Fyron Akadémia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!

Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

4 posters

Zeneterem

Anonymous
    Vendég
    Vendég

Zeneterem Empty Zeneterem

Témanyitás by Vendég Csüt. Nov. 01, 2012 11:59 am

A zeneterem az angyalok egyik kedvenc szórakozóhelye. Itt szinte naponta vannak koncertek, így aztán a mennybéli zenészek elég elismertek. Maga a terem hatalmas és minél több a látogató annál jobban bővül, hogy mindenki kényelembe helyezkedve élvezhesse a zenét. Egyébként teljesen olyan, mint a barokk kastélyokban, palotákban lévő szalonok azzal a különbséggel, hogy itt a hangszerek egy kis pódiumon állnak, de a túldíszítettség, a krémszínek, a régi bútorok itt is megtalálhatóak.
    A pódiumon általában egy hatalmas hárfa, zongora, hegedű és egyéb vonós és billentyűs hangszerek pihennek. Ezeken, ha épp nincs műsor, akkor bárki játszhat, hogy szórakoztassa a társait, vagy csak gyakoroljon. Bárkinek meg van engedve, hogy itt fellépjen, csupán jeleznie kell az illetékeseknek. Az biztos, hogy amint elterjed a híre az előadásnak számtalan angyal, vagy zenekedvelő holt lélek azonnal jelentkezni fog. Azért se kell aggódni, ha nem sikerül úgy a műsor, mint tervezted, ugyanis ettől függetlenül a hallgatók udvariasan megtapsolják az illetőt, nem hurrogják le, hiszen örülnek neki, hogy valaki megpróbált mosolyt csalni az arcukra, és a mennybéliek értékelik mások igyekezetét. Hiszen a Mennyben a szándék is nagyon fontos…

Gabriel
    Gabriel
    .::Felvilági::.

Zeneterem Empty Re: Zeneterem

Témanyitás by Gabriel Kedd Aug. 06, 2013 8:55 pm

*A zeneteremben a zongoránál ücsörög és éppen zongorázik a másik egy ideje.  Sorrendben végig gondolja a dolgokat hiszen aggódik a terv miatt is.. beszélnie kéne egyik ismerősével aki segéd angyal itt fent. Igyekszik megtalálni a helyét és a földre is lejár hogyha kell. Bár ő harcos alkat aki inkább a mennyben szolgál mint a Földön. Ha lemegy akkor a védencéit megvédi elintézi a rossz fiúkat. Darioth az egyik legjobb harcos fent aki szintén részt tudna venni a menekítésben. Lehet fel fogja vetni a dolgot testvéreinek, nem csak azért mert jó barátja jó hatással lenne rá Michaelre. Legalább is így gondolja. Most békésen nyugodtan zongorázik egy számot teljesen egyedül és végig fut néhány jelenet a fejében és  Eliana találkozása után talán tudna a többiekkel is beszélnie.  Igen.. nem csak Ramielt kerülte a beszélgetés óta hanem Sarielt.. elzárkózott mindenkitől inkább csak úgy létezett. Fejéből is kizárt mindenkit egyszerűen nem lehetett semmit tudni Gabrielről. Mostanáig amíg nem adott magáról egy olyan élet jelet, hogy jó akkor tenni kéne valamit. Szóval kimozdult a kis fészkéből. Amúgy ma nem csinált sok mindent. Lakosztályában volt avagy a földön garázdálkodott és vegyük számításba az edző teremben segítette képezni a harcosokat. Aztán most itt vagyunk, de ma még nem evett semmit. Lassan 9 óra és még mindig nem fáradt. A bajnok éppen elmereng a gondolataiban.*
    Sariel
    Sariel

Témanyitás by Sariel Kedd Aug. 06, 2013 9:46 pm

*Sariel kissé homlokráncolva, teljesen a gondolataiba merülve halad végig a Palota felé vezető úton. Éppen most tért vissza a Földről, s így nem meglepő, hogy van miről gondolkoznia. Igen, Jesmonnál volt, s természetesen a tervről beszéltek. Elképzelhető, hogy Sariel talán a kelleténél kicsit többször látogat le az ősdémon irodájába, amit ma is érzékelhetett Jesmon hangulatán, de sajnos nem ígérhette meg, hogy lecsökkenti a látogatásai számát. Túlságosan aggódik. És segíteni akar. Az már más kérdés, hogy vajon valóban segít-e ezzel? Természetesen kap feladatokat Jesmontól, nem is keveset, de a baj ott kezdődik, hogy ő akkor is az ősdémon nyakán lóg, ha attól semmiféle megbízást nem kapott, és még csak nem is üzent érte. Mégsem próbál meg ezen változtatni. Tudnia kell, hogy áll a nyomozás, és hiába van Jesmonnak ezernyi más dolga is, Sariel képtelen elfogadni, hogy ne ezzel töltse a napja minden egyes másodpercét .Pedig ha reálisan végiggondolná, rájönne, hogy az több szempontból sem lenne kifizetődő. Ugyebár, eléggé feltűnő lenne, ha épp Jesmon töltene ezzel ennyi időt. Még a végén valaki kiszimatolhatná, ezzel életveszélybe sodorva az igazgatót. Azonban az ügy a körülményekhez képest nagyon jól halad. Már nem kell sok idő... Biztosan nem. Ahogy Sariel a gondolatainak ehhez a részéhez ér, hirtelen arra eszmél, hogy már a Palotában jár. Hát rendben van. Ha már erre jött... Épp itt van a Zeneterem is. Ahonnan éppenséggel egy zongora halk akkordjai szűrődnek ki. Vajon ki lehet az? Első tippre Gabriel, de... És igen, ahogy benyit, meg is bizonyosodhat róla.* - Szervusz, testvérem. *Köszön rá mosolyogva, ha az befejezte a játékot. Közben be is csukja maga mögött az ajtót.* - Régen láttalak. Van valami gond? *Kérdi kissé szemöldökráncolva, miközben helyet foglal az egyik szabad széken, s kezébe vesz egy gitárt.*
    Gabriel
    Gabriel

Témanyitás by Gabriel Kedd Aug. 06, 2013 10:12 pm

*A férfi csak zongorázik békésen és behunnyja a szemét majd elképzel egy mennybéli jelenetet. Azután a szárnyait kinyitja, hiszen jól esik így lenni neki most. Nem szokta ezt csinálni az angyal, de a szám miatt is szereti csinálni, és meg is nyugszik, tőle szóval minden esetre megvárja ennek a dolognak a lényegét. Gabriel nem egy átlagos angyal ráadásul ő sem olyan, hogy kimutatja, ha baj van. Inkább elraktározza vagy elmenekül a bajai elől és csak a maga útját járja. Így teszi ezt már régóta, de mostanában ez is nagyon ki jött rajta. Sok minden van, ami biztosan változni fog, de vajon mikor? Azután megjelenik Sariel és éppen befejezi a zenét és visszamosolyodik.* - Öcsém! Öröm téged látni! Jesmon agyára mentél és elküldött téged?*Teszi fel piszkálódva és igen sejti merre járhatott az öcsikéje és igen valóban jól esti, mert a terv egyszerűen nem most lesz fel dolgozva. Aztán Gabriel végig néz a testvérén, amikor a kérdést felteszik neki csak gond terhetlen sóhajt.* - Nincsen semmi gond. Miért kérdezed? Tudod, teljesen jó minden..  ráadásul segítettem Daritohnak edzeni is meg a bazilikába lementem a földön. Jesmonnal nekem is kéne beszélni majd. Hogy halad a tervvel?*Magyarázkodik Sarielnek és a testvére nyílván ismeri úgyhogy Gabe olyan mint az usere.. egy makacs öszvér.* - Jesmonon kívül merre jártál?*Érdeklődik felőle és rápillant közben még egy dalt játszik.*
    Sariel
    Sariel

Témanyitás by Sariel Kedd Aug. 06, 2013 10:34 pm

*Sariel pontosan tisztában van Gabriel problémakezelési módszereivel, éppen ezért döntött úgy, hogy ha már összefutottak, kideríti, mégis mi baja van egészen pontosan. Illetve, félig érti, hiszen ő is nagyon el van keseredve az egész Michael-ügy miatt, de ha csak ennyi lenne az egész... Gabriel nem az a típus, aki csak úgy maga alá temetkezik. Ő inkább... harcolna. Helyet cseréltek volna? Most Sariel teszi azt, ami Gabe dolga lenne? Az üdvözlése Sariel mosolyogva reagál.* - Téged is, mint mindig. *Valóban így gondolja, hiszen az összes testvérét imádja, de Gabriel némileg még közülük is kiemelkedik.* - Ha-ha... Forgatja a szemeit, majd végül zavartan megvakarja a tarkóját.* - Amúgy igen. Ott voltam. És tényleg nem tetszett neki, hogy minden nap érdeklődök nála. *Sóhajt egyet.* - De nem tehetek róla! Képtelen vagyok rá, hogy ne így tegyek! *Szabadkozik egy sort, aztán halványan elmosolyodik.* - De nem küldött el. Elég jól halad, azt mondta, valószínűleg szeptemberben el is kezdhetjük a tervet. *Magyarázza valamelyest belelkesülve. Aztán ugyebár rákérdez, mi a probléma, amire pontosan azt a választ kapja, amire számított.* - Ne akarj átverni, bátyám, épp eléggé ismerlek már ehhez! Van valami gondod, és nem akarsz vele szembenézni. Kérlek, mondd el, mi bánt! *Áll fel, közelebb sétálva az arkangyalhoz, s odaérve a zongorának támaszkodik. Az ő szárnyai is kint vannak, ahogy szinte mindig, kivéve, ha a Földön van, de ő a testéhez húzta őket.* - Jesmon jól halad, nyomoztam neki egy kicsit a napokban. *Vonja meg a vállát, aztán válaszol a másik kérdésre is.* - Lent voltam a Földön, Afrikában készítettünk páran egy új csatornát, valamint egy forrást is sikerült létrehozni pont ott, ahol a legnagyobb volt az ivóvízhiány. *Magyarázza ismét elég lelkesen, hiszen mint tudjuk, mániája az embereken való segítés, minden mennyiségben, bármikor.*
    Gabriel
    Gabriel

Témanyitás by Gabriel Kedd Aug. 06, 2013 11:06 pm

*Szóval Gabrielnek mindig van valamilyen nyavajája, de Michaeles eset jobban kijött rajta mint gondolta volna. Ő sohasem volt rossz kedvű mindig is optimista  vidám lélek volt egészen addig ameddig ki nem tört ez az egész belőle.  Ránéz testvérére majd elmosolyodik és elneveti magát.* -Jellemző, hogy ott kell lenned ahol nem kéne..*Csóválja a fejét, de csak viccelődik és nem kell, hogy Sariel komolyan vegye… Ő csupán csak oldja a feszültséget, de nem igazán jön össze hiszen rájön a testvére a dolgokra hamar, de egyenlőre a tervről beszélgetnek.* - Komolyan meg fogjuk érni ha Michael itt lesz közöttünk.*Sóhajt aztán rápillant Sarielre majd elmosolyodik.* - Nem bánt semmi csak ez a tehetetlenség.  Utálok várni és bár beszélhetnék Luciferrel, de tudom úgysem engednétek le és amúgy sem teszem meg azt a lépést, hogy ismételten őrültséget csináljak, mert felelősnek érzem magam miattatok. Nem kell aggódni értem öcsém, csak ha hülyeséget csinálok még Jesmon terve előtt nem valószínű, hogy túl élném általatok.. mert gondolom első dolgod lenne agyon verni.*Néz ártatlanul Sarielre és igen megszokhatta már öccse, hogy makacs amikor elszánik és megcsinálja a dolgokat. Bár az alvilág egy rossz ötlet volt.* - Különben is  Túl sok a démon a földön most lenne kiket végig gyilkolnom..*Gondolkozik el és igen Gabrieltől ilyet se hallani mindig, de ha valaki miatt ilyen akkor az okkal van. Hallgatja Sarielt és elmosolyodik amikor mondja merre volt.* - Afrika szeretek ott lenni én is. Na majd megnézem a műveteket. El kéne lassan kezdened edzeni kezdesz elpuhulni.*Mondja csipkelődve és igen közben a nyelvét is ölti*
    Sariel
    Sariel

Témanyitás by Sariel Kedd Aug. 06, 2013 11:34 pm

*Testvére megjegyzésére csak a fejét csóválja.* - Pont te mondod ezt? Nem is tudom, ki ment le önként a Pokolba Michael után, teljesen egyedül. De mégis, mondd meg nekem... Mire számítottál? *Néz bátyjára, félig lemondóan, félig szemrehányóan. Már rég meg akarta ezt kérdezni tőle, de eddig valahogy sosem volt rá lehetősége. Hát, itt a tökéletes alkalom. Nem veszi ő komolyan a csipkelődést, csak valahogy eszébe jutott róla ez az eset is. Megszokta már Gabriel szurkálódását, tudja, hogy a másik nem azért teszi ezt, mert meg akarná bántani.* - Gabe... Megérjük. *Mosolyog bátyjára annak megjegyzése után. Valóban így érzi. Vissza fogják kapni Michaelt, a régi Michaelt, épségben és biztonságban. Ebben egészen biztos. És furcsa, hogy ezt a bizalmát egy ősdémon okozza... Sosem gondolta volna, hogy egyszer majd Lucifer egyik teremtményét tudhatja a barátjának. Az angyal következő szavaira hangosan felhorkant, majd az ártatlan pillantást látva nemes egyszerűséggel fejbevágja testvérét.* - Ilyet még csak meg sem halljak, Gabriel! Soha többet nem mész oda, pláne nem egyedül! Nem tudom, mire számítottál... Hogy Lucifer majd a karjaidba omlik? Hiszen ő gonosz, Gabriel! Gonosz, érted? Már nem olyan, mint mi vagyunk. Nem várhatsz tőle mást... *Csóválja a fejét. Nem arról van szó, hogy nem lenne képes megbocsátani testvérüknek, ha az tenne valamit az ügy érdekében, de így... Nem vak ő. Pontosan látja, hogy milyenné lett a bukott angyal. S épp ezért még a leghalványabb sugara sem merül fel benne annak a gondolatnak, hogy megbízzon benne, vagy akár beszélni akarjon vele. Testvére következő szavaira csak megcsóválja a fejét. Aztán az edzős dologra elmosolyodik.* - Én is gondoltam rá. Mit szólnál holnap egy kis edzéshez? Valóban rég tettem meg.
    Gabriel
    Gabriel

Témanyitás by Gabriel Szer. Aug. 07, 2013 12:06 am

*Igen pont Gabriel.. megviselte azért a lent töltött pár hét és amúgy is Gabriel, nem akar Corneliussal találkozni még egyszer. Különben is elég volt egyszer, még egyszer biztosan megölné.. A srác szúrkálja a másikat és nem szándékosan, de igazából élvezi is valahol úgyhogy…. * - Mire? Nem is tudom.. megtalálom Michaelt, de így sem tudtam volna kihozni az egyszer biztos..*Sóhajt. Ő is bízik az ősdémonban, de Sariel jobban és azért nem érti a testvérit, de mindegy. Legalább van, kit szórakoztasson és ez a lényeg.. Végül is Gabenek is meg van. Aztán gondolkozik Michaelről ő nem fog más dolgon lovagolni, amíg ez az egész le nem zajlik.. Azután meg is tesz egy olyan megjegyzést, amit még Gabriel soha életében nem mondott ki. Tarkón vágják, amire oda kap a fejéhez és ránéz a testvérére.* - Luciferben talán van még egy kis jó indulat reménykedem benne.. de nem hiszem… egyébként meg figyelj nem megyek sehová. Úgy is tudom mi lenne a vége.. úgyhogy ne aggódj maradok a fenekemen.*Már csak azért is, mert Jesmon biztosan szintén megállítaná és egy súly csoportban vannak szóval ki tudja melyikük győzne. Érdekes esemény lenne az egyszer biztos. Ha a tesóival történne valami akkor a srác legizáná az alvilágot.. szóval félti testvéreit nagyon is.* - Majd meglátjuk mi lesz ha sikerül megvalósítani a tervet. Legalább lesz kiket elfogni azt bízzátok rám élvezettel meg fogom tenni.*Mondja Sarielnek és igen már feni a fogát a démonokra.* - Benne vagyok. Maximum majd Szólok Dariothnak segítsen be.. úgy is rég kértem tőle is edzés tervet. Amúgy meg Sariel ahány alkalommal lejársz a földre lassan kéne neked egy lány…*Gondolkozik el ás újra piszkálódik hát na.. ezt is felhozza téma elterelésként..*
    Sariel
    Sariel

Témanyitás by Sariel Szer. Aug. 07, 2013 12:24 am

*Nem csoda, hogy megviselte, hát az Alvilág mégiscsak az Alvilág és nem holmi vidámpark... Legalábbis egy arkangyalnak biztosan nem. És valószínűleg még így is egész szépen megúszta a kis kirándulást.* - De te sem gondolhattad komolyan, hogy teljesen egyedül... Több millió démonnal és Luciferrel szemben... *Csóválja továbbra is a fejét, kissé értetlen hangon sorolva az indokokat, hogy miért volt hülyeség amit Gabriel tett. Aztán ugyebár Gabe tesz egy megjegyzést arról, hogy le vágyna menni még egyszer, mire Sariel szépen tarkónvágja, érthető okokból.* - Jóindulat? Kétlem. Reménykedem benne, hogy ez még változhat... De egyelőre nem hinném, hogy bármi ilyesmi előfordulhatna. *Sóhajt, ismét a fejét csóválva, ezúttal kissé lemondóan.* - Ajánlom is, hogy maradj. *Morogja maga elé, aztán úgy dönt, mégis odahúz egy széket, s ismét leül, ezúttal Gabriellel szemközt.* - Hát igen, nehéz dolog lesz kiválasztani a célszemélyeket. És még nehezebb lesz feltűnésmentesen élnünk a Pokolban... Hónapokig! Még a gondolatától is kiráz a hideg. De meg kell tennünk... Michaelért. *Fújja ki lassan a levegőt, így próbálva kissé megnyugtatni magát. Aztán ugyebár megegyeznek az edzésben, s Gabriel ismét tesz egy megjegyzést holmi lányra vonatkozóan, mire Sariel csak megforgatja a szemét.* - Jajj, Gabriel... Nőj már fel. Arkangyalok vagyunk, hol lenne bármi időm is egy lányra? Meg amúgy is... Ki állna le egy arkangyallal? *Kérdi mosolyogva. Sosem gondolt semmi ilyesmire, még csak eszébe sem jutott, épp ezért kicsit meglepő, hogy Gabe felhozta a témát. Amit jó lenne gyorsan elterelni.* - Jut eszembe, Jesmon azt mondta, ideje lenne elkezdenie a tanításunkat, mondjuk jövő héttől. Szólni kéne a többieknek is, rendben?

// FAGY //
    Gabriel
    Gabriel

Témanyitás by Gabriel Csüt. Aug. 08, 2013 6:24 pm

*Van elég baja is az arkangyalnak.. szóval tesóival együtt megoldják a dolgokat. Vagy együtt vagy sehogysem.. az alvilág viszont Gabriel számára biztosan nehéz teher lesz, hiszen akármennyire is félti a bátyját bármelyik testvérénél így kiállna, de tudja jól ez sem egy megoldás.* - Lucifer gyáva a démonjai nélkül. Félne szembe szegülni a testvéreivel és úgy gondolom, meg kéne csinálni a szembesítést. Luciferrel úgy kéne találkozni, hogy egy állatkáját sem hozza magával.*Gondolkodik el és igen ő valóban találkozna testvérével és tisztában van vele, hogy lehet, meghalna vagy valami történne, de abban is reménykedik, hogy nem. Testvérével szívesen szemben állna és így talán Michaelről is tudnának valamit, de ez ki van zárva. Aztán a jóindulatról beszélgetnek és igen valóban jó lenne.. de ez lehetséges e?* - Ha csak egy cseppnyi szikra is van benne… Szeretem Lucifert mint bátyámat, de emberileg nagyon megvetem…* - Egyébként is a dühöm már akkora, hogy le tudnám igázni az alvilágot ha csak Lucifer meg nem állítana. Sajnálom a kislányt is és Michael szeretteit is… ez az egész helyzet ha vissza mennénk a múltba..*Sóhajt gondterhelten aztán rápillant testvérére. Aztán az alvilágról beszélnek amire csak fintorog.* - Ne is mondd… jó pofizni azzal a csomó nem is tudom kivel.. lemegyünk démon alakban és egyből felhozzuk..*Szusszant majd viccelődve lányos témát hoz fel.* - Tudom na ne aggódj csak vicceltem.. kell a feszültség oldás, ha már nyakig benne vagyunk a slamasztikában.*Áll fel majd összekócolja Sariel haját.* - Elkezdene minket démonizálni? Még jó, hogy nem demostrálni..*Kuncog jó na humor poén gyáros az user is..* - oké, de addig is…*Ördögien elvigyorodik, majd egyik pillanatról a másikra leteríti Sarielt a földre. Hát na edzés terv része..* - Próbálj meg szöknii.*mondja ártatlanul a srácon ülve és igen kicsit ránehezedett, de nem számít hagyja, hogy Sariel kiszabaduljon..*
    Sariel
    Sariel

Témanyitás by Sariel Csüt. Aug. 08, 2013 6:45 pm

*Testvére Luciferre vonatkozó szavaira csak csóválja a fejét.* - Mit érnél el vele, mondd csak? Ha nem is ölne meg vagy támadna rád, te éreznéd magad rosszul, mert látnod kell, mivé lett. Azt hiszem, úgy jár mindenki a legjobban, ha a lehető legtávolabb maradunk egymástól. Így maradhat csak fenn az egyensúly. *Sokat gondolkozott azon is, hogy Lucifer létezése talán szükségesnek mondható. Hiszen ha nem lenne gonosz, hogyan értékelhetnénk a jót? Mihez viszonyíthatnánk?* - Gabriel... Az Alvilágban több millió démon van. Eszedbe se jusson ilyesmi! *Ráncolja össze a szemöldökét a dühös szavak hallatán.* - És egyébként is... Haraggal nem megyünk semmire. Tiszta fejjel kell cselekednünk, különben lebukhatunk. *Magyarázza elgondolkozva simítva végig hosszú ujjaival a zongorán.* - Aztán pedig meg kell bocsátanunk neki. *Teszi hozzá kissé halkabban, aztán csak hallgatja tovább bátyja szavait.* - Hé... Azt kell tennünk, amit Jesmon mond. Te is tudod. Csak így sikerülhet. *Sóhajt egyet, majd a zongorára könyököl.* - Feszültségoldás? *Morogja, félig magában.* - Hát az tényleg nem ártana. *Ahogy testvére összekócolja a haját, végül elmosolyodik, a hülye poénra pedig csak forgatja a szemét. Hozzászokhatott volna már. A hirtelen támadásra ezúttal nem számított, s ezért Gabriel könnyedén leteperheti a zeneterem padlójára. Mint a rossz gyerekek, komolyan...* - Héé! Nem kéne itt mindent összetörni. *Azonban szavaival ellentétesen elvigyorodik, majd hirtelen kitárja szárnyait s a lendületet kihasználva lelöki magáról Gabrielt, majd megpróbálja elkapni a karját, s így a falhoz nyomni.* - Na, ki nincs edzésben? *Ölt rá nyelvet, majd elneveti magát.* - De most komolyan... Ezt talán nem a zeneteremben kéne. *Mondja, még mindig nevetve. Rég szórakozott. Talán nem fog megártani.*
    Gabriel
    Gabriel

Témanyitás by Gabriel Csüt. Aug. 08, 2013 7:02 pm

*Igaza van Sarielnek és az önmarcangolás nem igazán segítené az arkangyalt. Már csak azért sem, mert ő aztán tényleg olyan, hogy magába zárkózna. Gabriel már csak ilyen, nem kell bemutatni Sarielnek és ahogyan szeretne találkozni bátyjával nagyon fájna neki. Jobban fájna neki mindennél…* - Megígérem, hogy nem csinálok semmilyen hülyeséget. Mint tudod, az ígéretet soha nem szoktam megszegni.. egyetlen egyszer amiért bűntudatom van, de azt hagyjuk.. szóval..*Mondja az öccsének mosolyogva majd tovább beszélgetnek és ahogy hallgatja elmosolyodik a bölcs szavain. Jesmonos dologra áttérve csak pislog.* - Tudom és ne aggódj nem csinálnék semmi olyat.*Magyarázza és valóban nem, de megtehetné viszont még sem fogja. aztán ahogyan a zongorára könyököl csak végig kíséri és beszélgetnek ugye továbbra is, de Gabriel magában gondolkozva eszébe jutott, hogy Elizabethel is beszélni kéne. Régen beszélt már vele, reméli kíváncsi rá. Aztán olyan történik amire egyikük sem számított. A bajnok leteperi az öccsét a padlóra majd hagyja, hogy kiszabaduljon ami meg is történik. Aztán a falhoz szorítják majd ő is kitárja a szárnyait majd felrepül a testvérével a levegőbe.* - Még mindig te..*Vágja rá nyelvet öltve aztán elneveti magát. Mint az óvodában tényleg úgy viselkedik néha Gabe.* - Menjünk át az edzőterembe.. játsszuk le a mérkőzést testvérem…*Mondja kihívásnak és ha Sariel is benne van akkor át mennek és akkor ott folytatják még egy darabig.*
    Darioth
    Darioth

Témanyitás by Darioth Csüt. Aug. 29, 2013 7:40 pm

*Nyugodalmas estének ígérkezik a dolog. Hiába. A mai napon az angyalnak nem volt sok dolga csak Gabriellel beszélgetett egész délután és látja, hogy lenyugodott az arkangyal. Illetve az edzőterembe edzett egy kicsit. Megőrzi a hidegvérét és teszi a dolgát, mint minden normális angyal.*~Semmi nincs rendben.~*Gondolkodik és természetesen arról, hogy hogyan tovább.  A zeneterembe érve elmosolyodik és leül a zongorához és a waiting for yout kezdi el énekelni és zongorázni. Sok időt tölt ott vagy az edző teremben, meg a teremtés völgyében.  Völgyben elfeküdve, bámulva az eget amilyen békés. Lemenne a földre, de még nincs itt az ideje. Nem jött el annak az ideje, hogy a földön felfedje azt, hogy visszakapta az életét. Végül is megállapodott az arkangyallal és segítette őt. Segítette Gabriel Darioth-t nap mint nap edzettek és végül az angyalt kinevezték kiképzőnek.  Mostanában a mennyben érzi, hogy nincs rendben semmi Gabriel nagyon durván meg van változva akkor lesz nyugodt, ha testvére meg van az a férfi, akit egyszer már elvesztett. Elvesztett és egy valamiben biztos: Ha megkerül, nem fogja magára hagyni, segíteni fogja Michael-t, ahogyan ő tette és nem fogja cserbenhagyni.  Darioth nem az a fajta, aki csalódást okoz másoknak. Ő is szenvedett eleget, hiszen a saját testvére által halt meg és azóta ő sem tud róla semmit.*~Valami készülődik a levegőben..~*Gondolkodik tovább magában és végül is igaza van néhány dologban. Dalt kezdett el énekelni és persze nem zavartatja magát. Dallamos és lágy a hangja hiszen kiskorában a szülei képeztették a fiút és tanítatták rendesen. Gondolataiba merülve igyekszik kizárni minden felesleges zajt és persze magányába belemerül a zenevilágába.*
    Felion
    Felion

Témanyitás by Felion Csüt. Aug. 29, 2013 7:56 pm

*Ilion az elmúlt egy órában körbepattogta a fél palotát meg a fővárost, igyekezve újabb és újabb embereket összeszedni a koncertre. Mert igen, annak örömére, hogy visszatért egy hetes szabadságáról, máris elkezdett szervezkedni, és összeszedett egy kórust, akik majd földi zenéket fognak énekelni és játszani. Meg egy nagyobb partit is akar szervezni, de az még odébb van, hiszen ahhoz több idő kell. Ahogyan sétálgat a palotában, azon tűnődve, hogy kit akar még meghívni, hirtelen zene és énekszó üti meg a fülét, mire megtorpan, lehunyja a szemét, és egy pillanatig a dalra koncentrál, majd szélesen elvigyorodik, és futó léptekkel indul meg a zeneterem felé, ahol bomba módra robban be az ajtón.* - Ez gyönyörű! *kiált fel izgatottan, és láthatóan alig bírja visszafogni magát, hogy ne boruljon a férfi nyakába örömében.* - Kééérlek-kérlek, játssz a koncerten! Annyira szép hangod van, és olyan jól zongorázol, és kéne még pár magánszám, a kórus rengeteget gondolkozik, de ez lehetne az egyik legszebb pontja az estének, biztos vagyok benne, hogy a teljes közönség sírna a gyönyörűségtől, imádnának téged, ráadásul nagyon növelné a koncert sikerét és hírnevét, ha kiderülne, hogy a nagy kiképző, Darioth is szerepel, vagy-vagy-vagy akár még meglepetés fellépő is lehetnél, kérlek, annyira hálás lennék! *hadarja, voltaképpen egy levegővel. Darioth számára valószínűleg nem túl meglepő a fiatal nő ezen kirohanása, Ilion mindig hasonlóan támadja le az embereket, bár általában nem azért, hogy szerepeljenek, hanem azért, hogy jöjjenek el egy-egy rendezvényére, de hát... most ezt sikerült.*
    Darioth
    Darioth

Témanyitás by Darioth Csüt. Aug. 29, 2013 8:26 pm

*A férfi teljes nyugalomban magába roskadva figyeli ezt az egészet, és gondolkozik azon, hogy mi lesz a következő lépés. Végül is nem tudja a férfi, hogy még is mit tudna tenni, hiszen ő csak egy angyal, aki a mennyben él fent és segíti az ittenieket, amíg nem jön el az ő ideje. Így természetesen ő is csak várni tud és elfoglalni magát.  Aztán amikor meghall, egy ismerős hangot arra becsukja a szemét és megcsóválja a fejét.* - Szerintem tegnap elmondtam, amikor összefutottunk, hogy én nem szerepelek nyilvánosság előtt, ha célozgatni szerettél volna.  Amúgy is más dolgom is van, szóval nem tudom azt, hogy mennyi időm lenne, a kórusra nem tudom ráadásul, ha visszatér Michael, akkor se lenne sok időm. Szóval hiába próbálsz, meg győzni nem hiszem, hogy összejönne.*Mondom Illionnak és ránézek. Viszont valami olyan érzése van, hogy nem fog leszállni róla, de mindegy is. Már érezte, hogy valaki hiányzott az életében hát végül is majdnem mindig összefutnak, de hát.* - Egyébként meg lazítanod kéne. Mi lenne, ha edzenénk egy kicsit?*Néz rá a lányra végül is témát is elterelvén. Meg jobb a társaság is így nincs teljesen egyedül.* - Egyébként mit csináltál a mai nap?*Érdeklődik a lány felől amint abba hagyta a zongorázást.*
    Felion
    Felion

Témanyitás by Felion Csüt. Aug. 29, 2013 9:20 pm

- De-de-de nem kell semmit gyakorolnod meg semmi, csak megmondom, hogy hol leszel, és ezt eljátszod úgy, ahogyan most tetted, ez így maga volt a tökély, a kórus se száll be mögéd, mert ez így volt tökéletes! Kééééééérlek, Darioth, bármit, akármit megteszek, csak szerepelj! *könyörög, és eléggé egyértelmű, hogy nem fog tágítani, a férfi ennyire már ismerheti. Iliont nagyon nehéz lerázni, főleg, ha annyira szeretne valamit mint most azt, hogy a férfi részt vegyen a koncerten. Aztán, de csak az után, ha sikerült rávennie az angyalt a szereplésre, hajlandó áttérni a következő témára.* - Á, nem vagyok érte annyira odáig, de hát tudod *mosolyog.* - Viszont a mai napig remekül lövök célba, úgyhogy ha szeretnéd, teszünk almákat a fejedre, én meg lelövöldözöm őket *nevet fel. Persze tökéletesen tisztában van vele, hogy nem olyan megnyugtató, ha egy olyan bolondos személy mint ő íjat kap a kezébe, és valaki feje irányába céloz, de tényleg rettentő jó íjász, és ezzel valószínűleg Darioth is tisztában van, hiszen láthatta már gyakorolni. A szüleik mániája volt, hogy mindhárom testvér képezze ki magát valamilyen fegyvernemből, és Ilion az íjászatot választotta, elvégre ez még egy sport is, ráadásul ha egyszer valaki valamilyen okból megtámadja - bár ennek nagyon kicsi a valószínűsége, most komolyan, ki támadná meg éppen őt? -, akkor fog tudni védekezni.* - Körbepörögtem a várost *nevet fel.* - Szerveztem vendégsereget meg helyszínt a koncertnek, végül úgy döntöttünk, hogy a tükörterem lesz, mert olyan gyönyörű hangzása van annak a helynek! Ráadásul a függönyökkel is variálni lehet, úgyhogy lesz olyan, aminél felragyog majd az egész terem a tükrök miatt, ó, csodálatos lesz! Már egy ideje terveztem ezt a koncertet, és annyira örülök, hogy végre van lehetőségem megszervezni! *magyarázza boldog izgalommal. Aztán lehiggad egy kicsit, és barátságos mosollyal ismét Darioth-ra pillant.* - És te? Milyen napod volt?
    Darioth
    Darioth

Témanyitás by Darioth Csüt. Aug. 29, 2013 9:58 pm

*Ahogy abba hagyja, a zongorát rá figyel a másikra és elmosolyodik. Belül valami furcsa van vele, hiszen csak annyit érez, hogy teljesen üresség járja át az egész testét.  Ahogyan hallgatja Illiont közben nem is tudja, mit mondjon ezekre a dolgokra. Ismeri hát a lányt és egy pillanatra lehajtja a fejét majd fel áll a zongorától és fel alá kezd járkálni.* - Na jó legyen! De csak azzal a feltétellel, hogy ez az első és az utolsó fellépésem.  Elég nekem az edzés ráadásul újabb harc technikát fejlesztek ki és nem tudom pontosan mikor lesz kész. Aztán amikor mondja a lány a célba lövést felnevet.* - Nem szeretném egy nyárson végezni. Még a végén megmeszelnének érte, hogy felnyársaltál.*Nevet fel majd oda lép a lányhoz és összekócolja a haját. Mint ahogy eddig is szokta tenni.* - Körbe pörögted vagy körbe ugráltad? Gondolom mennyire örülhettek neked.*Mondja nyelvet öltve és igen csak piszkálódik. Ritkán szokott viccelődni, de most fura hangulatban van. Darioth pedig valóban látta néhányszor gyakorolt is a lánnyal tehát mindenképpen tudja a képességeit. A lányt ismeri egy ideje néha ezért is kérdezősködik, hol van a lány a teremtés völgyébe szokta tölteni Darioth mostanában napjait, bár tegnap nem ott kapta el.* - Többet kéne aludnod és kevesebbet pörögnöd kislány.*Neveti el magát majd ismételten leül.* - Szokásos unalom. Gabriellel beszélgettem, edzettem egy kicsit és járkáltam minden felé. Tükörtavat is megnéztem hátha van valami, de semmi. Mit gondolsz  ilyen körülmények között  jó koncertet adni.. de képes leszek énekelni? *Néz rá komolyan és igen, mert ezt a számot teljesen más angyalnak énekelné, de hát ő nincs itt.*
    Felion
    Felion

Témanyitás by Felion Csüt. Aug. 29, 2013 10:30 pm

- Imááááááááááááááádlak! *kiált fel Ilion, és most már nem bírja ki, Darioth nyakába borul. Hát, ez van, a férfi kénytelen lesz elviselni. Persze a fiatal nő sokáig nem lóg rajta, azért valamennyire tiszteli a személyes teret, de az örömével nem bírt.* - Rendben, soha többé nem nyaggatlak, de ezen a koncerten akkor lépj fel *vigyorog boldogan, aztán okosan bólogat a férfi további szavaira, bár nem teljesen fogja fel, hogy lényegében most akkor mi van, de mindegy, így is heppi.* - Eh, pedig igazán jól lövök *nevet fel jókedvűen a másik szavaira. Nagyon jól tudja, hogy ő is csak viccelődik, de hát nyilván ő maga se gondolta komolyan, hogy majd Darioth fejéről fog almákat lövöldözni.* - Igen, nagyon *mosolyog jókedvűen, bár kissé furcsának találja a férfi viselkedését, de nem fogja felróni neki. Valószínűleg megvan rá az oka, hogy most ilyen.* - Értem. Ő hogy van? Régen találkoztam bármelyik arkangyallal is *jegyzi meg eltűnődve. Persze az annyira nem meglepő, tud róla, hogy Michael megmentését szervezik, meg mondjuk ő amúgy sem szokott olyan sokszor találkozni velük, mert azért az ő nyakukon nem mer elkezdeni lógni, hogy jöjjenek el a rendezvényeire. Aztán a következő kérdésre elkomolyodik, és ismét megöleli a férfit, most azonban nyugtató célzattal.* - Tudom, hogy ez most nagyon nehéz neked... De ne aggódj, vissza fogják hozni *suttogja, miközben körkörösen simogatni kezdi a férfi hátát. Tudja, hogyan áll az arkangyalhoz Darioth, és nagyon jól tudja, miről van szó.* - Biztos vagyok benne, hogy fogsz tudni énekelni. Valószínűleg jót is fog tenni *teszi még hozzá, majd elhallgat, és amíg a férfi egyértelművé nem teszi, hogy szeretné elengedni, addig öleli.*

// FAGY //

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Similar topics

-

Pontos idő: Szomb. Nov. 23, 2024 11:01 pm