Fyron Akadémia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!

Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

+26
Lord Sayon Merlioth
Isabella Grey
Selina Crow
Ever K. Whitewood
Ezio Nazzaro
Colin McCartney
Melantha Goldwin
Adrian R. Walker
Morten Toov
Eliana De Lucia
Alise Rubenis
Amarilla Darwin
Rebecca Taylor
Amanda Helgesen
Ragnar Solberg
Henrik Dahl
Giselle Céline Marceau
Christopher Acerlot
Park Min Lee
Yan Antonov
Raphael Walsworth
Richard A. Wallmart
Barbara Decker
Caliin Preween
Horváth Réka
Gaweł Pawlak
30 posters

Bejárati csarnok

Hunter Quinn
    Hunter Quinn
    .::Diák::.

Bejárati csarnok - Page 7 Empty Re: Bejárati csarnok

Témanyitás by Hunter Quinn Szer. Feb. 05, 2014 9:31 pm

*Házának neve hallatán bólint. Illene megjegyeznie, valószínűleg már nem fogja elfelejteni.*
    - Miért is? *kérdez rá nevetve. Bár már sejti, hogy a háló kiskakasával van dolga. Mindenhol előfordulnak ilyen emberek, de általában hamar leverik kukorékolós kedvüket a többiek. Tesz egy finom célzást arra, hogy ha már ilyen jól megbeszélték, hogy egy házba tartoznak el is indulhatnának valamerre. Hunternek nincs baja a csenddel, sokkal jobban utálja, ha nem történik körülötte semmi. Akkor már inkább beszél.*
    - Rátapintottál. UK. És te? *tereli a témát, mivel nem igazán szeretné ennél szűkebben behatárolni hovatartozását. Ha a srác nem hallja ki az enyhe észak-ír akcentust, akkor feleslegesen is magyaráz származásáról. Ez talán egy kicsit nagyképűen hangzik, mert az is. Abban bízik, hogy Henrik egy darabig megelégszik azzal, hogy magáról vagy az intézményről beszél.*
    Henrik Dahl
    Henrik Dahl

Témanyitás by Henrik Dahl Szer. Feb. 05, 2014 10:05 pm

- Mert nem szeretnek korán kelni reggel *röhög fel.* - De ha te koránkelő vagy, nem lesz problémád. Amúgy meg készülj fel rá, hogy itt nem fogsz sokáig aludni, hacsak nem csinálod azt, mind Andrew, hogy füldugóval alszol, aztán kész, ő elég hamar kitalálta a saját megoldását *magyarázza nevetve. Rendkívül jól szórakozik a többieken, ahogyan próbálják túlélni a hülyeségeit...* - Svédország *vigyorog jókedvűen, és érzékeli, hogy a srác nem kíván különösebben személyes részletekről tárgyalni, szóval inkább abbahagyja a kérdezősködést, és úgy dönt, hogy amíg fel nem érnek, inkább a sulival kapcsolatban okítja a másikat. Az akcentus meg nem igazán tűnik fel neki, nagyon megszokta már, hogy itt mindenki akcentussal beszél, szóval már oda sem figyel.* - Neked biztos túl nagynak tűnik a hely, de nagyon könnyen ki lehet ismerni, ha egy kicsit megszokod, bár én az első egy hónapban párszor eltévedtem... a birtok már más tészta, az tényleg nagyon durva, ott néha még most is eltévedek, szerintem szándékosan szórakoznak velünk, azért nincs kint egyetlen tábla sem, hogy mi hol van... De elvileg azt is meg lehet tanulni, de hát idő kell hozzá. De nem is baj, még van két évünk jól megismerni a helyet mielőtt lelépünk *nevet fel. Aztán végre felérnek az első emeleten, ahol vezetgetni kezdi a körletük felé.* - A legfontosabb dolgok, amiket mindenképpen keress meg, vagy kérj segítséget a megkeresésében, azok az ebédlő, bár az egyértelmű lesz, úgyis mindenki meg le reggelizni, a körlet, ahova most megyünk, meg az órák helyszínei, bár az legnagyobb részt a tanépületben van, ami elég egyértelmű, mert kimész a főbejáraton, és az egyetlen másik épület, ami a közvetlen közelben van, meg hát oda is nagyobb csapatokban szoktunk elvándorolni. Ja, meg még egy fontos tipp, vigyázz magadra a hétvégi órákon, és amíg nem igazán vágod, mi van, óvatosan keveredj akcióba, mert nem egyszer volt már ispotályos sérülés. Persze megmurdelni nem hagynak, de azért azt engedik, hogy alaposan megtanuld a leckét. Kérdés? *hagyja végre abba a szövegelést, ahogyan megérkeznek a körlet ajtajához.*
    Hunter Quinn
    Hunter Quinn

Témanyitás by Hunter Quinn Szer. Feb. 05, 2014 10:25 pm

*Hunterre sok mindent lehet mondani, de azt, hogy koránkelő semmiképp. Akár tizenhat órákat is képes aludni, ha nem keltik fel, ha viszont igen, akkor egy laza 15 perc ágyban hánykolódás, artikulálatlan morgás, csapkodás és egy kellemes zuhany után egészen emberi és kedves is tud lenni.*
    - Nem kelek korán és nehezen viselem az ébresztést. De ha hozzád vághatom a vekkert rendben leszünk. Nem vagyok haragtartó. *magyarázza vigyorogva. Egyenlőre nem gondolja komolyan, hogy a másikat bántaná a táskájában lapuló fémből készült retro-vekkerrel, de nem tudhatjuk még, mit hoz a másnap reggel sokkja. Kérdezik, visszakérdez és ezzel szerencsére be is fejezték egyenlőre egymás megismerését. Bólogatva végighallgatja, hogy mit merre, hogyan, miért. Érti, mostantól tudja is. Egyedül a hétvégi órákon akad fenn.*
    - Szóval nézzem hátulról, amíg mások megoldják a gondot? *húzza el a száját. Nem, ez határozottan nem neki való, de hát majd meglátja hogyan alakulnak azok a bizonyos órák. Közben megérkeznek a körlethez.*
    Sommer T. Rewer
    Sommer T. Rewer

Témanyitás by Sommer T. Rewer Vas. Márc. 09, 2014 11:29 am

* A lépcsőn halkan megyek le, a korláthoz fogózkodok. Közben alaposan szemügyre veszem a helyiséget; minden alaposan kitisztítva, szinte csillog minden, a fehér falak tiszták.A padló föl van mosva és ahogy a hatalmas ablakokon bejön a fény, szinte ragyogni kezd. Egy festményt nézek, de igazából nehéz rájönnöm mit ábrázol. Amolyan lehánytam a papírt, egy kis pudinggal, és ketchuppal. Ha egészen elfordítom a fejem, egy kakasra emlékeztet.
    Lemegyek a lépcsőn, és körülnézek, majd mint ha senki se látná, lehuppanok egy fotelre. Olyan jó puha... eltudnék aludni benne. És lám, arra leszek figyelmes, hogy lecsukódik már a szemem...
    Esteron Baltazaar
    Esteron Baltazaar
    .::Őrző: Erethon::.

Témanyitás by Esteron Baltazaar Vas. Márc. 09, 2014 11:39 am

* Ahogyan épp egy alkalmas helyet keresek ahol elkezdhetném azt amit akarok hirtelen arra leszek figyelmes, hogy egy ismerős arc kezd el szundítani a kanapén a bejáratnál. Bár nem tudom miért, de lábujjhegyen haladok tovább egészen addig míg oda nem érek a kanapé mögé és aztán hirtelen megkocogtatom a vállát majd lebukok, hogy ne vehessen észre. Ha nem vett észre és sikeres volt az akció. Akkor mégegyszer eljátszom ezt a harmadik alkalommal pedig már nem bukok le újra hanem megvárom amíg hátra fordul. Majd a kézjeles kommunikációval megszólalok.* - Jóreggelt álomszuszék! Hasadra süt a nap te pedig itt szunyókálsz. Hogy vagy? * kérdezem meg tőle, majd lehuppanok én is a kanapéra. a varázslat egyenlőre még várhat. Majd azt később kezdem el nem most. Talán este szóba jöhet a dolog, de egyenlőre türelmesen várok. *
    Sommer T. Rewer
    Sommer T. Rewer

Témanyitás by Sommer T. Rewer Vas. Márc. 09, 2014 11:50 am

* Egy idő után arra leszek figyelmes, hogy nem vagyok egyedül. Kinyitom a szemem, és egy nagyot ásítok,majd oldalra nézek.Hoppá! Esteron nézz vissza rám, én pedig kínosan ülök föl. Megkérdezi hogy vagyok, én pedig fülig pirosodva mutatom neki vissza ezt; - álmos vagyok...De amúgy köszi jól.- Mosolyodok el, és beletúrok a hajamba. - És te? - Közeben a kezemmel játszok; megfigyelem azt, hogy már semmi sem látszik a karcolásból, amit tegnap szereztem, és amit Estaron meggyógyított. *
    Esteron Baltazaar
    Esteron Baltazaar

Témanyitás by Esteron Baltazaar Vas. Márc. 09, 2014 12:01 pm

*Mikor aztán végre felébred elmosolyodom.* - Azt látom, hogy álmos vagy. * mutatom vissza. Majd amikor megkérdezi, hogy velem mi a helyzet válaszolok.* - Köszönöm megvagyok és bocsánat, ha tegnap elrontottam a jó kedvedet. Nem állt szándékomban. Lenne kedved sétálni egyet? * kérdezem meg tőle és ha igennel válaszol akkor a kezemet nyújtom neki. Mondjuk a sétát azért ajánlom föl, mert tudom, hogy nemsokára itt ebben a csarnokban meg fog jelenni valaki és azt jobb ha nem látja meg, hogy ki is az az illető. Nem kell senkinek se tudnia, hogy fekete mágiát használtam ahhoz, hogy előrébb jussak egy két dologban. Épp elég, hogy Chriss tud róla.* - És milyen volt a tegnapi napod? Miket csináltál? * kérdezem meg tőle tovább tudakolva a dolgokat.*
    Sommer T. Rewer
    Sommer T. Rewer

Témanyitás by Sommer T. Rewer Vas. Márc. 09, 2014 12:14 pm

- Elrontottad a jó kedvemet? Dehogy! Ezért nem kéne bocsánatod kérned...Ugyanakkor sajnálom, hogy ennyire kíváncsi voltam. -*Mutatom neki. Én tehetek róla, én mindig is kíváncsi voltam. És ez általában nem szokott jó tulajdonságom lenni. Megkérdezi, hogy lenne kedvem sétálni, én persze egy mosoly kíséretében, bólintok.
    Hogy milyen volt a tegnapi napom? Érdekes. - Jól telt. Igazából körbe jártam a sulit, megnéztem ezt azt. A többiekkel nem nagyon beszéltem, de azért nem rossz fejek. Tele zabáltam magam - nem mondom igazán finom a menza - és elaludtam. - Vagy hát akartam. Nem nagyon ment. De ez már csak személyes titok.*
    Esteron Baltazaar
    Esteron Baltazaar

Témanyitás by Esteron Baltazaar Vas. Márc. 09, 2014 12:23 pm

- Akkor örülök ha nem rontottam el. * mutatom neki* - és nincsen mit sajnálnod. * mutatom neki* Aztán mikor beleegyezik, hogy sétáljunk elindulok vele kifelé a csarnokból végül is jó időnk van.* - Örülök, hogy jól érezted magad. Bár ha tényleg aludtál akkor most nem lennél ennyire álmos, vagy csak én érzem úgy, hogy álmosabb vagy mint kellene lenned, ha tényleg aludtál volna? * kérdezem meg tőle és persze mindezt csak merő kíváncsiságból.* - De még mindig alig tudok rólad valamit, te viszont már elég sok mindent tudsz rólam. Szóval mi lenne ha elkezdenél mesélni? * kérdezem meg hátha most már végre kicsit többet tudhatok meg róla.* - Mert az úgy fer dolog ha mindketten ugyanannyit mondunk el a másiknak. Tegnap én meséltem, ma mesélj te egy kicsit magadról. * mutatom neki és közben ajtót nyitok, hogy kiléphessünk végre a szabadba.*
    Sommer T. Rewer
    Sommer T. Rewer

Témanyitás by Sommer T. Rewer Vas. Márc. 09, 2014 12:41 pm

- Minden bizonnyal tévedsz.- *Mosolyodok el szeszélyesen, mert most nem akarom szörnyű "alvási" problémáimmal bombázni. Közben kisétálunk a helységből, és én az arcomat a fénynek emelve, gyönyörködök ebbe a csodálatos időbe. - Meséljek magamról?- Húzom össze a szemöldököm, és rá nézek. - Nem tudom mit kéne mondanom. Mit akarsz tudni? - Kérdezem tőle,hát ha így egyszerűbb. Igazából semmi kedvem nincs, most magamról beszélni, de mióta tudom, hogy mi történt vele, egy picit máshogy nézek a saját múltamra. Az enyém, picit más. Kettő; nem akarom megbántani, ezért nem utasítom el.*
    Esteron Baltazaar
    Esteron Baltazaar

Témanyitás by Esteron Baltazaar Vas. Márc. 09, 2014 12:49 pm

* Elmosolyodom amikor azt mondja, hogy tévedek. Nem fogom firtatna ha ő nem akarja, de arra akkor is kíváncsi vagyok, hogy ő róla mit kell tudni.* - Elsőnek például, hogy honnan jöttél, mit szeretsz csinálni? erre a két kérdésre a válasz tökéletesen megfelel nekem. * mosolyodom el közben miközben mutatom, majd egy nagyot szippantok a levegőbe.* ~ Csak Bianca nehogy azt higgye, hogy én most egy másik lánnyal kavarok. Mert akkor azt hiszem ki leszek nyírva.~ * gondolom magamban aztán inkább figyelek arra amit a lány mondd. Közben kezemmel utat mutatok a szoborpark felé. Onnan pedig majd az istálló felé vezetem el.* - Szeretsz lovagolni? Van egy istálló itt nem messze és így is úgy is körbe kéne lovagolnom a birtokon. Ha van kedved hozzá elkísérhetnél. * teszem még hozzá.*
    Sommer T. Rewer
    Sommer T. Rewer

Témanyitás by Sommer T. Rewer Vas. Márc. 09, 2014 12:59 pm

*Ha ennyire érdekli,hát tessék. De szentem nem fogta fel, hogy nincs bennem semmi érdekes. - Na jó...- mutatom neki - Franciaországba nevelkedtem, Párizsba. Szeretek írni, olvasni, és festeni. Minden ami művészet. Alkotni,rajzolni...ilyesmik.Ennyi megteszi?- Az istállóra mutat, én pedig azt nézem. Még ez is van itt?Életemben ha kétszer lovagoltam, de nem különösebben kötött le.- Az igazság az, hogy én nem tudok lovagolni.- Mutatom neki, miközben össze húzom a szemem. Picit el is pirosodok,de hát jó meleg van itt.- De szívesen kipróbálom.- Mutatom neki, egy kis mű lelkesedéssel, amihez még egy mosoly is jár.*
    Esteron Baltazaar
    Esteron Baltazaar

Témanyitás by Esteron Baltazaar Vas. Márc. 09, 2014 1:13 pm

* Amikor elmondja mivel szeret foglalkozni elmosolyodom.* - Igen ennyi elég lesz. Tudod verseket én is szoktam írni nagyon sokat. Majd ha gondolod szívesen megmutatok párat. * Aztán ugye a lovaglásra terelődik a téma amiről kiderül, hogy a mellettem sétáló lány nem éppen tud.* - Szívesen megtanítalak ha szeretnéd. Nem nehéz és gyorsan meg lehet tanulni. * mutatom neki és persze máris elfog a lelkesedés, hogy taníthatok valakinek valamit.* -Csak kérned kell és szívesen megtanítalak az összes fortélyára. Eléggé jól tudok néha lent a faluban órákat is adok. Akárcsak társas táncból de ez nem annyira lényeges most. * meg aztán nem is szeretek nagyon beszélni róla. Lizzie volt a legjobb diákom, de ő most épp valahol a purgatóriumban van. Ehhez kellett az a portál amit meg tervezek majd nyitni, de majd csak az este folyamán lesz megnyitva.*
    Sommer T. Rewer
    Sommer T. Rewer

Témanyitás by Sommer T. Rewer Vas. Márc. 09, 2014 1:20 pm

*Lelkes leszek,amikor "elmondja" hogy ő is szokott írni. - Jó, majd tényleg mutathatnál egy párat. - Az enyémek általában eléggé laposak, és egyhangúak, de ez olyan mint a drog,nem lehet leállni vele. látom örül, hogy végre valakit taníthat, én meg nem bánom, most szívesen kipróbálom. Viszont elmosolyodok,amikor azt mondja társastáncot is tanít. az vicces lehet. - Rendben, végül is kipróbálhatom ha akarod. - Bár néhány izzadságcsepp lefolyik az arcomon, ha belegondolok, hogy majd föl kell ülnöm az egyikre. Nincs semmi bajom velük, de valahogy mindig volt bennem valami ellenállás velük szembe. Talán egy picit félek.*

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Similar topics

-

Pontos idő: Vas. Nov. 24, 2024 2:25 am