Fyron Akadémia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Nyolcadik kör, első alkör: Fiorth

  Lucifer
  Lucifer
  .::Sátán::.
  .::Sátán::.

  Nyolcadik kör, első alkör: Fiorth Empty Nyolcadik kör, első alkör: Fiorth

  Témanyitás by Lucifer on Szomb. Szept. 29, 2012 11:41 pm

  A tüzes láva birodalmából megmenekülve ismét visszatérünk a barlangokba, és vélhetően hosszú idő után itt jut ismét az ember eszébe, hogy tulajdonképpen egy labirintusban bolyong. A falak az egész nyolcadik körben beláthatatlan magasságba emelkednek, közöttük valóban csak egy folyosónyi helyt hagyva. Az első alkör foglyai a rokonok elárulói, testvérgyilkosok. Az alkör foglyai, akárhová mennek mindig a lelki szemeik előtt látják, hogy hogyan ölik meg a családjukat, hallják a hangjukat, ahogyan kegyelemért könyörögnek. Látják azok sorsát is, akiket elárultak, és bármilyen emberek is voltak korábban, itt szinte az őrületbe kergeti őket a bűntudat. Körzetvezetők: Azazel, Semyazza.

  Nyolcadik kör, első alkör: Fiorth 8.1kormeretben


  _________________
  A Gonosz. A Sátán. A Kísértő. Lucifernek millió neve van, a világ minden vallása ismeri, mint a Pokol vezérét. De sokan elfeledkeznek arról, hogy ő nem csak úgy lett, hogy nem csak úgy volt odalent mindig: egészen máshonnan indult. A név, amely igazán illik rá a Bukott. A Sötétséget talán nem kell bemutatni: hideg és elérhetetlen uralkodó, akinek hatalma van a világ legtöbb dolga felett. Persze időnként be kell ismernie, hogy Ő képes felülírni a terveit, mégis, ijesztően sokszor van ereje felülkerekedni a gyenge szíveken. Halandó, jól vigyázz, mert csapdájába zuhansz...!

  Maga a sátán... Rebecca Taylor kezei között.

   Pontos idő: Pént. Júl. 10, 2020 1:10 pm