Eljött az idő a következő találkozó idejére. A találkozó időpontja október 30.-a. (ki mikor érkezik, vonattal azt szeretném előre tudni)
A találkozóra sok minden tervezésben volt, de mostanra lecsökkent az ötlet. Szóval, tehát ami van és jó idő esetére, ha nem esik az eső akkor arra gondoltam, megmászhatnánk a gellért-hegyet, bkv hajókázás (aki még nem próbálta ki), Duna-parton sétálás és eltölteni a jó időt. Akár a budai várba is felmehetünk, nekem teljesen mindegy mit választotok ti döntötök a programokban. Rossz idő esetén vagy ha azt választjátok, hogy legyünk nálam benti programot szeretnétek akkor ez is megoldható. Ennivalóra fő ételt még nem tudok pontosan, de ha lesz ötletem igyekszek olyat csinálni ami mindenkinek megfelel. Nálunk nézhetünk filmet ami persze tervezésben van és persze lehetséges az, hogy ti választjátok ki milyet nézzünk. Mivel Halloween így szerintem lehetséges, hogy horror legyen szerintem, de persze más is lehet. Szóval sütemény, ital lesz (erre is meg vannak az ötleteim ami meglepetés.)
Aki eddig tud jönni: Sam, Lil, Jó magam
Réka: 50%
Cath 65%
Eliana kérdéses.
James…!?
Szeretettel várok mindenkit a találkozóra!