Üdv a galériában!

 

Némi használati utasítás a galériához: a kilenc fajhoz tartozó képek alatt található feliratok a linkek, amellyel továbbmehettek egy-egy faj saját galériájába. Ott a kis képek, amit láttok, azok a megvágott képek, így fog kinézni a kép a fórumon, rákattintva pedig legtöbb esetben megnézhető a teljes kép.

Abban a kérdésben, hogy ki az, aki még beleszámít a diák kategóriába, és ki az, aki még túl fiatal illetve már túl idős az Akadémiára, megbízunk az ítélőképességetekben, de ha szerintünk egy kép abszolút nem elfogadható diákkarakternek, akkor megkérhetünk, hogy válassz magadnak másikat.

Kérjük a képek linkjét a képfoglalás topikba tegyétek be, ne rakjátok be magatoknak a képeket. Ez azért szükséges, mert dokumentálnunk kell, hogy melyik kép foglalt. Köszi :)

Még egy fontos dolog, hogy nyugodtan megkérdezhetitek, hogy egy bizonyos faj galériájában lévő kép megengedhető-e valamilyen más fajnak, ugyanis ez csak egy felületes besorolás, ami függ attól is, hogy a lementegetés közben épp milyen volt a hangulatunk, meg hogy éppen melyik fajból volt nagyon kevés kép. Persze nem túl valószínű, hogy a démon vagy vámpír képek beillenek angyalnak, de azért nyugodtan szóljatok bármivel kapcsolatban, és megbeszéljük ^^

Vámpír Lidérc Angyal
Vámpír Lidérc Angyal
Démon Vérfarkas Ember
Démon Vérfarkas Ember
Nixe Nekromanta Valan
Nixe Nekromanta Valan
     
Nimfa - Anduhir Nimfa - Draed Nimfa - Lavene

 

 

Vissza a fórumra