Végre eljött ez a nap is, az oldal történetében először hirdetünk meg tatai találkozót, mégpedig augusztus 24-ére, szombatra
A program igen egyszerű lesz: itt, a mi kertünkben grillezünk majd, ezt követően pedig megmutatom nektek Tata fontosabb részeit, mégpedig gyalog.
A város megközelítése nagyon egyszerű, mivel a Budapest-Győr vasútvonal közepén fekszünk és az Intercityk meg hasonlók kivételével minden megáll itt (szóval a személy és a gyors is), de természetesen jöhettek busszal is, ha az úgy kényelmesebb. A városon belüli közlekedéshez összesen két darab buszjegyre lesz szükségetek (egy oda, egy vissza), mivel a vasútállomás tökéletesen a város másik végén helyezkedik el, és hiába kicsi város, az legalább egy óra gyalog. A buszjegy ára 230 Ft.
Ezen kívül úgy gondoltam, a grillezés legegyszerűbb módja az lenne, ha mindenki hozna körülbelül egy csomag virslit/kolbászt/amit szeretne és lehetséges a tűzön való megsütése Én csirkemellet és zöldségeket (cukkini, gomba) fogok befűszerezni, amit majd szépen megsütögetünk, valamint lesz valamilyen saláta is. De mivel annyi csirkemell beszerzése, amennyivel mindannyian jól laknánk, anyagilag kicsit megterhelő lenne, örülnék, ha ennyivel segítenétek És Rilla kedvéért: igen, hozhattok szószt is
Ezen kívül úgy készüljetek, hogy ha várost nézünk, fogunk gyalogolni, mégpedig viszonylag sokat, de természetesen ha hőség lesz akkor ezt leredukáljuk. Viszont ha tényleg nagyon meleg lesz, akár fürödhetünk is az Öreg-tóban, bár én ezt mindenkinek csak saját felelősségére tudom ajánlani... Nagyon sokan szoktak benne fürödni nyáron, de nekem azért még támadnak kétségeim a víz tisztasága felől :'D De én akár vízipisztoly/slag csatában is benne lennék a kertünkben, mert az vicces, szóval ha meleg lesz, hozhatnátok fürdőruhát, vagy legalább váltóruhát, mert nem garantálom, hogy aki nem öltözik át, száraz marad Illetve továbbá lehetséges lenne még Twister illetve Activity is, ha már a táborban ilyen jól sikerültek
Egyelőre ennyi, várom a további ötleteket és javaslatokat, illetve szeretném kérni, hogy mindenki, akire van akár csak egy kicsi esély is, hogy jönne, írjon ide minél hamarabb A találkozó előtt egy héttel örülnék, ha véglegesen eldőlne, hányan leszünk, szóval 17-éig mindenki írja meg, hogy jön-e Természetesen senkit sem rakok ki, ha csak 23-án derül ki, hogy mégis tud jönni
Köszönöm a figyelmet! ^^
Lil