Fyron Akadémia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!

Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

2 posters

Thomas és Sammael beszélgetése az igazgató irodájában

Thomas N. Summer
    Thomas N. Summer
    .::Iskola Pszichológus::.

Thomas és Sammael beszélgetése az igazgató irodájában Empty Thomas és Sammael beszélgetése az igazgató irodájában

Témanyitás by Thomas N. Summer Szer. Május 14, 2014 12:49 pm

* Tom miután végzett a Patric-el való beszélgetéssel, egyenesen az igazgató irodájához vette az irányt. Gyorsan akar cselekedni, mert minél előbb ell tudja intézni a dolgait annál kisebb lesz a valószínűsége annak, hogy hiba csúszik a tervébe és kitör a háború. Mikor odaér az ajtóhoz kopog majd egyből akár engedélyezik akár nem belép. Ha talál ott valakit akkor azt finoman elküldi a francba majd leül az igazgatóval szemben.* - Ez mégis mi a fene volt? * kérdezi meg egyből köszönés minden nélkül. * - Azt mondtad intézkedsz az ügyben, hogy segíts kijuttatni Amarillát, ehelyett csak itt ültél a seggeden. Megtudhatom mi a fenéért nem cselekedtél? * kérdezi meg tőle és igen, eléggé dühös Samre. * - Mégis szerencséd van, egy különös véletlen folytán sikerült elhoznom onnan és most az iskolában tartózkodik és van egy olyan sejtésem, hogy nemsokára felkeres téged. Szóval örülnék neki ha nem adnál neki indokot arra, hogy elhiggye Kaeldirnek, hogy nem csináltál semmit mert nem érdekelt az egész. Szóval röviden és tömören most úgy közlöm veled mi az amit tenned kéne, talán ha elmondom úgy képes vagy megtenni és nem kavarsz még nagyobb balhét az egészből. Amarillának, azt kell hinnie, hogy te adtad ki az utasítást arra, hogy én kiszabadítsam őt és neked dolgozok. Nem szabad azt hinnie, hogy öntörvényűen cselekedtem. Szóval te adtad meg az utasítást nekem arra, hogy bármikor amikor lehetőséget látok rá szöktessem meg. A második amit el kell fogadnod és úgy kell tenned ahogy mondom az az, hogy ha esetleg Patric J. Morgan felkeresne akkor közlöd vele, hogy igen te bérelted fel arra, hogy megölje Kaeldirt és te adtál nekem felhatalmazást arra, hogy bármilyen feltételt is kíván én elfogadjam azt és megkössem vele a szerződést. Eddig világos amit mondtam? Vagy kezdjem el előről és lassabban, hogy felfoghassa az agyad? * kérdezi meg tőle és most még egészen jól visszatartja az ordíthatnékom van énjét. A kérdés az Sammael mennyire fog tiltakozni a dolgok ellen, mert az fogja meghatározni, hogy mennyire fogja egyre inkább szabadon engedni a hangját.*
    Lucien du Bois
    Lucien du Bois
    .::Diák::.

Thomas és Sammael beszélgetése az igazgató irodájában Empty Re: Thomas és Sammael beszélgetése az igazgató irodájában

Témanyitás by Lucien du Bois Pént. Május 16, 2014 8:26 pm

*Sammael éppen most rakta el a papírjait a fiókba, és állt fel a székéből, úgyhogy így pillant az ajtóra, amikor Thomas belép. Az első kérdésre hevesebben kezd el verni a szíve - azért valamennyi esze van, tisztában van vele, hogy a férfinek igaza van, de az arca megkeményedik, és megrázza a fejét.* - Nyilvánvalóan megvolt a tervem, amiről nem vagyok köteles beszámolni neked *válaszolja hidegen. Ez után pedig a vámpír szavait hallgatva az idegesség helyét lassan átveszi a jogosnak képzelt düh, amiért Thomas így beszél vele, úgy viselkedve, mintha bármi joga lenne rá, ráadásul ez az idióta ötlet...* - Egyrészt semmi jogod nincs velem így beszélni: emlékeztetnélek, hogy én vagyok a munkaadód, és csak egy szavamba kerül, hogy repülj innen. Másrészt pedig teljesen elment az eszed?! Mit gondolsz mit fognak tenni a lidércellenes erők, amikor kiderül, hogy az Angyalvadász felbérelt valakit a lidércvadászok jelenlegi feje ellen?! Majd biztosan nevetnek rajta egyet, aztán szépen eltemetik Kaeldirt és nyugton maradnak, igaz? Tudom, hogy téged vámpírként egyáltalán nem érint, de ha egy ilyen lépést tennék, abból háború lesz, méghozzá azonnal! Abban pedig a legkevésbé sem bízok, hogy Mr Morgan nem adja ki hogy én vagyok a megbízója. Szóval jó lesz, ha visszaveszel a stílusodból, és elgondolkozol rajta, hogy ezzel hány lidérc és angyal halálát fogod okozni! *válaszol emelt hangon, közben azért egy intéssel némító bűbájt helyezve az ajtajára, mert nem érzi szükségesnek, hogy az egész emelet hallgassa ezt a beszélgetést, amiről már most tudja, hogy eléggé hangos lesz...*
    Thomas N. Summer
    Thomas N. Summer

Thomas és Sammael beszélgetése az igazgató irodájában Empty Re: Thomas és Sammael beszélgetése az igazgató irodájában

Témanyitás by Thomas N. Summer Hétf. Május 19, 2014 2:17 pm

- Persze megvolt a terved, hogy ott hagysz megrohadni minket amíg el nem feledkezik mindenki rólunk. Ott voltam minden egyes megbeszélt időponton viszont a részedről soha senki nem volt ott hiába vártam órákat. * Mondja Tom továbbra is idegesen és jogosan dühös hiszen Sammael megígérte, hogy tartják a kapcsolatot ehelyett nem volt semmi és egyedül kellett intézkednie.* - És minek után én kockáztattam a fejem helyetted igen is kötelességed lett volna beszámolni nekem arról, hogy változott a terv. Hogy ***** se fogsz csinálni hanem ott hagysz, hogy egyedül oldjam meg. Mondhatom nagyon jó munka adó vagy. * Aztán amikor mondja Sam, hogy bármikor kirúghatja felhorkan. * - Azt hittem én is, hogy te vagy a munkaadóm, de egy igazi munkaadó odafigyel az alkalmazottjára és segít neki, nem pedig ráhagyja még a saját feladatát is aztán oldja meg ahogyan akarja. Fényes nappal hoztam el Amarillát érted fényes nappal, csak mert akkor volt rá esélyem egyedül. Mert te képtelen voltál megemelni azt a drága elkényeztetett feneked, hogy bármit is tegyél az ügy érdekében. *közben észreveszi, hogy Sam némító bűbájt használ és gondolatban átküld még egy üzenetet a férfianak.* ~ Remélem elég jól tudod megidézni mert ez tényleg hangos lesz.~ * mondja Sammaelnek gondolatban aztán folytatja* - Az ötletről meg annyi, hogy pontosan tudom mi történne ha meghal Kaeldir mert ott voltam az előző főnök választáson a lidércvadászoknál. Mit Gondolsz kinek köszönhető, hogy Kaeldir került hatalomra? * húzódik végig egy gonosz mosoly az arán és tovább folytatja. * - Igen én piszkáltam meg egy kicsit pár lidérc fejét hogy ne arra szavazzanak akire akarnak hanem rá. Bár erről senki nem tudott semmit erről máig. ÉN juttattam hatalomra őt nekem köszönheti, hogy most ott van ahol. Ha pedig meghal akkor nem fognak egyből támadni mert előbb új vezetőt kell választaniuk. Ahhoz pedig egy helyre kell gyűlniük. Akkor pedig lecsaphatjuk az egész kicseszett bagázs fejét és fej nélkül a test képtelen cselekedni és utána már könnyű szerrel le lehet vadászni a maradék lidércvadász csapatokat. Gondold végig logikusan. Ahhoz pedig, hogy ezt megtehessük neked színre kell lépned. Ez a legegyszerűbb és legkevesebb vérrel megoldható lehetőség van. Választanod kell Sammael, vagy te vagy ő, de valamelyikőtök meghal. Te is tökéletesen tudod azt, hogy Kaeldir amint elég csapatot hozat ide azok után, hogy most el lett hozva ide Illa és Ő úgy tudja, hogy engem meg fogva tartasz ezek után az első dolga lesz sereget toborozni és megtámadni az akadémiát. Inkább feláldoznád a diákokat, mint hogy lépj? Te tényleg ilyen vagy? Mert akkor kegyetlenebb vagy mint Kaeldir és lehet, hogy a rossz oldalra álltam akkor. * mondja dühösen és megvetően. Amarillát már sikerült észhez térítenie. Talán most Sammaelt is sikerül. Ez az egy lehetősége van másképp kitör a háború és sokkal több vérengzés lesz, mint azt Sam gondolja és az első áldozatok a diákok lesznek. Ezt pedig nem fogja hagyni.* - Emellett pedig van egy belső emberem még ott aki tökéletesen tudja intézni ott a dolgokat amiket én akarok és tud segíteni Patricnek elvégezni a feladatot. * Azzal egy legyintéssel kinyitja az ajtót és behúz egy lányt, majd vissza csukja az ajtót. * Ő itt Emerill ő az én tanítványom. Kaeldir úgy tudja, hogy ő az ágyasom. Van olyan jó Mentálmágus mint én, bár lassan már túl nő rajtam az ereje. Ő is a lidérc vadászok egyik jelöltje arra az esetre ha Kaeldir meghal. Ha pedig meghal az első dolga lenne összehívni a gyűlést hogy új vezetőt válasszanak. A mi oldalunkon áll és nem feltűnő most az, hogy itt tartózkodik, mert Kaeldir neki adta a feladatot, hogy kiszabadítson engem, szóval még feltűnés nélkül is tud itt közlekedni. Igaza van. Kaeldir azt mondta, hogy élve hozzam ki innen Thomas és közben szerezzek annyi információt az iskola gyenge pontjairól amennyit csak tudok. Kaeldir már ellened készül Angyalvadász. Felkészültél rá, hogy megtámad és képes vagy megvédeni az iskolát áldozatok nélkül vagy te cselekedsz előbb. Te döntesz. * mondja a lány, majd mind a ketten Tommal Sam tekintetét fürkészik. Vajon meddig kell győzködniük arról, hogy muszáj lépnie. Mert csak úgy kerülheti el a nagy vérengzést. Itt nem lehet diplomáciailag megoldani a helyzetet.*
    Lucien du Bois
    Lucien du Bois

Témanyitás by Lucien du Bois Hétf. Május 19, 2014 7:58 pm

- Egy ilyen dolog sokkal összetettebb, mint azt te képes lennél felfogni *horkant idegesen. És végül is valamilyen szinten igaz, és az utóbbi hetekben már megvolt rá az oka, hogy nem igyekezett kijuttatni Amarillát... Bár nem teljesen biztos benne, hogy ezt jó ötlet megosztani az egyébként is felbőszült vámpírral. * - Tudtommal azért fizetlek, hogy iskolapszichológus legyél *vágja rá hidegen a férfi következő szavaira. Nem fogja beadni a derekát, sőt, nála egyáltalán nem működik ez a taktika, mert ezután Thomasnak lényegében semmi esélye sincs rávenni, hogy akár minimálisan is együtt működjön vele. A következő szavakat némán, összeszorított ajkakkal hallgatja, és hosszú perceken keresztül nem szól.* - Fej nélküli test *horkant fel, amikor már nem bírja tovább.* - Túl sok kalandregényt olvasol és túl keveset élsz. Én végigéltem a háborút, ismerem őket. Ez egy véget nem érő harc. Amikor Azriel meghalt, mindenki biztos volt benne, hogy vége, de alig hatvan év kellett hozzá, és ismét erejük teljében vannak. Csak Qarinban három lidércet gyilkoltak meg a héten, és ez egyetlen város. Világméretben ez alig megbecsülhető számú ártatlant takar. Ha most megölünk mindenkit, akit megtalálunk, azzal csak újabb bosszúra szomjazó angyalokat szabadítunk a lidércekre. Ezt a háborút nem vérrel kell megállítani, mert úgy soha nem lesz vége *magyarázza.* - Az Akadémia pedig egy tökéletesen védhető pont. Akár hónapokig is meg tudjuk védeni, ha szükséges, anélkül, hogy bárkinek komoly baja esne, sőt, mire képesek lennének betörni, minden diákot ki lehetne juttatni innen. Ha lezárjuk a védrendszert, senki nem tud bejutni kintről. Persze kisétálni sem lehet majd, de erre is megvannak a megfelelő módszerek. Amíg Kaeldir a vezető, ki tudom számítani, mikor fognak támadni, mert őt jól ismerem, és a megfelelő módszerekkel figyeltetve akár kém nélkül is rájönnék, mikor kell lezárnom a kastélyt. Pláne úgy, hogy nem vagyok kém nélkül *teszi még hozzá. Már nem kiabál, de hangja jeges és ellentmondást nem tűrő. Egyértelmű, hogy megvannak a saját tervei, és hogy nem fogja őket alárendelni valaki más - szerinte - hülyeségeinek.* - Persze jó tudni, hogy valószínűleg megváltoztatja az eredeti, általam már átlátott szándékait miattad, tekintve, hogy ebben az esetben akár most is kezdhetnék a támadást! *emeli meg a hangját, amikor eljut hozzá ez az információ is.* - Amit kitaláltál, azzal talán elnapolod a háborút, de megállítani nem fogod. Végeztünk közöttük hatalmas pusztításokat korábban is, de persze te erről nem tudsz semmit, mert SOHA NEM VOLT KÖZÖD EHHEZ A HARCHOZ! *robban ki belőle.* - És igen, talán olyan vagyok, amilyen, és talán sok vér szárad a kezemen, de valószínűleg éppen azért, mert nem akarom megismételni azt a háromszáz évet, ezúttal az előtt akarok cselekedni, hogy milliók halnának meg! *Ez után ismét elhallgat, és végighallgatja a behívott nőt is, de csak forgatja rá a szemét.* - Végeztetek? Csak mert akkor megmutatnám ezt *mondja, miközben kinyit egy bűbájjal zárolt fiókot, és kidob egy lapot az asztal közepére.* - Ez a kémem jelentése. Nem túl feltűnő, hogy ott van, valószínűleg a nevét se nagyon tudja négy-öt angyalnál több, de zseniális a lehallgatás módszereiben. Elég neki egy házon belül lenni azzal, akit hallani akar, és nem sok bűbáj tudja meggátolni. Régen is nagy hasznát vettem. A jelentésben az áll, hogy Kaeldir, Gysse, és még két-három kis Lidércvadász privát megbeszélést tartottak, amelyben megegyeztek, hogy nem engedhetik meg maguknak, hogy Kaeldir esetleges halála miatt fejtelenség álljon be, ezért Gysse azonnal átveszi a vezető szerepet, választás nélkül. Ez tegnapelőtt történt, feltételezem Kaeldir tart tőle, hogy Amarilla el fogja árulni, hol van, és biztosítani akarta a rendet. Persze nem híresztelték el, szintén szerepel *int a papírra* -, hogy felesleges mindenkivel megosztani: ők az elsődleges vezetők, egymás között megegyeztek, ha ők támogatják Gyssét, mindenki más is kénytelen lesz. Gysse viszont kegyetlen és ésszerűtlen. Kaeldir, még ha őrült és megszállott is, logikus és alaposan megtervez mindent, időt hagy mindenre. A nő kiszámíthatatlan. Akkor sem lepődnék meg, ha gondolkozás nélkül lemészároltatná, aki nem engedelmeskedik neki. *Hagy egy kis időt a másik kettőnek, hogy esetleg beleolvassanak a jelentésbe, ha akarnak, majd visszaveszi, és elteszi a fiókjába.* - Én hadvezér vagyok, Thomas. Te egy tehetséges mentálmágus, aki véleményem szerint soha nem harcolt igazi háborúban, túl tiszta és túl naiv vagy ahhoz. Egy ilyen méretű dologban nem léteznek egyéni igények, és nem létezik most. Minden döntést úgy kell meghozni, hogy az befolyással van az elkövetkezendő ötven, száz, kétszáz évre és ezrek életére. Hagyd ezt rám. Értékelem, amit Amarilláért tettél, most viszont állj. Félre *fejezi be, és ő láthatóan lezártnak tekinti ezt a tárgyalást. Ebben a háborúban nem lehet csak úgy becsatlakozni a vezetők közé. Itt emlékezni kell, mindarra, ami történt, át kell élni mindazt, amit Sammael és Kaeldir és a többiek mind átéltek. A lánynak talán van némi elképzelése róla és talán kedvelik a lidércvadászok, de a végeredmény még egy szavazás esetén is az lenne, hogy az egyik kis Lidércvadászt választják meg. Ha pedig nem, és a csaj lesz a vezetőjük... nos, maradjunk annyiban, hogy nagyon hamar fellázadnának ellene. Még ketten együtt is kevesek ahhoz, hogy tökéletesen befolyásolják mindenkinek az elméjét ott. Erre valószínűleg még a történelem nagy mentálmágusai közül sem sokan lennének képesek. Túl sokan vannak és túl erősen lángol bennük a gyűlölet és a harci vágy.*
    Thomas N. Summer
    Thomas N. Summer

Témanyitás by Thomas N. Summer Szomb. Május 24, 2014 4:39 pm

- Szerintem, csak te bonyolítod túl a dolgokat. *morogja a foga alatt Tom. Arra meg, hogy túl sok kalandregényt olvas majdhogynem teljes haragja kirobban belőle.* - Túl sok kalandregényt olvasok???? TE MOST SZÓRAKOZOL VELEM? Nem csak angyal és lidérc áldozatai voltak a háborúnak hanem egyéb fajokból is haltak meg. Képzeld el. Tudom miket művelt a háború és mikre képes, nekem nem kell megmagyaráznod. Csak az a kérdés, hogy velem ellentétben, aki mindenkit próbálna megóvni ettől, te hogyan gondolkodsz.... * és közben szemei szikrát hánynak. Az sem érdekli, ha most kirúgják az állásából. Dühös és ilyenkor nemérdeklik őt mások véleménye. Csak a sajátja. Ám Sammael újabb kijelentése után az utolsó szál is elpattan... * - Kisáldozat. Mit jelent a kis Áldozat A NAGY SAMMAEL CROWNAK??? Néhány diák, esetleg tanár életébe? Vagy visszaszolgáltatnád nekik Amarillát? Esetleg feladnál engem és a tanítványomat is, hogy kettőskémek voltunk, csak azért, hogy mentsd az irhád? Szóval ilyen a te általad képzelt háború. * mondja ám nem sokáig marad csendben amikor a másik közli vele, hogy soha nem volt köze ehhez a háborúhoz.* - DE VOLT!!!!!! Több ezer vámpír testvéremet is legyilkolták, nem csak ártatlan angyalok és lidércek haltak ebbe bele, mint már mondtam. Hanem vámpírok is szóval ugyanolyan közöm van ehhez a háborúhoz mint neked, vagy Kaeldirnek, vagy bárki másnak. Szóval ne merészeld azt mondani, hogy én nem voltam részese ennek. Én mentettem ki Emerill-t Az égő házból Amelyet a lidércek hagytak ott miután leölték a családját. Én neveltem fel és vigyáztam rá. Én voltam az aki ártatlanul keveredett bele ebbe az egészbe. Kaeldir oldalán. Több évig dolgoztam nekik és segítettem őket, mialatt mester szintre fejlesztettem mentálmágusi képességeimet és tanítottam a tanítványomat. Most mégis itt vagyok a te oldaladon és azt mondod nekem nem tudom milyen a háború? Hát képzeld el tökéletesen tudom... Épp ezért nem akarom az iskolát belekeverni és ezt neked sem fogom hagyni, hogy ártatlan tanárok vagy diákok ebbe bele haljanak. *Mondja ezek után még végig hallgatja Sammael mondandóját, majd feláll a székről melyen eddig ült és egy fejbólintás kíséretében távozik a szobából.* - Apa mindig is próbáltaaz ártatlanokat megóvni és azok védelmére kelni. Ezért annyira fontos az, hogy ne sérüljön meg senki ártatlan ebben az egészben. * Mondja Emerill Samnek és ő még ott marad. * - Remélem sikerül megtalálniuk a közös megoldást, mert együtt képesek lehetnének véget vetni ennek a háborúnak. Tom nagyon sokat segíthetne önnek. * teszi még hozzá majd ő is feláll a székről.* - Távozhatok? Igazgató úr? * kérdezi meg és ha engedélyt kap rá akkor távozik. Ha nem akkor még marad azért amiért Sammael kéri.*

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Vas. Nov. 24, 2024 12:25 am