- Igen, van egy nagyim, aki valan. Irtó édes egy nő. Anyám nagyon ki van tőle borulva, hogy az anyósa fiatalabbnak néz ki nála. *neveti el magát. A vegyes házasságokból mindig furcsa helyzetek adódnak.* - Amúgy ezt honnan érzed? *kérdez vissza, mert biztos benne, hogy a negyedvér nem olyan feltűnő.*
+38
Yan Antonov
Bianca D. McCarthy
Sadie Elena Montgomery
Alise Rubenis
Matthew Chancellor
James Runnel
Colin McCartney
Zentai Márk
Abigail Aleksev
Melantha Goldwin
Eliana De Lucia
Morten Toov
Catherina C. Williams
Atanas A. WIlliams
Barbara Decker
Galen Blaide
Esteron Baltazaar
Lord Sayon Merlioth
Horváth Réka
Fredrik Laine
Patric J. Morgan
Erik Norgen
Elliot Herondale
Victoria Jones
Nyilas Dominik
Emeline Thienen
Andrew Mason
Liliya Antonov
Christopher Acerlot
Nicole Brise
Gabriel Dvorak
Nadja S. Marilovics
Nathaniel Jenkins
Maureen Caiside
Arleena Queen
Kamen Grozdan Branimir
Giselle Céline Marceau
Lucien du Bois
42 posters
Közös társalgó
Hunter Quinn- .::Diák::.
- Post n°251
Re: Közös társalgó
*Látja a lányon, hogy tényleg nem szívesen beszél a családjáról. Sokan vannak ezzel így, bár Hunter kifejezetten bírja az otthoniakat. Unalmas szülei vannak, akik támogatják, még akkor is, mikor úgy tűnik úton-útfélen keresztbe tesz magának. Ha Hunter tudná mi jár a lány fejében, valószínűleg ordítva rohanna ki a szobából. Ilyen hülye helyzetbe se gyakran kerül az ember kicsi fia.*
- Igen, van egy nagyim, aki valan. Irtó édes egy nő. Anyám nagyon ki van tőle borulva, hogy az anyósa fiatalabbnak néz ki nála. *neveti el magát. A vegyes házasságokból mindig furcsa helyzetek adódnak.* - Amúgy ezt honnan érzed? *kérdez vissza, mert biztos benne, hogy a negyedvér nem olyan feltűnő.*
Alice Winter
- Post n°252
* Mikor a srác mesél arról, hogy a nagyija valan és, hogy az anyja folyton kiakad, ha látja, hogy a nagyija fiatalabbnak néz ki nála elnevetem magam.* - Érdekes lehet. Vajon egy külső szemlélő, hogy látná. Amint egy idősebbnek tűnő személy így Jaj már anyu ne szekálj folyton-t mondd a nála sokkal fiatalabbnak tűnő személynek. Még így elképzelve is vicces. * mondom nevetve. Aztán ugye megkérdezi, hogy honnan érzem és akarva akaratlanul is elszólom magam.* - Tudod sokkal többet tudok rólad mint azt hiszed. * mondom és amikor rájövök mit is mondtam, hirtelen felszisszenek és megpróbálok korrigálni a dolgon.* - Mármint Angyalként elég sok Valannal és nixével találkoztam és hát jól megérzem már akár milyen kis részben is van jelen a vérük az illetőben. * javítom a helyzetet bár nem hiszem, hogy nagyon sokat lehetne javítani rajta.* - Amúgy kíváncsiság. Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy találkoztunk már és tudom, hogy hol és mikor? * teszem fel a kérdést. eléggé egyértelműen utalva arra, hogy sok mindent tudok. // Az user kezd egyre gonoszabb lenni // *
- Post n°253
- Mindenképp vicces, mikor a huszonéves nagymamám utasítgatja a kisfiát. *mesél tovább. Szívesen beszélget a lánnyal ilyen jelentéktelen dolgokról. Visszakérdez és a válasz kicsit mellbe vágja elsőre. Kicsit oldalra fordítja fejét és elkezdi vizsgálni a lányt, miközben az magyarázkodik. Legszívesebben belenézne a fejébe. Kíváncsi lenne rá, mire gondol ilyenkor. Minden esetre amit mondott az eléggé furcsa volt. És már azt is tudjuk, hogy a lányka angyal. Belfastból... vagy ki tudja. A következő kérdés kizökkenti a merengésből. Kicsit talán el is vörösödik. Lehet, hogy most rajtakapják. Az arcizmait azonban kordában tudja tartani. Mosolyogva kérdez vissza.*
- Igen, hol? *ha Alice mégis emlékszik valamire a ma történtekből, akkor sem lehet benne biztos, hogy Hunter is. Ahogy ő sem tud most már semmit.*
- Igen, hol? *ha Alice mégis emlékszik valamire a ma történtekből, akkor sem lehet benne biztos, hogy Hunter is. Ahogy ő sem tud most már semmit.*
Alice Winter
- Post n°254
* Mosolyogva hallgatom aztán ugye lebuktatom saját magam, de ha már így alakult akkor jobb ha mindent tud.* - Nem tudom emlékszel e arra ami a mai nap történt, de én minden egyes részletére emlékszem. Remélem te is és akkor nem kell mindent elmagyaráznom, hogy hol találkoztunk és hogy honnan ismerlek, meg ilyenek. * mondom és hát a fejem lassan olyan vörös mint a hajam. Ha nem még annál is vörösebb.*
- Post n°255
*Mellbevágóbbnál mellbevágóbb dolgok követik egymást. Egy szempillantás alatt nyilvánvalóvá válik, hogy Alice legalább akkora taktikus, mint Hunter, ha nem nagyobb. A fiúnak gyorsan kéne eldönteni, hogy kitálal, vagy inkább a békés butaságot választja álcának. Az utóbbi valószínűleg nem sokáig működne, egy ilyen élményt nem lehet olyan egyszerűen ignorálni. Így ülnek egymással szemben, mindketten vöröslenek... Hunter kihúzza magát, döntést hozott.*
- Emlékszem.*mondja ki.* - És most? *teszi fel a kérdést, mivel fogalma sincs, mi fog ezután történni. Az egész helyzet elég abszurd.*
- Emlékszem.*mondja ki.* - És most? *teszi fel a kérdést, mivel fogalma sincs, mi fog ezután történni. Az egész helyzet elég abszurd.*
Alice Winter
- Post n°256
* Amikor a fiú kimondja, hogy emlékszik rá egy nagyot fújok ki magam elé.* - És most esetleg jó lenne, ha nem játszanánk tovább azt, hogy nem ismerjük egymást, hanem inkább az eddig megismert adatok segítségével kicsit jobban megismernénk egymást mielőtt bármibe is belekezdenénk. Már ha nem csak azért mondtad, hogy kedvelsz, hogy ne kelljen megcsókolnod azt a másik lányt. * Tökéletes sarokba szorításnak tűnik legalábbis Alice így gondolja, de ha Hunter ki tud bújni ez alól is akkor megemeli a fiú előtt a nem létező kalapját, hogy nagyon ügyes, de még egyenlőre fogalma sincs mit és hogyan kellene csinálnia, hogy mindenképp ő győzzön.*
- Post n°257
*Kezd tényleg izgalmas lenni a sztori. Mindketten elég óvatosan álltak hozzá a dolgokhoz.*
- Jó, akkor nem játszunk. *bólint rá Hunter, miközben biztos benne, hogy a játék még csak most kezdődik el. Nem akarja, hogy a lány megutálja. Talán még szívesen is lenne vele egy ideig, de a próbán elhangzott hirtelen jött szerelem gondolatától borsózik a háta.* - Szóval... te hogy kerültél oda? *teszi fel az első kérdést ami az eszébe jut.* -Vagy tudod hol voltunk ma? *kérdezősködik tovább. A lány angyal... állítólag, mint ottani sanyargatói. Hátha tud valamit az ügyről. Az érzelmi oldalát a helyzetnek nagyon szívesen félretenné ezúttal. Kerüli, amennyire csak tudja.*
- Nem azért mondtam. *jegyzi meg azért, mert ez az állítás egy kicsit azért bántja önérzetét.*
- Jó, akkor nem játszunk. *bólint rá Hunter, miközben biztos benne, hogy a játék még csak most kezdődik el. Nem akarja, hogy a lány megutálja. Talán még szívesen is lenne vele egy ideig, de a próbán elhangzott hirtelen jött szerelem gondolatától borsózik a háta.* - Szóval... te hogy kerültél oda? *teszi fel az első kérdést ami az eszébe jut.* -Vagy tudod hol voltunk ma? *kérdezősködik tovább. A lány angyal... állítólag, mint ottani sanyargatói. Hátha tud valamit az ügyről. Az érzelmi oldalát a helyzetnek nagyon szívesen félretenné ezúttal. Kerüli, amennyire csak tudja.*
- Nem azért mondtam. *jegyzi meg azért, mert ez az állítás egy kicsit azért bántja önérzetét.*
Alice Winter
- Post n°258
* Mikor a srác belegyezik abba, hogy ne játszanak bólint.* - Aki a legelején fogadást kötött veled ő az anyám és hát nem éppen jó társaságba keveredett... Szép lassan eluralkodott rajta valami kórság és megölte apámat engem pedig abba a világba taszított azért kellett folyton sírnom, mert sírva könyörögtem neki, hogy álljon le és változzon meg. Ahol voltunk az pedig egy általa kreált világ volt amit a mi házunkból csinált. NEm létezik, de mégis létezik alapon. * mondom neki. aztán amikor elmondja, hogy nem azért mondta elmosolyodom.* - Ennek örülök. * mondom neki.*
- Post n°259
*Kérdéseire meglepően velős választ kap.*
- Jobb lenne, ha nem hinnék neked, az hiszem. Mármint.. uh... ezek szerint mégsem Belfastban nőttél fel, ugye? *teszi fel a lehető legidiótább kérdést ami eszébe jut. Majd azért elkomorodik az arca. Ilyenkor egész kemény, már-már szigorú a nézése.*
- Akarom mondani sajnálom. Nem lehetett könnyű életed. Viszont akkor hogy jutottál ki? És akikkel ott találkoztam most mind valahol a környéken vannak? Vagy csak te követtél? *önti rá a lányra temérdek kérdésének törtrészét. Nem szereti azokat a helyzeteket, amikor nem érti mi folyik körülötte. Szeretné minél előbbvisszavenni saját kezébe az irányítást.*
- Jobb lenne, ha nem hinnék neked, az hiszem. Mármint.. uh... ezek szerint mégsem Belfastban nőttél fel, ugye? *teszi fel a lehető legidiótább kérdést ami eszébe jut. Majd azért elkomorodik az arca. Ilyenkor egész kemény, már-már szigorú a nézése.*
- Akarom mondani sajnálom. Nem lehetett könnyű életed. Viszont akkor hogy jutottál ki? És akikkel ott találkoztam most mind valahol a környéken vannak? Vagy csak te követtél? *önti rá a lányra temérdek kérdésének törtrészét. Nem szereti azokat a helyzeteket, amikor nem érti mi folyik körülötte. Szeretné minél előbbvisszavenni saját kezébe az irányítást.*
Alice Winter
- Post n°260
* Mikor a srác visszakérdez, hogy akkor mégsem Belfastban nőttem fel válaszolok.* - De mielőtt odakerültünk ahova ott éltünk és ott laktunk. * mondom neki aztán arra a kérdésre, hogy kikerültek e a többiek is válaszolok.* - Csak az anyám kóricál itt valahol és én azért jöttem ki, hogy figyelmeztesselek. Nem akarom, hogy veszélybe kerülj. Ezért jöttem én is utánatok, hogy figyelmeztesselek, hogy még közel sincs vége a játéknak és még nem nyerted meg a fogadást, de nem tudtam emlékszel e bármire is abból ami történt ezért nem mertem egyből neked rontani ezekkel a dolgokkal. * mondom. * - Most már érted? * kérdezem meg tőle és remélem elhiszi nekem amit mondok.Mert ha nem nagy bajban vagyunk mind a ketten.*
- Post n°261
- Csak az anyád? Ez megnyugtató... *mondja tömény iróniával.* - Mi az, hogy nem nyertem meg a fogadást? Egyáltalán miért nem dönthetek róla, hogy fogadok-e bárkivel? Kinek képzeli magát a te drága anyád? Ez durva... *fakad ki.* - Most valaki nagyon-nagyon nem normális. Vagy tényleg az anyád, vagy te vagy tök kattant. De ne aggódj, majd vigyázok magamra.
* Sikerült teljesen kiborítania saját magát. Nem fél ő semmitől, csak épp kicsit kellemetlenül érinti, hogy egy ismeretlen angyal-néni így rá van kattanva. Csak a fejét csóválja és próbálja egy sínre terelni gondolatait, de nem megy. Felpattan a kanapéról és kiviharzik. Az ajtóból még visszafordul.*
- Majd még beszélünk. *majd magában elmotyogja, hogy nem hiszi el, hogy ez vele történik.*
* Sikerült teljesen kiborítania saját magát. Nem fél ő semmitől, csak épp kicsit kellemetlenül érinti, hogy egy ismeretlen angyal-néni így rá van kattanva. Csak a fejét csóválja és próbálja egy sínre terelni gondolatait, de nem megy. Felpattan a kanapéról és kiviharzik. Az ajtóból még visszafordul.*
- Majd még beszélünk. *majd magában elmotyogja, hogy nem hiszi el, hogy ez vele történik.*
Alice Winter
- Post n°262
- Igen csak ő. * mondom neki és látom közben rajta, hogy teljesen felkavarta őt a dolog.* - Abban igazad van, hogy anyám megkattant és teljes mértékig egyetértek veled, de sajnos nem tudok mit tenni ellene. Segíts, hogy visszazárhassam oda ahonnan jött és ígérem ha számodra kellemesebb úgy akkor én is eltűnök az életedből. Csak kérlek segíts. * mondom neki a végén már könyörögve. De semmit nem tudok tenni a srác feláll és elviharzik én pedig sírásba hajló tekintettel nézem az ajtót ott ahol az előbb kilépett rajta az egyetlen reményem arra, hogy megszabadulhassak végre anyámtól.*
Sara Dalgaard- .::Diák::.
- Post n°263
*Sara ásítva lép be a közös társalgóba, ami az egyetlen jele annak, hogy nem teljesen kipihent, vagy hogy legalábbis még nem ébredt fel teljesen. Haja szokás szerint tökéletesen áll, fekete tűsarkúja ellenére is magabiztosan jár, és csőfarmerétől kezdve a mélyen kivágott ujjatlanján keresztül a vékony kardigánjáig minden tökéletesen áll rajta. Először egyenesen keresztülsétál a társalgón, hogy szerezzen egy pohár kávét a konyhából, majd pár perccel később a csészével a kezében visszatér és leül az egyik kanapéra, lábait keresztezve egymáson, egyik kezében a kávét, másikban a telefonját tartva. Hogy egyáltalán miért van fent, ha egyszer szünet van és még eléggé fáradt, az megint másik kérdés, a válasz viszont elég egyszerű: Jacklyn. Ő nem teljesen érti, hogy mi történt, csak azt, hogy Jack és Emily valamiért teli torokból üvöltve veszekedtek hajnali hét órakor, amelyet egy órán keresztül folytattak is, ráadásul páran becsatlakoztak, próbálva leállítani őket. Ő maga túl fáradt volt hozzá, hogy felfogja, mit kiabálnak ott a feje felett, visszaaludni viszont nem tudott tőlük, szóval úgy döntött, hogy akkor már le is lép a szobából és szerez egy kávét. Reggelizni persze nem ment el, sosem szokott, általában kihagyja a nap első étkezését, maximum valami müzliszeletet eszik, vagy ilyesmi. Szóval most a kanapén ül, a kávéját kortyolgatva, elmerülve az instagram világában.*
Nathaniel J. Price- .::Diák::.
- Post n°264
* Nate már szokás szerint meg se lepődik, azon, hogy a fiú hálóban reggel nyolckor már mindenki mindennel foglalkozik csak az alvással nem, szóval ő is fent van már egy ideje csak most épp nem tudja mit csináljon. Szóval eléggé céltalanul bolyongva toppan be a társalgóba ahol észre is veszi Sara-t s bár kinézetre most is mint mindig tökéletes, a szemein látszik a fáradtság.* - Jó reggelt, hogy aludtál? * kérdezi meg, majd, hogy ne borítsa le a kávét, kivételesen nem lehuppan hanem szép lassan leül a kanapéra. Amúgy egy eléggé nyárias öltözékben van ha azt nézzük, mert a kondi mellett, térd gatya és egy hawaii ing van rajta. Ami eléggé jól fest így összhatásban. De ahogy közben végignéz Saran, megint eszébe jut az a bizonyos kérdés ami már jó ideje furdalja az oldalát... *
- Post n°265
*Amikor a fiú megszólal, felpillantva elvigyorodik.* - Helló, Nate! Egész jól, amíg hagytak... Két idióta nekiállt üvöltözni hét körül, visszaaludni sem tudtam tőlük, elhallgattatni se lehetett őket... Mindegy. Van kávé. Veled mi a helyzet? *kérdez vissza, majd visszapillant a telefonjára, hogy bezárja az instát és hátradőlve teljesen Nate-nek és az italának szentelje a figyelmét. Egyébként azóta az étkezős találkozás óta többször is elgondolkozott már azon, hogy vajon mi történhetett Nathaniel emlékeivel, és nem egyszer égette a vágy, hogy megint felhozza, de valahogy nem teljesen biztos benne, hogy kellene. Az legalábbis száz százalék, hogy nem lenne illendő. Az megint más kérdés, hogy sokak szerint Sarát nem nagyon érdekli, mi illik és mi nem, de aki ezt állítja, nem nagyon ismeri. Azért tisztában van vele, hogy vannak dolgok, amikről egész egyszerűen nem beszélünk. Ő se díjazná különösebben, ha teljesen random elkezdenék faggatni a színészi múltjáról meg a családjáról... Szóval ja. Érdekelné a téma, de nem tervezi felhozni.*
- Post n°266
- Nálatok, mikor nem ordítja le valaki a másik fejét? Szinte mindig ez megy. * mondja neki ám közben agya teljesen máshol jár ezúttal is elkalandozik és eljátszik a gondolattal és végül, úgy dönt ideje lenne felhozni ezt a kérdést.* - Menyire vagy fáradt? Mert lenne egy egyszerű ám mégis komoly végig gondolást igénylő kérdésem... * függőben hagyja a mondat végét és megvárja a lány válaszát és majd ha csak beleegyezik akkor folytatja tovább.* - Tudod, Alex, mostanság folyton azzal zaklat * közben idézőjelet mutat mikor kimondja a zaklat szót* - hogy mi van köztünk, hogy járunk-e? és annyit kérdezgette én meg annyiszor válaszoltam, hogy nem tudom, hogy egy pár hete eljutottam odáig, hogy én magam is elgondolkoztam ezen, hogy mi lenne ha megpróbálnánk újra ezt a randizós dolgot. Vagy te úgy gondoltad, hogy már azt csináljuk? Vagy mégsem? Áh mindegy* a legvégét, szinte már csak magának mondja, alig hallható az, a végén az "áh mindegy" de a kérdés azért még tisztán hallható, csak az nem, hogy bizonytalan. MErt még ő maga se tudja ezt az egészet...*
- Post n°267
- Á, azért néha van nyugalom is, meg később szokták kezdeni. Csak Jacklyn valamiért kiakadt arra a drogos csajra, aztán... nem, igazából nem tudom, min vitatkoztak, csak azt, hogy nagyon korán és nagyon hangosan csinálták. Annyira álmos voltam, hogy nem bírtam értelmezni, mit kiabálnak *von vállat. Egyébként is a lányhálóban első sorban Jack és Emily nyújtják az első számú látványosságot, és amíg csendben csinálják, addig Sarát nem is zavarja, csak hát... általában nem csendben csinálják.* - Nyugodtan mondd csak *válaszolja a kérdésre összeráncolt homlokkal. Kíváncsi rá, hogy mi lesz a téma, bár be kell vallani, hogy nem számít arra, ami Nate felhoz. Ez eléggé... kellemetlen. Mert hát ott van Alex. És más kérdés, hogy nagyon ki van rá akadva perpillanat, nem ok nélkül szeretett belé. De itt van Nate is, akivel meg voltak is együtt, és akiről határozottan jó emlékei vannak, és akibe esélyes, hogy szintén bele tudna szeretni. Fenébe. Sara elgondolkozva rágcsálni kezdi az alsó ajkát (pedig már egész jól leszokott róla, de az is tény, hogy ennyire stresszhelyzetnek régen volt már kitéve), majd némi gondolkozás után halkan sóhajt.* - Nézd. Egész életemben egy ember volt, akibe tényleg szerelmes voltam, és az Alexander. És attól függetlenül, hogy mennyire kiborultam rá azért, amit csinált, még mindig... elég komoly érzéseim vannak irányába. Még... egyelőre még nem akarom feladni őt, bár őszintén szólva esélyesnek tartom, hogy nem fog megkeresni és nem fog bocsánatot kérni. Viszont téged is nagyon kedvellek, és mindig is boldog emlékként őriztem azokat a heteket, amiket együtt töltöttünk, és hát... nem, ezt sem akarom feladni *nyög fel kicsit kétségbeesetten, majd megissza a kávéja maradékát és leteszi a csészét az asztalra.* - Persze ez nagyon nem fair veled szemben, de szerintem az se lenne jobb, ha most randizgatni kezdenék veled. Ha csak szórakozás lenne, gondolkozás nélkül belemennék, de úgy érzem, hogy te komolyan gondolod, és mivel... na mindegy. Szerintem érted a lényegi problémát.
- Post n°268
* elmosolyodok, igen valahogy sejtettem, hogy azért biztos van nyugi is, de most nem ez a legfontosabb számomra, ám a válasz amit kapok az már meghökkentő.* - Értem a lényeget nem is az értelemmel van a baj, egyetlen egy dolgot nem értek csak belőle, mégpedig azt, hogy azok után, hogy tudod, hogy mit művelt az öcsém, hogy melletted még legalább húsz ha nem több nővel járt, te még képes lennél, neki, megbocsájtani és még mindig képes vagy szeretni őt. Ezt áruld el, hogy miért? Ez engem nagyon érdekel és ráadásul, most is ahelyett, hogy azért könyörögne az öcsém, hogy fogadd vissza inkább egy másik kapcsolatot tesz tönkre, te mégis vársz rá és ha annyit mondd, hogy bocsánat visszafogadod. Miért? Zárójelesen megjegyzem ha erre logikusan válaszolsz akkor gondolkozz el azon is, hogy jó házban vagy e elhelyezve. * teszem még hozzá és igen tényleg érdekel, azt meg, hogy ő mit gondol egyenlőre elfogadom amíg nem nyújt értelmes választ, de ha Alex ismét elbassza a lehetőséget az biztos, hogy majd később újra felhozom ezt a témát és akkor talán több sikerrel.*
- Post n°269
*Némán, idegesen fészkelődve hallgatja Nathaniel szavait. Igen, valóban logikusabb lenne, hogy az ő társaságát keresse, valóban több értelme lenne, ha nem Lexre várakozna, hanem elfogadná a másik lehetőséget, de... az érzéseinek nem tud parancsolni. Persze, borzalmasan megsértették, mind az érzéseit mind a büszkeségét, de... Egy halk sóhajjal megrázza a fejét.* - Figyelj, én komolyabb kapcsolatba egyébként sem megyek bele érzelmek nélkül, ezt anno már a testvérednek is megmondtam. Szóval jelenleg igazából mindegy, bár elismerem, hogy nagyon kedvellek, és ha nem lenne ez az egész lezáratlan ügy Alexanderrel... *Itt egy pillanatra ismét elhallgat, lejjebb csúszva egy kicsit a kanapén, próbálva találni valamilyen megoldást erre az egészre. Utálja, hogy választania kell, mert tudja, hogy ebből már nem fog jól kijönni, és tudja, hogy ha rosszul dönt, akkor utána évekig azon fog szégyenkezni, hogy nem jó döntést hozott egy ilyen fontos dologgal kapcsolatban.* - Megpróbálok beszélni Alex-szel arról, hogy most mi is van velünk. Mert mi tulajdonképpen nem zártuk le ezt az egészet, talán... talán ezért is nem tudom elengedni. De én... szóval mint mondtam, nagyon kedvellek, és hát... Nem tudom *temeti az arcát a tenyerébe. Nagyon nehéz számára meghozni ezt a döntést, nem tudja, meddig hallgasson a szívére és honnantól a józan eszére, és még azt sem tudja, hogy a szíve hova is húzza egész pontosan. De az most már teljesen egyértelmű, hogy beszélnie kell Alexanderrel.*
// FAGY //
// FAGY //
- Post n°270
* Figyelem ahogy saját magával küszködve nagy nehezen előadja a mondandóját. Ám amikor az arcát a kezébe temeti, minél kevésbé félreérthető módon próbálom valahogy megsimogatni. Azt ha valaki megkérdezné miért a válaszom annyi lenne mert csak. * - Figyelj, nem kell most döntened, egy szóval sem mondtam ilyet és azt hiszem természetes, hogy beszélsz még Alex-el mert ezt nektek le kell zárnotok egymás között, jah és még valami tényleg házat kéne váltanod, legalább a cameosba, mert nem hallottam még sylorinást így gondolkodni és beszélni. De aztán lehet, hogy én csak az "alja népet" ismerem közülük. * mondom megint kssé idézőjelezve az alja népet.* - és bár te nem tartozol közéjük, azért szerintem jobb vagy egy sylorinásnál. * mosolyodom el. Talán ezzel kicsit meg tudom nyugtatni, hogy közben valamennyire elterelem a témát, bár aztán ki tudja. Csak nem akarom elrontani az egész napját ezzel az egésszel, ha már hajlandó volt végig hallgatni.* - Mellesleg Alex nagyon ki van borulva mióta hát nem tudom, mióta szüneteltetitek a kapcsolatotokat, talán ez lenne a legjobb szó rá. * mesélem Saranak közbe szőve a dolgokat. * Mondjuk ma nem éred még el, mert még Amerikában van tudtommal holnap jön vissza. * mondom neki, hogy nehogy fölöslegesen keresse. IGazából nem tudom mit mondjak neki, mert nem is akarom, hogy zaklatásnak, vegye, de közben szeretném ha jól is érezné magát.* - Jut eszembe el is felejtettem mesélni találtam még egy ismerőst itt az akadémián akit korábbról ismertem. Lananak hívják, nem tudom ismered-e vele nagyon jó barátok voltunk és hát most is azok vagyunk, miután emlékeztetett rá, hogy ő ki is. * mondom mosolyogva, mert van egy olyan megérzésem, hogy ez a téma még érdekelné is.*
- Post n°271
- Köszi *mosolyog fel a srácra, a sylorinás dolgon viszont felnevet.* - Még nem ismersz eléggé. Egy önző, antiszociális szemét vagyok *vigyorog jókedvűen, láthatóan teljesen elégedetten magával. Egyébként ez tényleg igaz: ebben az egészben is elsősorban az a probléma, hogy nem akar magának kényelmetlen helyzetet teremteni, bár az is igaz, hogy mivel Alexhez és Nate-hez érzelmi szálak fűzik, azért valamennyire az is zavarja, hogy ebből ők is kijöhetnek elég rosszul. Az antiszocialitását meg nem is lehet megkérdőjelezni, tekintve hogy a nap nagy részében kettesben van a telefonjával. Hogy szemétnek mennyire szemét, az más kérdés, de nagyon valószínű, hogy a Médium jó okkal küldte Sarát a Sylorinába.* - Jól van, akkor majd holnap vagy holnapután megpróbálom elkapni. Amint sikerül. Szeretnék már dűlőre jutni ezzel az egésszel *szusszant, némileg idegesen. Sokkal egyszerűbb volt játszani a pasikkal, elcsábítani majd dobni őket... Annyi felesleges dráma veszi körül így. Talán az lenne a legegyszerűbb, ha hagyná a francba mind a kettőt. De aztán meg... szórakozott ő már eleget, szeretne valami igazi kapcsolatot is. Csak minek hozzá ennyi dráma? A következő témára megcsillan a szeme, és ellazul a testtartása.* - És honnan ismered? Hogyhogy emlékszel rá? Tényleg, mi a helyzet az emlékeiddel? Sikerült már kideríteni valamit? *kérdezősködik egyből, lecsapva rá, hogy Nate most láthatóan hajlandó beszélni a témáról. Persze nem mintha ebből eddig probléma lett volna, csak Sara egész egyszerűen nem hozta fel. De ha már egyszer felmerült, hülye lesz nem kihasználni.*
- Post n°272
- Rendben, majd írok neki, hogyha megjött keressen fel téged. * mondom Saranak, majd amikor felcsillan a szeme mikor elmondom neki, hogy találkoztam Lanaval elmosolyodom, sejtettem, hogy ezzel visszaugrasztom, a vidám kedvét. * - Hát ismerniből annyit tudok, hogy régebbi képek közül sokon szerepelt, az egyiken épp a hátamra ugrik miközben a kezembe van egy másik fényképező és egy gyönyörű szökőkutat akarok épp lefényképezni de hála az ugrásnak nem sok sikerrel. Aztán nemrégiben találkoztam vele és ő ismert fel engem én csak később őt. De jó volt látni olyan érzésem volt, mintha megtaláltam volna valamit amit rég elvesztettem. Mostanára kiderült, hogy ő volt a legjobb barátom és elkísért a világkörüli út során mindenhova. Szóval elviekben Dániában is ott volt velem. De nem tudom te emlékszel e rá... * és a mondat végét kicsit elnyújtom. * - Állítólag bárhol voltunk mindenki azt hitte, hogy mi együtt vagyunk és nekünk mindig magyarázkodni kellett, hogy mi csak barátok vagyunk. Erről is eszembe jutott egy emlék, amikor fel akarta egy szálloda recepciós ajánlani nekünk a nászutas lakosztályt, és hiába magyaráztuk neki, nem értette, meg, hogy mi csak barátok vagyunk. A végére már sírtunk a nevetéstől és alig tudtunk beszélni és kénytelenek voltunk elfogadni azt, mert egy óra magyarázás után se fogadta el, hogy mi nem vagyunk együtt, de már mindenki röhögött velünk együtt. * mondom mosolyogva és egy képet veszek elő a farzsebemből ez a kép akkor készült, tegnap kaptam kölcsön Lanatól, én meg lemásoltam gyorsan, hogy nekem is meglegyen azért van még nálam. Mit szólsz? * [kérdezem meg tőle és tényleg kíváncsi vagyok a véleményére.*
- Post n°273
- Rendben *bólint, majd egyből másik témára térnek, amiről már jelentősen szívesebben beszélget.* - Nem lehetséges, hogy ő tud rólad valamit? Mármint arról, hogy mi történt veled, ami miatt elveszítetted az emlékeidet? *érdeklődik. Amúgy nem rémlik neki különösebben, hogy lett volna Nate-tel valaki, de aztán persze az is igaz, hogy Nate-re sem biztos hogy ilyen jól emlékezett volna, ha Alex miatt nem gondolkozik rajta heteket, hogy miért ilyen ismerős a srác, szóval... Hiába. Annyi emberrel ismerkedett meg nap mint nap, hogy a legtöbben egy nagy masszává olvadtak az emlékezetében. Vigyorogva hallgatja a történetet, majd elveszi a képet, és elgondolkozva nézi pár pillanatig.* - Ismerős, szóval lehet, hogy találkoztunk, nem tudom *von vállat.* - Annyi emberrel találkoztam akkoriban meg azóta, hogy nagyon kevesen nem váltak egy, random arccá a tömegben, szóval... Lehetséges, hogy ő felismerne engem, nem tudom. Majd ha látom valahol, megállítom, kíváncsi vagyok *mondja. Bár aztán igazából annyira nem érdekli a dolog, talán csak Nate miatt. Mint már említettem, igazából nem túl szociális - talán éppen azért, mert az elmúlt években elhasználta minden szociális képességét, és most nagyon jól megvan magának, amíg a szülei el nem kezdik nyaggatni...*
- Post n°274
- Hát amit mondtál az alapján nem csodálkozom, hogy nem emlékszel rá, de sajnos ő se tudja mi történt velem, csak annyit, hogy egyszer csak Amikor Angliában jártunk nem mentem vissza és hiába várt rám hónapokig, nem mentem vissza és akkor feladta a várakozást és haza ment, de ennél többet nem tudott mondani, szóval annyira jöttem rá, hogy Angliában történt valami aminek köszönhető ez az emlékezet kihagyás.többet nem tudtam meg... * mondom ám, ekkor megcsörren a telefonom.* Igen? Mondjad. Igen itt ül mellettem. Nem, nem hiszem, hogy hallja mit mondasz. Kihangosítsalak? Oké, rendben nem foglak, csak nyugi.Mad beszélni akar veled ha megjöttél. Szóval igyekezz holnap vissza. NA ne ez most komoly? Miért nem szóltál előbb, már is indulok hozzátok, és felváltlak. Csá! * ennyit hallhat Sara a telefonba.* - Alex egyik barátja súlyosan megsérült és most kórházban van épp vele van és mondta, ha felváltom akkor vissza jön, szóval ha nem haragszol nekem mennem kell, majd még beszélünk... Bocsi, csak sietek. * mondom neki magyarázkodva és akár tetszik akár nem adok neki egy egy puszit az arcára, majd még az ajtóból visszafordulok.* - Szia! * mondom neki aztán eltűnök a sietségben.*