Fyron Akadémia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!

Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

5 posters

Hetedik, Évfordulós Fyron Találkozó, Győr

Rebecca Taylor
    Rebecca Taylor
    .::Igazgató: Erethon::.

Hetedik, Évfordulós Fyron Találkozó, Győr Empty Hetedik, Évfordulós Fyron Találkozó, Győr

Témanyitás by Rebecca Taylor Csüt. Nov. 28, 2013 4:46 pm

Kedves Játékosok!
    Hát, ez a pillanat is elérkezett. Az Első hivatalos Fyron Találkozó óta közel egy év telt el, az oldal pedig január elsején megünnepli második születésnapját is. Mindennek örömére december 30-án, hétfőn, kereken egy évvel az első, szintén Győrben rendezett tali emlékére megrendezésre kerül a Hetedik Fyron Találkozó. (Ami alapján utána lehet számolni, hogy körülbelül milyen gyakorisággal rendezünk találkozót, és szerintem nem rossz szám jön ki Very Happy )
    A program hasonló lesz, mint előző alkalommal: érkezés tíz óra tájban (mindenkiért kimegyünk buszvégre, vasútállomásra, ahová kell, meg persze igazodunk hozzátok, csak úgy tíz és tizenegy között próbáljátok intézni az érkezést Smile ), majd délelőtt a karácsonyi vásárban, ebéd a mekiben. Ez után megint elfoglaljuk magunkat egy darabig, majd átmegyünk a Mandala Teaházba, és ott töltjük el az indulásig hátralévő időt. Hogy meddig tartson a találkozó, az tőletek is függ, hogy mikor akartok hazamenni Smile De nyugodtan maradhattok, végül is a teaház nyitva van este tízig... Very Happy
    Kérjük, hogy aki jön, az itt jelezze Smile
    Jesmon Helar
    Jesmon Helar
    .::Igazgató: Cameos::.

Hetedik, Évfordulós Fyron Találkozó, Győr Empty Re: Hetedik, Évfordulós Fyron Találkozó, Győr

Témanyitás by Jesmon Helar Csüt. Nov. 28, 2013 6:26 pm

Ohh, milyen megható. Már egy éve :') Asszem benézek... Very Happy
    Rebecca Taylor
    Rebecca Taylor

Hetedik, Évfordulós Fyron Találkozó, Győr Empty Re: Hetedik, Évfordulós Fyron Találkozó, Győr

Témanyitás by Rebecca Taylor Csüt. Nov. 28, 2013 6:29 pm

Hát neked meg Rillának abszolút nincs választásotok, vonat elé löklek, ha nem jöttök xD De mondjuk Sayon is szankciókra számíthat, ha nem teszi tiszteletét Razz (Hallottad, Sayon? xD )
    Jesmon Helar
    Jesmon Helar

Témanyitás by Jesmon Helar Csüt. Nov. 28, 2013 6:50 pm

Ne izgulj Sammy, semmi pénzért ki nem hagynám Very Happy
    Amúgy tőlem mindenki szankciókra számíthat, aki nem jön el és nincs rá nagyon nyomós oka... És csak kettő esik a fenti kategóriába: csóró vagy haldoklik xD
    Castin Noyers
    Castin Noyers
    .::Igazgató: Sylorina::.
    .::Igazgató: Sylorina::.

Témanyitás by Castin Noyers Csüt. Nov. 28, 2013 8:36 pm

Akkor nézzük meg azt, hogy *dobpergés...* Nem jövök Sad
    Na jó csak vicceltem :PNem szólalok meg tudjátok ki nem hagynám :Dplusz inkább lökjél mercédesz elé.. jobb jó és gyors kocsinál meghalni XD na jó nem viccelek ezzel jövök és kész Razz
    Jonathan Acerlot
    Jonathan Acerlot
    .::Diák::.

Témanyitás by Jonathan Acerlot Pént. Nov. 29, 2013 7:42 pm

Tudjátok, hogy ki nem hagynám. Very Happy Még ha pároslábbal rugdalnátok vissza akkor is újra meg újra odamennék. Very Happy Am két embernek tudnék ágyat is adni éjszakára. Egynek biztos, de lehet kettőnek is. Azt még csak később tudom megmondani. Very Happy Szóval a lényeg ott leszek.
    Rebecca Taylor
    Rebecca Taylor

Témanyitás by Rebecca Taylor Hétf. Dec. 16, 2013 7:50 pm

" https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AnszxpsoM-VGdFVUUHBIckdadm1yczVKRmNjZHAwSEE&usp=sharing#gid=0

tessék. benne van 1 link. ott ha rákattintasz, kapsz egy random számot 1-8 között Smile

1. dobásnál amit kapsz számot, azt beírod a kék mezőbe. ezt egyszerre elvégzi mindenki, ha ugyan az a szám jön ki két embernél, akkor, aki később dobott, újra dob.

2. dobás. Ez az a szám, ami a húzásodat jelenti. Ezt mindenki más időpontban csinálja véletlenszerűen, hogy ne lehessen kiszűrni, ki mikor, vagy, hogy dobott-e már, és így megtudni, hogy kit húzott. Ha megvan a számod (és természetesen, ha nem a sajátod), akkor a megfelelő számmal ellátott név mellé, a piros mezőben kihúzod, jelezve, hogy foglalt. Ez tetszés szerint lehet bármi. pl.: ------- ; XXX ; Foglalt ; stb.

NEM szabad elmondani senkinek sem, hogy megvolt már a 2. dobásod. ha mindenki dobott már, azt úgy is látjuk a táblázatból Smile"

Tessék elkezdeni dobálni ^^ Én ki is dobom a saját számomat most gyorsan Very Happy Liáéknak meg eljuttathatná valaki xD Még annyi hozzá, hogy ha beírtatok valamit, a jobb felső share gombbal lehet elmenteni Smile A dolog ötletét köszönjük Jamesnek Smile
    James Runnel
    James Runnel

Témanyitás by James Runnel Hétf. Dec. 16, 2013 8:11 pm

Ennyit megoldottam, hogy mindenki mindenkit húzhasson. De aztán nem elkotyogni a többieknek, hogy mikor volt a 2. dobásod, vagy, hogy dobtál-e már. Nehogy a végén fülébe jusson az áldozatodnak a dolog Razz

Lil mivel mindenki más dobott, és csak ez a szám maradt, beírtam neked oda azt a 8-ast Very Happy
    Rebecca Taylor
    Rebecca Taylor

Témanyitás by Rebecca Taylor Kedd Dec. 17, 2013 9:37 pm

Well, sorry guys, de újra kell húzni xD Magamat húznám ki xD

szerk.: és ki is szedem a második kört :'D
    James Runnel
    James Runnel

Témanyitás by James Runnel Kedd Dec. 17, 2013 9:45 pm

Mondtam én itt Rilláéknak, hogy nem húztál Razz
    Rebecca Taylor
    Rebecca Taylor

Témanyitás by Rebecca Taylor Kedd Dec. 17, 2013 9:57 pm

Hát, gyerekek, én most nem vagyok meggyőződve róla, hogy ez így rendben lesz, de azért reménykedek, hogy ebben a nagy kavarodásban nem szerkesztett véletlenül egy helyre senki ugyanakkor xD Végül is mindenki ki lett húzva... xD
    James Runnel
    James Runnel

Témanyitás by James Runnel Kedd Dec. 17, 2013 9:58 pm

Hát, mivel már minden mező kipipálva, úgy tűnik, hogy minden fasza Very Happy

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Vas. Nov. 24, 2024 2:58 am