by Henrik Dahl Szer. Feb. 05, 2014 10:05 pm
- Mert nem szeretnek korán kelni reggel *röhög fel.* - De ha te koránkelő vagy, nem lesz problémád. Amúgy meg készülj fel rá, hogy itt nem fogsz sokáig aludni, hacsak nem csinálod azt, mind Andrew, hogy füldugóval alszol, aztán kész, ő elég hamar kitalálta a saját megoldását *magyarázza nevetve. Rendkívül jól szórakozik a többieken, ahogyan próbálják túlélni a hülyeségeit...* - Svédország *vigyorog jókedvűen, és érzékeli, hogy a srác nem kíván különösebben személyes részletekről tárgyalni, szóval inkább abbahagyja a kérdezősködést, és úgy dönt, hogy amíg fel nem érnek, inkább a sulival kapcsolatban okítja a másikat. Az akcentus meg nem igazán tűnik fel neki, nagyon megszokta már, hogy itt mindenki akcentussal beszél, szóval már oda sem figyel.* - Neked biztos túl nagynak tűnik a hely, de nagyon könnyen ki lehet ismerni, ha egy kicsit megszokod, bár én az első egy hónapban párszor eltévedtem... a birtok már más tészta, az tényleg nagyon durva, ott néha még most is eltévedek, szerintem szándékosan szórakoznak velünk, azért nincs kint egyetlen tábla sem, hogy mi hol van... De elvileg azt is meg lehet tanulni, de hát idő kell hozzá. De nem is baj, még van két évünk jól megismerni a helyet mielőtt lelépünk *nevet fel. Aztán végre felérnek az első emeleten, ahol vezetgetni kezdi a körletük felé.* - A legfontosabb dolgok, amiket mindenképpen keress meg, vagy kérj segítséget a megkeresésében, azok az ebédlő, bár az egyértelmű lesz, úgyis mindenki meg le reggelizni, a körlet, ahova most megyünk, meg az órák helyszínei, bár az legnagyobb részt a tanépületben van, ami elég egyértelmű, mert kimész a főbejáraton, és az egyetlen másik épület, ami a közvetlen közelben van, meg hát oda is nagyobb csapatokban szoktunk elvándorolni. Ja, meg még egy fontos tipp, vigyázz magadra a hétvégi órákon, és amíg nem igazán vágod, mi van, óvatosan keveredj akcióba, mert nem egyszer volt már ispotályos sérülés. Persze megmurdelni nem hagynak, de azért azt engedik, hogy alaposan megtanuld a leckét. Kérdés? *hagyja végre abba a szövegelést, ahogyan megérkeznek a körlet ajtajához.*