Fyron Akadémia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!

Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

+6
Esteron Baltazaar
Eliana De Lucia
Wojciecha Sokołowski
Yan Antonov
Fredrik Laine
Barbara Decker
10 posters

Első emeleti folyosók

Eliana De Lucia
    Eliana De Lucia
    .::Diák::.

Első emeleti folyosók - Page 3 Empty Re: Első emeleti folyosók

Témanyitás by Eliana De Lucia Pént. Ápr. 05, 2013 2:56 pm

*Most, hogy vége az emlékrohamoknak már nem zavarja, ha a múltjáról kell beszélnie. Általában csak az átváltozásának körülményei szokták kizökkenteni vidámságából. kivéve amikor az történik, ami ma is történt. Ilyenkor minden emlékkép bántó.* - Jól van. Ne gondoljunk rá többet. Nem fontos. Koncentráljunk a jelenre. Aranyos ahogy zavarba jössz. *Jegyzi meg megszokott vidám stílusában. Persze. Ő mindenkit kedvesnek és aranyosnak tart. Kicsit tényleg naiv néha... Viszont azt is észrevette, hogy mióta itt van, valamiért nem tud nem bizalommal fordulni azokhoz, akikkel találkozik. Eddig sokszor bizalmatlan volt az idegenekkel. Persze ez alól a sebesültet kivételt képeznek. Viszont most. Most mindenki felé nyílt. Lehet nem kellene, de most nem izgatja különösebben a dolog.* - Hát. Azt nem tudom, hogy a vámpírok szeretik-e a vidámparkokat, azt viszont meg tudom mondani, hogy én szeretem-e. Remélem az is megfelel. A válasz, igen. *Mondja egy ismételt huncut mosollyal az arcán.* - Egyébként Morten nem beszélt rólad sokat. Csak megemlítette, hogy rád vár, de biztos eltévedtél. És persze a már említett jelzővel illetett. De szerintem nem gondolta komolyan. Én normálisnak tartalak. Jelen állás szerint. *Kacsint, majd nevetni kezd a telefonos-eltévedős sztorin. Tényleg jófejnek tartja Ariant. Abból amit eddig, tett és mondott, legalább is nem tud mást leszűrni. Amikor a fiú elkezd Mortenről mesélni, kíváncsian hallgatja majd felhúzza egyik szemöldökét.* - Furcsa. Nekem nem tűnt zárkózottnak. Sőt. Egészen barátságos volt és vidám. És valamiért folyamatosan az időjárásról beszélt. *Széles mosolyra húzódik a szája az emlékek felidézése miatt, és megint úgy érzi, hogy találkozni akar Mortennel.* - Most már rendben vagyok. Köszönöm, hogy aggódsz értem. *Feleli őszintén.* - Szívesen elmegyek veled Shadowlandbe, nem kell rávenni. Úgy is régen voltam vidámparkban. Bár kicsit furcsa a neve... Shadowland. *Ízlelgeti a szavakat. Furcsa érzése van a hellyel kapcsolatban.
    Anonymous
    Vendég
    Vendég

Témanyitás by Vendég Pént. Ápr. 05, 2013 3:22 pm

*Amikor felajánlja, hogy ne beszéljenek róla igen képes ilyenekre és, hogy a másiknak se legyen kellemetlen. Szokott zavarba jönni, de arra csak vigyorodik, de nem felel. A srác nem mindenkivel bizalmas bár ő néha azért kimérten is tud viselkedni, amikor megnéz magának másokat, de ez nem mindig így van. Bár Liát például részben mivel lány azért nézte meg, de a másik meg tényleg nem szereti, ha szomorúnak lát másokat. Mortennél is talán ez van bár a srácot, ha megsérti, akkor inkább nem szól hozzá.* - Igen megfelel és örülök neki.*Mondja mosolyogva és igen szívesen elviszi, a lányt nem szeretné, ha ő is tovább egyedül lenne. Végül is igyekszik kapcsolatokat is kialakítani és természetesen ápolni a meglévő barátságokat is.. Aztán Mortenről beszélnek, és csak mosolyodik.* - Na, igen.. Hagyjuk akkor. Mindig így beszél szóval.. Tudom azt, hogy mikor gondolja komolyan és azt, hogy „idióta” jelző.. na, azt tényleg komolyan gondolta.*Határozottan állítja és igaza is van meg lehet kérdezni Mortent. Végül is nem hazudik és imádja piszkálni a srácot. Bírja Liát és reméli, még akkor látja a lányt is szóval. Aztán tovább gondolkodik Morten és a felhők.* - Persze, mert nem szokta így mutatni. Viszont tényleg jó a kedve, aminek én nagyon örülök igazából nekem is valalmennyire jó. Szóval.*Gondolkodik el és az időjárásos témát elraktározza, magában legalább tud kérdezősködni tőle is. Nem akarja piszkálni szóval. Aztán az aggódásra csak elmosolyodik, és ismét megböki.* - Hé, alap.*Mondja és már el is múlt a szédülése szóval megpróbál felállni és rápillant az órájára.* - Király. Akkor majd megbeszéljük azt, hogy mikor menjünk el. Azt hiszem nem szokványos ez a hely. Szóval inkább a saját szemünkkel kell látnunk majd.*Igen hallott furcsaságokat, de vannak dolgok, amiket ő sem hisz és igen. Ízlések és pofonok. Aztán az órájáéra rápillant ismét majd Liára vissza.* - Meg leszel egyedül? Ne haragudj, de nekem vissza kell indulnom a városba. Van egy csajszi akiért el kell, menjek, mert folyton bajba keveredik és a bátyja kérte, hogy kísérjem vissza. Nem értem miért, amikor ő is ide talál végül is ide jár, de mindegy. Más dolgom is lenne, de nem fogok ellenkezni szóval, megyek.*Feleli a lánynak és elköszön tőle egy intéssel meg egy sziával és vissza siet a városba és még nyafogva párszor Philipnek magyarázza azt, hogy miért ne ő menjen vissza Amandával, de végül is megdolgoztatná az biztos.. főleg, hogy repülni fog vele.. közelségbe kerül vele. Na igen ez a tapló Arian amit jobb ha Lia nem lát.*
    Esteron Baltazaar
    Esteron Baltazaar
    .::Őrző: Erethon::.

Témanyitás by Esteron Baltazaar Szer. Szept. 11, 2013 8:29 pm

* Egy kényelmes sétát tesz a folyosón. Már nagyon találkozni akar Lizzievel ezért járkál most a suliba már sokadjára végig a folyosókon és türelmetlenül vár, hogy mikor fut már végre össze vele. Egy fekete-fehér kockás póló, egy gyűrött hatású farmer és egy kondi van rajta. Kezei a zsebében vannak és jobb kezében egy adag nagyon pici dobótőr lapul. Fogalma sincs miért ilyen óvatos az utóbbi időben. De inkább legyen valaki óvatos, mint hogy valaki meglepje és váratlanul, fegyvertelenül érje őt.*
    Elizabeth Cobb
    Elizabeth Cobb
    .::Városi Lakos::.

Témanyitás by Elizabeth Cobb Szer. Szept. 11, 2013 8:53 pm

*Egy kiadó vacsora után szépen lassan visszatámolyog majd a szobájába. Élvezi az itt létet, hiszen ettől függően, hogy miért van, itt igyekszik a lehető legjobban kihozni a dolgot. Ha bár a látomásai, ha hagynák ezt. Eljutott egy olyan pontra, hogy egy arcot lát, de nem tudja mi ez az arc.. igazság szerint, ahogy lerajzolja az arcot és maga előtt látja, de hát hagyjuk.. Kamennel ha kell és hagyja beszélget néha ugyan, de valami gyanús a lánynak is. El van tűnve Beliar és nem egyáltalán nem zaklatja őt. Biztosan meg ijedt vagy nem tudja. Valami gyanús ez az egészben. Mint mindig. Egy farmer nadrág van rajta és fekete póló.. amúgy meg egy sport cipő van rajta. Szóval ma meg sétálgatott, meg tanult ugye bár hiszen ő külön órára jár ráadásul megismerkedett egy tanárral aki szintén felajánlotta, hogy ad neki órát Reed, de hát ez is gyanús. Mi van Patriccel? hát beszélgetnek, meg ugye edzik vele szóval lényegében minden jó hiszen azért még is van itt olyan aki szereti és így ez által nincs egyedül. Viszont a lány semmit se sejt.. ahogy sétál közben a telefonján zenét keresgél ráadásul fülhallgató a fülében van szóval nem is veszi észre Esteront. Úgy látszik mind a ketten el vannak a gondolataiban. *
    Esteron Baltazaar
    Esteron Baltazaar

Témanyitás by Esteron Baltazaar Szer. Szept. 11, 2013 9:05 pm

* Ahogyan már sokadjára sétál végig a folyosón egy ismerős alak tűnik fel a távolban amint épp a telefonjával "játszva" lépdel ebbe az irányba amerre ő is van, Esteronhoz nem méltó módon szárnyait kitárva, hogy minél gyorsabban a lányhoz érhessen odarepül a lányhoz felkapja és átöleli, majd felkiált.* - Hugi! Végre megvagy! * és olyan erősen szorítja magához a lányt, hogy csoda, hogy az nem esik össze levegő hiány miatt. Aztán észbe kap és enged a szorításon, majd lerakja a lányt és elengedi.* - Egész nap, sőt már napok óta téged kereslek. Óriási ez az iskola, ha valamit meg akarsz találni és nem tudod hol keresd. Hogy vagy? Mi történt veled a múltkori telefonos beszélgetésünk óta? Tudod, mennyire aggódtam amikor hirtelen eltűntél és sehol nem találtalak? Pláne amikor találkoztam Beliarral és ő elmondta, hogy mivel kínoz téged. Nagyon féltettelek, hogy valami butaságot csinálsz. Ha nincs Gabriel most én is Beliar foglya lennék. * zúdítja szegény lányra az összes dolgot amit el akar mondani.* - és milyen eddig a suli? hogy tetszik? * kérdezi a lánytól.*
    Elizabeth Cobb
    Elizabeth Cobb

Témanyitás by Elizabeth Cobb Szer. Szept. 11, 2013 9:46 pm

*Valami újdonsült számot hallgat a leányzó. Olyan zenét, amit még nem hallott senki semmilyet és tetszik neki. A filmet is megnézte és élvezte. Ezen belül meg igyekezett kikapcsolódni. ráadásul úgy is tudja nincsen egyedül tehát bármikor, ha kell, beszélgethet Kamennel vagy Patriccel avagy éppen Victoriával. Igen őt ismerte meg már régebben és el van vele, ha találkoznak.* - Szia! Mi van?*Néz rá szkeptikusan és majdnem ki esik a telefon a kezéből. Kutyáját ez úttal a szobájában hagyta és felvont szemöldökkel néz Esteronra.* - Honnan tudod, hogy itt vagyok? Különben is.. honnan tudod azt, hogy itt vagyok? Mi múltkor? ja… semmi.. csak szokásos, de tudom, hogy megbízhatok, benned viszont egyet mondok ennek a beszélgetésnek még egy valaki fültanúja.*Mondja Esteronnak és igen itt Kamenre is céloz.* - Bármit is kérdezel Kamen üdvözletét küldi.*Mondja nyelvet öltve és igen a srác ugye megcsinálta a kötést amiről Esteron nem tudhat. Nem is biztos, hogy rájön miről beszél Elizabeth.. de ha nagyon okos akkor igen.* - Egyébként a falnak is füle van szóval shhh… *Csitítja a srácot és elmosolyodik amikor magához ölelik.* -Nem számít. Már nem. Sajnos múltkori levet Kament itta meg ki is engeszteltem amennyire tudtam. *Kiengesztelés alatt süteményt csinált neki. Hizlalni fogja őket szóval.* - Nagyon jó a suli magánórák is tetszenek. Ráadásul Patriccel is amikor tudok edzek. Igazából semmi ehhez képest ez az egész. Roxfortba mentem volna, de ugye az egész miatt most ez lett. Nem is bánom, mert közelebb vagyok Qarinhoz is és ha apu is megkerül akkor minden a régiben lesz.*Sóhajt és elmosolyodik. Gabriellel kapcsolatban nem válaszol még mindig haragszik az arkangyalra, de azért szereti.* - Gabrielre haragszom tudod miért szóval őt hanyagoljuk. Majd valamikor beszélek vele, de nem most.*Feleli és ha a másik is jön akkor sétálnak tovább.*- Amúgy meg jó a suli mondom szeretem. Csak még fura a közeg. Te bátyus.. a múltkor mintha említettél nekem volna valamit.*Néz rá fel vont szemöldökkel és meg áll vele szemben.* - Hol voltatok a múltkor?*Teszi fel a kérdést és itt célozgat a Purgatóriumra hiszen emlékszik, hogy futólag említette.* - Látok magam előtt egy arcot, de még nem tudom behatárolni ki ez mi ez,, ismeretlen számomra és a hely amit látok minden éjjel most már, egyre világosabb. Egy sötét erdőben vagyok ahol teli hold van és csak azt látom, hogy menekülök valami elől.. aztán egy arc és fel ébredek. Három napja ezen agyalok még le is rajzoltam.. Kamennek is megmutattam adja oda Patnek hátha és remélem tudnak majd valamit, de nem tudok semmit. Azért kérdezem hátha ezzel kapcsolatos, de néha én is tévedhetek.*Érdeklődik és elég komolyan gondolja ezeket a feltevéseket…* - Amúgy veled mi a helyzet? Te jól vagy Beliarral ne foglalkozz.. ő egy olyan senki alak aki nem egyáltalán nem törődik másokkal csak azzal, hogy Lucifernek és neki mi a jó… most gondolom az egész város tele van démonokkal az eltűnésem miatt..*Igen erről nyílván értesült a lány hiszen Victoria is jár a városba és tele van démonokkal hiszen nem adták fel a keresését. Szóval izgalmas évnek nézünk elébe. Minden esetre ez aztán jó lesz.*
    Esteron Baltazaar
    Esteron Baltazaar

Témanyitás by Esteron Baltazaar Szer. Szept. 11, 2013 10:30 pm

- Hogy honnan tudom? Hát csiripelték a kismadarak. * mondja mosolyogva. Igazából, az angyalokon keresztültudta meg.* - Add én is üdvözlöm őt. Remélem jól van ő is. * mondja a lánynak.* - örülök, hogy tetszik a suli. Pattel majd beszélni akarok h lehet. Most már muszáj lenne. és igen, tudom, hogy haragszol rá. De nekem segített megmenekülni. * aztán ugye, lizzie emlegeti, hogy múltkor beszélni kezdett valamiről, mire a lányra néz, de aztán amikor megkérdezi, hogy hol voltak már rájön. közben ugye elindulnak sétálni.* - a Purgatóriumban jártunk. és pont olyan mint amilyennek leírtad most az előbb azt amit látni szoktál a sötét erdő meg minden. Nagyon durva hely volt és egy krapek a nevét nem tudom. azt a feladatot adta, hogy meg kell keresnünk meg egy nyakláncot ami itt található valahol. Egy kék színű nyaklánc. * mondja és utána témát vált.* - De ne beszéljünk erről. Nem szívesen emlékszem rá. De a rajzot szívesen megnézném én is. * mondja a lánynak.* - Hát igen én jól vagyok. Bár Beliar az összes ismerősödre fejdíjat tűzött ki. Legalábbis a démonok között ez a hír járja. Azt mondták a kismadaraim, hogy egy csomóan vannak a városban és mindenkit keresnek akik ismernek téged, már akiről tudják, hogy ismer téged. Ezért nem mozdulhatok ki én se az akadémia területéről. Bár már nagyon nem bírom, múltkor már kiszöktem álruhában, hogy kicsit kimozdulhassak. Ezen kívül nincsen semmi.
    Elizabeth Cobb
    Elizabeth Cobb

Témanyitás by Elizabeth Cobb Szer. Szept. 11, 2013 10:48 pm

*Kikapcsolja ugye a zenét és beszélgetésbe kezdenek.* - Az angyalok nem tudhatnak ilyeneket  elég az is ha beszéltek róla. Annyira nem terjedt el, mert még az angyalok sem tudhatnak ilyet. Végtére is.. Kamenen kívül mint félvér és lökött srác.*Direkt mondja így csak piszkálja.* - tehát nincs olyan sok angyal körülöttem rajtad kívül szóval nyugi.*Mondja.* - Ha éppen nem csinál semmit hallja minden szavad szóval ne aggódj.*Kaccsint.* - Az is annyira lökött, de még mindig mérges vagyok rá fúúú.. mindegy szóval. Purgatórium.*Király.. nem éppen erre számított, de  sóhajt. Szóval majd ennek utána néz, de hát hagyjuk.* - Értem, de hagyjuk egyenlőre ez is ennyi. Köszönöm.*Mondja, de igazából el gondolkozik ezen az egészen, de mindegy. Ma éjjel már tud aludni nagyon reméli.* - Majd megmutatom. Király, te kimehetsz én nem. Figyelj attól függően ami van és volt.. úgy is sejtem mire megy ki a játék nem kell ezeknek bedőlni. Szóval nyugi.*Mondja Esteronnak mosolyogva. Pattel szerintem amikor rá ér el vannak foglalva, de erről nem beszélhetek még én sem. Tudod az életemmel játszanék vele.*Mondja mosolyogva és  félig aggódva.*
    Esteron Baltazaar
    Esteron Baltazaar

Témanyitás by Esteron Baltazaar Szer. Szept. 11, 2013 11:16 pm

* Mosolyogva hallgatja ahogyan a lány beszél. Azért mondta az angyalokat, mert nem akarja elárulni a saját kis madárkáit. Semmit nem akar elmondani róluk. Még akkor is ha megbízik a húgában és Kamenben is. De mint Lizzie is mondta a falnak is füle van és ezért nem mondd semmit.* - Igen tudom, hogy kicsit lököttek, de ki nem az? Én is az vagyok, hogy hiszek egy vadidegen démonnak aki csapdába csal és az egész szinte letolt gatyával ér. Azóta, dobótőrt is hordok magammal. Erről jut eszembe. Hoztam neked is párat. Kamen is átvizsgálhatja ha akarja. * mondja Lizzienek és odaadja a kis ajándékdobozt amiben a tőrök vannak és a pengéjükbe bele van vésve Esteron neve ami furcsán világít.* - Ha a nevet vér, vagy hús érinti akkor azonnal észlelem és már tudok is jönni segíteni rajtad. Megmutassam, hogyan működik? * kérdi meg aztán ha beleegyezik akkor megmutatja, hogy hogyan működik.* - Én azért inkább óvatos maradok. Nem akarok még egyszer olyan helyzetbe kerülni. Okés, akkor majd szólnál neki, hogy kerestem. Köszi. * mondja a lánynak. Aztán tovább sétál vele körülnézve.*
    //Fagy//
    Isabella Grey

Témanyitás by Isabella Grey Csüt. Dec. 05, 2013 6:59 pm

*Lépcsőket hagyok magam mögött, majd kétségbe esve fordulok jobbra, majd balra és ismét ugyan azon a folyosón találom magam. Kezdek kétségbe esni, hogy ennyire nem tudom, hogy hol vagyok. És vámpírként azért ez mennyre gáz? Én csak a Könyvtárat keresem, de valahogy azt hiszem, lehet, nem is jó emeleten vagyok. Borzasztó, és igazából már nem is hallok mást, csak magas sarkú cipőm csattogását, ahogy visszaverődnek a falakról. Sehol senki. Persze, hiszen ilyenkor már nincsenek órák, mindenki a társalgóban, vagy a hálójában tölt az idejét, esetleg tesz egy utolsó sétát a birtokon, vagy mit tudom én. Csak én akarom kényszeredetten megtalálni a Könyvtárat, am elég biztos, hogy nem fog menni. Mivel az új képességemről még nem sokat tudok, annak akarok utána nézni a rég könyvekben. Valamikor még éreztem s a könyvek finom illatát, de azóta már olyan messze eljöttem attól a helytől, hogy már egyszerűen az orrom sem tud segíteni. Pech. Így hát csalódottan ülök le az egyik padra, a hátamat a folyosó falának döntöm, és kifelé merengek az ablakon, mely a nyüzsgő városra nyílik. Mindenhol kellemes fények, és érzékeny fülem még a nyüzsgő város hangjait is hallja. Sóhajtok egyet, megcsóválom a fejemet és igyekszem nem a vérre és a torkomban lévő mardosásra gondolni.*
    Andrew Mason
    Andrew Mason
    .::Iskola Pszichológus::.

Témanyitás by Andrew Mason Csüt. Dec. 05, 2013 7:21 pm

*Andrew a hétfő óta megszokott módon, a kezéhez szinte hozzánőtt fényképezőgéppel lép ki a Cameos körletből. Kamentől kapta születésnapjára, és most rettentően boldog vele. Persze megszokott társa, Vicarah ott battyog mellette, de Drew továbbra is kitartóan figyelmen kívül hagyja, szóval ezen a téren semmi újdonság. Szerencsétlen sárkány nagyon kifogta, de továbbra is reménykedik benne, hogy a gazdája majd egyszer csak úgy dönt, hogy hajlandó foglalkozni vele. Addig is... követi. Szóval a fiú elmerül a gépe beállításaiban, majd amikor sikerül mindent megfelelően állítania - használatba véve a fotózás órán tanultakat -, felemeli, hogy elkészítse a tökéletes képet. Ez sikerül is, de közben a kijelzőn észreveszi, hogy éppenséggel egy iskolatársa is felkerült a fényképre, szóval zavart rápillant.* - Bocsánat... nem vettem észre, hogy itt vagy. Nem gond, hogy rákerültél a képre, ugye? *kérdezi, miközben nekiáll alaposabban megvizsgálni a lányt. Szinte már automatikusan először keresni kezdi a vámpírság jeleit, mindig ezzel kezdi, amikor ismeretlennel találkozik, és sajnos nem elégedett a végeredménnyel: gyanús, hogy a csaj az általa oly annyira... hát, mondjuk nem kedvelt fajhoz tartozik. De mindegy, azt már korábban megfogadta, hogy nem hagyja, hogy ez a félelem menekülésre késztesse bárki elől, és hát Cath-tel is sikerült megoldania, szóval... Erős, bátor, nincs baja a vámpírokkal, meg amúgy sem száz százalékig biztos még. Látszik rajta egyébként, hogy egy pillanatra elterelődött a figyelme, de sikerül összeszednie magát, szóval ismét a másikra koncentrál.*
    Isabella Grey

Témanyitás by Isabella Grey Csüt. Dec. 05, 2013 7:31 pm

*Annyira elmerülök a nézelődésben és a gondolataimban, hogy észre sem veszem a megjelenő srácot és a kis sárkányt mellette, csak mikor a fényképezőgépe kattan, és az illata bekúszik az orromba. Egy hosszú pillanatra lehunyom a szememet, majd meglepetten fordítom a srác felé a fejemet. Végigmérem, és lágyan elmosolyodom.*
    - Megmutatod? *kérdezek rá és lassan felállok, majd hogyha a srác nem fut el, akkor odasétálok hozzá és megállok mellette és a gépet nézem, hogy mutassa meg a képet.*
    - Amúgy Isabella vagyok. *mutatkozom be, hiszen azért nem akarok bunkó lenni és amúgy is jó lenne minél több embert megismerni. Nem felejtek el bemutatkozni és remélem, hogy a fiú is lesz olyan kedves, és elárulja a nevét. Igyekszem nem a finom illatára és testének melegére koncentrálni. Visszafogom a lélegzetemet, és úgy nézek fel rá mosolyogva, majd ismét a gépre, ahol remélhetőleg megjelenik az imént készített képecske.*
    - Ő amúgy veled van? *pislogok a fú háta mögé az apró sárkányra nézve. Nem valószínű, hogy csak úgy random ilyen lények mászkálnak a folyosókon.*
    - Ez egy aranypikkelyű nőstény? *döbbenten pislogok a sárkányra, mert ez egy igen ritka fajnak számít, majd ismét a fiúra nézek. Oh, Istenem, add, hogy ne az övé legyen és akkor lenyúlom! Komolyan.*
    Andrew Mason
    Andrew Mason

Témanyitás by Andrew Mason Csüt. Dec. 05, 2013 7:48 pm

- Persze *bólint a fiú, bár mint említettem, közben megsejti, hogy egy vámpírral áll szemben, de megpróbálja legyőzni a viszolygását. Szóval megjeleníti a képet, és megmutatja a mellé álló lánynak. Nagyon kellemetlenül érzi magát, de egyben azzal is tisztában van, hogy képes rá, hogy normálisan viselkedjen egy vámpírral - anno Jimmel is sikerült -, úgyhogy egész egyszerűen csak arra figyel, hogy normálisan lélegezzen, ne érződjön rajta, hogy ideges, aztán kész.* - Andrew. Örvendek *old meg valahogy egy mosolyt a csajra pillantva. Aztán észreveszi, hogy Isabella visszatartja a lélegzetét, és... hát, leolvad a mosoly. Pedig próbálkozik, komolyan, de ez több mint egyértelmű jelzés számára.* - Szóval, maradhat? *kérdezi, amint úgy gondolja, hogy a másik már eleget nézegette a képet, és ha választ kap, egy kicsit, nem túl feltűnően de arrébb húzódik tőle, és babrálja egy kicsit a fényképezőjét, egészen addig, amíg a lány ismét meg nem szólal. Kelletlenül pillant a kis sárkányra, aki gazdája tekintetét észrevéve közelebb totyog, és egy halk hangot is kiad, jelezve, hogy örül neki, hogy Drew végre vetett rá egy pillantást.* - Igen... és... ja, biztos vagyok benne. Igazából nem tudok róla túl sok mindent, és nem is lenne már velem, ha lenne rá bármilyen esélyem, hogy lerázzam magamról... Még az órákra is bejön velem, nem hajlandó nem követni egy kis ideig. *Látja a lányon, hogy nagyon tudná értékelni, ha neki lenne egy ilyenje, és nagyon szívesen oda is adná neki, ha nem tudná tökéletesen, hogy Vicarah fél órán belül ismét az ő sarkában bandukolna, nem foglalkozva vele, hogy túladott rajta.*
    Isabella Grey

Témanyitás by Isabella Grey Csüt. Dec. 05, 2013 7:56 pm

*Egy mosollyal pattanok fel és lépek a fú mellé, hogy megszemléljem a képet. Egészen jól sikerült, pont a kép szélén van az ablak, amiben én ücsörgök, kifelé bámulva, elgondolkozó arccal. Közben sajnos a fúra is koncentrálok, meleg, lüktető vérére és hallom, hogy a szíve gyorsabban ver. Vajon mitől? Felnézek rá, majd bólintok egyet, amikor megkérdezi, hogy maradhat-e a kép.*
    - Igen művész lett. *mosolyodom el és én is kicsit távolabb lépek a fútól. Nem tudom, hogy mi baja van, az eszembe sem jut, hogy egyből sejti, hogy mi is vagyok és azért húzódik el tőlem. Talán csak zavarban van - gondolom, és észrevétlenül megcsóválom a fejemet. Majd észreveszem a sárkányt és totálisan ledöbbenve pislogok a sárkányra, majd a srácra.*
    - Hogy... Lerázd? *igyekszem megemészteni a hallottakat és döbbenten pislogok a fiúra. Leguggolok és lágyan kinyújtom a kezemet, hogy oda vonzzam a sárkányt, de közben felnézek a fiúra:*
    - Ez egy nagyon ritka sárkányfaj. Arany tojásokat raknak, amiből ezek a csöppségek bújnak ki. Rengeteget érnek, ezért igen csak védeni kell őket az orrvadászoktól. Már maga a pikkely is nagyon keresett... *kezdek el mesélni róla és látszik, hogy mennyire beleélem magamat, majd észreveszem magam, és bocsánatkérően pislantok fel a srácra.*
    - Bocsi... *motyogom, majd ismét a sárkányra koncentrálok és igyekszem odahívni magamhoz.*
    - Van neve? *bukik ki a számon a kérdés és meg is bánom, hszen a srác közölte, hogy nem nagyon tudja, mit csináljon a sárkánnyal.*
    Andrew Mason
    Andrew Mason

Témanyitás by Andrew Mason Csüt. Dec. 05, 2013 8:15 pm

- Köszi *biccent a fiú némi elégedettséggel, majd ugyebár babrál egy sort a gépen, kikapcsolja, és a sárkányos témára ismét felpillant.* - Nos... igen *válaszolja, ezúttal kissé már zavartan, mert igazából tisztában van vele, hogy nem kimondottan normális, hogy ennyire meg akar szabadulni egy ilyen értékes és hűséges lénytől, mint ez a kis sárkány, de persze senki nem tudja a történetet, ami e mögött az egész mögött áll... És nem túl valószínű, hogy el fogja magyarázni egy idegen vámpírnak. Ugyan már, még a legjobb barátjának sem mondta el, honnan van a sárkány, az is szinte csoda, hogy Kamen Caleanról tud. A lány magyarázatát viszont érdeklődve hallgatja, és noha ettől sem örül jobban a kis lénynek - aki persze erről abszolút nem tehet -, azért megjegyzi az információkat. Csak mert egyszer még akár jól is jöhet. A sárkány örömmel odaslattyog Bellához, és megengedi, hogy hozzáérjen, hiszen szegényke elég rendesen szeretethiányos.* - Semmi gond *legyint a fiú.* - Honnan tudsz ennyit a sárkányokról? *érdeklődik. A névre aztán vállat von.* - Vicarah... Nem én adtam neki, a levélben volt, amivel megkaptam *válaszolja, láthatóan nem kimondottan boldogan. Ebből talán lehet már valamennyire sejteni, hogy a sárkányt ajándékozó személy a probléma a helyzetben, és Andrew-nak igazából nincs gondja a sárkányokkal - ezt mi is bizonyítaná jobban, mint a Médiummal való kapcsolata... kár, hogy arról senki nem tud -, szóval ez talán némileg pozitívabb színben tünteti fel a hozzáállását.*
    Isabella Grey

Témanyitás by Isabella Grey Csüt. Dec. 05, 2013 8:24 pm

*Tényleg egészen jó és művészi kép lett és el is gondolkozom, hogy talán majd megkérem a fút, hogy hívja elő a képet és adjon belőle nekem egy példányt. Már éppen a nyelvemen lenne a kérés, amikor meglátom mögötte a tüneményt és a kis sárkány látványa egyből elfeledette velem azt a tök jó képet, amit az előbb kattintott el Drew rólam. Mesélek egy kicsit a sárkiról, majd bocsánatot kérve pislogok fel a fiúra. Bizonyára kicsit tudálékosnak tart ezek után - és ezt nem is róvom fel érte, hiszen joggal gondolhatja ezt. A kis sárkány lassan közelebb slattyog hozzám és odanyomja a fejét a kezemhez, én pedig valami földöntúli örömmel simítok végig kissé érdes pikkelyén.*
    - Oh, de gyönyörű vagy! *gagyogok neki halk hangon és széles mosoly, ámulat ül ki az arcomra.*
    - Vicarah... *mondom ki a nevét úgy, mintha Isten nevét mondanám ki. Még mindig a sárkánynál guggolva, őt simogatva és figyelve válaszolok Andrew kérdésére.*
    - Egy sárkányrezervátumban dolgoztam, mielőtt az iskolába jöttem. *jön az egyszerű válasz. Hát igen, mi más is történhetett volna? A levélben... Ez az egy szó magára vonja a figyelmemet, felnézek a fiúra és a gondolataiba olvasok.*
    - Ezért nem kedveled őt, mert ajándékba kaptad valakitől? Gondolom... *teszem hozzá gyorsan, hogy ne bukjak le:*
    - ... ezért kaptál hozzá levelet, hogy tudd, kitől kaptad és miért. *állok fel, majd sóhajtok egyet és megcsóválom a fejemet.*
    - Szerintem becsüld meg ezt a kis lényt, akárkitől is kaptad. Értékes és talán még egyszer segíthet is neked. *mosolygok biztatóan a fiúra, majd ismét a sárkányra nézek szint anya szeretettel a tekintetemben.*
    Andrew Mason
    Andrew Mason

Témanyitás by Andrew Mason Csüt. Dec. 05, 2013 8:37 pm

*Látja, hogy a lány mennyire odáig van a sárkányért, és ezúttal komolyan elgondolkozik rajta, hogy talán máshogy kellene hozzáállnia. Végül is... Vicarah nem tehet arról, hogy mindig Leroyra emlékezteti őt, valószínűleg azt sem tudja, ki az, és nem biztos, hogy neki joga van amiatt az alak miatt elhanyagolni őt. Minden esetre ezeket a gondolatokat most félreteszi, úgy döntve, hogy kell egy kis idő, hogy ezt átgondolja, és inkább Bella válaszára figyel.* - Értem. És hogyhogy eljöttél? Már persze ha nem túl személyes a kérdés *teszi hozzá, egyértelművé téve, hogy nem várja el, hogy a másik válaszoljon. Tisztában van vele, hogy vannak témák, amiket az ember nem oszt meg idegenekkel. Aztán a másik következő megszólalására egy pillanatva gyanakvóvá válik a tekintete, de aztán úgy dönt, hogy elfogadja a magyarázatot, már csak azért is, mert ha a másik az elméjében turkált, akkor sem tud mihez kezdeni vele, azon túl, hogy rohadtul nem örül neki, és ez elég egyételmű is az érzelmei között, szóval ha a lány még mindig arrafelé jár, akkor valószínűleg rájön, hogy nem igazán célszerű ezzel még egyszer megpróbálkoznia. Persze nincs meg az a plusz információja, hogy Andrew tudja, hogy ő vámpír, de ez végül is annyira nem fontos a mentális képességek tekintetében.* - Lehetséges... De elég problémás a múltunk, és nehéz elvonatkoztatni *mondja, mindössze ennyit árulva el, láthatóan itt lezárva a témát. Meg egyben igyekszik az ezzel kapcsolatos emlékeit jó mélyre elzárni, és inkább másra koncentrálni, ugyanis a csajnak semmi köze az ő gondolataihoz.* - Szóval... Miért is ücsörögtél itt egymagadban? *kérdezi inkább.*
    Isabella Grey

Témanyitás by Isabella Grey Csüt. Dec. 05, 2013 8:50 pm

*Valóban oda meg vissza vagyok a sárkányért, hiszen alapból imádom a sárkányokat, ő pedig egy igen különleges, ritka fajta, hát szép, hogy megőrülök. Nem is láttam még ilyen fajta sárkányt élőben, csak a könyvekben, de ott aztán gyönyörűek voltak. Egyszerűen el sem hiszem, hogy egy ilyen sárkány van az iskolában és ez a srác abszolút nem is foglalkozik vele. Hát az agyam eldobom! Bezzeg ha én viselném gondját... Néhány másodpercig eljátszok a gondolattal, majd arra a megállapításra jutok, hogy valószínű elvinném abba a rezervátumba, ahol dolgoztam, hiszen egy sárkánynak jobb a természetes környezetében lennie. Mégsem egy kutyáról, vagy egy házi nyúlról van szó, hanem egy sárkányról. Lehet, hogy majd megemlítem Andrew-nak azt az aprócska ki információt, de egyelőre csak felállok és a fejében találva választ a viselkedésére egy aprócska megjegyzést teszek. A kérdésére megcsóválom a fejemet. Nem is tudom, hogy erre mit mondhatnék. "Az egyik kollégám vámpírrá változtatott, majd őrjöngeni kezdtem, úgyhogy jobban láttam eljönni onnan." Na igen, ezzel aztán biztosan belopnám a szívébe magamat.*
    - Volt egy kis konfliktusom az egyik kollégámmal... *sütöm le a szememet, és én is jelzem, hogy ezzel inkább lezárnám a témát, hogyha nem haragszik meg. Ha igen, akkor is. Mesélek egy kicsit a sárkányról, majd a teóriámról, hogy miért is viselkedik vele Andrew úgy, ahogy.*
    - Értem. Ez esetben... Nem tudom. Szegény akkor sem tehet semmiről, és látod, hogy mennyire kötődik hozzád. *mosolygok ismét a kis sárkányra, de olyan tekintettel nézek a fúra, hogy láthatja a szememben: teljesen megértem, hogy miért is ódzkodik ennyire a kis állattól.*
    - Esetleg megszervezhetem, hogy elvigyék egy rezervátumba, ahol jól fognak vele bánni és Te is bármikor meglátogathatod, ha látni szeretnéd... *ajánlom fel neki az előbbi gondolatomat, bár sejtem, hogy a srác vissza fogja utasítani. Ha annyira nem kellene neki ez a sárkány, már biztosan megtalálta volna a módját, hogy eltüntesse maga mellől.*
    - Hogy... mi? *nézek értetlenül a fiúra, majd hirtelen leesik, hogy mit is kérdezett.*
    - Ja! Hogy miért ültem ott? *nézek az ablak felé.*
    - Az az igazság, hogy a Könyvtárat kerestem, csak eltévedtem... *sütöm le a szememet és ha tudnék, akkor biztosan el is pirulnék.*
    - Bár kezdem azt hinni, hogy rossz emeleten is vagyok... *nézek körbe a sötétbe boruló folyosón tanácstalanul.*
    Andrew Mason
    Andrew Mason

Témanyitás by Andrew Mason Csüt. Dec. 05, 2013 9:14 pm

- Értem *bólint a srác, megérezve, hogy a lány nem kíván bővebben kitérni a dologra, ő pedig nem fogja erőltetni. Persze vannak sejtései... De nem az a típus, aki kikényszeríti másokból, hogy elmondják neki a személyes dolgaikat. Valószínűleg ez azért is van így, mert a legtöbb embernek nem tart sokáig eléggé megbízni benne ahhoz, hogy maguktól beavassák a titkaikba.* - Igen, tudom *von vállat, de látszik rajta, hogy azért kicsit másmilyen a hozzáállása, mint a beszélgetés kezdetén. A következő mondta halkan, kissé fáradtan felnevet.* - Szerintem visszaverekedné magát Fyronig, ha arról van szó. Valamilyen érthetetlen okból mindenképpen mellettem akar maradni. Köszönöm a javaslatot... De nem hiszem, hogy megoldás lenne *válaszolja. Bár ebben a válaszban most az is benne van, hogy át akarja gondolni még egyszer ezt a Vicarah-helyzetet. Aztán ugye témát is vált, mert nem igazán akar erről egyelőre többet beszélni, tekintve, hogy még el sem döntött ténylegesen semmit.* - Igen, rossz emeleten vagy *mosolyodik el, ezútta némileg őszintébben, mint az első alkalommal.* - A másodikon van a könyvtár. Elkísérnélek, de ha jól emlékszem, akkor csak hétig van nyitva. De azért ha szeretnéd, megmutathatom, hogy hol van, és akkor holnap odatalálsz *ajánlja fel.* - Emlékszem, milyen nehéz volt eltalálni, amikor idejöttem. De ha eltöltesz itt némi időt, hamar meglátod, hogy egyáltalán nem bonyolult. Rendben, továbbra is tartom, hogy a birtokra kitehetnének néhány eligazító táblát, mert lehetetlen eldönteni, hogy mi merre van, de a kastély tényleg nem olyan bonyolult *teszi hozzá elvigyorodva. Nos, a birtokon a mai napig rendszeresen rossz irányba fordul le, amikor a Béke Csarnokába megy, mert minden alkalommal úgy emlékszik, hogy ő a múltkor is rossz fele indult, és hogy nem arra kell menni, hanem a másik irányba... Aztán újra meg újra kiderül, hogy de, mégis arra kell menni. És most még egy olyan helyről van szó, ahova heti háromszor minimum kimegy. Szóval ja, a birtok bonyolult, és igen nagy szükség lenne pár irányjelzőre, de a kastélyt - legalábbis Drew szerint - könnyen ki lehet ismerni, csak szükség van hozzá pár napra.*

// FAGY //
    Isabella Grey

Témanyitás by Isabella Grey Kedd Dec. 10, 2013 7:35 pm

*A kis sárkány teljesen elbűvöl, de hát ez nem is csoda, hiszen egy igen értékes és ritka fajtáról van szó. Furcsa, hogy Andrew ennyire nem akarja magának ezt a kis sárkányt, és habár kiolvasom a gondolataiból, hogy nem konkrétan a sárkival van a baja, hanem attól, akitől kapta, mégsem értem ezt az egészet. Persze annyit nem kutatok a fejében, hogy az egész sztorit megértsem. Azt hiszem, hogy akkor sokkal egyszerűbb lenne felfognom ezt az egészet. Most egyelőre csak nem értem, hogy miért a kis lényen éli k a bosszúját és a haragját. Érdekes... Minden esetre felajánlom, hogy egy rezervátumban igencsak jó helye lenne Vicarah-nak, a srác visszautasítja, amire csak egy titokzatos mosollyal reagálok.*
    - Rendben, ahogy gondolod. *bólintok megértően, bár a titokzatos kis mosoly ott marad az arcomon. Sejtem, hogy a fiú el fog gondolkodni azon, amit mondtam neki és talán, ha legközelebb találkozunk, már kedvtelve fog a sárkánnyal sétálgatni. témát váltunk, én pedig elmesélem, hogy baromra eltévedtem, és vélhetőleg a könyvtár még csak nem s ezen az emeleten van. Pech.*
    - A... Másodikon? *nézek körbe a folyosón, és zavartan megvakargatom a fejemet.*
    - Aha... *látszik rajtam, hogy fogalmam sincs, hogy most éppen melyik emeleten vagyok, de azt majd megjegyzem, hogy a könyvtár konkrétan a másodikon van.*
    - Hétig, igen, azt tudom. De... Ó, már ennyi az idő? *pislogok az órámra és lemondóan sóhajtok.*
    - Hát akkor ma már biztosan nem nézek utána annak, aminek akartam. Mindegy... Azért köszi, sétálhatunk arra egyet. *mosolyodok a fúra és várakozóan pislogok rá, hogy megindul-e a könyvtár felé, ami vélhetőleg... Nem s ezen a folyosón van.*
    - Furcsa, de odakint könnyebben eligazodom, mint idebent... *gondolkozom hangosan és oldalvást pillantok a fúra. Vajon elárultam magam? Persze, hogy jobban eligazodom, hiszen ott az érzékszerveimre hagyatkozhatok. Itt elég sok mindenben gátolnak a falak.*
    Andrew Mason
    Andrew Mason

Témanyitás by Andrew Mason Kedd Dec. 10, 2013 7:58 pm

*A lány visszakérdezésére most szívből felnevet.* - Igen, és mi most az elsőn vagyunk *vigyorog, ugyanis sejti, hogy a kérdés meg a körbepillantás mögött az volt, hogy a másiknak voltaképpen fogalma sincs róla, hogy jelenleg hol van.* - Úgy tűnik. De rendben, akkor menjünk, és remélhetőleg holnap sikerül odatalálnod. Ha meg nem, megkeresel, mert ha jól látom *bök a fejével a lány kitűzője felé*, te is cameosos vagy. Aztán felkísérlek holnap is. Vagy szerintem ha szólsz valamelyik lánynak, ők is szívesen kisegítenek. *Nos, neki minden esetre nem volt semmi problémája, amikor idejött, mindig talált volna valakit, amikor segítségre volt szüksége. Az már más kérdés, hogy rendszeresen elutasította, kivéve, amikor tényleg teljesen eltévedt, és fogalma sem volt, hol van... Bella megjegyzésére kissé rosszkedvűen szusszant egyet, de minden erejét összeszedve nem tesz megjegyzést arra, hogy mi is a tippje, miért képes a másik jobban boldogulni odakint. Persze azért látszik rajta, hogy megvan a véleménye, de mégis sikerül megtartania magának, és megpróbálja az elméjében is jó mélyre letuszkolni, hogy amennyiben a lány belepillant a fejébe, ne legyen teljesen nyilvánvaló a gondolat. Inkább újra bekapcsolja a fényképezőgépét, és lapozgatni kezdi benne a képeket, így pár percig nem is nagyon szólal meg. Aztán a kikötőben, a hajókról készített képről végre eszébe jut egy kérdés, ami talán pár szó erejéig életben tarthatja a társalgást, így a lányra pillant.* - Mikor érkeztél amúgy? Gondolom mostanában valamikor, tekintve, hogy még nem igazán vágod a helyet...
    Isabella Grey

Témanyitás by Isabella Grey Kedd Dec. 10, 2013 8:11 pm

*Tényleg nem igazán vagyok képben, és mikor a fiú egyszerűen kiröhög - merthogy azt teszi, akármennyire s próbálná leplezni - én is elmosolyodom, majd nevetni kezdek vele együtt. Igen, tényleg elég szerencsétlen vagyok, de legalább vannak itt jó fej emberek, akik tudják, hogy mennyre szívás így eltévedni és mennyre ciki, hogyha erre valaki rájön.*
    - Az elsőn. Aha. *vigyorodom el, majd hozzáteszem:*
    - ... Az pont egy emelet különbség. *csóválom meg a fejemet vigyorogva és zavartan pislogok a folyosóra. Muszáj lesz valahogy megjegyeznem ezeket a dolgokat, hogyha nem akarok mindig így leégni. Mikor Drew közli, hogy menjünk, elkísér, hálásan biccentek egyet és követni kezdem a fiút a lépcsőn felfelé a másodikra.*
    - Igen, cameos-os vagyok. Jó tudni, hogy te is. *mosolyodom el és lepillantok a fú kitűzőjére. Milyen furcsa, hogy eddig fel sem tűnt. Azt hiszem rá kell szoknom erre (is), hogy egyből a kitűzőt nézegessem.*
    - Remélem, hogy holnap már nem kell ~bébicsősz~*jut eszembe egy szó, de úgy érzem, hogy ez elég lealacsonyító lenne Drew-ra és rám is egyaránt, így inkább máshogy fejezem be a mondatot:*
    - ... idegenvezető. Igyekszem memorizálni az utat. *mosolyodom el és tényleg figyelni kezdem, hogy merre megyünk és hol fordulunk rá a második emeletre. Látom, hogy Andrew elvan a gépével és nem s szeretném megzavarni. A csendet végül ő töri meg egy kérdéssel.*
    - Néhány napja érkeztem csak. És Te? Régóta vagy már itt? *kérdezek vissza, mert elég öreg rókának tűnk a srác. Persze az s lehet, hogy ő sincs itt egy hónapnál régebben, csak jó a memóriája.*
    Andrew Mason
    Andrew Mason

Témanyitás by Andrew Mason Kedd Dec. 10, 2013 8:35 pm

- Annyi *vigyorog. Amúgy látszik rajta, hogy nem zavarja különösebben a lány tájékozatlansága, már csak azért sem, mert neki is épp így voltak vele problémái, meg valószínűleg az alapítókon kívül mindenki szenvedett vele egy darabig. Mondjuk az nagyon szórakoztató volt, amikor Miss Taylort világosította fel, hogy az étkezőt a földszinten találja, még valamikor februárban... A lényeg tehát, hogy még csak diáknak se kell lenni hozzá, hogy valakinek problémát okozzon a hely: aki újonnan jön ide és nem szerez magának térképet, az biztosan el fog tévedni párszor.* - Igen. Mindig figyeld a kitűzőket *bólint.* - A legtöbben tisztességesen viselik is... Egészen addig mondjuk nem gond, amíg egy becsületes őrző el nem kap, csak ugye nekik kötelező szólniuk a házvezetőnek, hogy nem hordjuk a kitűzőt, aztán abból állítólag ilyen pontlevonásos-büntetőmunkás dolgok lehetnek. Mondjuk nem személyes tapasztalat... *von vállat. Ő megoldotta annyival, hogy hordja a jelvényt, aztán kész. Nem fogja még azzal is fárasztani magát, meg Sir Helart sem, hogy ilyesmiken kelljen veszekedni.* - Nem olyan bonyolult *mosolyog a lányra, aztán a következő kijelentés után inkább csendbe burkolózik, és a gépével kezd foglalkozni, jelezve, hogy nem kíván semmilyen reakciót tenni azzal kapcsolatban, hogy a lány vámpír, bár a viselkedéséből talán valamennyire sejthető, hogy az a problémája, de persze annyiból, amennyit Isabella eddig látott, nem igazán lehetne megállapítani.* - Én... Uh. Nem is tudom, nagyon régóta. '12 augusztusa óta, vagy valahogy így. Egek... Ebbe így eléggé furcsa belegondolni *nevet fel halkan.* - Nehéz elhinni, hogy már eltelt több mint egy év, amit itt éltem le. Sokkal kevesebbnek tűnik, valahogy... annyira eseménydús és sok szempontból élvezetes volt, hogy szinte elrepült. Ebből szerintem eléggé egyértelmű is, hogy szeretek itt lenni *teszi hozzá egy jókedvű mosollyal.* - És neked hogy tetszik, amennyit eddig láttál belőle?
    Isabella Grey

Témanyitás by Isabella Grey Kedd Dec. 10, 2013 8:46 pm

*Lassan megindulunk a lépcsők felé, hogy végül a másodikon kössünk ki, hiszen Drew kedvesen rámutatott, hogy bizony az elsőn vagyunk, és nem itt van a Könyvtár. Micsoda pech! Szerencsére annyira nem nevet ki és nem is bunkó velem, pedig azt hiszem, hogy meglenne az oka rá. Hiszen vámpír vagyok, és amit sikerült a gondolataiból elcsípnem, az az, hogy ki nem állhatja a fajtámat. Mennyre kellemetlen. Pedig aztán én egészen jó kislány vagyok. Most - nyilal belém a fájdalmas felismerés, hiszen nekem is voltak rosszabb napjaim... Éveim... Megcsóválom a fejemet és csendben sétálunk tovább, felfelé a másodikra.*
    - Én sem akarok bajt, amúgy meg nem valami nagy teher. Hogyha két kilót lenne, akkor lehet elgondolkodnék a dolgon. *mosolyodom el, igyekezve viccel elütni ezt az egészet, bár vélhetőleg a srác pontosan tisztában van vele, hogy hogyha két kilós lenne a jelvény, nekem akkor sem kottyanna meg. De igyekszem ezt most figyelmen kívül hagyni.*
    - Igyekszem gyorsan tanulni és memorizálni. *biccentek határozottan, mintha valami nagy fogadalmat tennék. Rákérdezek, hogy ő vajon mióta van itt és egészen szép dátumot kapok.*
    - Ejha, akkor Te már régi diák vagy itt. Remélem, hogy én is sokáig itt leszek. Eddig nagyon tetszik ez az egész hely. *mosolygok, majd felnézek az előttünk lévő ajtóra.*
    - Könyvtár. Hmm. Oké, köszönöm. *pöccintem meg a lakatot, ami az ajtón fityeg, jelezve, hogy ma már nem lehet ide bejönni.*
    - Kár... *motyogom csak úgy magamba.*
    - Visszamegyünk a Társalgóba? Vagy van még valami dolgod? *nézek rá kérdőn Andrew-ra, majd ha beleegyezik, akkor az oldalán megindulok a társalgó felé.*

//Köszönöm szépen a játékot! Smile) //
    Christopher Acerlot
    Christopher Acerlot

Témanyitás by Christopher Acerlot Szomb. Dec. 21, 2013 5:57 pm

*Talán nem biztos, hogy jó ötlet. Még is miértelme ennek? A telefonját lenémítva még figyeli a két szerelmes párt. Mellette levő menyasszonyának a kezét pedig jó szorosan fogja. Rezgőről levette, ugye hiszen elege lett, hogy folyamatosan csörög. Nem még nem veszi fel, hiszen illetlenség lenne ráadásul az esküvő közepén és azért mérgelődi. Jonathannak megmondta, hogy ne zavarja, de látszik az, hogy fontos neki ez az egész. Ír egy sms neki, hogy majd később vissza hívja szóval. Az órájára pillantva hamar eltelik az idő. Nicolenak megmondta, hogy hamarosan visszajön, de el kell intéznie egy két dolgot és úgy látszik, nem várhat. Kilépve a csarnokból kicsit mérgelődve hívja a tesóját.* - Mit akarsz? Nem hiszem, el éppen esküvő megy..*Mondja halkan, hogy ne hallatszódjon.* - Egy esküvő közepéről kiráncigálsz azért, mert akit gyűlölsz tiszta szívedből, oh te jó ég.. jössz nekem eggyel tesó remélem tudod.*Jegyzi meg majd lecsapja a telefont és elindul a közös társalgó felé. Hátha ott találja a lányt. Először bekukkantott oda, de aztán nem találta meg. A folyosóra igyekezett kifelé ahol barátját pillantotta meg.* – Hát te nem az esküvőn vagy? *Teszi fel a kérdést és gondterhelten megvakarja a buksiját.* - Valami olyasmi, de a tesóm nem hagyott békén. Figyelj nem láttad Esteront?*Teszi fel a kérdést és felsóhajtva egy kutya ugatásra lesz figyelmes és lenéz a lábához.* - Egy kutya.. – Nem farkas alakban.. – Várj, ez nem akármilyen kutya.*Kapja fel az ölébe majd a kutya hangos ugatásba kezd és Brian felvonja a szemöldökét.* - Hol van Esteron? – Mit tudom én.. nem kötötte az orromra. Utoljára kora délután láttam, de azóta nem.. mi van? – A lányt is láttad? – Mármint Biancát vagy a két gyereket? – A szöszit.. *Ahogy megrázza a fejét a barna hajú srác Chris aggódva tekint rá.* - Na jó később találkozunk.*Mondja és reméli, hogy összefut Esteronnal.*

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Vas. Nov. 24, 2024 3:31 am