Fyron Akadémia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!

Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

+3
Raphael Walsworth
Amarilla Darwin
Lucien du Bois
7 posters

Lord Sammael rezidenciája

Lucien du Bois
    Lucien du Bois
    .::Diák::.

Lord Sammael rezidenciája Empty Lord Sammael rezidenciája

Témanyitás by Lucien du Bois Hétf. Jan. 02, 2012 12:46 am

Iroda

Lord Sammael rezidenciája 14226773_cb713c8d469a24cb39520fb5061deae1_m

Ha ide belépsz, így, az Erethon ház többi helyiségéhez képest szinte meglepően kicsi helyen találod magad. A szoba mindig félhomályos, és általában itt lelheted fel az iskola főlidércét is.
    Az ajtón belépve egy íróasztalt pillanthat meg a látogató, ez a helyiség uralkodó bútora. Mögötte egy különleges üveg található, amely mögött egy titkos járat húzódik: ez vezet Lord Sammael lakosztályába. Az ajtóval szemben van ugyan egy ablak, de ez állandó jelleggel el van függönyözve.
    Előtte egy kávézóasztal lelhető fel, egy fotellel és egy kétszemélyes kanapéval: itt senki nem panaszkodhat a kényelem hiányára. A szobában ezen kívül még egy méretes könyvespolc is található.
    Ide bármikor jöhetsz, persze leginkább akkor, ha erethonos vagy lidérc diák vagy. Persze ettől függetlenül is: Sammael mindenkit szívesen lát, aki problémával fordul hozzá.

Háló és nappali

Lord Sammael rezidenciája 14471353_dfece03680b526e39f87a09e3c4f1433_m

Ez a legtágasabb helyiség a Lord lakosztályában. A hatalmas ablakokkal és kényelmes bútorokkal berendezett helyiség tökéletesen kiszolgálja a férfi minden igényét. És persze nem csak az övéit: Mikháel helye a gyönyörű fehér szőnyeg a kanapé előtt. Persze az is előfordul időnként, hogy a tigris a puha franciaágyat foglalja el, de ez leginkább olyankor engedélyezett számára, amikor Sammael túl fáradt hozzá, hogy elkergesse onnét. Valamint a padló mindig kellemesen meleg, így a lidérc férfi idebent általában mezítláb szokott lenni.
    Ebbe a helyiségbe leginkább az iskola felnőtt tagjainak van lehetősége bejönni, de a Lord egy-egy kedvenc diákját is beengedi néha, mert itt mégis személyesebb beszélgetni, mint az irodában...

A hozzászólást Sammael Crow összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 25, 2012 2:15 am-kor.
    Lucien du Bois
    Lucien du Bois

Lord Sammael rezidenciája Empty Re: Lord Sammael rezidenciája

Témanyitás by Lucien du Bois Pént. Jan. 20, 2012 5:29 pm

*Sammael az íróasztalánál ül, kényelmesen hátra dőlve, miközben két társára vár. Már megint a szokásos ellentét... Vagyis nem teljesen a szokásos, de mivel Tyla és Amarilla között van, ezért nagy valószínűséggel megint valami felettébb értelmes vita... Csak úgy, mint mindig. Sóhajt, kicsit megmasszírozza a halántékát, majd maga elé húz egy papírt, és igyekszik elmélyedni benne. Sokan még nincsenek az iskolában, úgyhogy az nem okoz gondot - most még. Azonban van olyan, ami ténylegesen gond... És nem, most nem Ty és Rilla értelmetlen hisztijeire céloz. Egy csomó helyiség van, amit még be kell rendezni, meg kell nyitni, és így tovább. Tantervet kidolgozni, és minden egyéb. Újabb sóhaj következik, majd megrázza a fejét, belekortyol a mellette lévő pohár vízbe, majd valóban belemerül a papírjaiba.*
    Anonymous
    Vendég
    Vendég

Témanyitás by Vendég Pént. Jan. 20, 2012 5:41 pm

*Kopogás nélkül ront be a Sylorina ház vezetője Sammael igazgató társának az irodájába. Nos nem szokta zavartatni magát az angyal nő. Fekete magassarkú csizmája kopog a járólapon. Fekete hajkoronája a hátának csapódik, ahogy lépked. Lehuppan a kanapéra, és lila szemeivel Sammael-re mered.* - Sam, muszáj volt ilyenkor hívni? Épp Eris mondott nekem valamit a szigettel kapcsolatban. Tudod jól, hogy szeretném tudni ennek a nyamvadt helynek az összes kis titkát.*Morogja a nőszemély, majd körbepillant. Felvonja a szemöldökét, és újabb kérdéssel bombázza a férfit.* - És hol van az az átkozott vérszívó? Az a Sátán fattya, Pokol ivadéka, szemtelen, hazudozó álnok kígyó. Kerüljön a kezem közé tényleg megfojtom! Eddig tűrtem, de ez már mindent felülmúl. *Háborog tovább Tyla, majd belefog a panasz áradatba.* -Tudtad, tudtad, hogy a diákjaim fejében turkál?! Komolyan elképesztő mikre képes ez a perszóna. Persze... Én! Én nem piszkálhatom az ő taknyosait, de ő zaklathatja az én diákjaimat. Neki miért engedsz meg neki mindent? *Dühöng tovább, és idegességében a körmeivel feltépi a kanapé huzatát.*
    Amarilla Darwin
    Amarilla Darwin
    .::Igazgató: Sylorina::.

Témanyitás by Amarilla Darwin Pént. Jan. 20, 2012 5:54 pm

*Este háromnegyed hat. Vacsora idő és Illa éppen vadászik, mert éhes és ő ritkán iszik vért az irodájában, max csak azért iszik, mert unatkozik. Mindenesetre, nem törődik az idővel sem, vagyis úgy igen, hogy Sammy megint hívatta. Persze, hogy Tyla miatt, az a nőszemély aki megkeseríti az életét minek van itt az iskolában. Magassarkú cipője neki is kopog, száját letörli mielőtt belépne azután természetesen, éppen hallja amit mondd róla.* - Angyalkám én legalább büszke vagyok arra, hogy teljes vérszívó vagyok. Azok a szárnyak cseppett sem hiányoznak, nem értem te hogy lehettél angyal...*Szemet forgatva válaszol a Sylorina házvezetőjének, majd oda sétál mellé, és Samre tekint felvont szemöldökkel.* - Nem lehetett volna ezt délelőtt lerendezni, az estémet nem akarom ő rá pazarolni még van egy két dolgom amit el kell intézni és komolyan nem hiszem el, pont este...*Fakad ki majd 3-4 lépés távolságra áll a hölgyeménytől. Oké, hogy öreg meg minden, de akkor is.* - Amikor azt mondja, hogy diákjai akkor csak 1 emberre gondol, és azt hiszem tudjuk az nem bűn. Főleg, ha az ember vérjéről van szó. Szóval csak ő van kiakadva mint mindig... Annyira nem is piszkálom a diákjait, ez hülyeség.*Mondja, és összekulcsolja a kezeit maga előtt és gyilkosan néz Tylara*
    Lucien du Bois
    Lucien du Bois

Témanyitás by Lucien du Bois Pént. Jan. 20, 2012 6:23 pm

*Amikor kivágódik az ajtó, egy percig sincs kétsége afelől, ki érkezett meg. Főként azért, mert Tyla azonnal meg is kezdi a panaszkodást. Még befejezi az oldal olvasását, aztán lassan, kényelmesen elrendezi az iratokat, közben azért igyekezve kiszűrni a számára hasznos információkat a nő háborgásából. Közben pedig Amarilla is megérkezik, de persze ő sem hagy sok lehetőséget Samnek, hogy köszönthesse. Miután a két nő kiveszekedte magát, ő is megpróbál szóhoz jutni.* - Tyla, ha egy mód van rá, ne szedd darabokra az irodámat. Nem nagy ügy ugyan újra összerakni mindent, de mégis csak... Tehát a probléma. Tyla, te azt állítod, hogy Amarilla a diákjaid elméjében garázdálkodik, Rilla, te pedig azt mondod, hogy Ty túloz. Ez persze lényegében azt jelenti, hogy megint nekem kéne igazságot teremtenem kettőtök között... *Egy mély sóhaj közben összeszedi a gondolatait, majd megszólal.* - A diákok, és most mondom el utoljára, sérthetetlenek. Mindkettőtök számára. Mindkettőtöknek! Nem érdekelnek a kettőtök közötti ellentétek, ahogyan nem érdekel az sem, hogy irányokban milyen problémák vannak a házak között. Nektek kettőtöknek meg kellene tanulnotok felnőttek módjára viselkednetek, és a vitáitokat meg az ingerültségeteket nem a diákokon levezetni. Annak sem örülnék, ha ti ketten megölnétek egymást, de ha már ti vagy a fiatalok, akkor inkább ti. Rettenetesen unom, hogy ahelyett, hogy dolgoznátok, egymást marjátok. Tegyétek a dolgotokat. *Ezzel hátradől, karba fonja a kezét, és várja az elkövetkező - és várható - hisztiket. Tényleg unja őket, mert állandóan ez folyik, szünet nélkül. És már megint belekeverik a diákokat...*
    Anonymous
    Vendég
    Vendég

Témanyitás by Vendég Pént. Jan. 20, 2012 6:34 pm

- Teljes vámpír? Mit képzelsz magadról? Egyébként meg látom nagyon ostoba vagy, ha az évek során semmit nem jegyeztél meg. Azok a szárnyak pedig a felsőbbrendűségem jele, kölyök. Fogd vissza magad, ha velem beszélsz, mert pár mozdulat, és olyan gyorsan karóba húzlak, hogy mozdulni sincs időd. *A többire már nem reagál, Rilla szavaira csak felhorkant.* -Saját vér? Miért talán a fiad? Egyébként meg te egy mocskos, rühes vérszívó vagy. És a fiad akkor miért vagy itt évek óta, ahelyett, hogy őt nevelted volna? Szerintem semmilyen jogod nincs mások fejében turkálni Darwin! *Osztja ki a nőt, utána csendbe marad, és hallgatja Sammaelt.* -Bocs, véletlen volt. Majd megcsináltatom.* Motyogja a kanapét bámulva, majd egyre jobban visszavesz a hangjából.* -Nyúltam én hozzájuk?! Görbült is egy hajszáluk is általam? Szerintem nem szóval inkább fogd vissza a kis kedvenced, mert tényleg kinyírom. *Csattan fel idegesen a nő, és felpattan a kanapéról.* -Bármikor kinyírhatom, de nem akarlak felhergelni. *Szólal meg ismét, és odalép az ablakhoz, elhúzza a függönyt, kifelé bámul és várja, hogy mikor lesz vége az egésznek. Fontos ügyei vannak folyamatban.*
    Amarilla Darwin
    Amarilla Darwin

Témanyitás by Amarilla Darwin Pént. Jan. 20, 2012 6:50 pm

- Az évek során? Azt képzelem amúgy magamról, hogy van nekem miért így viselkednem egyébként meg nem értem neked mi közöd ehez.*Von vállat, és nyugodt hanggal válaszol. Nem még nem hisztizik, de igazából már egészen a határán van. Már elege van a veszekedésekből, de a kölyökre, csak felröhög.* - Te banya miért én fogjam vissza magam amikor neked kéne? Nem én gyilkoltam le fél sulit, már boccs...*Forgatja meg a szemeit válaszára, azután hallgatja ugye, Sammyt aminél van igazság benne, szóval tényleg nem a diákoknál kellene bosszút állni, szóval ő nem is bántja őket, nem gyilkol semmi csak turkál a fejökben.* ~Én örülnék annak, ha megölhetném.. de a szerencséjén múlik...~*Gondolja miközben magyaráz a férfi, és ugye hátradől majd Tyla megy az ablakhoz.* - Te hisztérika távozz az ajtón mint mindneki más, soha nem értettem minek kellene különcködnöd. Attól, hogy van egy sárkányod még járhatsz úgy, mint mindenki más. *Jegyzi meg nyugodtan, de a szemeiben dúl a tűz.* - A fiamra annyit meg volt az oka miért hagytam ott és miért léptem ki az életéből, szóval ezt a témát légyszíves ne feszegesd, mert itt megtudnálak nyúzni csak az a nagy szerencséd, hogy nem itt tenném meg... mellesleg ne hisztizz annyira nem szoktam gyilkolni vagy bántani a diákjaidat, de egyébként én békén hagyom őket, de akkor ne halljuk minden éjszaka azt a visítást, hogy a sárkány megint ezt csinálja. Már kicsit kezd elegem lenni abból állandóan hisztizik valaki az ő házából.*Céloz Erisre és Chrisre... és Illa fogja magát majd elindul a bejárat felé, majd visszatekint, de még vár egy kicsit.*
    Lucien du Bois
    Lucien du Bois

Témanyitás by Lucien du Bois Pént. Jan. 20, 2012 7:11 pm

*A kanapés dologra megrázza a fejét, Tyla következő reakciója viszont már kezdi valóban idegessé tenni.* - Igen, nyúltál. Olyan pedig, hogy az én kedvencem, nincs! Gyerekes, egyszerűen gyerekes a hozzáállásod, hiába kölyközöd le Amarillát, te sem vagy sokkal jobb. Ha kérhetlek, próbáld meg visszafogni magad. És te is, Rilla, még akkor is, ha úgy gondolod, hogy nem csinálsz semmit. Ne kutakodj a fiatalok elméjében, még akkor sem, ha a tulajdon fiadról van szó. Az elméje mindenkinek a sajátja. Soha nem rajongtam a mentális mágiákért, ez most sem változott. *Valóban igyekszik tartani az egyensúlyt, de na. Kezd elege lenni belőle, hogy az igazgatótársaival szinte több baja van, mint a diákokkal.* - Figyeljetek, nekem tényleg mindegy. Tudjátok, igazából talán az lenne a legjobb, ha ti ketten tényleg egész egyszerűen csak megölnétek egymást, vagy magatokat, akkor legalább nem kellene a vitáitokat hallgatnom. Most pedig tűnés innét! *Sammael eléggé kijött a sodrából. Már csak arra vár, hogy ez a kettő eltűnjön a szeme elől...*
    Anonymous
    Vendég
    Vendég

Témanyitás by Vendég Pént. Jan. 20, 2012 7:25 pm

*Rilla és Sam szavaira nem különösebben reagál, a gyilkolós dolognál megint felhorkant, és hozzáfűz valamit.* -Tudjátok mit? Írjátok a listához azt is, hogy szólni mertem a diákjaim védelme miatt. *Morogja a nő, majd nem kíván jobban belefolyni a vitába. Aztán említik a különcségét, amire lazán válaszol.* -Különcnek lenni jó dolog. Legalább elmondhatom magamról, hogy egyedi vagyok. *Villant egy gonosz vigyort, majd Rilla gyilkolós megjegyzésén felröhög. A vámpír elfelejti, hogy Tylát még egy jó ideig nem tudná megölni.* -Attól, hogy te vagy az idősebb, és az értebb nem kell mindig legyerekesezned. Nem vagyok óvodás nem tehetek róla, ha még ígyse ismersz eléggé.* Szól vissza Samnek, majd szépen kinyitja az ablakot, felpattan a párkányra, előbukkannak a szárnyai, majd egy-két szót intéz a társaihoz.* - Nos azt hiszem részem a vita lezárva. Viszlát, SamRilla. *Szólal meg vigyorogva, a viszlátot szándékosan angyal nyelven mondja, majd a két embernek összevonva mondja a nevét. Bár nem látszik az szempilla akar lenni.* -O, pardon. Sampon és GoRilla. *Gonoszan felnevet, majd hátradől, és beleveti magát az éjszakába. Egyenest Skócia felé repül, mert még van egy kis dolga...*
    Amarilla Darwin
    Amarilla Darwin

Témanyitás by Amarilla Darwin Pént. Jan. 20, 2012 7:35 pm

*A listára nem igazán mondd semmit csak vigyorog az ajtónál. Különcös dologra meg inkább nem mondd, semmit csak a fejét rázza.* - Amíg élvezi az ember jó, de a környezetében lehet, hogy rossz.*Forgatja meg a szemeit, majd ugye felnevet a másik, nem reagál semmit szótlanul és némán figyel, a két félre.* - Nem hiszem el, most komolyan azon vitázunk ki az idősebb? Nem ezért vagyunk itt mindegy, de én részemről lezártam a témát és Sam tisztában vagyok vele, hogy nem vagy oda a mentális mágiárért.*Jegyzi meg fejcsóválva, majd a lábával dobbant egyet kettőt.* - Jó oké, mondom én befejeztem...*Feleli kicsit hisztizve, majd amikor Tyla távozik a Sampon jelzőn még kuncog egyet, de a Gorillára, gyilkos szemmel, tudna ölni.* - Én legszívesebben megfojtanám ezt a nőt.*Jegyzi meg nemleges fejcsóválással majd amikor ugye távozott az egyik a férfi felé fordul.* - Még annyit, közös nevezőre úgysem fogunk jutni megölni egymást nem lenne rossz módszer, de én nem vagyok ő szóval mindegy. Ha nincs más dolog, akkor én is távozom További szép estét Sammy.*Azzal ahogy elkköszön, az ajtót rázárja a tanárra, és lemegy Qarinba tovább vadászni...*
    Raphael Walsworth
    Raphael Walsworth
    .::Lélekbúvár Fegyvertáros::.

Témanyitás by Raphael Walsworth Csüt. Feb. 02, 2012 5:18 pm

*Kopp, kopp, kopp. Ennyit hallani az első emeleti folyosón, ha a döngő lépteket nem számítjuk. Ugyanis egy nehézfegyverzetet viselő, fehér hajú, fiatal férfi végre kitette a lábát a fegyvertárból, ahol hetek óta időzött. Néhány diák mellett elvágtat, így majdnem feldöntötte azt a két gyereket, akik ezen a folyosón kóvályognak. Feltépi Sammael irodájának ajtaját, és belép.* -Na jó. Most van elegem. Most van elegem. Azzal a tűzokádó micsodával együtt nem tudjuk leállítani. Most most komolyan mondom, most éppen azt találta ki, hogy megint meg akar halni, és a csuklóját kezdte vagdosni a fegyverraktáramban! Én ezt nem bírom. Olyan undorító, hogy összekoszolja a pengéket, és nem tisztítja meg. Ráadásul, ráadásul na. Nem bír elnyugodni. Tudod, hogy kedvelem meg mindent, de borzasztóan ki tud akasztani, ha a fegyverek közt garázdálkodik. *Nos, igen. Raphael megérkezett. Lehuppan arra a kanapéra amin múltkor az emlegetett nőszemély ücsörgött, és idegesen mered lidérc társára.* -Mellesleg jó estét Sammael. *Teszi hozzá, mert kicsit későn kapcsolt, de túlságosan is zaklatott ahhoz, hogy normálisan viselkedjen.* ~ Hoppá. Talán... Talán nem kellett volna ezt elmondani. *Nagyokat pislog előre, felpattan, megrázza a fejét, és elindul kifelé.* -Rá se ránts. Semmiség, elintézem.*Szusszant egy nagyot, majd a kijárat felé veszi az irányt.*
    Lucien du Bois
    Lucien du Bois

Témanyitás by Lucien du Bois Csüt. Feb. 02, 2012 5:55 pm

*Sammael az asztalánál ül, homloka az asztallapon pihen, kezeivel a tarkóját markolja. Nem érzi éppenséggel jól magát, se lelkileg, se fizikailag. Napok óta nem bír aludni, rémálmok üldözik, és Mikháel sem tudja megnyugtatni, aki egyébként most az íróasztallal szemben fekszik, és szomorkásan pislog a lidércre. Aztán ugye kicsapódik az ajtó, mire felkapja a fejét, és kis híján felkiált, hogy Tylának éppen ideje lenne megtanulnia kopogni, de aztán hamar rájön, hogy a látogatója sokkal kevésbé nőnemű, angyal illetve vámpír, mint a Sylorina házvezetője, így vesz egy mély levegőt, és megpróbálja értelmezni Raphael szavait. Összeráncolt homlokkal figyeli a kanapéjára lehuppanó férfit, és bólint annak köszönésére.* - Örvendek, Raphael. *Aztán, mielőtt még rátérhetne a másik látogatásának lényegére, az már indulna is tovább, mire felpattan.* - Raphael, várj már egy pillanatot! A felét meg sem értettem a mondandódnak! És mi az, hogy Tyla készül megölni magát? Miről hadoválsz itt össze-vissza? *vallatja idegesen a lidércet. Mikháel is némileg érdeklődőbbé válik, és felemeli a fejét, figyelve, hogy szükség van-e rá. Noha nem mintha Samnek nem lenne elég gondja, de a fegyvertáros felkeltette az érdeklődését. Valamint valahogy nehéz elképzelni, hogy mégis mi gondja lehet annak az őrül angyalfélének... Noha annyira most nem neheztel rá, mert a napokban nem volt összezördülésük - a nő csak egy sort untatta, miközben Sébastienről és a fiú hősugárzójáról nyafogott -, de azért öreg hibája, hogy nem igazán feltételezi Tyláról az érzelmeket. Valahol milyen persze tudja, hogy téved, de mégis...*
    Raphael Walsworth
    Raphael Walsworth

Témanyitás by Raphael Walsworth Csüt. Feb. 02, 2012 6:15 pm

*Igazából Raphael észre sem veszi mi van Sammaellel. Elhadarja, amit akart, majd mivel rájött, hogy mégsem kéne, ezért inkább megpróbálna lelépni. Arra meg hogy majdnem letylázták. Nos... Rettentően örült volna neki.* -Mindegy. Úgyse tud végezni magával csak idegesít, hogy megint az én tőreimmel szórakozik.*Vonja meg a vállát, és visszafordul, viszont szorosan ajtó közelbe kerül. Közben Mikháelt is üdvözli, mert most tűnik fel neki, hogy a tigris is ott van. A tigrisről Samre pillant, és homlok ráncolva megszólal.* -Jól vagy? Olyan beteges vagy. Ne szóljak Miának, vagy Dariusnak, hogy gond van? *Érdeklődik kicsit lenyugodva, bár még mindig az jár a fejében, hogy egyedül hagyta azt az őrült nőszemélyt a fegyvertárban...* -Visszatérve Tylára semmi komoly. Csak a szokásos önutáló depressziója. *Legyint, mert ennyit talán még elmondhat. Bár ha nagyon akarják ki tudják belőle szedni, hogy ez pontosan mit is takar. De most inkább Sammel foglalkozik.* -Remélem semmi komoly, mert a végén még falra mászok tőletek! Ez depressziós, amaz olyan, mint egy kísértet. A harmadik szimplán újonc. Esküszöm olyanok vagytok, mint valami depresszió lánc. Tovább adjátok egymásnak, mint valami vírust. *Csóválja a fejét, és visszacaplat a szoba középére.*
    Lucien du Bois
    Lucien du Bois

Témanyitás by Lucien du Bois Csüt. Feb. 02, 2012 8:14 pm

*Sam megrázza a fejét a másik érdektelen szavain.* - De csak van valami oka, hogy szeretné megölni magát, nem? *kérdezi.* - Még ha nem is tudja megtenni... *Amikor szóba kerül, hogy ő jól van-e, megkeményedik az arca, és hátat fordítva Raphaelnek az asztalához sétál.* - Felesleges. Csak nem aludtam eleget. Ne tereld a témát, Tyláról kérdeztelek *rázza meg ismét a fejét. Ideges és fáradt, és még az álarcát is alig tudja fenntartani. De akkor is tudni akarja, mit tud elmondani neki a másik lidérc. Mert szeretne valahogyan egyenesbe jönni Tylával, és szeretné őt egy hullámhosszra hozni Amarillával is, de ahhoz szüksége van minden információra az Átkozott Angyalról. Tudnia kell, mit tud Raphael...* - Mondom, hogy jól vagyok! És nem tehetünk róla. Mi is élő, érző lények vagyunk, akiknek megvan a maga baja. És egyébként is, igazán nem várhatsz tőlem ennél többet, amikor reggeltől estig az iskolával dolgozom, hogy minden a helyén menjen, hogy rendben kezdődjön a tanítás a következő évben, hogy a diákokkal ne legyen baj, emellett egész nap rajta kellene tartanom a fél szememet ezen a két nőszemélyen, hogy véletlenül se szedjék darabokra egymást! *Sammael hangjából süt az idegesség, és az utolsó szavak már sziszegéssé halkulnak, ahogyan a férfi lehajtott fejjel, elfehéredő kezekkel az asztalába kapaszkodik. Nincs jól. Rettenetesen nincs jól. Teljesen kimerült a szervezete, és nem bírja tartani a tempót. De persze Sam messze túl makacs hozzá, hogy beismerje, neki is lehetnek gondjai, és ő is fordulhat segítségért. Olyan sokáig volt már vezető, hogy úgy érzi, nem ismerheti el, hogy gyenge, hogy szüksége van a segítségre, mert egy vezető azt nem teheti meg... Tehát csak áll az asztalnál, megfeszült izmokkal, és igyekszik nem elveszíteni a kontrollt. Tekintve hogy Mikháelen kívül senki sem tudja, hogyan néz ki igazából, és ez nem is véletlenül van így... A tigris egyébként halkan feláll, és odasétál Raphaelhez, egy picit meglökve, ezzel utalva, hogy menjen már, segítsen annak a szerencsétlennek.*
    Raphael Walsworth
    Raphael Walsworth

Témanyitás by Raphael Walsworth Csüt. Feb. 02, 2012 8:33 pm

- Van, de ha elmondanám kinyír. Tudod, attól hogy magát nem ölheti meg engem igen. *Nevet fel zavartan, mert tényleg. Raphael Tényleg nem akarja elmondani, mert azért a bukott angyal tényleg ölni fog. Hiába, ha egyszer Tyla kiszámíthatatlan jobb nem feszegetni az ilyen témát.* -Nem úgy néz ki Sammael. Figyelj, tudom, hogy makacs vagy meg minden, de igazán elfogadhatnád néha mások segítségét. És mondom, én addig nem beszélhetek, amíg engedélyt nem kapok rá, mert megöl engem. *Beszél komolyan a fegyvertáros, nem hiába azért egyrészt kicsit sem hülye, hiszen hamar feltűnnek neki az ilyen dolgok. Másrészt jól tud titkot tartani, ha idegességében nem kezd el fecsegni.* -Ez lehet, de arra nem gondoltál, hogy Tylával és Illával megoszd a feladatokat? És tudod épp ez az. Igen, neked is vannak érzéseid, nekem is vannak, sőt akár hiszed akár nem Tylának is vannak. Még ha el is fojtja azokat. *Vonja meg a vállát, és már megint akaratlanul is elfecsegte, de ez még nem olyan vészes információ. Látja, hogy a másik nincs jól, de egyenlőre nem tesz semmit. Csendesen áll, és figyeli Sammaelt. Ha nagyon muszáj csak akkor fog segíteni. Mikor Mikháel meglöki lepillant a tigrisre.* -Ne lökdöss Mikháel, tudom, hogy segítenem kéne, de ha nem hagyja?! *Súgja a tigrisnek, majd képességeit kihasználva egy szempillantás alatt lidérc társa előtt bukkan fel. * -Hagyd, hogy segítsek! Sammael, nem vagyok az ellenséget! Igazán bízhatnál már egy kicsit is bennem... Szóval, ha hagyod és Mikháel lenne oly' szíves akkor igazán beavathatnátok, hogy mi történik. *Mondja komoran, és értetlenül figyeli Samet.*
    Lucien du Bois
    Lucien du Bois

Témanyitás by Lucien du Bois Csüt. Feb. 02, 2012 9:18 pm

- Ez igaz *bólint. A témát ezzel félre is teszi másik napra. Végül is valamennyire ismeri Raphaelt, és csak ki tud majd szedni belőle még valami érdekeset... Ez után (számára felettébb sajnálatos módon) áttérnek rá. Nem is reagál rá. Nincs szüksége segítségre és kész! Megszokta, hogy meg tudja oldani a dolgokat. Nem akarja, hogy segítsenek neki, úgy gondolja egyedül is össze tudja szedni magát. Aztán ugye kiborul.* - Tudom, hogy vannak neki, csak sajnálatos módon ezt valamiért mégis mindig valaki mástól hallom, és nem rajta veszem észre! Két érzést ismerek rajta: a gyűlöletet és a közönyt *suttogja. Mikháel szomorúan pislog, amikor a lidérc kijelenti, hogy nem tud segíteni a gazdájának, majd Sammael felé fordítja a fejét. Örömmel látja, hogy Raphael azért mégis megpróbál tenni valamit - nem úgy, mint Sam. Ő a legkevésbé sem örül neki. Egy pillanatig némán, megfeszült idegekkel mered a fegyvertárosra, majd egyik pillanatról a másikra elgyengül, és a térdére zuhan. Ezzel egy időben eltűnik a szürke bőr, a férfi haja rövidebbé és tisztább fehérré, a szeme ragyogó kékké válik, a fülei rövidebbek lesznek. A tigris egy ugrással mellette terem, az önmagává változott férfi pedig megkapaszkodik benne. Pár pillanat elteltével pedig halkan megszólal.* - Egész egyszerűen csak kimerültem. Azt hiszem, túlhajszoltam magam... És nem tudok aludni. Állandóan rémálmaim vannak. Változó, hogy miről, de egy közös bennük: ébren is rettegek rájuk gondolni. Legalább három napja nem aludtam már rendesen. De nem akarok... Segítséget kérni, nem akarok mindenki előtt gyengének mutatkozni *rázza meg a fejét, mire Mikháel felmordul. Eléggé érezhető, hogy nem ért egyet a férfivel...*

// FAGY //
    Raphael Walsworth
    Raphael Walsworth

Témanyitás by Raphael Walsworth Pént. Feb. 03, 2012 3:24 pm

//OLVAD//
    *Hát végülis Raphael a terelés mestere, ha Tyla elmebetegségeiről van szó. S mivel kiszúrta, hogy társa nincs valami jó passzban, ezért kezdett faggatózni. Mellesleg Samre tényleg ráférne egy kis pihenés, de ha nem hagyja... Akkor szegény Raph nem tehet érte semmit.* -Pedig nem úgy néz ki, hogy eljutott volna az agyadig. És arra nem gondoltál, hogy azok előtt természetes, hogy nem mutatja ki az érzéseit, akikben nem bízik meg? Szóval mivel, ha úgy vesszük kábé bennem meg Erisben bízik csak meg örülj neki, ha már közönyt és haragot látsz tőle. *Rándítja meg a vállát a fiatalabbik lidérc. Mikor Sammael térdre esik egyből ugrik, hogy felsegítse, bár majdnem felkiáltott meglepetésében, de ha Mikháel is segít akkor Sammaelt a kanapéra fekteti.* -Lazulnod kéne. Hagyd, hogy segítsen Tyla és Illa neked. Addig se unatkoznak, rád meg rád férne egy ellazító masszázs. Vagy legalább menj el a Cameosos társalgóba, és beszélgess a diákjaiddal. Meg nem ártana, ha a néha napján le mennél Miához gyógyszerért. *Mered komolyan a Cameosos házvezetőre, majd pár pillanattal később kitör belőle a nevetés.* -Mellesleg nem is mesélted, hogy valójában ilyen jól nézel ki. Komolyan. Miért rejted álca mögé a valódi énedet? *Viccelődik egy sort, és újabb kérdéssel bombázza Samet. Aztán komolyabb dologról kezdenek beszélni.* -Figyelj, tényleg kezdeni kellene valamit magaddal, mert nem fogod bírni. Ha pedig nem tudsz elaludni akkor pedig szépen szerezzél be altatót. A papírmunkával ne foglalkozz, ha gondolom leviszem Tylához. Miután kihisztizte magát úgyis unatkozni fog, és legalább leköti a felesleges energiáit. Mellesleg kérsz valamit? Szóljak... Nem, kéne szólni. Ha bármi kell csak szólj, rendben?
    Lucien du Bois
    Lucien du Bois

Témanyitás by Lucien du Bois Pént. Feb. 03, 2012 4:19 pm

*A Tyláról szóló szavakra megadóan bólint. Tudja, hogy Raphaelnek igaza van, és talán... Talán előbb-utóbb képes is lesz elkezdeni harcolni a nő bizalmáért. Kell még neki egy kis idő, de... Talán menni fog. Amikor térdre zuhan, végre hajlandó elfogadni Raphael segítségét, és megengedi, hogy elfektessék. Mikháel leül a férfi fejénél, és úgy tűnik, hogy onnét nem is nagyon fog elmozdulni, amíg Sam jobban nem lesz.* - Lehet, hogy igazad van, Raphael... *motyogja a Lord a fegyvertárosra pislogva.* - Szükségem van rájuk... Bele kellene törődnöm, hogy nem egyedül vezetem ezt az iskolát... *Amikor Raphael felnevet, a férfi szavai után halványan elmosolyodik, valamennyire azért értékeli a hangulatjavításra tett kísérletet. És éppen ezért nem is fejti ki ennél jobban, hogy mégis miért rejti el a valódi külsejét. Raphael utolsó szavaira egy gyenge nevetés hagyja el a torkát.* - Azt hiszem nem értem a szavaid mögött rejlő gondolatmenetet. De köszönöm, nincs szükségem semmire. Illetve... Megköszönném, ha lemennél Miához, és szereznél nekem egy altatót. Én pedig addig Mikháel segítségével elmegyek az ágyamig. A rejtekajtó beenged *mutat az átjáróra. Aztán, ha Raphael megteszi, amire kérte, valahogy feláll, és eljut az ágyáig. Ha pedig megkapja az altatót, beveszi, és békésen alszik másnap tízig.*
    Raphael Walsworth
    Raphael Walsworth

Témanyitás by Raphael Walsworth Pént. Feb. 03, 2012 4:40 pm

*Hát, ha harcolni is fog a bizalmáért akkor valószínű, hogy előbb-utóbb eredménye is lesz. Egyszer, egyszer biztosan. Visszatérve Sammaelre és Raphelre. Raph, ugye segít az igazgatónak, és Mikáel segítségével sikerült elfektetni a kanapén a lidércet.* -Biztos, hogy igazam van. Mellesleg, mi az, hogy te itt töröd magad ők meg semmit nem csinálnak?! Vegyék ki a részüket a munkából. *Mondja egy féloldalas mosollyal, majd ugye viccelődni próbál, és talán kicsit sikerült oldania vele a hangulatot.* -Mindegy. Arról beszéltem, hogy szólok Miának, de rájöttem, hogy nem jó ötlet. *Legyint egyet Raphael, és Sam szavaira nagyokat bólogat.* -Persze, máris hozom. Mellesleg, ha gondolod megtartom magamnak a titkodat. *Bólint egy nagyot, majd csörögve-zörögve döngőléptekkel letrappol az ispotályba, megszerzi az altatót, felviszi Sammaelnek, majd szépen visszamegy a raktárába fegyvereket tisztogatni.*
    Lucien du Bois
    Lucien du Bois

Témanyitás by Lucien du Bois Szomb. Feb. 04, 2012 2:21 pm

*Sammael jókedvűen tér vissza a Cameos hálókörletből. Ez a reggel egész jól megalapozta a hangulatát, így könnyebb szívvel néz a vélhetően még a mai nap folyamán bekövetkező beszélgetések elé. Amikor az irodájához ér, nyitva találja az ajtaját, de amint belép, megpillantja odabent Mikháelt, így egyből meg is nyugszik, hogy csak a tigris nyitogatta az ajtót.* - Mikháel, kértelek már párszor, hogy várd meg, míg ideérek... Kellemetlen érzés, ha tárva-nyitva látom viszont az általam becsukott ajtót *jegyzi meg, miközben lehajol megvakargatni a nagymacska fülét, aztán végül úgy dönt, hogy lehuppan a kanapéval szemben álló karosszékbe. Mikháel pedig melléje sétál, és nagy kobakját a lidérc ölébe ejti. Sammael jókedvűen mosolyogva simogatni kezdi a Cameos jelképének a fejét.* - Elképesztő a mostani generáció. Még egy hónapja sincsenek itt, de máris bajt kevernek. Fredrik bevallotta, hogy benne volt a keze... De valamiért úgy érzem, hogy annak a Kiara nevű démon nőszemélynek is volt némi köze a dologhoz. A félvérünk meglehetősen hangosan elmondta mindennek az angyalokat, amivel noha egyetértek, két angyal jelenlétében, akik közül az egyikkel a tegnap látottak alapján eléggé közel állnak egymáshoz, talán nem kellett volna hangoztatnia... De az is lehet, hogy még a holtak is felébredtek odalent Fyronban. Te nem hallottad? *pillant Mikhára, aki csak kicsit jobbra majd balra fordítja a fejét, nemleges válaszként, majd megböködi az orrával a férfi kezét, hogy tessék folytatni a kényeztetést.* - És úgy látom nem is érdekel... Jól van, te kis lustaság *nevet fel, majd megdörzsöli a tigris fülét, aki erre egy, leginkább dorombolásra emlékeztető hangot ad ki. Idilli kép. Magyarul elég nagy a valószínűsége, hogy hamar megzavarja majd valami...*
    Amarilla Darwin
    Amarilla Darwin

Témanyitás by Amarilla Darwin Szomb. Feb. 04, 2012 2:33 pm

*Az Erethon társalgóba is elért a jégkorszak. Ott is olyan hangos üvöltés hallatszott, hogy a tanárnőnek muszáj volt megnéznie a diákjait. Amarilla visszafojtotta a nevetését, de jó volt a kedve. Azután visszamászott és befejezte a maradék papírmunkát amivel szinte egész éjszaka dolgozott. Az órára felpillantott és sóhajtozott.* - Na akkor induljunk újabb papírmunkáért...*Hangosan jelenti ki és visszagondol az estére. Jó ötlet volt ez az egész vagy nem!? Jó unatkozott, de hát nem hagyták, hogy elhagyja most az iskolát épp eleget volt távol kellett neki étel. Az a szerencsétlen meg ki volt kötve! Mindenesetre ejét megrázza a nőszemély amikor Sammael irodájához ér és benyit.* - Oh.. ne haragudj nem tudtam, hogy éppen kényezteted Mikháelt.*Mondja bűnbánóan és elmosolyodik.* - Maradt még valami amit be kéne fejezni vagy van valami programod most? Lekéne menni Fyronba is körül nézni, hogy mennyire lenne biztonságos a diákokat levinni. Erethonban most nagy takarítás folyik. És.. az egyik diákoddal találkoztam az éjszaka folyamán a szőke angyallal...*Beszél, Beszél, Beszél.. A hajgumit kiszedi a hajából és ugye megigazítja. Egyébként meg egy fekete nadrág és egy fehér rövid ujjú van rajta. Ő nem fázik egyáltalán.*
    Anonymous
    Vendég
    Vendég

Témanyitás by Vendég Szomb. Feb. 04, 2012 2:44 pm

*Halk koppanások szűrődnek be Sammael irodájába, de halkan még egy nőszemélynek a hangja is remekül kivehető.* - Raphael, hányszor mondjam, de hányszor mondjam el, hogy hagyom még őket szenvedni?! Ha tönkretették. Ismétlem TÖNKRETETTÉK a társalgót, amit nagy gonddal berendeztem akkor, amíg meg nem szánom őket hagyom, hogy feltakarítsák helyettük a jeges-lucskos tócsákat. Örüljenek neki, hogy megengedtem Erisnek, hogy felolvassza a jeget. *Morogja a nőszemély, de amúgy jókedve, élvezte azt a kis csínyt csak most Raphael kezdte el nyaggatni, hogy ugye nem tört be a fegyvertárába. Utána meg a Cameosos társalgó állapotát kezdte ecsetelni. A fekete hajú nőszemély beront Sam irodájába, és kivételesen még köszön is.* -Üdv. Na szóval. Nem szaporítom tovább a szót. Unatkozom, és az összes munkát megcsináltam, amit Raphael múltkor lehozott hozzám. Szóval kellene még valami, mert halálra unom magam. Mellesleg Raphael arra szeretne megkérni, hogy szerez neki valamilyen mágikus zárakat, mert megint előjött a rendmániája, és attól tart, hogy randalíroznék a fegyvertárban. Egyébként azt elfelejtettem mondani, hogy ha kell akkor lemegyek a városba a könyvszállítmányért, amit a könyvtárnak szántunk. Utolsó kérdés. Ki volt az az agresszív, nem normális egyed, akitől az egész első emelet zengett? *Hadarja el egy szusszal Tyla. Khm. Azt hiszem látható rajta, hogy évek óta nem volt még ilyen jó passzban. Túlságosan is jókedvű az átlaghoz képest, és még dolgozni is van kedve. Talán a mostani Syles generáció teszi ezt vele? Ki tudja...* - Amarilla, te mégis mit keresel itt? *Pillant furcsán a vámpírra, mert még csak most tűnt fel neki, hogy az Erethonos házvezetővel egy légtérben tartózkodik.*
    Lucien du Bois
    Lucien du Bois

Témanyitás by Lucien du Bois Szomb. Feb. 04, 2012 3:01 pm

*Igen, még szép, hogy nem tart sokáig az idill. Ez van. Amikor Amarilla belép az irodájába, és egyből elkezd beszélni. Az első mondatra csak megrázza a fejét, hogy nincs semmi gond, az utána következő szövegelést pedig megpróbálja értelmezni.* - Igen, valóban le kellene menni... Most éppen csak egy-két kupacnyi papírmunka van *nevet fel.* - De annyira nem vészes. Mi lenne, ha ketten mennétek le Tylával? *veti fel. Az után megrázza a fejét* ~ Ezt én sem gondolhattam komolyan... ~ *De ezt hangosan nem jegyzi meg. Aztán Alexre terelődik a szó, mire felvonja a szemöldökét.* - Alexander eléggé furcsa volt ma reggel. Mint aki azt sem tudja, hova kapjon *jegyzi meg. Aztán Tyla is beront, és noha köszön, de ettől eltekintve hozza a saját formáját.* - Igazság szerint éppen erről gondolkoztunk, mert van még itt némi papírmunka, viszont Fyronba is le kell mennie valakinek, hogy jelenleg mennyire biztonságos a hely. Én szívesen megcsinálom az aktázást, ha ti ketten együtt levonultok a faluba. Raphaelnek üzenem, hogy rendben, szerzek neki valamit, és ezek szerint a városba is le kell mennie valakinek. Az agresszív és nem normális egyed pedig a házamba járó félangyal féldémon. *Persze feltűnt neki, hogy Tyla jóval vidámabb és energikusabb a megszokottnál, és örömmel is veszi. Mikháel a nagy forgalom miatt mordult egyet, majd elhúzódik Samtől, majd először Rillának dörgölőzik, majd Tynak, ha azok megengedik. Aztán kényelmesen kivonul a nyitva hagyott ajtón. Igen. Ő a hely azon lakója, aki kimondottan örül neki, hogy tárva hagyják a bejáratot. Sammael megcsóválja a fejét, majd feláll, és az ajtóhoz sétálva becsukja azt. Ő meg nem szereti a nyitott ajtót, na.* - Tehát. Ki mit szeretne csinálni a mai nap folyamán? *kérdezi megállva a két nővel szemben.*
    Amarilla Darwin
    Amarilla Darwin

Témanyitás by Amarilla Darwin Szomb. Feb. 04, 2012 3:26 pm

*Köszönés és kopogás nélkül belép Sammelhez. Talán már megszokhatta Ilától ezt a fajta dolgot. Amikor kijelentik csak akkor zavarjon ha fontos akkor tiszteletben tartja. A Macskára rápislog és biccent neki és megsimogatja ha hagyja magát és utána mondja a dolgokat és eligyorodik.* - Én szívesen lemegyek körül nézni. Addig sem fogok unatkozni. Tylaval? Őőő szerinted jó ötlet lenne? Én és ő egy légtérben. Felvilágosítalak a múltkori helyzet óta nem változott semmi. Mondom semmi.. Max annyi hajlandó vagyok tárgyalni vele olyan szinten, hogy rendezzük a nézet eltéréseinket,de az együtt működés még nem...*Amikor felhozza Tylat csak a szemeit forgatja és sóhajtozik. Nos valóban hajlandó ilyen téren beszélni vele csak nincs bátorsága hozzá, hogy lemenjnen a nőhöz.Azután szóba hozza Alexet. Tudja, hogy dühös lesz és tudja igaza lesz, de inkább bevallja. Vagyis amikor megjegyzi, hogy a sráccal mi van csak egyetért vele.* ~Hülye voltam tudom...~*Gondolja magában és sóhajt egy nagyot amikor Tyla is beront és ő is papír munkát kér. Illa elvigyorodik...*~ A közös cél...~* - Raphael nekem is hozott le munkát, azt is hamar megcsináltam.*Csóválja a fejét aztán a kérdésre Sammael felé is figyel, mert ő nála sem volt olyan nagy hang zavar az Erethonban max az Őrzője akadt ki egy kicsit. Azután jön a nő felé egy kérdés és felvonja a szemöldökét.* - Kérlek ilyen téren vagyok én is itt mindent megcsináltam és unatkozom! Samm adjál nekünk valami feladatot légyszíves. Fyronbe én szívesen lemegyek bármit megcsinálok csak naa..*Jelenti ki Tylanak és nyomatékosan hangsúlyozza Samnek a dolgokat aztán megint a fejét rázza..* ~Miért akar ennyire minket együt tlátni valamit csinálunk..~*Vonja fel a szemöldökét és igazából a következtetést levonta.* - Nekem nem kell felfigyázó, körbe tudok szaglászni én is mellesleg később elmondom amit akartam. Viszont ha nagyon muszáj és nincs más lemehetünk együtt...*Magyarázz tovább és a fejét vakarja majd ugye nagy sóhajtozással kimondja ha "muszáj."*
    Anonymous
    Vendég
    Vendég

Témanyitás by Vendég Szomb. Feb. 04, 2012 3:39 pm

*Ugye Raphaelt lerázza, majd beront az irodába, bár szerencsére az előzményeket nem hallotta meg, mert akkor morcos lenne. Aztán hallgatja Sam válaszait.* -Rendben. Akkor Raphaelnek átadom. Fyronba szívesen lemegyek, akár egyedül, akár társaságban. Qarinba is lemegyek a könyvekért, és a papírmunkával ne fáradj, majd én megcsinálom estére úgyis kell valami. Raph elmondása szerint hozzátenném igaza is van... Szóval szerinte ígyis túl sokat dolgoztál, úgyhogy úgyhogy most te unatkozzál és mi dolgozunk. *Hadar tovább Tyla, mert túlságosan is csinálni akar valamit, és ettől olyan szinten energikussá vált, hogy az csoda. Rillára rápillant, de nem különösebben reagál, majd Sammael szavainál felnevet.* -Tényleg jó a hangulat a Cameosba is. Egyébként Fyronba én csak később tudnék lemenni, mert mint említettem a könyvek meg hát még a Sylorinások körmére is rá kell néznem, hogy a rejtek ellenőrzéséről ne is beszéljek, de oda úgyis Eris fog menni. *Hadovál még mindig össze-vissza. Mikháelnek hagyja, hogy hozzábújjon, de nem igazán értékeli ezt a húzását a nagymacskának. De most ez a legkisebb gondja.* -Most nem bántásból Rilla, de járatosabb vagyok Fyronban, mint te. De ha gondolod menj egyedül, úgyse vagy kíváncsi a társaságomra. Szóval Sammael. Mikor is kaphatom kézhez a papírokat? *Érdeklődik Tyla, és tényleg nem bántásból mondta ezt Illának csupán hármuk közül tényleg ő volt itt először.* -Sok mindent. Évek óta unatkozok szóval tényleg igazán el kellene kezdenem csinálni valami értelmeset. tehát, amilyen feladatot kitalálsz nyugodtan bízd rám, mert... Mert most még kedvem is van csinálni. Mellesleg sajnálom, hogy ilyen sokat beszélek, és azt hiszem csendben kellene maradnom, de annyira csinálnom kell valamit, hogy nem bírok elnyugodni, mert most még bennem van a "munka lendülete". *csak árad belőle a szó, és nemigazán hagyja a többieket megszólalni. Egyébként ő nem sóhajtozik, mint Rilla, mert neki a mostani hangulatában édes mindegy mi történik.*

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Vas. Nov. 24, 2024 4:49 am