Fyron Akadémia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!

Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

2 posters

Fyron Találkozó, Győr

Rebecca Taylor
    Rebecca Taylor
    .::Igazgató: Erethon::.

Fyron Találkozó, Győr Empty Fyron Találkozó, Győr

Témanyitás by Rebecca Taylor Pént. Jún. 06, 2014 11:03 am

Kedves Játékosok!

Némi gondolkozás után úgy döntöttünk, hogy a következő találkozóra Győrben kerüljön sor, méghozzá június 26-én, érkezési időpontoktól függő kezdéssel. (Ez általában 9 és 11 óra közé szokott esni, ezen a két órán belül szerintem mindenki ide tud érni Smile ) A program még nem teljesen biztos, de valószínűleg városnézés lesz, fagyizással és beszélgetéssel összekötve, természetesen még az időjárástól függően. Ennél fogva költségek nem nagyon lesznek, talán még a püspökvár tornyába mennénk fel - ezúttal a kiállításon csak végigsétálva, hiszen nagy részetek már végighallgatta Sayon idegenvezetését (bár biztos vagyok benne, hogy aki még nem és kíváncsi, annak szívesen elmondja megint Very Happy ) -, annak van párszáz forintos díja, a fagyi meg a legtöbb helyen 200 Ft/gombóc Smile
    Az egyetlen, akiről tudom, hogy nem ér rá, az Lil, de várom a visszajelzéseket, hogy ki tud jönni, ki az, aki nem, és ha nem, akkor esetleg azon a héten mikor érnétek még rá, mert akkor pár nappal későbbre még tudjuk csúsztatni Smile

Szeretettel várunk mindenkit, régi és új tagokat egyaránt ^^

A hozzászólást Rebecca Taylor összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 25, 2014 11:15 am-kor.
    Esteron Baltazaar
    Esteron Baltazaar
    .::Őrző: Erethon::.
    .::Őrző: Erethon::.

Fyron Találkozó, Győr Empty Re: Fyron Találkozó, Győr

Témanyitás by Esteron Baltazaar Vas. Jún. 15, 2014 7:55 pm

Csak, hogy még időben ki legyen írva 24-e helyett 26-án lesz a találkozó, de körülbelül ugyanazokkal a programokkal. Smile
    Rebecca Taylor
    Rebecca Taylor

Témanyitás by Rebecca Taylor Hétf. Jún. 16, 2014 4:41 pm

Köszi, hogy kiírtad Sayon, most már átírtam az eredeti hszben is Smile És bocs, csak teljesen elfelejtettem, hogy még ezt is kellett volna xD
    Rebecca Taylor
    Rebecca Taylor

Témanyitás by Rebecca Taylor Kedd Jún. 24, 2014 6:11 pm

Sajnálattal jelzem, hogy úgy tűnik, nagy részeteknek úgy alakult az élete, hogy most nem fog összejönni ez a találkozó Sad Majd legközelebb Smile

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Vas. Nov. 24, 2024 5:41 am