Fyron Akadémia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!

Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

+8
Catherina C. Williams
Amélie Deneuve
Castin Noyers
Esteron Baltazaar
Rebecca Taylor
Morianna S. Clasqua
Amarilla Darwin
Jesmon Helar
12 posters

Ötödik Fyron Találkozó, Tata

Jesmon Helar
    Jesmon Helar
    .::Igazgató: Cameos::.

Ötödik Fyron Találkozó, Tata Empty Ötödik Fyron Találkozó, Tata

Témanyitás by Jesmon Helar Csüt. Aug. 01, 2013 1:54 pm

Kedves Játékosok!

Végre eljött ez a nap is, az oldal történetében először hirdetünk meg tatai találkozót, mégpedig augusztus 24-ére, szombatra Smile
    A program igen egyszerű lesz: itt, a mi kertünkben grillezünk majd, ezt követően pedig megmutatom nektek Tata fontosabb részeit, mégpedig gyalog.
    A város megközelítése nagyon egyszerű, mivel a Budapest-Győr vasútvonal közepén fekszünk és az Intercityk meg hasonlók kivételével minden megáll itt (szóval a személy és a gyors is), de természetesen jöhettek busszal is, ha az úgy kényelmesebb. A városon belüli közlekedéshez összesen két darab buszjegyre lesz szükségetek (egy oda, egy vissza), mivel a vasútállomás tökéletesen a város másik végén helyezkedik el, és hiába kicsi város, az legalább egy óra gyalog. A buszjegy ára 230 Ft.
    Ezen kívül úgy gondoltam, a grillezés legegyszerűbb módja az lenne, ha mindenki hozna körülbelül egy csomag virslit/kolbászt/amit szeretne és lehetséges a tűzön való megsütése Smile Én csirkemellet és zöldségeket (cukkini, gomba) fogok befűszerezni, amit majd szépen megsütögetünk, valamint lesz valamilyen saláta is. De mivel annyi csirkemell beszerzése, amennyivel mindannyian jól laknánk, anyagilag kicsit megterhelő lenne, örülnék, ha ennyivel segítenétek Smile És Rilla kedvéért: igen, hozhattok szószt is Razz
    Ezen kívül úgy készüljetek, hogy ha várost nézünk, fogunk gyalogolni, mégpedig viszonylag sokat, de természetesen ha hőség lesz akkor ezt leredukáljuk. Viszont ha tényleg nagyon meleg lesz, akár fürödhetünk is az Öreg-tóban, bár én ezt mindenkinek csak saját felelősségére tudom ajánlani... Nagyon sokan szoktak benne fürödni nyáron, de nekem azért még támadnak kétségeim a víz tisztasága felől :'D De én akár vízipisztoly/slag csatában is benne lennék a kertünkben, mert az vicces, szóval ha meleg lesz, hozhatnátok fürdőruhát, vagy legalább váltóruhát, mert nem garantálom, hogy aki nem öltözik át, száraz marad Razz Illetve továbbá lehetséges lenne még Twister illetve Activity is, ha már a táborban ilyen jól sikerültek Smile
    Egyelőre ennyi, várom a további ötleteket és javaslatokat, illetve szeretném kérni, hogy mindenki, akire van akár csak egy kicsi esély is, hogy jönne, írjon ide minél hamarabb Smile A találkozó előtt egy héttel örülnék, ha véglegesen eldőlne, hányan leszünk, szóval 17-éig mindenki írja meg, hogy jön-e Smile Természetesen senkit sem rakok ki, ha csak 23-án derül ki, hogy mégis tud jönni Very Happy

Köszönöm a figyelmet! ^^
    Lil
    Amarilla Darwin
    Amarilla Darwin
    .::Igazgató: Sylorina::.

Ötödik Fyron Találkozó, Tata Empty Re: Ötödik Fyron Találkozó, Tata

Témanyitás by Amarilla Darwin Csüt. Aug. 01, 2013 5:13 pm

Én jövök és Sayont még nem tudom ugye bár ő még kérdéses, de lehet együtt jövünk ha jövünk (mivel nincsen neted Sayon ezért írtam ide hamarabb szóval ne haragudj, de majd a többit kifejted te a többieknek miért. Persze ha össze jön amit mondtam és gondoltunk Smile] Továbbá Activityt hozok, Franciakártyát hozok meg előkaparom az unomat és nem hagytad ki a szószt mi Lil?Razz többit meg majd meglátom ételben mi lesz xD de ne aggódjatok én sem jövök üres kézzel xD
    Múltkor belesétáltunk annyira nem volt vészes az Öreg-tó Razz A cseke tóhoz is elmegyünk ugye? ^^ végül is azt is érdemes megmutatni nekik szerintem Smile amúgy meg ötletnek azt hiszem lassan csinálhatnánk Fyron kvízt Very Happy Adminoknak kérdezném, én összeállítom a kérdéseket, ha benne vagytok ^^ És ez már mindenkinek szól kinek jó az ötlet?^^
    Morianna S. Clasqua
    Morianna S. Clasqua
    .::Gyógyító::.
    .::Gyógyító::.

Témanyitás by Morianna S. Clasqua Szomb. Aug. 03, 2013 1:41 pm

Én, hát én... *elbújik valaki mögé* én nem jmehetek. >< Anyám közölte, hogy suli kezdés, nincs neki arra pénze, hogy én utazgassak bárhová is, pedig, meg kell, hogy jegyezzem, arra volt pénze, hoy a Szabit 12.000 Ft-ért utazgassa Kemencébe... Na mindegy, most nem mehetek, és személy szerint nem tudom, hogy lesz-e valaha olyan, hogy mehetek, de majd kiderül. Smile ^^" Talán majd ha megkeresem rá magam a pénzt...
    Rebecca Taylor
    Rebecca Taylor
    .::Igazgató: Erethon::.

Témanyitás by Rebecca Taylor Szomb. Aug. 03, 2013 9:19 pm

Hát, én ugye már mondtam, hogy jövök, meg majd valami nagyobb fajta zacskó sütnivalóval hozzájárulok :DA program teljesen jó, de előre szólok, hogy ha harminc fok felett lesz a hőmérséklet, akkor én ott maradok nálatok és játszok a kutyával meg a macskával amíg ti sétáltok xD

És kár, hogy nem tudsz jönni, Réka :\ Talán majd legközelebb *örök optimista*
    Jesmon Helar
    Jesmon Helar

Témanyitás by Jesmon Helar Vas. Aug. 04, 2013 3:42 pm

Rilla, nem kell hoznod játékokat, van itthon activity is meg kártya is mindenféle Smile (francia, magyar, uno) Ha kell valami, akkor majd szólok, de ne cipekedj feleslegesen Smile Meg senki más se. A Cseke-tó az már nagyon messze van gyalog, úgyhogy oda max akkor ha rossz idő van és nem tudunk mást csinálni Smile A kvíz okés, megcsinálhatod, csak aztán előtte küldd el, hogy át tudjuk mi is nézni Smile
    Kár, Réka... :/ Remélem, a következőre már tudsz jönni. Pedig szívesen találkoznék már veled is...Very Happy
    Sam, te mernél nem eljönni xDD Aha-aha, azt majd meglátjuk, hogy maradsz te itthon Razz Na jó, viccen kívül, nem szeretnélek kínozni, szóval majd kapsz egy laptopot és ellehetsz xD
    Tehát, még várom Sayon, James, Cath és a többi tag válaszát Smile Ha nem is tudtok jönni, azért légyszi skypeon vagy pü-ben írjátok meg, nehogy azt higgyem hogy csak nem vettétek észre a kiírást ^^" És persze ez vonatkozik a többiekre is, akik még nem írtak ide. Azokra is, akik esetleg még egy találkozón sem voltak Smile
    Esteron Baltazaar
    Esteron Baltazaar
    .::Őrző: Erethon::.

Témanyitás by Esteron Baltazaar Vas. Aug. 04, 2013 4:52 pm

Rilla lehetne, hogy 17-18 helyett inkább 23án felmegyek és 24-én együtt mennénk le akkor tatára. Másszóval én megyek. Elnézést, csak pénzügyileg takarékoskodnom kell. és esetleg 23 án akkor Cathet is meglátogathatnánk közösen? Vélemény?
    Castin Noyers
    Castin Noyers

Témanyitás by Castin Noyers Vas. Aug. 04, 2013 5:12 pm

Ahha az jó, de akkor viszont én nem tudok lemenni Kecskemétre :/ mert vagy-vagy :////// de amúgy jó nekem jó csak pénzileg nem >< ki kell számolnom a dolgokat ^^
    Jesmon Helar
    Jesmon Helar

Témanyitás by Jesmon Helar Vas. Aug. 04, 2013 5:22 pm

Légyszi, ezt ne itt tárgyaljátok meg Smile
    Okés Sayon, örülök, hogy jössz Very Happy Az nekem mindegy, hogy Pestről vagy Győrből csak gyere Razz
    És még egy kérés, mindenki felé: ha már megvan, hogy ki milyen kaját hoz, bár ez még bőven ráér a találkozó hetében, mindenki írja ide le, hogy úgy tervezzem amit én csinálok Smile Köszi! Persze, ezt majd még leírom, ha itt az ideje Smile
    Castin Noyers
    Castin Noyers

Témanyitás by Castin Noyers Vas. Aug. 04, 2013 5:45 pm

Nyugi nem itt fogjuk. Bocs, hogy válaszoltam itt rá xD Asszem tényleg megyek aludni nem akarok bunkó lenni xD Nekem még nincs meg a kaja, de ha meg van mindenképp szólok Smile
    Amélie Deneuve
    Amélie Deneuve
    .::Városi Lakos::.

Témanyitás by Amélie Deneuve Vas. Aug. 04, 2013 7:18 pm

Na én is írok ide. Hát.. Igazából annyira nem érnék rá... (Vicc XD) Mivel nekem ez helyben van, természetesen ott leszek. Máskülönben mint már közölték velem, ki lennék cibálva a házból. xD
    Azt viszont nem tudom, hogy meddig érek rá, mert este 7-kor nekünk az Esterházy Énekegyüttessel fellépésünk van a Barokk fesztiválon, ami ekkor még folyik a városban. Valamint kéretik megbecsülni, hogy itthon leszek, mivel mint kiderült, minden szombaton Budapesten kéne lennem táncpróbán az előadáshoz, amiben lehet benne sem leszek! XD (És táncolni sem tudok, de az már más téma..)
    Mi szerintem valami grillkolbászt viszünk majd, de ezt még megbeszéljük.
    Catherina C. Williams
    Catherina C. Williams
    .::Diák::.

Témanyitás by Catherina C. Williams Hétf. Aug. 05, 2013 1:25 pm

Na...én is megjöttem, elnézést a lassúságért, meg, hogy mostanában eléggé eltűntem...Szóóóval. Sokat filóztam rajta...már megint túlságosan nagy a fantáziám, mert mindenbe olyan hihetetlenül beleélem magam, aztán meg pofára esek, és a depi-bögre megint előkerül a mosogatóból. Aztán Lil rám írt, és úgy voltam vele, tovább nem halogathatom..megkérdezem anyát is. Dobpergés...nem tudok menni. Én lennék a világ legboldogabb embere, ha vége eljutnék, azonban ez most nagyon nem jött jókor. Kezdődik a suli, rengeteg mindent kell venni hozzá, és most pont anyagi hullámvölgyben vagyunk...nem engedhetjük meg magunknak. De...anya elengedne. Ennyi örömöm legalább már van. *vigyorog* Úgyhogy csak úgy tudnék elmenni, ha valaki teleportálna engem oda...vagy az egyik repcsit elkoboznánk a múlt hétvégi repülőnapról...xD Egyszóval Cath ismét lehúzza a rolót és elvonul a sarokba nagyokat sóhajtozni, hogy milyen szerencsétlen az élete. De a remény velem van..majd képzeljetek oda a találkozóra...xD
    Rebecca Taylor
    Rebecca Taylor

Témanyitás by Rebecca Taylor Hétf. Aug. 05, 2013 1:31 pm

Na, de Cath, ez már nagyon király, mert nem a szülői szigoron múlik, ami azt jelenti, hogy ha a következő tali jobb időpontban lesz, akkor nagy valószínűséggel el tudsz jönni Very Happy
    Amúgy én majd akkor fogom megtudni, hogy mit viszek, ha hazamentem, szóval arra még várnod kell, Lil :'D És igen, ha adsz egy laptopot, akkor én jól elleszek xD
    Jesmon Helar
    Jesmon Helar

Témanyitás by Jesmon Helar Hétf. Aug. 05, 2013 1:44 pm

Hát Móni, szerintem te meg se próbálj nem eljönni Very HappyÉs akkor Andi is jön, igaz? Smile
    Cath, én is sajnálom, hogy nem jössz :/ *ölelés* Viszont legalább már elengednének, ami nagy szó :)Ha milliomos lennék, fizetném a vonatjegyed, de mivel csóró vagyok, ezért lehetőleg spórolj legközelebbre :'D
    Sam, ezt még meglátjuk, ha 31 fok lesz, van rá esély, hogy elráncigállak xD
    Viszont mint említettem, a kaját még bőven ráér később megmondanotok, szóval don't panic :PMajd szólok, ha kellenek az információk Smile
    Tehát egyelőre a névsor...
    Sam
    Rilla
    Sayon
    Lia+Andi
    Lil, azaz én (bár még át kell gondolnom, hogy itthon legyek-e..xD)

A hozzászólást Jesmon Helar összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 05, 2013 4:44 pm-kor.
    Castin Noyers
    Castin Noyers

Témanyitás by Castin Noyers Hétf. Aug. 05, 2013 2:21 pm

Sajnálom cath, hogy így jött ki a lépés :/ de igen ez legalább jó jel a szülői szigor nem mmiattx D én is tudok beszélni csak közben dolgozom :'D Kaját én csak a jövő hétre tudom meg mondani úgyhogy ^^ nem parázok xD na de én balra el vissza a melóhoz ha kellenék elértek facen vagy pübeen xD
    Amélie Deneuve
    Amélie Deneuve

Témanyitás by Amélie Deneuve Hétf. Aug. 05, 2013 3:26 pm

Cath! Ez már egy jó jel. Very Happy Így van esély rá, hogy legközelebb eljöhess. Very Happy

Hát Csilla. Pedig erősen gondolkodom rajta, hogy inkább itthon maradok és alszom. xD De te legyél azért otthon. Razz Andi is jön amúgy, persze. Very Happy Szóval nyugodtan számolj mindkettőnkkel.
    James Runnel
    James Runnel

Témanyitás by James Runnel Hétf. Aug. 05, 2013 4:37 pm

Jesmon Helar írta:
    Tehát egyelőre a névsor...
    Sam
    Rilla
    Sayon
    Lia+Andi
    James
    Lil, azaz én (bár még át kell gondolnom, hogy itthon legyek-e..xD)

Ezt a kis részletet idézve, már ki is húzom, ugyanis max az oda útra lenne miből. És semmi kedvem gyalogolni pestig xD De, ha változik, akkor azt jelzem. (remélhetőleg még időben.)

A hozzászólást James Runnel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 05, 2013 4:38 pm-kor.
    Rosetta M. McCarthy

Témanyitás by Rosetta M. McCarthy Hétf. Aug. 05, 2013 4:37 pm

Majd igyekszem Lil, elhiheted, hogy megbolondulok már anyám kifogásaitól. Smile De most majd kifogok rajta, összel megyek dolgozni és szerintem majd tudok menni. Razz
    Esteron Baltazaar
    Esteron Baltazaar

Témanyitás by Esteron Baltazaar Hétf. Aug. 05, 2013 5:36 pm

Hát hajrá mindenki, ha nem kellene a kolesz vagy az albérlet miatt egy csomó pénzt félreraknom akkor fizetném azokét akik emiatt nem tudnak jönni de ennek hála én is eléggé pénzszűkében vagyok. Cath 23.án meglátogatlak. Most már semmi nem állhat az utamba Twisted Evil 
    Ragnar Solberg
    Ragnar Solberg

Témanyitás by Ragnar Solberg Hétf. Aug. 05, 2013 6:22 pm

Rendben mindenki, elraktároztam az információkat Very Happy (igen, meleg van és az előbb borítottam az ölembe fél liter dinnyelevet.)
    James, kitöröltelek, és ha 23-án derül ki, hogy mégis tudsz jönni, akkor sincs semmi Smile Max nem engedlek be. Bváháháá. Na jó, valaki vehetne nekem egy medencét xD
    Okés Réka, én is remélem, hogy meg tudod oldani Very Happy
    Sayon, sajnos az adakozó kedvhez pénz is kéne, igaz? xD
    Na jó, ne offoljuk szét a témát gyerekek...xD
    Amélie Deneuve
    Amélie Deneuve

Témanyitás by Amélie Deneuve Szomb. Aug. 17, 2013 8:11 pm

Újabb fejlemények tőlem, nektek. :DMenni megyek, de mondjátok meg hánytól van ez az egész, mert személy szerint délután 3-tól nekem már próbám van, így ha Andi marad is, én biztosan nem tudok tovább veletek lenni. :(Viszont ha van kedvetek eljöhettek a koncertre este 7-kor. XD Bár belépős...
    Jesmon Helar
    Jesmon Helar

Témanyitás by Jesmon Helar Szomb. Aug. 17, 2013 8:31 pm

Na igen, a kezdés... Én arra gondoltam, hogy 10-11 körül jó lenne, ha ide tudnátok érni Very Happy Na várjunk... Ha jól tudom, Rilla és Sayon Pestről jönnek, Móni és Andi tatai, Sammy meg már itt lesz nálunk, szóval ez a kérdés Rillának szól, mert Sayonnak nincs nete... Szóval drága Rillám, mikorra tervezel ideérni, és mivel jöttök?Very Happy
    A másik ugyebár a koncert. Én simán bennevagyok, hogy aki marad, azzal elmegyek, de akkor ő elég későn tudna csak hazamenni :/ A belépő azt hiszem, 1000 Forint. Szóval, van ilyen vállalkozó szellemű egyén? Ha van, akkor jó lenne, ha a többiek fél 7 körül haza tudnának menni, hogy odaérjünk Smile Ha nincs, akkor ezért nem foglak titeket hazazavarni, addig maradtok, ameddig szeretnétek, bár én szívesen meghallgatnám Smile
    Ma kicsit szétszórt vagyok, de remélem, mindent leírtam, amit szerettem volna... Most pedig várom válaszaitokat Very Happy
    Amélie Deneuve
    Amélie Deneuve

Témanyitás by Amélie Deneuve Hétf. Aug. 19, 2013 9:22 pm

Kis kiegészítés Lil posztjához Very Happy :

A belépő ára a koncertre diákoknak 500, felnőtteknek 1000 Ft. Smile A helyszín nagyon különleges, ugyanis a víztoronyban lesz megtartva az esemény. Ott még én sem voltam, így nagyon várom. xD Szóval ha szeretnétek jönni, szeretettel várunk benneteket. De akkor sem haragszom meg, ha nem. Very Happy Szóval döntsetek nyugodt szívvel.
    Jesmon Helar
    Jesmon Helar

Témanyitás by Jesmon Helar Szer. Aug. 21, 2013 12:04 am

Leesett, hogy már kedd van xD
    Szóval, először is a kajáról ejtenék néhány szót. Én fogok csinálni salátát, elvileg lesz cukkini, amit grillezhetünk, és valamilyen hús (szerintem csirke, de szóljatok, ha van valami, amit nem esztek meg). Meg persze kenyér xD Ha rosszak lesztek, csak az Razz
    Na jó, ne is figyeljetek oda rám, nem vagyok normális xD
    Szóóval, mint említettem, jó lenne, ha ti is tudnátok hozni valamit Smile Leírom, mit lenne jó, és ti pedig írjátok le, hogy mit tudtok hozni, nehogy legyen húsz kiló virslink de semmi süti...xD
    Tehát... Pár csomag grillkolbász vagy hasonló (annyi, hogy heten leszünk és lesz egy kis hús is), esetleg rágcsálnivaló, süti, és talán innivaló is, bár az nem fontos. Folyik a csapból Razz Viccelek ám...x'D (Ma valahogy nem vagyok teljesen jól...)
    Tehát, még egyszer: mindenki írja le, hogy mit hoz, és így igazodjatok egymáshoz. Köszi Smile

Másodszor: érkezés. Tudtommal Rilla és Sayon 10:23-ra érkeznek a vasútállomásra, mindenki más tatai vagy már Tatán lesz. Így tehát, arra gondoltam, hogy amennyiben a két érkezőnek nem lesz sok cucca, indíthatnánk egy kis városnézéssel a tóparton, akkor nem kell visszagyalogolni. Az, hogy ez mit fog takarni, majd eldönti az időjárás Smile Kérdés: ez nektek jó lenne így? Természetesen visszafelé menet is elindulhatunk korábban, ha már nem tudunk magunkkal mit kezdeni és sétálhatunk még egyet a visszaút előtt.

Harmadszor: visszaút. Úgy tűnik, Sayon kivételével mindenki tudna jönni a koncertre, és azért az ő kivételével, mert vele még nem beszéltem, szóval lehet, hogy ő is xD Tudtok követni? Very Happy Na jó. Tehát úgy lenne a dolog, hogy 7 órára átvonulnánk a Víztoronyba (tőlünk kb 20 perc gyalog, szerintem nem éri meg a buszjegyet), ott ugyebár az előttem szóló írta a belépők árát. Utána pedig még esetleg lehet egy kis esti séta, beülhetünk valahová, ha már így összeverődtünk xD Aztán pedig oszlás, mindenki megy amerre lát ^^

Én legalábbis így gondoltam, kéééérekszépen mindenkit, hogy kommentálja nagyratörő terveimet. Főleg te, Sayon, ha lesz neted. Rajtad múlik országunk sorsa! (István a királyt néztem, jóvan?! Pssszt)
    Reményeim szerint mindent leírtam, ha jóváhagytátok, illetve módosítottátok terveim, tudok pontos buszjegymennyiséget mondani Very Happy

Még egy gyors névsor...
    Rilla, Sam, Sayon, Lia, Andi, Gini (egy barátnőm, láthattátok néhányan Győrben, ha nem bánjátok, szeretne veletek találkozni, jókor jut ám eszembe szólni...), éés szerény személyem. Ez hét. Tudok számolni.
    Na, szófosás off, tessék reagálni, good night ^^

Castin Noyers
    Castin Noyers

Témanyitás by Castin Noyers Szer. Aug. 21, 2013 7:48 pm

Na hát akkor megjöttem és tudom délutánra ígértem vagy mikorra felébredek nekem egy óra most reggel volt Very Happy egyszer megtehetem már hiányzott a 12 óra alvás, de azért hagyjuk. szóval, szalonnát mondtam én hozok plusz szószt.. aztán ha úgy lesz pénzem még hozok valami harapni valót vagy pedig sütök (meglátjuk melyik a kedvezőbb)
    Majd még beszélek Sayonnal is anyu izél hagyjuk elegem van, hogy közbe avatkozik, de majd ezt elmagyarázom mi van. Vonattal mindenképpen jövünk busszal máskor fogok szenvedni Very Happy Szerintem a hátizsákomat hozom abban végül is egy fürdőruha lesz meg a háló cuccom és a másnapi cuccom, mert ha úgy érkeznék haza akkor már szépen fel legyek öltözve xD úgyhogy majd véleményt kérek ruha téren is xD Gyaloglás: Itt megjegyezném a térdemet, de elviekben nem vagyok panaszkodós típus, de ettől függetlenül gyalogolhatunk ha nem bánjátok azt hogy picit lassúak leszünk ^3 amúgy meg 28 fokot mondanak szombatra tehát nem lesz olyan nagy kánikula. Egyébként minden okés ötletnek szóval azt hiszem nincsen semmi kifogásolni valóm xD

Jesmon Helar
    Jesmon Helar

Témanyitás by Jesmon Helar Szer. Aug. 21, 2013 7:53 pm

Elég ám a szalonna meg a szósz Smile A gyaloglás meg, hát majd gyakran megállunk és széép lassan megyünk, elvégre nem kell sietni sehova Smile Szerintem senkinek sem lesz ez nagy probléma. Másra úgy hirtelen nem tudok reagálni, várom a többiek válaszát is Very Happy

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Vas. Nov. 24, 2024 5:42 am