Fyron Akadémia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!

Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

4 posters

Második emeleti folyosók

Anonymous
    Vendég
    Vendég

Második emeleti folyosók Empty Második emeleti folyosók

Témanyitás by Vendég Hétf. Jan. 02, 2012 12:45 pm

Hasonló az első emeleti folyosókhoz, csak kissé szélesebb. Helyenként található egy-két ivókút és pad. Az ablakok nagyok és szélesek, így bátran lehet gyönyörködni a kilátásban.

Második emeleti folyosók 14211099_68b94665cdced77eb00854283a54a9c3_m
    Maureen Caiside
    Maureen Caiside
    .::Diák::.

Második emeleti folyosók Empty Re: Második emeleti folyosók

Témanyitás by Maureen Caiside Hétf. Feb. 13, 2012 7:14 pm

*Az Erethon vámpírlánya caplat végig a folyosón. A haja a hátát verdesi, a hóna alatt pedig egy lovagolósisakot cipel. Ma Kyrie öltözete amúgy eltér az átlagnál ugyanis egy fehér inget, barna nadrágot visel és lovagló csizmát. Igen, a lány lovagolt még hozzá Perathon úrnő régi lován, Szélsörényen. A fülében hangosan szól a zene miközben az egyik kezét zsebre vágja, és halkan dúdolva közelít a torony felé.* ~ Még ilyet. Ma még nem is láttam a démonkámat. Hát ki fog engem szórakoztatni? *Maga elé mered, és halad előre. Igazából azt se tudja hol van. Az előbb esett le a lóról, mert egy mosómedvétől megvadult, és levágódott a lóról. Nos igen, ő is van ilyen szerencsétlen. Csak éppen vámpír szóval nem érez semmit, de azért kellemetlen volt a paripa után loholni. Durcás képpel vágtat végig, azt tervezi, hogy felmegy a toronyba, és kidől a kanapén. Relaxálni akart, de nem biztos, hogy a többi Erethonos hagyja majd ezt neki. Meg majd kicsit netezni is akar, de lusta bemenni a gépért.*
    Arleena Queen
    Arleena Queen

Témanyitás by Arleena Queen Hétf. Feb. 13, 2012 7:25 pm

*A fiú kint járkált valahol a szigeten és fellökték. Nem igazán törődött ezzel aztán visszaindul az iskolába. A második emeleti folyosóra kötött ki ahol éppen most jó kedvel és dalolászva érkezik nekitámaszkodva a falnak. Szokása szerint vaksi így megint nem veszi észre Erethonos társát. Igen viszont a fiú meg konkrétan még energia italt ivott, de természetesen attól függően már fáradt és aludni akar. Raphelhez nem szeretne menni még kicsit sok volt belőle hírtelen. Neki támaszkodik a falnak és bámul jobbra-balra.*
    Maureen Caiside
    Maureen Caiside

Témanyitás by Maureen Caiside Hétf. Feb. 13, 2012 7:40 pm

*Szép lassan sétálgat mikor kiszúrja a "démonját", ahogy a falnak támaszkodik. És mint tudjuk a leányzó annyira imádja kihasználni az adottságait, ezért megint csak a gyorsaság képességéhez folyamodik. Miközben Ethan tekintget jobbra-balra azt veheti észre, hogy a semmiből Kyrie áll mellette. A leányzó komiszan vigyorog a másikra.* - Szia Szépfiú. *Köszönti a másikat, és ártatlanul pislog.* - Na mi jót csináltál ma? Ahelyett, hogy engem röhögtettél volna. Széép dolog a barátság. Minden éjszaka Raphaellel ébren tartalak, erre... Erre nem szórakoztat. És mikor jössz le velem a kávézóba? *Érdeklődik miközben kiveszi a fülest a füléből, és nagyokat pislog. Ártatlan, bájos, szép, okos és kegyetlen. De hát ő így szeretni való. És akármit is mondanak rá vámpír létére igenis eleven tud lenni. Mellesleg elég hamar megtalálta a közös hangot a két farkassal is a Erethonban.* ~ Kérdés. Miért mindig akkor jelenik meg, mikor szeretném? Nem mintha baj lenne, csak fura. Nem baj. Szórakoztassuk. Kíváncsi vagyok meddig bírja még kontrollálni magát.*
    Arleena Queen
    Arleena Queen

Témanyitás by Arleena Queen Hétf. Feb. 13, 2012 7:52 pm

*Szokás szerint nem veszi észre a közeledő lányt és dudorászik magában. A köszönésre összehunyorog és oldalra fordul, hogy nem figyel a lányra. Azért élvezi, hogy most kötözködik.* - Kisleány. Röhögtettlek? Egyébként meg semmi extrát. Tudod, én ma egy jó ember társaságában voltam, de szerencsére lenyugodott.*Mondja, és még mindig nem néz a lányra. Csak vigyorog..* ~Nem hiszem, el mit gondol most? Azt hiszi, hogy én fogok legközelebb is megjelenni..?~*Azután elvigyorodik és tudja, hogy a fejében turkál.* ~Ám, akkor még nem is hallotta a hisztimet. Ezek a nők milyen ostobák tudnak lenni..~*Piszkálódik az elméjében és tegnap beszélgetett apjával is, és érzi, hogy veszíteni fog.. de hát nem gond. Születésnapjához még van pár hét… szóval..* - Neked milyen napod volt?*Teszi fel a kérdést ártatlanul aztán ráveszi magát és közelebb lép a másikhoz. Pár milliméter választja el őket egymástól.*
    Maureen Caiside
    Maureen Caiside

Témanyitás by Maureen Caiside Hétf. Feb. 13, 2012 8:04 pm

- Azért nem vagyok olyan kicsi. Te vagy góliát... *Kuncog egy sort, majd a további szavakra szépen pislog.* - Á, értem. Biztos értelmes társaság lehetett... *Motyogja, és a csizmája orrát kezdi vizslatni. Igen, morcos. Mert zavarja, hogy Ethan nem mondta el ki az. A gondolatos részre pedig úgy tesz mintha nem is hallaná. Végül sóhajt egyet, és nevetve megrázza a fejét.* - A pasik miért hiszik mindig azt, hogy több eszük van? Pedig nekik semmi érdemleges nem jutott csupán az, hogy állva is el tudják végezni a dolgukat... *Tesz fel egy költői kérdést, és nem is várja, hogy megválaszolják.* - Egész jól. Kösz. Lovagoltam, leestem a lóról, mert megvadult. Mászkáltam, ettem nagy örömödre. Voltam Raphaelnél, sikerült tőrt választani. Szóval egész jól telt a napom. * Pillant fel a fiúra, majd mikor az közelebb lép akkor elvigyorodik, játékosan a másik orrára koppint, és eltávolodik a fiútól. Szórakozik, igen szórakozik. De ő ilyen, és nem lehet rajta változtatni.*

//FAGY//
    Arleena Queen
    Arleena Queen

Témanyitás by Arleena Queen Kedd Feb. 14, 2012 12:51 pm

- Nem Góliát csak nagyra nőttem. Bocsesz, de amúgy az én szemszögömből hiába vagy vámpír, az én szememben kislány maradsz.*Nyelvet ölt és összekulcsolja a karját. Az értelmes társaságra bólint, mert éppen Kiara panaszkodott neki arról, hogy mi történt. Mindig megtalálják ilyenekkel. Csak piszkálja a másikat kíváncsi arra, hogy mit reagál és amúgy is elmebeteg hangulatban van.* - Mert igen is okosak vagyunk, ügyesek, többet tudunk és erősebbek is vagyunk.*Mondja és egyenesben áll és vigyorog ördögien és sötéten néz a másikra. Kérdezz a másiktól, hogy milyen napja volt és hogy van a lovaglásra csak felkuncog, hogy leesett.* - Biztos nem bírta a szadista hajlamodat.*Mondja vigyorogva és közelebb lép a másikhoz. A koppintásra csak megrázza a fejét és figyeli, hogy eltávolodik.* ~Én nem megyek utána, majd úgy is visszajön.~*Gondolja magában és igen gonosz a másik ma. A falnak neki támaszkodva figyeli a lányt.*
    Maureen Caiside
    Maureen Caiside

Témanyitás by Maureen Caiside Kedd Feb. 14, 2012 1:03 pm

- Ugyanaz. Óriás... És nem vagyok kislány. Rég elmúltam tizennyolc. *Morog a lány, aztán az értelmes társaságra csak fintorog egy sort. Értelmes társaság itt? Nincs...* - Egyik sem igaz, viszont az önteltség és a nagyképűség rátok illik. *Rázza a fejét, és magában hozzátesz még jó pár dolgot...* - Többet tudtok? Mármint? Azon kívül, amit az előbb mondtam? Tudod, aztán nagy haszna van annak, hogy állva elvégzed a dolgod... *Forgatja a szemét, és komolyan képes lenne erről vitázni egy órán keresztül.* - Nem vagyok szadista. Mellesleg betöretlen volt a ló, és megijedt egy mosómedvétől szóval... Amúgy akár hiszed akár nem, engem szeretnek az állatok. Ezért szeretsz te is, nemde? *Nevet fel gonoszan, majd ugye közelebb jönnek hozzá, mire ő van olyan gonosz, hogy lelépjen. Aztán meghallja Ethan gondolatát, mire csak vállat rándít. * - Előbb-utóbb úgyis ide jössz. Azt meg én kivárom. Időm, mint a tenger. Nem sietek sehová. Ja, de mégis. Randim lesz. *Gondolkozik el a lány, majd kicsikét füllent, mert kíváncsi milyen reakciót vált ki a fiúból.* - Raphaellel elmegyünk vacsorázni. Kíváncsi vagyok mit tervez az estére. *Csillognak a leányzó szemei, és játssza tovább a szerepét.*
    Arleena Queen
    Arleena Queen

Témanyitás by Arleena Queen Kedd Feb. 14, 2012 1:18 pm

- Akkor is kislány vagy és pont.*Zárja le a témát és neki kell az utolsó szónak lennie. A morgásra ügyet sem vet, csak vigyorog.* - Nagyképűség Alexre illik rám a büszkeség már boccs..*Mondja komoran és hallgatja tovább a másikat. A szadistára ellenkezik és röhög piszkálódós elmebeteg hangulatában van bizony ám. Túlságosan is rég aludt már szüksége van már az ágyikójára.* ~Csak egy icipicikét vagy…~*Kötözködik, élvezi amúgy, az egészet..* - Ahha persze… az állatra annyit mondok, de előbb lettél az, mint én. Ne is haragudj, a Démonok még mindig emberibbek.*Rándítja meg a vállát és csak vigyorog.* ~Nem megyek oda úgy is el kell intéznem pár dolgot a birtokon, ha gondolja majd úgy is utánam jön..~*Még mindig magában gondolja a dolgokat, de közvetíti. A Randevúra jó szórakozást..*~Melyik baleknak sikerült elhívnia őt..~*Fintorodik el és kirázza a hideg.* - Nekem is amúgy és jó szórakozást Raphellel..*~Utána lemegyek és leszúrom…~*Nem teszi hozzá az utolsó mondatot, de eléggé sötéten néz a másikra.* - Később találkozunk? El kell menjek elintézek valamit..*Mondja és teszi fel a kérdést majd ha igent mondott a másik elindul a birtok felé.*
    Eliana De Lucia
    Eliana De Lucia

Témanyitás by Eliana De Lucia Szer. Szept. 04, 2013 9:37 pm

*Vidáman dúdolgatva sétálgat az épületben, amikor eléri a második emeletet. A folyosóra fordul. Egy pillanatra abbahagyja a dúdolást, és nagyot szippant a levegőből. Mintha még most is érezni lehetne a fa illatot. A boltíves famennyezet gyönyörű íve mindig is magával ragadta, amióta idekerült. Sokszor megállt itt egy pillanatra, csak hogy elnézzen a folyosó vége felé. Ez a hely nyugalmat áraszt magából. Persze csak akkor, ha éppen nincs itt senki. Mint például most. A hold fénye bevilágít a hatalmas ablakokon, rejtélyes légkörrel töltve meg a hosszú, csendes folyosót. Eliana a kosárral, amit a jobb karján tart odalép az egyik ablakhoz, és a csillagos égre pillant. Halkan lépked, nehogy a köves padló visszaverje léptei zaját. Ma különösen boldognak érzi magát. Egy szelíd mosollyal a kezén lengő kosárkába néz, ami tele van virágokkal. A délután folyamán elment a városba, és végül így tért vissza. A virágok csak még inkább fokozzák a jókedvét, amit most még az iskolakezdés sem tud letörni. Jól érzi magát, és hogy őszinte legyen, már várta az új tanévet. Most, hogy többet tud magáról, tudja, hogy mi is ő valójában, újult erővel vághat neki a tanulásnak és gyakorlásnak. Erősebbé akar válni. Olyasvalakivé, aki segíteni tud Colinnak, és Mortennek is, akár harcban, akár lelki támaszként. Biztosnak érzi magát a dolgában. A hold fénye erőt ad neki. Erőt, hogy elhiggye a jó mindig győzedelmeskedik a gonosz fölött, és ez most sem lesz másként.*
    Alexander S. Price
    Alexander S. Price
    .::Őrző: Cameos::.

Témanyitás by Alexander S. Price Szer. Szept. 04, 2013 10:18 pm

*Újult erővel vissza a régi házba a fiú úgy érzi normálisan kezd alakulni az élete és már csak egy valamit szeretne beújítani. Lisával való találkozás rádöbbentette, hogy érez valamit a lány iránt, de az már halovány és múlóban van, de mindig ő lesz neki az első akit igazán szeretet viszont ne feledjük el azt, hogy a srác most akihez kötődik egyre jobban az Sara Nagyon szeretné már a komoly kapcsolatot és nem a nyílt kapcsolatot tehát a srác igyekszik mindent beleadni amikor pakolászott a cuccai között megtalálta egy régi ROxfortos képét és azt nézegette este. Kicsit furcsállta, hogy Lace elhagyta az iskolát, hiszen várható volt, hogy nem akart egy gyilkossal egy fedél alatt lenni. Alex viszont mélységesen csalódott, hiszen azt hitte, hogy a legjobb barátja és nem hagyja cserben. Viszont nem tudja azt, hogy kiben bízhatna, meg és ki kell alakítania a saját életét. Brendával napi szinten beszélgetnek őt akkor is húgának mondja és vallja, hiszen testvérként viselkednek egymással. Úgy is bánnak egymással ráadásul a srác örül annak, hogy a mai napig legalább őt visszakapta. Lacet már nehezen fogja. Próbálta hívni, keresni, de meg se mukkant. Bánja a dolgokat és jár templomba hiába és igyekszik beszélni az apjával is ha tud néha hiszen hozzá beszél a legtöbbet. Nagyon fáj neki minden és hiába, hogy aggódik Gisellért is, de tény az, hogy a lány rossz társaságba keveredett és ezen nem tudna segíteni. A másik dolog, hogy Kamennel is beszélnie kéne hiszen így is- úgy is halott, de tartozik a fiúnak ennyivel és tudja azt is, hogy halott ember így hát számol néhány dologgal. Pláne, hogy mostanában kiszámíthatatlan a srác ha bár nem most fog vele erről beszélni hanem amikor kinormult. Alexander és a beszélgetés hát az aranyos lesz. Elég sok minden történt a sráccal, de valahogy érzi, hogy most már tud normális lenni és elég biztos abban, hogy mit szeretne elérni az életben. Normális családot, normális baráti kört kialakítani maga körül és nem inni és vedelni. Ahogy sétál a második emeleti folyosón e töprengve meg lát egy fiatal lányt. Elmosolyodik és elindul, felé nem rohanja le.* - Szia! Nem baj ha csatlakozok?*Érdeklődik Lia felől hiszen látta őt már órán meg McCartneyval, de hát még sem fogja őket lerohanni.* - Egyébként Alex vagyok, már Cameosos diák. Sylorinásként láthattál vagy hallhattál rólam. Láttalak már órán, de azt hiszem még nem sikerült szóba elegyednünk.*Ejti meg végül is részben a lényeget, de hát na.* - Hogy tetszik az iskola? Végül is ha jól emlékszem te is pár hónapja érkeztél pont a vizsgára. Gondolom még neked sem sikerült kitapasztalni.*Igen a normális Alex ennyit fecseg, aminek az user roppantul tud örülni, mert ilyenkor születnek a leghosszabb hszek amitől mások kikészülnek.* - Amúgy sokat beszélek szóval nyugodtan rám szólhatsz ha zavar.*Jegyzi meg végül is és ez is igaz.*
    Eliana De Lucia
    Eliana De Lucia

Témanyitás by Eliana De Lucia Szer. Szept. 04, 2013 10:41 pm

*Teljesen elvarázsolja a hol fénye és a csillagok ragyogása, így nagyon azt sem hallja meg, hogy már nincs egyedül. Akkor figyel csak fel, mikor megszólítják. Összerezzen meglepettségében, és villámgyorsan a hang irányába fordul, elejtve a kosárkát a virágokkal, melyek a földre esnek. Némelyik szirma leválva hullik alá.* - szia. Nem. Dehogy.* Lehajol, hogy felvegye az elszrodott virágokat. Egyesével visszapakolja őket a kosárba, de a szétszóródott szirmokkal nem tud mit kezdeni.* - Elnézést. Csak kicsit meglepődtem. Azt hittem egyedül vagyok.* Kedvesen a fiúra mosolyog. Valahonnan ismerős neki, de az biztos, hogy még nem beszéltek.* - Eliana vagyok. Örvendek. Igen.. Szerinte láttalak már,de nemigazán figyeltem. Régen Sylorinás voltál? Mi történt, hogy másik házba kerültél?* Enyhén összeráncolja a szemöldökét, és kíváncsian lesi a fiút. Ne nagyon tudja hogy mennek ezek a házváltások. Nagyon nem is hallott még ilyenről, hogy egyáltalán lehetséges. Enyhén megrázza a fejét, amikor arra kerül szó, hogy mikor érkezett.* - A tavaszi szünet végén érkeztem az iskolába, így volt fél évem megszokni a környezetet, és egy kicsit felkutatni mi hol van. Habár ezt a nyáron jobban tudtam kivitelezni.* Elneveti magát. A tanítási időszakban nem volt elég ideje a mászkálásra, így nem csoda, hogy csak a vizsgák után tudta úgy igazán feltérképezni az akadémiát, nem beszélve a városról, és a szigetről, mely még mindig tartogat számára meglepetéseket.* - Nagyon szeretek itt lenni. Sokat megtudtam magamról is, és sok mindenben fejlődtem is. Alig várom, hogy elkezdődjön az új év.* Csillogó szemekkel fordul vissza a hold felé. nem igazán zavarja, ha Alex sokat beszél. Szereti hallgatni a többieket.*
    Alexander S. Price
    Alexander S. Price

Témanyitás by Alexander S. Price Szer. Szept. 04, 2013 11:13 pm

*Oh általában Alexander sokkal idegesítőbb, de mióta Saraval együtt van vagy ha a lány a nyakán lóg kevésbé tűnik annak. Ilyenkor mondja mindig azt, hogy a lány az idegesítő erre általában legalább is vagy vissza szól, de a lényeg a lánnyal tervez lenni. Elmosolyodik és segít felvenni ami leesett neki.* - Szép neved van.*Jegyzi meg és igen kedvesen hiszen a srác ilyen. Mostanában tényleg kinromult és örül ennek aztán ugye szóba elegyedik a lánnyal és közben a gondolatai cikáznak az évről, új Syles házvez körül meg minden.* - Jöttek, hogy csomagoljak. Nem tudom a Sylesbe amikor kerültem ugyan ez volt. Hát nem értem ezt az egészet, de az oktatás ügyet nehéz megérteni.*Hoppá Alexander és a jog. Az user mindjárt lefejeli a falat hiszen a srác nem szokott ilyeneket beszélni.* - Nyáron mindenki jobban tudja szabadabban lehet mozogni, szóval én már lassan egy teljes éve vagyok itt, de még néha meglepődök új helyszíneken.*Na igen. Hallgatja a lányt és büszkén elmosolyodik.* - Na az szuper. A legtöbben sokat fejlődünk, empátia terén viselkedés gyanánt vagy éppen erő terén. Mindenképpen mindenki máshogy fejlődik… Bennem nem is tudom.. változó korszakaim vannak bár szerencséd, hogy éppen most vagyok ezen az egészen túl, már kicsit a frász jött rám magamtól is. De legalább ha a tükörbe nézek nem a csúf fiút látom hanem egy helyes ellenállhatatlan angyalkát akiért oda vannak a nők.*Igen a srác kicsit egoista, de visszatért ez már 100%. Aminek az user is roppantul örül.* - Mondjuk edzés terén kéne fejlődni ott mondjuk elég gyatra a fel állás a tanárok is furák Bírkózásnál pláne.*Jegyzi meg és igen ez is tapasztalat a számára, de most igazából egyedül akivel edzeni tud az Márk lenne meg Arian az a srác akivel néha beszélget, de nem sokat.* - Tényleg varázslatos hely és mondd csak honnan jöttél? Voltál nyaralni valahol?*Teszi fel a kérdést és érdeklődik felőle. Szeret ismerkedni szóóval na.*

//Fagy//

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Vas. Nov. 24, 2024 3:46 am