Fyron Akadémia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!

Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

+38
Yan Antonov
Bianca D. McCarthy
Sadie Elena Montgomery
Alise Rubenis
Matthew Chancellor
James Runnel
Colin McCartney
Zentai Márk
Abigail Aleksev
Melantha Goldwin
Eliana De Lucia
Morten Toov
Catherina C. Williams
Atanas A. WIlliams
Barbara Decker
Galen Blaide
Esteron Baltazaar
Lord Sayon Merlioth
Horváth Réka
Fredrik Laine
Patric J. Morgan
Erik Norgen
Elliot Herondale
Victoria Jones
Nyilas Dominik
Emeline Thienen
Andrew Mason
Liliya Antonov
Christopher Acerlot
Nicole Brise
Gabriel Dvorak
Nadja S. Marilovics
Nathaniel Jenkins
Maureen Caiside
Arleena Queen
Kamen Grozdan Branimir
Giselle Céline Marceau
Lucien du Bois
42 posters

Közös társalgó

Galen Blaide
    Galen Blaide
    .::Diák::.

Közös társalgó - Page 6 Empty Re: Közös társalgó

Témanyitás by Galen Blaide Vas. Feb. 10, 2013 3:03 pm

*Már messziről hallja, hogy valaki közeledik, de magában elmond egy gyors imát, hogy csak átfusson a helyiségen, vagy inkább be se jöjjön, mert ha kicsit is tovább marad, biztos eldobhatja a könyvet, olvasni nem lehet ilyen sikongatás, vagy beszélgetés közben. A lány egy pillanattal később meg is jelenik, Galen felpillant rá könyve mögül, aztán ugyanolyan közömbösséggel visszatér az új fejezethez, amire lapozott. Még elolvas, amennyit sikerül neki, mert egyből érezte, hogy nem ússza meg az előbbi ötletek megvalósulásával.*
    - Beállhatsz a sorba - *Mondja az ismeretlenségre utalva. Sokan nem ismerik, ez nem olyan nagy ügy, sőt, néha egészen kifizetődő tud lenni. Becsukja a könyvet, mikor a lány a fotel elfoglalására tesz célzást. Feladta.*
    - Csak nyugodtan - *Vállat von, ölébe teszi a könyvet, és megszemléli a jövevényt valamivel alaposabban, mint az imént. Barna haj, érdekesen nagy szemüveg, kissé megszállot, elmebajos tekintet, azonnal leszűrte, milyen távolságot kellene tartania tőle. Levonta az első véleményt, megalkotta fejében, milyen is ő.*
    - Galen vagyok - *Hangja közömbös, nem ijeszti el egyből, vagy mutatja ki érdeklődését, amiből egyébként elég kevés van jelenleg.*
    Barbara Decker
    Barbara Decker

Témanyitás by Barbara Decker Vas. Feb. 10, 2013 3:16 pm

*Nos, igen, Barbi néha egy cseppet energikusabb, mint kellene, bár amikor éppen nem rajongásai valamelyik tárgyával van elfoglalva, akkor nagyon jól el lehet beszélgetni vele. Remélhetőleg lassan le is higgad, és akkor már valamennyire használható társaság lesz. Addig meg... Hát, szegény Galennek muszáj szívnia a fogát.* - Köszi *huppan le vigyorogva, majd be is mutatkozik.* - Örvendek *mosolyog jókedvűen a srácra. Nem különösebben zavarja a közömbös reakció, ő jól érzi magát a bőrében - mint mindig.* - Szóóóval... Mióta is vagy itt? *érdeklődik, közben alaposabban megnézve magának a srác öltözékét, meg igyekszik kisilabizálni a könyve címét is. Amúgy ha hosszasan ilyen reakciókat kap, lehetséges, hogy fel fogja adni, de egyelőre nem jött zavarba.*
    Galen Blaide
    Galen Blaide

Témanyitás by Galen Blaide Vas. Feb. 10, 2013 3:31 pm

*Nehéz vele szót érteni, ezt sugározza magából mindenki felé, jelenleg épp a lányt tiszteli meg ezzel, de ha elég kitartó akkor Galen is visszább vesz a távolságtartó stílusból, és hajlandó lesz nem két szóban válaszolni, adig azonban...*
    - Egy ideje - *Ismét vállat von, közben követve a vizslató tekintetet ránéz a könyvre, amit felemel és felé tartja, hogy lássa a címét, és ne kelljen a nyakát kitörnie miatta. Miután elolvasta, ismét visszateszi az ölébe, s az egyik kezével a tarkójához nyúl, megigazítja a sapkát, majd ott meg is áll, míg a másik kezét csak úgy simán a könyvre teszi.*
    - Még újnak számítok. És te? *Ha már ennyire kérdező kedvében van a lány, akkor ő is feltehet egyet, abban semmi rossz nincs.*
    Barbara Decker
    Barbara Decker

Témanyitás by Barbara Decker Vas. Feb. 10, 2013 3:47 pm

- Ez nem volt túl bő szavú *nevet fel a válaszra. Még egyelőre kitart, remélhetőleg elég ideig ahhoz, hogy kihúzzon valami érdekeset is Galenből. Egyébként mindig érdekelték az ilyen emberek, mert általában aki nem beszél, annak van valami oka rá, hogy csendben legyen. Őt meg érdeklik az indokok.* - Én úgy egy hónapja jöttem, szóval igazából én is viszonylag új vagyok, bár azért már volt időm nagyjából kitapasztalni a helyet. És honnan származol? *kérdezősködik tovább. Végül is egyelőre még nem kapott rá egyértelmű jelet, hogy fogja be a csipogóját, úgyhogy próbálkozik. Hátha. Amúgy sincs semmi dolga egész nap, csak unatkozik itt magának már órák óta. Vagyis hát elvan, de mégis más a neten lógni órákon keresztül, mint egy emberi lénnyel beszélgetni.*
    Galen Blaide
    Galen Blaide

Témanyitás by Galen Blaide Vas. Feb. 10, 2013 4:04 pm

~ "Nem túl bő szavú." ~ *Ismétli magában a szavakat, amik tulajdonképpen az igazságot tükrözik, de gúnyolódva elismételni, ez illett az első véleményhez. A válaszra kiűzi az előbbi gondolatokat a fejéből, megérdemel egy tizsta lapot, ha már nem is ismeri. Ezért is erőlteti meg magát, hogy bővebben válaszoljon.*
    - Svédország délebbi részéről jöttem. - *Ennyi telt tőle hirtelen. Közben fejben elkezd gondolkodni, vajon Barbara merről jöhetett, így ránézésre rengeteg országba beillene, nehéz lenne mondjuk három tippből kitalálni a választ.*
    - Te is európai vagy? - *Egyszerűbbnek látta rákérdezni, plusz még a kört is leszűkítené vele, tehát hangosan is kimondta, amire gondolt. Most pedig némi érdeklődést kifejező arcszerkezetet varázsolva magára, vár a válaszra.*
    Barbara Decker
    Barbara Decker

Témanyitás by Barbara Decker Vas. Feb. 10, 2013 4:18 pm

- Ó, még egy svéd *vigyorodik el.* - Néhányan bár vannak, bár Henrik azt mondta, hogy ők északról jöttek, valami k betűs helyről, de nem emlékszem pontosan a nevére *vonja meg a vállát.* - Mondjuk szerintem nekem ott túl hideg lenne *kuncog.* - Leginkább a tavaszias időjárást szeretem, Svédországban meg azért hidegebb van, nem? *Aztán ugye visszakérdeznek, mire bólint.* - Igen, német. Lipcséből jöttem *válaszolja meg egyben a kimondatlan kérdést is, pontosítva a helyet. Így emlegetve amúgy kicsit hiányzik neki az otthon, de az is igaz, hogy még Fyron előtt egy másik bentlakásos iskolában töltötte napjait, szóval már elég régóta nem otthon lakik. De akkor is... Mindegy, majd a következő szünetben hazalátogat. Jót fog tenni egy utazás. Egyébként ez után nem igazán tudja, hogy mégis mit hozzon fel, mert hát a legtöbb ismerkedős témát már ki is merítették.* - Ühm... Szóval... Melyik házban is vagy? *kérdezi, és közben tekintetével elkezdi keresni a kitűzőt a srácon. Amúgy neki ott virít a cameosos jelvény a felsőjén, szóval ha a srác figyel, kiszúrhatja.*
    Galen Blaide
    Galen Blaide

Témanyitás by Galen Blaide Vas. Feb. 10, 2013 4:34 pm

- Attól függ, mihez képest - *Feleli a hideg időjárásra. Ő kimondottan tél párti, nagyon jól bírja a hűvösebb időjárást, jobban szereti, mint mondjuk a meleg nyári napokat. Sokan nézték már emiatt bolondnak, mert ritkaság, hogy valakit a tél vonzon a tavasz vagy akár az ősz helyett. Ez utóbbival sincs amúgy problémája, de a tél az tél.*
    - Jártam ott, de nem emlékszem már rá annyira - *Kicsi volt még, mikor egyszer Lipcsébe mentek egy hétvégére, de nem hagyott benne maradandó emlékeket, pedig öt éves volt akkor, talán hat. Közben látja, hogy Barbara jóval mélyebben elmerült a gondolataiban, nem is szólítja meg, csak megköszörüli a torkát, ezzel hátha visszaugrasztja a valóságba. Sikerül. A kérdésre azinban kicsit megemelkedik a szemöldöke, meglepődik, hiszen eddig úgy tűnt az ilyen kérdések feleslegesek. A mellkasára bök, oda, ahol a fekete ingen a kitűzője található. A sárkány tökéletesen kivehető, szóval szavak nélkül is válaszolt, plusz, mivel a lányon is ugyanez van, ezért még a visszapasszolást is megúszta. Nem erőltette a következő téma kitalálását, hagyja érvényesülni ilyen téren a lányt, eddig is ő találta ki őket, biztos van még a tarsolyában pár ötlet.

//FAGY//
    Barbara Decker
    Barbara Decker

Témanyitás by Barbara Decker Vas. Feb. 10, 2013 6:47 pm

// OLVAD //

- Hát gondolom nem Szibériához képest *vigyorodik el. Valóban nem mindegy, hogy Hawaii-hoz vagy valamelyik sarkkörhöz viszonyítunk... Egyébként neki igazából csak egy nagyon vékony sávnyi időjárás felel meg, méghozzá azért, mert ragaszkodik a kedvenc öltözeteihez, amiket éppenséggel úgy tíz foktól tizenöt-húsz fokig tud viselni, az pedig már minimum tavasz eleje.* - Pedig remek hely, én legalábbis szerettem ott élni *mosolyodik el.* - Bár már egy ideje nem lakom otthon, mert előző félévben is bentlakásos suliban voltam *teszi még hozzá. Aztán ugye nagy nehezen kinyög egy újabb kérdést, majd a kitűzőt észrevéve felnevet.* - Uh, tényleg, tisztára vak vagyok! Lehet, hogy vissza kell menni a szemészetre *emeli meg a szemüvegét vigyorogva.* - És hogy bírod a szobatársaidat? Bár mondjuk állítólag nem olyan vészesek, legalábbis azt hallottam, hogy régebben rosszabbak is voltak, mostanára egész normálisak *kuncog.* - Ott van például az a magyar gyerek, aki állítólag mindig széthagyja a próbababáit meg a tűit a szobában, Jessica azt mondta, hogy ruhákat tervez *magyarázza, és Galennek minden valószínűséggel volt már szerencséje találkozni a szétszórt Dominikkel, szóval biztosan megismerte a jelenséget.* - Egyébként szerintem tök jó a Cameos, mindenki tiszta jó fej *teszi még hozzá jókedvűen Barbara.*
    Galen Blaide
    Galen Blaide

Témanyitás by Galen Blaide Vas. Feb. 10, 2013 7:16 pm

*A szobatársak, na ez egy érdekes téma, mert látásból ismer sok embert itt, de konkrét, "szorosabb" ismeretségeket még nem sikerült kötnie, ebben mondjuk nagy szerepet játszik, hogy nem is próbálkozik ilyesmivel. Szóval elhiszi a lánynak, hogy milyen változásokon mentek át a szobatársai, ő csak azt látja, ami most van. A ruhatervező srácot beazonostíja egy szempillantás alatt, nehéz is lenne összetéveszteni mással, mert nem az a "tucat diák".*
    - Mindenhol vannak gáz meg kevésbé gáz emberek, nem a háztól függ - *A vállvonogatás nagyon megy neki, most is így tesz, miközben a megszokott tömörséggel elmondja a véleményét.*
    Barbara Decker
    Barbara Decker

Témanyitás by Barbara Decker Vas. Feb. 10, 2013 7:31 pm

- Hát nem tudom, nekem speciel a sylorinások túl súlyos arcok, valahogy nem hiszem, hogy találnék olyant, akivel jóban lennék. Mondjuk az erethonosokat nem ismerem annyira, igazából még csak órákon találkoztam velük *tűnődik el. Ez után megint nem igazán tudja, hova vigye tovább a társalgást, mert hát Galen nem igazán ad rá semmilyen módot, hogy elbeszélgessen vele. Szóval pár percig csak zavartan ücsörög, majd ismét felpillant a srácra.* - Te mindig ennyire igyekszel, hogy ne adj alapot egy beszélgetésre? *kérdezi zavart vigyorral. Mert aztán az is lehet, hogy szimplán csak ő irritálja a srácot, akkor meg aztán tényleg feleslegesen lóg a nyakán...*
    Galen Blaide
    Galen Blaide

Témanyitás by Galen Blaide Vas. Feb. 10, 2013 7:53 pm

*Ember ember, legyen az bármelyik ház tagja, vagy külsős vagy akárki. Az előítéleteitől teljesen független, hogy ki hova tartozik, mindenkiről levon egy következtetést, mint mondjuk erről a lányról is, aki itt ül vele szemben*
    - Minek beszéljek, ha nem tudok mit mondani? - *Ez a kérdés furán hanfzik, de érthető, mire utal vele. A mellébeszélés nem az ő műfaja, az, hogy röviden fejezi ki a mondanivalóját, az még nem jelenti azt, hogy másképp jönne ki a száján, mint ahogy fejében megszületik. A másik meg, Barbara jött ide, nem ő kérte, hogy álljon le vele csevegni, szóval nem is érti, mért neki kellene fenntartani a kommunikáció fonalát, amikor ebben a helyzetben ő csak a másik fél, nem a kezdeményező.*
    Barbara Decker
    Barbara Decker

Témanyitás by Barbara Decker Vas. Feb. 10, 2013 8:00 pm

*A visszakérdezésre lebiggyeszti a száját.* - Hát... Nem tudom, mondjuk az ismerkedés kedvéért? De mindegy. Akkor végül is akár le is léphetek *von vállat, és igen, határozottan sikerült elvenni a kedvét. Pedig ő igyekszik mindenkivel jóban lenni, de ha nincs miről beszélni, akkor nincs miről beszélni. Ennél jobban meg nem fogja erőltetni, elvégre már így is elég sokat próbálkozott, hogy kihúzzon valamit Galenből, de hát úgy tűnik, nem akar összejönni a dolog.* - Remélem más sikeresebb lesz a veled való barátkozásban *kacsint azért elmosolyodva a fiúra, aztán ha nem állítják meg, akkor egy intés kíséretében magára hagyja a háztársát. Persze ha megállítják, akkor szívesen marad még, már ha Galen hajlandó lesz ténylegesen beszélgetni vele...*
    Galen Blaide
    Galen Blaide

Témanyitás by Galen Blaide Vas. Feb. 10, 2013 8:16 pm

*Nem tud mit mondani arra, hogy Barbara le akar lépni, mert tulajdonképpen örül is neki meg nemis. Legalább visszatérhet a könyvéhez, vagy akár visszamehet a szobájába egy olyanért, amit szívesebben olvasna ennél. E remek terv ellen szól, hogy valamilyen szinten örül a társaságnak, hiszen senki sem élhet örökké begubózva, még ha néha az a jobb megoldás, akkor sem. Hirtelen eszébe jut egy pár nappal ezelőtt hallott beszélgetés, aminek nem szereplője, csak külső szemlélője volt, akaratlanul. Akkor is olvasni akart, de a nyüzsgéstől nem tudott normálisan koncentrálni rá.Most felpillant a távozóra.*
    - Hasonlítasz egy cameos lányra, ő is ilyen... dilis - *Jobb szó nem jutott eszébe hirtelen, de érződik a hangján, hogy nem bántásnak szánja, csupán nehezére esik néha a megfelelő szavakat kigondolni, és van, hogy olyannal helyettesíti, amivel megsérthet másokat.*
    Barbara Decker
    Barbara Decker

Témanyitás by Barbara Decker Vas. Feb. 10, 2013 8:35 pm

*Távozóban meglepve hallja meg ismét Galen hangját, a szavaira pedig felnevet és ismét megpördül.* - Hát, többen is vagyunk ilyen nem teljesen normálisak *kuncog.* - De látom hamar levontad a magad következtetéseit a viselkedésemből *vigyorog a srácra, miközben nekidől a fotel támlájának. Egyelőre még nem ül le, mert ha mégis elakad a beszélgetés, akkor... Aztán hirtelen egy remek gondolat ötlik a fejébe, szóval megint elvigyorodik, és az ajtó irányába bök a fejével.* - Nem vagy éhes? Még időben vagyunk lenézni az étkezőbe enni valamit *veti fel. Ő a maga részéről nem bánná a vacsorát, az tuti. Hiába, na, messze volt már az az ebéd. Aztán a társalgóból kivezető másik ajtóra pillant, és vállat von.* - De ha gondolod, akár itt a diákkonyhán is összeüthetek magunknak valamit. És nem ér beszólni arra, hogy mennyire nézek ki úgy, mint aki tud főzni *fintorog egyet, de azért látszik a szórakozottság a tekintetében.*
    Galen Blaide
    Galen Blaide

Témanyitás by Galen Blaide Vas. Feb. 10, 2013 10:06 pm

- Akkor inkább nem mondok semmit - *Megejt egy mosolyt, és feláll. Nyújtózik egy rövidet, majd a könyvet visszateszi a helyére. Áll még ott a polc előtt, igaz, háttal neki, mert Barbarát nézi. Nem éhes, nem is tud mit mondani, vagy a későbbiekben esetleg témának feldobni, ezért sem tudja hirtelen, hogy elfogadja-e a meghívást. Aztán ilyen "egyszer élünk" alapon megerőlteti magát és megszólal vérgre:*
    - Tea készítő tudásod milyen? - *Nem valószínű, hogy erre számított a lány, mert kikerüli az eddigi lehetőségeket, ám fűz némi magyarázatot mellé, nehogy teljes üzemzavart okozzon a lánynak a kérdésével.*
    - Meghagyom neked a kaját, nem veszem el előled, nem vagyok annyira bátor. - *Na, erről a hangulatváltozásról nem tudhat még Barbara, pedig ez a főismertetőjegye a srácnak, ami most elő is bújik, hiszen már mosolyog is, és beszél is. Rájött, egyszerűbb elfogadni, mint megszökni előle, főként, mivel nincs jobb programja.*

//FAGY//
    Barbara Decker
    Barbara Decker

Témanyitás by Barbara Decker Vas. Márc. 17, 2013 3:42 pm

// OLVAD //

*Galen első mondatára csak kuncog, és bólint. Aztán ugye feldobja, hogy igazán kajálhatnának valamit, már csak azért is, mert őszintén szólva Barbi már kezd megéhezni, szóval el bírna viselni egy szendvicset a gyomrában. A teára pislog kettőt, majd vállat von.* - Hát, nem vagyok brit, azoknak biztos jobban megy, de azért ha találok teafiltert, akkor csinálok neked valamit *vigyorog jókedvűen, majd elpattog a konyha irányába, nagyokat tellegetve, ezzel igyekezve jelezni, hogy örülne neki, ha Galen szépen követné, és hallgatná a hülyeségeit. Bár azért valószínűleg jobb kartávolságon kívül maradni, mielőtt a végén sikeresen nagy lendületében leüti szegény srácot.* - Amúgy meg nem harapok a kajára, szóval igazán nem kell félni tőlem. Amúgy is tisztára aranyos vagyok, csak egy kicsit több energiám van a megszokottnál, és imádok beszélni, meg beszélgetni, meg úgy általában különféle embereket megismerni. Tudod mennyi ihletet tudtok adni mindenféle művészetekhez? Ja, egyébként írok meg festek meg szobrászkodok meg mindenféle, bár az egyetlen, amiben értékelhető minőséget tudok alkotni, az az írás, szóval a többit inkább ne akard látni *nevet fel vidáman, majd belép a konyhába, és nekilát, hogy akkurátusan feltúrja a szekrényeket, teafilter után kutatva.*

// Hát most Galennel nem tudom, mi lett, szóval akkor most mégis marad fagyva a játék :'D //
    Nathaniel Jenkins
    Nathaniel Jenkins

Témanyitás by Nathaniel Jenkins Pént. Márc. 22, 2013 6:05 pm

*Egy órája cuccoltam át a cameosba, mert az a „rejtélyes” Médium üzent, hogy szedjem a sátorfámat, és másszam át oda, mert eleget büntetett az ég a sylorinásokkal. Így hát nem kellett noszogatni, besiettem a hálóba, összerámoltam a cuccaimat, és könnyes búcsút éppen nem intve, marha gyorsan leléptem. Egyébként nem kifejezetten bírtam őket, talán Isobelt tűrtem meg magam mellett meg az az Adrian gyerek se lehet vészes. Nem tom. A lényeg, hogy végre nem kell többet ott szívnom meg a cameososokat jobban bírom, szóval asszem büszkén fogom viselni a sárkányos kitűzőt. A lényeg az, hogy egy órája pakoltam le és hallgattam végig Fredrik üdvözlő beszédét meg egy kicsit eldumáltam vele. Bírom a gyereket, nem olyan gyökér, mint Acerlot! Na mindegy. Szóval páran még kifejezték tetszésüket, vagy épp nem tetszésüket a fiúhálóban, aztán fogtam a motyómat – jelen esetben egy telefont, egy fülest, egy füzetet és ceruzákat -, majd kiültem a közös társalgóba rajzolni. Hú, ha ezt Anthony megtudja! Kíváncsi vagyok, hogy mit fog majd szólni! Megkönnyebbülten felsóhajtok. Komolyan, ez a hely teljesen más, mint a sylorina. Barátságos és itt tényleg jól érzi magát az ember. A zöldet például világéletemben utáltam, pedig az előző iskolámban is olyan házba jártam. Hiába, az én színeim a vörös és a fekete. Miközben azon merengek, hogy milyen jó dolgom lesz itt, szépen kibogozom a fülhallgatómat, bedugom a fülembe, és elindítom az Issues-t az Escape the Fate-től. Egy remixelt változatot hallgatok, mert ez sokkal pörgősebb, mint az eredeti, és így jobban csípem a számot. Egyébként a házváltás örömére úgy határoztam, hogy az új drága jelképünket vetem papírra. Sárkány-Erist és Ember-Erist. Rohadt jól fog kinézni, ha készen leszek vele! Úgy tervezem, hogy emberi alakban rajzolom meg először, és majd a haját formálom át sárkányalakúra. Tuti imádni fogja, amilyen hiú! Öhm. Nagyon durva, hogy alig egy órája vagyok itt, és máris kezdem átvenni az átlag-cameosos hangulatot. Most már kezdem érteni, hogy a többség miért ilyen hiperaktív. Az a durva, hogy rám is nagyon jó hatással van. Miközben kiélem a kreativitásomat egyre inkább azon gondolkozom, hogy hol vannak a többiek. Aztán rájövök, hogy péntek délután ne nagyon várjak senkit. Különös, hogy most szívesen elbeszélgetnék akárkivel! A végén még teljesen megjavulok… Az pedig rohadt nagy csoda lenne, nem? Szóval egy vörös inget, egy farmer viselve eléggé kócos hajjal üldögélek dúdolgatva, és asszem úgy nézhetek ki, mint egy pszichopata, de nem érdekel. Jól esik most rajzolgatni, zenét hallgatni, a ritmusra mozgatni a lábamat, miközben elnyúlok a kanapén. Komolyan, miért nem tehettek át előbb?!*
    Victoria Jones
    Victoria Jones

Témanyitás by Victoria Jones Pént. Márc. 22, 2013 6:21 pm

*A tegnaphoz képest tudtam aludni. Az óra meg volt papírokat befejeztem és természetesen most csináltam egy rakat forró csokoládét a Cameososoknak, meg hozzá linzert. Igen el voltam én délután meg amúgy is még egy diákot át raktak a Cameosba, aminek tényleg örülök! Legalább vannak normális egyének, ami számít. Nem mintha eddig nem lett volna, de egyre több a hiperaktív normális személyiség. A közös társalgóba érve természetesen megpróbálom kinyitni az ajtót kisebb ügyetlenséggel össze jön. Nem gond… Egy szerencsétlen ember is lehet ügyes bár ezt csak azért mondom mert agy halott vagyok, de nem kell ezzel foglalkozni. Jelenleg egy Hollywood Undead számot dúdolgatok elég vidáman és nem látszik egyáltalán rajtam a tegnapi fáradtság. Megpillantva Natet megcsillan a szemem.* - Szia! Zavarok?*Teszem fel a kérdésem egyébként egy farmer nadrág van rajtam és valami fekete pillangós felső. A tálcát leteszem az asztalra és a linzert is aztán lehuppanok az egyik kanapéra Ha zavarja ha nem. Úgy is jó a kedvem.* - Vegyél nyugodtan az egész Cameos bandának csináltam Részben a tiszteletedre. Mit rajzolsz?*Teszem fel a kérdésem és nem igazán látom ám a lapját szóval kíváncsiskodok.*
    Nathaniel Jenkins
    Nathaniel Jenkins

Témanyitás by Nathaniel Jenkins Pént. Márc. 22, 2013 6:50 pm

*Mikor Vic beesik az ajtón felpillantok. Annyira nem hangos a zene, és hát a csajt mindig hanghatások kísérik. Szóval a lány szerencsétlenkedése láttán csak halványan elmosolyodom, és kirántom az egyik fülemből a fülest. Megérzem a kaja illatát is, bár most még nem vagyok éhes. Eleget zabáltam ebédidőben, szóval most tuti nem bírná befogadni a gyomrom. Remélem, nem akar etetni.* - Hello. Nem, gyere csak! *intek, hogy jöjjön közelebb. Tényleg nem zavar, sőt valamelyest örülök neki, hogy akadt társaságom. Szóval vetek egy pillantást Victoriára, majd visszafordulok a rajzomhoz, hogy befejezzem azt. Amikor megkínál, akkor vetek a csajra egy riadt pillantást. Egyek? De hát tele vagyok! * - Öhm. Köszönöm, igazán megtisztelő, de… Most tele vagyok, ha nem gond, akkor később gondolnám meg *vakarom meg zavartan a tarkómat. Az én tiszteletemre? Nekem még soha senki nem csinált semmit… Jó, talán Tony, de az más. Tony mindig kivétel. Ezért ő Tony. Amikor megkérdi, hogy mit rajzolok, felemelem a füzetet és felé fordítom, hogy láthassa a félkész művet. Ugyan nem sok látszik belőle, de a vázlatból azért valamelyest kivehető az exlila-fekete sárkány. Miután szemrevételezi, visszapottyantom az ölembe, és előveszem a telefonomat. Kikapcsolom a zenét, és miközben rajzolgatok, Victoriának szegezek egy kérdést.* - És te mi járatban erre? Hol vannak a többiek? *faggatózom, bár a srácok némelyikéről tudom- vagy sejtem – hol vannak. Mindegy, azért kíváncsi lennék például arra, hogy ők mivel töltik az idejüket, mert a sylorinások többnyire vedeléssel, veszekedéssel és ehhez hasonló őrültségekkel töltötték a mindennapjaikat.*
    Victoria Jones
    Victoria Jones

Témanyitás by Victoria Jones Pént. Márc. 22, 2013 7:04 pm

*Megpillantva ugye Natet örülök ám neki nagyon-nagyon tényleg jó, hogy van még egy Cameososunk és cseppet sem zavar, hogy Sylorinás. Bár vélhetően meg mondom, az őszintét egyáltalán nem illet oda. Viszont nem fogom hangoztatni neki. Így is úgy is lehuppanok és leteszem az asztalra a sütit és a forró csokit. Én is vacsoráztam nem rég bekaptam egy szendvicset és el kellett némitanom Márkot. Amennyit tud beszélni! Idegesít, és nem mondom azt, hogy nem tartok tőle, de legalább nem olyan, mint egy éve. Jézusom egy éve lassan, hogy itt vagyok!* - Ajánlom is van még palacsinta is csak Lasse meg enné az összeset…*Kuncogok fel és igen most ilyen kedvem van. Szabad elkényeztetni másokat nem? Legalább érezze otthon magát és most tényleg nekem is jól esik a társaság. Aztán kapom a kérdést és elmosolyodom.* - Van, még egy dolgom telefont kell elintéznem. A többiek? Fú.. Lacetől kaptam egy sms-t Amerikában és nem tudni mikor jönnek vissza, de minden órában nyaggat, és ki fogom kapcsolni a telefonomat, mert nézzek, utána ennek nézzek utána annak. Ne haragudj megint ki jött belőlem a HP.*Hadarok Nathanielnek és nézem közben a rajzot. Ami azt illeti, nem fogok, semminek utána nézni csinálja meg ő maga. Sóhajtok. Halványan elmosolyodom.* - Tehetséges vagy akár csak Nao.. Régóta rajzolsz igaz?*Teszem fel a kérdésem és fura módon kommunikatív vagyok Elliot te is merre lófrálhatsz még meg kéne néznünk Shadowlandet éjszaka. Gondolkodom el és visszapillantok Natere.* - Milyen itt lenni? Hogy érzed magad?*Teszem fel a kérdésem és érdeklődöm felőle. Tényleg érdekel a srác na.*
    Nathaniel Jenkins
    Nathaniel Jenkins

Témanyitás by Nathaniel Jenkins Pént. Márc. 22, 2013 7:43 pm

*Hát nem igazán ismerem Victoriát, jóformán csak annyira, amennyit hallottam róla és amennyit láttam belőle. Aztán ugye ő leül, én meg elhárítom az etetést. Arra, hogy Lasse feleszik mindent, csak megvonom a vállamat.* - Épp vadászni indult, mikor találkoztunk, szóval szerintem nem mostanában fog tésztát enni *vonom meg a vállam. Ha vicnek szánta, akkor szerintem nem volt valami humoros, de hát sokan mondták már, hogy nincs humorérzékem. Talán igazuk is van. Mindenesetre érdeklődök, hogy mi van a többiekkel, hátha lesz este társaságom, és nem mindenki húzott le Qarinba.* - Értem… *dünnyögöm halkan a telefonra, majd hallgatom a beszámolót.* - Értem, hát, én szívesen segítek majd, ha gondolod. Irányítsd hozzám, ha hívogat! *ajánlom fel neki. Tényleg szívesen segítek. Amiatt az átkozott Mephistopheles miatt meg úgyis értek hozzá. Hogy utálom őt is meg az idióta lányát! * - Semmi gond, nem zavar. Nem vagy rosszabb Joycenál *mosolyodok el halványan. Na, ő aztán tényleg tudott hisztizni! Örülök, hogy megszabadultam attól a bagázstól. Aztán ugye felmutatom a rajzot, a Naomis megjegyzésre pedig halkan felnevetek.* - Hát, az a csaj nem semmi! Néha összeülünk, hogy megnézzük mit csinált a másik. Kedvelem, ő aztán tud szórakoztatni *csóválom mosolyogva a fejem.* - Amúgy kösz. Igen, azóta rajzolok, mióta megtanultam, hogy a velem egykorúak nem nagyon szívlelik a fajtámat *vonom meg egykedvűen a vállam. Őszintén szólva, az árvaház emléke teljesen hidegen hagy. Csak egy hely volt, ahol egy darabig éltem, már ha annak lehet azt nevezni. Örülök, hogy onnan is elkerültem.* - Egyelőre még jó, de később nyilatkoznék. Az biztos, hogy jobb, mint a sylorina *mosolyodok el halványan.*
    Victoria Jones
    Victoria Jones

Témanyitás by Victoria Jones Pént. Márc. 22, 2013 7:59 pm

*Lasses megjegyzésre meg vonom a vállam legalább nem lesz itt. Nem nem zavar csak na egyébként én csak vicceltem na. Aztán beszélgetni kezdünk,de igazság szerint én nyaggatom és én vagyok hiperaktív. Természetesen nem lehet lelőni, de nem tehetek arról. Vagyis a sok kávé és a csoki. Aztán megkapja a választ és persze mosolyodom. Még jó, hogy nem mentem el oda. Aztán bólintok neki.* - Szavadon foglak! De ha fordítva is igaz ha kell segítség.*Magyarázom neki, de azt, hogy mit hallott rólam nem akarom tudni. Nyilván akkor valakit tuti kinyírnék. Aztán hadarok, és nem veszem észre és sóhajtok. Néha igazán leállhatnék.* - Joyce az a démon lány?*Kérdezem pislogva és nem csak ő jut eszembe erről hanem Camilla is, de mindegy. Az a lány is totál zárkózott.* - Mások szerint igen, de állítólag rosszabb voltam, de azt nem akarod tudni. Mindegy hagyjuk is nem én vagyok most itt a főatrakció.*Nevetem el magam, de csak viccnek szántam, na. Aztán a rajzát dicsérem meg Naomit és felvonom a szemöldököm.* - a szép. Akkor el vagytok. Én meg maradok a gördeszkánál.. a suliban nincs olyan, aki rajong, az ilyenért maximum olyat találok, aki kocka vagy szerepjátékozik, annak például örülök. Lehet feljebb kéne lépni egy szintet.*Gondolkozom el és megint neki álltam filozofálni. Komolyan hogy tudtam felhúzni magam egy semmiért? Tegnap. Uralkodhatnék magamon. Felvonom a szemöldököm Natere és ha hagyja, akkor átülök mellé és rámosolygok.* - Csak azok az igazi barátok vagy haverok, akik elfogadnak téged úgy, ahogy vagy. Szerintem itt senki nem ítél el. Sőt még én sem. Végül is te is részben emberből.. idézőjelesen félig démonból vagy. Ne haragudj.. néha képes vagyok belepofátlankodni olyan dologba, ami nem rám tartozik.*Csendesedek el és ez tényleg igaz. Nem akarattal bántottam meg Natet ha megbántottam csupán sokat beszélek.* - A vérfarkasság miatt vagy a démonság miatt nem jönnek ki veled? Figyelj ha kotnyeleskedem nyugodtan leüthetsz. Teljesen őszintén kérdezem.*Teszem fel a kérdésem és nem akarok belemenni, de valami miatt még is belemegyek.*
    Nathaniel Jenkins
    Nathaniel Jenkins

Témanyitás by Nathaniel Jenkins Pént. Márc. 22, 2013 8:27 pm

*Nyugodtan ücsörgök, végül is egyáltalán nem zavar a lány jelenléte. Az más kérdés, hogy nem tudom kimutatni azt, hogy díjazom a pofázását.* - Csak nyugodtan. Általában betartom az ígéreteimet *pillantok fel a rajzból, és egy darabig Victoria arcát fürkészem, majd visszafordulok a művemhez.* - Nem szorulok segítségre, de azért kösz. Fredrik felvilágosított mindennel kapcsolatban. Balhés típus sose voltam, a kastélyban pedig eltalálok *felelek halkan. Nem tudom miért, de sokan mindig azt gondolják, hogy szeretem hallatni a hangomat, pedig ez nem igaz. Elég halkan tudok beszélni, ráadásul elég keveset is dumálok.* - Igen, az a fekete hajú pszichopata… *sóhajtok fel halkan.* - De ne foglalkozzunk vele, elég órákon látni a képét *forgatom meg a szemeimet. Na, igen, az a csaj mindig ki tud borítani…* - Hát igazad van, tényleg nem szeretném tudni. Persze, én se voltam jobb. Az elmúlt időben kezdtem belátni, hogy ez így nem jó *vonom meg a vállam, és ezt a témát, ezzel a mondattal lezáratlanul hagyom. Nem akarok kitérni rá.* - Tény, hogy vannak mások, akik alakítanak helyetted is *dünnyögöm, és kiradírozok egy felesleges vonalat.* - Hát, mivel együtt vagyunk rajzon, és régebben rám akaszkodott, így megszoktam a csajt. Azóta jókat vigyorgok a baromságain *vigyorodok el. Igen, Naomi tényleg annyira hülye tud lenni, hogy az fáj.* - Ne aggódj, előbb-utóbb akad valaki. A városban meg úgyis van egy rakat deszkás *teszem hozzá. Tényleg jó pár deszkást láttam már. Mindig a főtér környékén szoktak lenni. Egyébként kicsit helyezkedek, hogy Victoria elférjen mellettem végül is eddig szinte az egész kanapét elfoglaltam.* - Az lehet. De nem ismersz még mindenkit, ha ezt így ki mered mondani *vonom meg a vállamat. Miért kell neked ezt a témát feszegetned? Arra, hogy részben ember vagyok elvonom a szemöldökömet.* - Régen az voltam. Fél-démon. Most már semmi emberi nincs bennem *elfordítom a fejem. Nem akarok erről beszélni. Arra, hogy ne haragudjak csak megrázom a fejem.* - Rá se ránts! *Leteszem a ceruzát, és egy pillanatig meredek magam elé. Aztán a következőkre felszusszantok, és megragadom Victoria karját. Nem szorítom erősen, azért figyelek rá. De hogy végre elállíthassam a kérdésfolyamát, így inkább megmutatom az emlékeimet. A nyolc éves énemet látja, elég ócska ruhákban, ahogy a Tonyval közös szobámban ácsorgok, és figyelem az ablakból a többieket. Tony-t elvitték, és fogalmam sincs, hogy visszatér-e még. A lényeg viszont az, hogy rettentően unatkozom. Bejön az egyik nevelő, és megkérdi, hogy mit csinálok. Azt felelem, hogy nézem hogyan játszanak a többiek. Megkérdi, miért nem megyek oda. Nem válaszolok. Nem akarom elmondani minek tartanak. Nagy nehezen rávesz, hogy lemenjek a többiekhez. Halkan felsóhajtok, és megállok a pálya szélén. Mindenki ledermed, és rám néz. * - Mi van te korcs! – Mit akarsz itt? – Tűnj el, te szörny! – Nem vagyunk rád kíváncsiak! *És ehhez hasonlóakat kiabálnak. Ökölbe szorítom a kezem, és az ajkamba harapok, sarkon fordulok, és berohanok az öreg épületbe. Meg se állok a szobámig. Ott aztán magamra zárom az ajtót, elterülök az ágyamon. A párnába temetem az arcom, és sírok. Sírok, és elfúló hangon a többiek szavait suttogom. Itt szakítom meg a képet, és visszatérünk a jelenbe. Victoriára pillantok.* - Van még kérdésed? *kérdem érces hangon. Nem szívesen idézem fel ezt az emléket, de így talán végre békén hagy a múltammal.*
    Victoria Jones
    Victoria Jones

Témanyitás by Victoria Jones Pént. Márc. 22, 2013 9:16 pm

*Csak beszélek hozzá, de igazság szerint nem tudom, mit várok tőle pedig nem rég jött. Jó néha megtanulhatnám befogni a számat, de igazság szerint most jelenleg nem tudom. Aztán csak bólintok rá és örülök tényleg, hogy itt van. Legalább is nekem semmi bajom nincsen Nathaniellel maximum csak a Sylorinásokkal. Egyetlen egytől tartok, de őt le tudom, azt hiszem könnyedén szerelni. Miért? Mert tudom azt, hogy mindig idióta és most másról beszélek. Hála az égnek csak reggel láttam azt az idiótát. Aztán Joyceról kezdünk el beszélni és csak a fejemet csóválom. Szerintem sem foglalkozzunk, vele helyeselek és mosolygok aztán egy kényes kérdés jön, na mindegy.* -Például egy Zentaira gondolsz?*Vonom fel a szemöldököm és sóhajtok és hagyjuk.. Naomiról is beszélünk azon csak nevetek, na igen. Nao az rá tud akaszkodni másokra, de én is így kedvelem. Aztán felhozom, a gördeszkás dolgot arra csak mosolygok.* - Csak elő jönnek előbb vagy utóbb. Különben a papírmunkáim alatt görnyedek meg.*Szusszantok és vakarom meg a fejemet. Aztán teszek egy megjegyzést, amire lehet nem kellett volna, de nem tudom soha befogni a számat.* - Valóban nem ne haragudj. Néha megtanulhatnám befogni a számat.*Jegyzem meg csendesen, de ez igaz is. Sok mindenkinél van, így nem tudom Elliottnál például hogyan válthattam ki azt a múltkorit bár az emlékeimet nem kaptam vissza így nem érzem azt a fájdalmat, de jobb is és örülök annak, hogy rendeződtek a dolgok. Aztán felhozom a démonságot és elvörösödöm.* - Sajnálom nem akartam beletiporni ebbe.. *Mondom Nathanielnek és tényleg idióta idióta vagyok. Miért kell megbántanom másokat? Nem tartanának alkalmasnak sehol sem istenem hülye vagyok. Látom Nate arcát és kicsit kellemetlenül érzem magam. Szusszantok és kényelmesen elhelyezkedem ugye mellette, tudván, hogy mi történt most. Nem akartam bántani az emlékei miatt. Nemlegesen bólintok és azt hiszem jobb ha témát váltunk.* - Na és van olyan akivel már kijösz? Figyelj egyet tudok a Cameosban mindig zajlik az élet bármi történjék is. Bár te ezt tudod ha Naomi a nyakadon lóg.*Jegyzem meg neki és hagyom, hogy közben emésszen..*

//Fagy//
    Atanas A. WIlliams
    Atanas A. WIlliams

Témanyitás by Atanas A. WIlliams Vas. Márc. 24, 2013 7:22 pm

* Már egy kicsit fáradtan és a városból följőve, elhelyezkedik az egyik kanapén és csak a tüzet nézi, egy kicsit talán látni rajta, hogy odalent ivott, amíg lent volt. De ezt leszámítva teljesen jól van. Mindent hall, mindent lát és mindent tud. Kivéve azt amit nem. De abból nagyon kevés van. Ígyhát, a kanapén ülve nézi a tüzet és reméli, hogy nem sok emberrel kell találkoznia. Nem biztos, hogy jó benyomást keltene, az illető személyben az, ahogy látja, milyen a kinézete. Csak tudná, hogy a nyavalyába sikerült visszajutnia a suliba.*

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Vas. Nov. 24, 2024 4:53 am