mondja komoran, aztán befogja, hogy az öccse végigmondja azt amit szeretne.* - Én is tudom, de nehéz elfogadni. Akárhányszor rájuk gondolok mindig az a kép villan be előttem, mint amikor visszamentünk az otthonunkba néhány holmiért, és olyan kihalt volt. Rideg, mintha nem is mi éltünk volna ott. Borzalmas érzés volt. *Néhány könnycsepp gördül végig az arcán, majd felemeli a fejét, és Eliasra pillant. * - Persze hogy tudom. Nekem is már csak te vagy Elias. Szeretlek öcsi, épp ezért olyan szar érzés, hogy megbántottalak. *Dünnyögi halkan, majd amikor közlik vele, hogy ne próbáljon meg öngyilkos lenni csak felpillant.* - Az sok-sok évvel ezelőtt volt. Úgy 12-14 éves koromban. Hidd el, azóta kinőttem az öngyilkossági hajlamaimat, ha pedig nem nőttem volna ki magamból… Akkor Lasse, vagy Laina verte volna ki belőlem. *Rándítja meg a vállát, mert a finn srácok tényleg szétverték volna, ha erről értesültek volna.* - Hidd el, többé meg se fog fordulni a fejemben. Rájöttem, hogy mégis milyen lenne neked, ha én sem lennék már melletted, és különben is megjött az eszem. *Néz az öccsére, majd letörli a könnyeit, és halványan elmosolyodik.* - Nem fogsz hidd el. Pechedre túl szívós lettem, ahhoz hogy könnyedén eltegyenek láb alól. *Átkarolja az öccse vállát, és azt suttogja a fülébe, hogy ne bőgjön már annyira, mert az is elég ha őmaga bőg.* - Inkább azt áruld el mit akartál játszani mielőtt depizni kezdtünk. Ha jó számot játszol, és van hozzá kedvem akkor akár énekelhetem is a szöveget. *Böki oldalba a másik srácot, és próbálja megnevettetni a másikat.* - Azt egyébként meséltem, hogy tegnap kikészítettem Lassét? A samponjába bugyirózsaszín festéket öntöttem, úgyhogy majdnem agyonvert, mikor észrevette a turpisságot. Persze elárultam neki, hogy simán le tudja mosni. Na akkor aztán egy cseppet lenyugodott, aztán miután ismét fekete lett a csodás hajkoronája szipogva-duzzogva elvonult a szoba másik sarkába. *Mesél a lidérc, de ezt igazából most csak úgy kitalálta. Amúgy megtörtént az eset csak ezt Lasse első napján játszotta el.*
    Barbara Decker
    Barbara Decker

Témanyitás by Barbara Decker Vas. Márc. 11, 2012 8:58 pm

*Nem lepi meg, hogy a tesója kicsit ledermed, elvégre tényleg nem szokásuk ölelgetni egymást. De ebben a helyzetben... Na. Ennyi joga megvan. És igen. Ez már csak egy ilyen nap... Amikor meghallja a tesója nevetését, szélesen elvigyorodik.* - Akkor jó *biccent.* - És tudom, tesó *teszi még hozzá, jóval szelídebb hangon. Eléggé egyértelmű, melyik melyik részre vonatkozik. A csipkelődésre felhorkant.* - Először földhöz vágtam a telefonomat, csak aztán mégis megnéztem, hogy mit írtál *avatja be a bátyját.* - Az a nagy szerencséd, hogy nem karcolódott meg *teszi hozzá, természetesen nem komolyan beszélve. Aztán ugye komolyabbá válik a helyzet. Fred első mondatára szóban nem reagál, csak megérinti a testvére kezét. Nem tud mit mondani. Tudja, hogy hiába mondaná, hogy a bátyja nem hibás a dologban, nem tudná megváltoztatni a másik gondolatait. Ezért hát nem is próbálkozik vele, csak érezteti, hogy ő nem hibáztatja a másikat a szüleik halálában. Egyébként Elias viselkedésében egy nagyon erős nyoma van annak, hogy még gyászol: soha, soha nem mondja ki az anya, apa és szüleink szavakat. Mindig őkként utal rájuk.* - Lehet... *motyogja. A következő mondatokra pedig bólint: igen, a másiknak igaza van. Amikor Fred arról beszél, hogy milyen volt visszamenni a házba, maga előtt látja a dolgokat, de egyszerűen... Nem képes érzelmeket társítani az egészhez.* - Én nem tudom, Fredrik. Egyszerűen annyira felhagyott az agyam a működéssel, egyszerűen annyira képtelen voltam felfogni, hogy mi történt, hogy az egész életünk megváltozott, hogy... Nem tudok érzelmeket társítani az emlékhez. Mert egyszerűen nem éreztem semmit *motyogja. Ez az, amit szégyell, ez az, amiért hibáztatja magát. Hogy akármennyire is próbál bármilyen érzésre, fájdalomra vagy akármire visszaemlékezni abból a napból, és az elkövetkező egy hónapból, egyszerűen nem tud felidézni semmit, mert nem érzett fájdalmat. Nem érzett semmit, mert az agya nem bírta elfogadni a tényt, hogy vége. Hogy Ők meghaltak.* - Nem számít tesó. Tudod, hogy nem számít *vágja rá egyből. Aztán az öngyilkosságra terelődik a szó, és Fred magyarázatára bólogat.* - Akkor jó *motyogja.* - Köszönöm, tesó *mosolyog a másikra halványan. Aztán a szívósságra felnevet, és megrázza a fejét.* - Tudom ám, hogy senki nem tudna eltenni láb alól *feleli. Aztán amikor átkarolják, és a fülébe suttognak, még szipog kettőt, majd biccent.* - Hát... Igazából nem gondoltam semmi konkrétra, csak szükségem volt már egy gitárra *vonja meg a vállát, és fel is áll a tesója mellől, elmegy a gitárig, felkapja, és visszabattyog a másik mellé. Amikor Fred elkezdi mesélni a lassés történetet, hangosan felkacag.* - Szerintem hamar elege lesz belőled, bátyó *vigyorog.* - Feltétlenül az agyára szeretnél menni, igaz? *kérdezi jókedvűen. Aztán lepenget egy-két akkordot, és ismét a tesójára pillant.* - A Get out alive-ot tudod? TDG. *Amennyiben a válasz igen, egyből játszani kezdi a számot.*
    Fredrik Laine
    Fredrik Laine

Témanyitás by Fredrik Laine Vas. Márc. 11, 2012 9:07 pm

*Nyugodtan szusszant egyet Elias szavaira. A tegnapihoz képest nagyon higgadt most az idősebbik Laine srác. A telefonos dologra csak felnevet, és oldalba böki az öccsét.* - Hékás! Ne engem hibáztass mindenért, mert különben nem kapsz új telefont. *Piszkálódik tovább, majd ugye megint a szüleikre térnek vissza. Mikor Elias megérinti a kezét halványan elmosolyodik. Egyébként valóban nem tudna hatni rá. Fredrik úgy érzi, hogy ő a hibás, ezért semmit nem tudnak mit kezdeni vele. Szó nélkül hallgatja Eliast, és különféle gondolatok kergetik egymást a fejében. Lehet, hogy idővel enyhülni fog az önmarcangolás, de még nem. Aztán mikor Elias mesél felpillant, és magához húzza az öccsét.* - Mások vagyunk El. Mindenki másképp dolgozza fel a dolgokat. Te is, én is másképp éltem át ezt az egészet. Hidd el, megértem, hogy nem éreztél semmit akkor. Szóval ne aggódj. Egyébként meg nem kívánsz olyan rossz érzést, mint amilyen engem szokott hatalmába keríteni, mikor rosszkedvem van. *Mondja halkan, de tejesen meg van győződve arról, hogy az öccse nem tehet róla, ha nem úgy élte át az egészet, mint ő.* - Tudom, persze, hogy tudom. *Bólogat, majd ugye az elmebeteg képzeleteiről kezdenek mesélni, de biztosítja arról a srácot, hogy többet nem fog ilyen előfordulni.* - Ne köszönj semmi El. Ne köszönj semmit. Végül is testvérek vagyunk. Remélem tudod, hogy bármi gond van rám számíthatsz. Még a legelmebetegebb hangulatomban is. *Suttogja, majd a szívós dologra együtt nevet az öccsével.* Jól van, na. Megedződtem azóta. Meg nem téged támadott le folyton Laina a hülyeségeivel.* Fintorog egy sort, és felhúzza az orrát.* - Á, értem. Akkor én jobb helyzetben voltam, mert én tudtam mit akarok. *Mondja, és amíg Elias gitárért megy, addig szépen feláll a laptoppal miközben Lasse kiborulását meséli.* - Ó, dehogy! Hiszen így szeret! Egyébként meg szerintem az elmúlt száz évben hozzászokott. Egyébként ő is szokott piszkálni nehogy azt hidd, hogy tök ártatlan! *Háborgást tettet, majd a kérdésre szélesen elvigyorodik, és nagyot bólint.* -Naná. Lasse nyafogását hallgatni felemelő, bár Kamen hisztije se semmi. De őt nem bántom Gis miatt. Giselle leszedi a fejem, ha piszkálom a pasiját. *Kuncog a fiú, majd a kérdésre bólint.* - Az úgy kábé két órája volt terítéken. Szóval jöhet. *Bólint, majd amikor Elias játszani kezd akkor ő a számot kezdi énekelni. Igen, Lainék el vannak…*
    //FAGY//
    Barbara Decker
    Barbara Decker

Témanyitás by Barbara Decker Pént. Márc. 16, 2012 11:47 am

// OLVAD //

*A telefonon felkuncog, és vállat von.* - Nem is kell. Elvagyok én ezzel. *Amikor a tesója magához húzza, és nyugtatni kezdi, még szipog párat, de már jelentősen lehiggadt ahhoz képest, amilyen állapotban korábban volt. Egyébként a srác semmi más miatt nem tud ennyire érzékeny lenni, csak a testvére miatt, csak a miatt, hogy mi van a másikkal, meg azzal kapcsolatban, ami a szüleikkel kapcsolatban történt.* - Igazad lehet, bátyó... *motyogja. A következőre halványan mosolyog, és biccent.* - Te is számíthatsz rám, bátyó. Meg arra is, hogy helyreteszlek, ha nagyon idióta vagy *szusszant. Ez megint valami, olyasmi, amit félig-meddig komolyan gondol, félig-meddig meg csak viccelődve mond. Az utolsó dologra megcsóválja a fejét.* - Még az a szerencse. Képzeld el, ha engem csesztetett volna *húzza el a száját. Hát, igen, Elias nem annyira harcos típus, mint a bátyja, ha lehetősége van rá, inkább kerüli is az ilyen helyzeteket...* - Tény ami tény *mondja, miközben már a gitárért megy*, hogy Lasse idegei valami olyan fajtájú kötélből vannak, ami kibír téged, tesó *vigyorog.* - És tisztában vagyok vele, hogy ő se egy kis szent *feleli. Ennyire valószínűleg ismeri Lassét... A gises dologra felnevet, aztán ugyebár elkezdi játszani a számot. Halkan dúdolva egyébként ő is becsatlakozik az éneklésbe, de a fő szerepet meghagyja Frednek. Valószínűleg jó darabig itt maradnak még, és folytatják a zenélést. Hiába, ők már csak egy ilyen család... Minden esetre Elias lassan teljesen megnyugszik, és mint az előbbiekben az már tapasztalható volt, nevetni is képes. Szóval lényeg a lényeg: úgy tűnik, a normális kerékvágásba zökkentek a dolgok kettejük között...*
    Fredrik Laine
    Fredrik Laine

Témanyitás by Fredrik Laine Kedd Május 22, 2012 5:59 pm

*Egy újabb esős nap május vége felé. Nem mintha Fredriknek megártana egy kis eső, de azért szeretne végre úgy vadászni, hogy nem kell folyton arra figyelnie, hogy ne maradjon nyoma a lépteinek, na meg persze Lily születésnapjára ki kell hogy süssön a nap, mert ha nem, akkor a lidérc fiú ölni fog. Mindent eltervezett már csak egyetlen egy dolog akadályozhatja meg a dolgok lezajlását: a természet. * ~ Ha esni fog az a tetves eső, akkor megfojtom azt a hártyásszártyú némbert, és teszek arra, hogy az apja a tündérek vezére! *Morog magában a fiú miközben a zeneteremben lévő hatalmas zongora billentyűit a Nightmare dallamára üti le sorban. Ha valaki belépne, akkor talán elsőre azt hinné, hogy az egyik Erethonos fiú játszik, de valójában ő egy Cameosos Őrző, akinek az ikertestvére tartozik a Fények Házának diákjai közé. A fiú a szokásos kedvenc összeállításában ül a pianínónál: fekete ing, sötétkék farmer és sportcipő. Barna tincsei kivételesen nincsenek felzselézve így rakoncátlanul lógnak Fred szemébe. Érdekes módon az angyalvadász aurája meglehetősen nyugodtnak tűnik, pedig egyáltalán nem az. Már lassan egy hete dúl egy harc önmagával, mert nehéz neki eldönteni, hogy a szíve hallgasson, vagy inkább az eszére. De úgy tűnik, hogy a harcnak lassan vége, és eddig a fiú szíve áll nyerésre. Mindenesetre mások számára úgy látszik, hogy Fredrik Laine gondtalanul játszik a fekete zongorán. *

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Similar topics

-

Pontos idő: Vas. Nov. 24, 2024 2:00 am