Fyron Akadémia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Ötödik kör

  Lucifer
  Lucifer
  .::Sátán::.
  .::Sátán::.

  Ötödik kör  Empty Ötödik kör

  Témanyitás by Lucifer on Szomb. Szept. 29, 2012 11:39 pm

  A negyedik kört elhagyva ismét összeszűkül a hely, a falak felül egymásra hajlanak, így barlangot képezve. Az ötödik kör a hittagadók, istenkáromlók lakhelye. Büntetésük, hogy csak térden tudnak közlekedni, mellkasuk előtt imára kulcsolt kezekkel. Ezt még az is nehezíti, hogy térdmagasságig szúrós bokrok fedik a talajt, így minden itt lévő tele van véres vágásokkal, szúrásokkal és karcolásokkal. Az áthaladónak természetesen nem kell térdre omolniuk, azonban a bokrokon keresztül kell jutniuk, így ők is beszerezhetnek maguknak egy nagyobb adag sebet. A bozótos csak Lucifer bukottjai és az ősdémonok előtt nyílik szét. Körzetvezető: Berith.

  Ötödik kör  5kormeretben


  _________________
  A Gonosz. A Sátán. A Kísértő. Lucifernek millió neve van, a világ minden vallása ismeri, mint a Pokol vezérét. De sokan elfeledkeznek arról, hogy ő nem csak úgy lett, hogy nem csak úgy volt odalent mindig: egészen máshonnan indult. A név, amely igazán illik rá a Bukott. A Sötétséget talán nem kell bemutatni: hideg és elérhetetlen uralkodó, akinek hatalma van a világ legtöbb dolga felett. Persze időnként be kell ismernie, hogy Ő képes felülírni a terveit, mégis, ijesztően sokszor van ereje felülkerekedni a gyenge szíveken. Halandó, jól vigyázz, mert csapdájába zuhansz...!

  Maga a sátán... Rebecca Taylor kezei között.

   Pontos idő: Pént. Júl. 10, 2020 12:22 pm