Fyron Akadémia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!

Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

+22
Alexander S. Price
Sara Dalgaard
Mesélő
Amarilla Darwin
Kyle Williams
Horváth Réka
Kiera Bellamy
Aaron Crownwell
Christopher Acerlot
Jonathan Acerlot
Raisa A. Wyberg-Merchant
Adrian R. Walker
Eliana De Lucia
Colin McCartney
Julian Steiner
Abigail Aleksev
James Runnel
Atanas A. WIlliams
Lord Sayon Merlioth
Ragnar Solberg
Alise Rubenis
Delia
26 posters

Az alagsor

Atanas A. WIlliams
    Atanas A. WIlliams
    .::Diák::.

Az alagsor - Page 3 Empty Re: Az alagsor

Témanyitás by Atanas A. WIlliams Szer. Márc. 27, 2013 10:32 pm

- Itt nem mindenki ért a mutogatásból. * Mondom a srácnak miután úgy döntök, hogy odaülök mellé, persze a vodkanarancs az jön velem együtt.* - Látom te is a suliból jöttél és ahogy elnézem még háztársak is vagyunk. Amúgy Atanas. * Nyújtom a kezem felé és ha elfogadja akkor kezet fogok vele. * - Szép kard. * bökök ujjammal a kard felé.* - de ez ellen semmire nem mész. *és megmutatom a kis kék tokban levő pisztolyomat. Igen mindig is büszke voltam arra, hogy milyen jól tudom álcázni a dolgaimat.* - Mit szólnál ha azt mondanám, hogy a következő italodat én fizetem? Benne vagy? Kérhetsz bármit. * komolyan is mondja, még nem részeg szóval nyugodtan a szaván lehet fogni. Aztán int az egyik pincérlánynak, nyom egy puszit a homlokára, majd kér tőle még egy üveg vodkanarancsot. Majd mikor az távozik egyet annak fenekére csap.*
    James Runnel
    James Runnel

Témanyitás by James Runnel Szer. Márc. 27, 2013 11:21 pm

*A srác megjegyzésével nem is törődök eleinte, mintha csak nem is nekem szólt volna. Sőt igazából a következővel sem foglalkozok, csak arra figyelek fel, amikor a nevét említi és felém nyújtja a kezét.*
    - James.
    *Válaszolok végül aztán a kardra tekintek, amikor megdicsérik azt. viszont amit utána mond az nem tetszik már annyira. Sőt mi több. Eléggé zavar ez a megjegyzés.*
    - Gondolod?
    *Vetem fel neki a kérdést továbbra is fagyos tekintettel, aztán iszok egy újabb kortyot a sörömből. A meghívására eleinte csak nézek, aztán iszok még egy kortyot, de mielőtt lenyelném rámutatok a kezemben lévő üvegre, hogy érthesse a jelzést. Utána pedig visszatérek a bentiek vizsgálásához, szinte teljesen megfeledkezve a mellettem ülőről, nem is foglalkozva azzal, hogy mit csinál a pincérlánnyal. Viszont amikor az távozik természetes módon én is utána nézek pár pillanat erejéig.*

//Fagy//
    Atanas A. WIlliams
    Atanas A. WIlliams

Témanyitás by Atanas A. WIlliams Pént. Márc. 29, 2013 8:28 pm

- Örvendek. * Teszem még hozzá. Amikor pedig a másik megjegyzi, hogy gondolom én csak egy egyszerű mondattal, válaszolok.* - Nem gondolom, hanem tudom. Ahogy elnézem a kardodat, nem éppen könnyű és maga után húz. Aztán Míg én ellépek és lövök addig te nem tudsz semerre se menni mert a kard húz magával. Szóval nyerek. * Mondom, kicsit nagyképűen. Nah, ez persze nem komoly nagyképűség de azért annak hallatszik. Aztán ugye elküldöm a pincérnőt újabb italért, majd amikor az megérkezik akkor. Megszólal.* - Köszike Anna cica! Majd szólok ha kell még. *aztán annak távozásakor még egyet csapok annak kerek fenekére. Aztán visszafordulok újdonsült ismerősömhöz.* - Verseny hogy melyikünk iszik többet egy hajtásra? Aki veszít az fizeti a következő italt a másiknak. * Azzal kihívóan a másikra néz és szuggerálja azt a verseny elfogadására.*
    James Runnel
    James Runnel

Témanyitás by James Runnel Pént. Márc. 29, 2013 9:20 pm

*Köszönése után beleiszok a sörömbe, és csak bámulom tovább a bent lévő embereket. Nem foglalkozok különösebben semmivel, egyszerűen csak végzem a feladatomat, és O2-ből CO2-őt készítek csendben. Amikor a mellettem ülő elkezd prédikálni, hogy kinek a fegyvere a hatékonyabb, szövegelése nagy részét elengedem a fülem mellett, aztán rá nézek.*
    - A farkasok jobban szeretik.
    *Közben megmozgatom a kardomat, aztán kezemet visszaeresztem lábamra, és tekintetem is visszavándorol a többi bent lévőkre. Nem is telik el sok idő, mire a pincérlány visszaér az italokkal, én pedig az utolsó pár kortyot gyorsan kiiszom az üvegből, és kicserélem a nála lévővel. Amikor a pincérlány távozik, a mellettem ülő ismét a pincérlány fenekére csap, bár ezzel továbbra sem törődök túlzottan, csak végignézem ahogy a lány eltávolodik, majd továbbsiklik a tekintetem egy közelebb lévőre. És egészen addig tartom rajta a szememet, ameddig ismét hozzám nem szólnak. Csak veszek egy mély levegőt, majd sóhajtás formájában kifújom azt. Ránézek "beszélgető" partneremre, aki egy versenyt ajánl nekem, mire csak fagyott, és egyben halott tekintettel meredek rá. Pár rövid perc erejéig így bámulom, aztán csak megrázom a fejemet, ezzel is jelezve, hogy inkább nem.*
    Atanas A. WIlliams
    Atanas A. WIlliams

Témanyitás by Atanas A. WIlliams Pént. Márc. 29, 2013 9:49 pm

~A farkasok jobban szeretik, ezzel most mit kezdjek.~ *Gondolkodom el rajta. Majd amikor még a verseny ajánlatomat se fogadják el, hogy igyon velem akkor már fogalmam sincs, hogy mivel tudnám szóra bírni a srácot, hogy mert ha ez így megy tovább kocsmai verekedésbe fog torkollani az egész. Ami nem biztos, hogy jó szemmel nénék akár az iskolában akár itt akár a csini kis pincérlányok. Szóval, ha a srác nem jut hamar szóhoz akkor előbb utóbb el fognak jutni oda, hogy Ököllel fogja kiverni belőle egyesével a szavakat. Aztán ki tudja. Sok minden múlik az elkövetkezendő pár percbeni viselkedésén Jamesnek. Amikor eljutok ennek a gondolatmenetnek a végére a 2dl vodkanarancsot együltőhelyében felhajtom majd újra a sráchoz fordulok.* - Szóval te nem vagy beszédes fajta, ahogy elnézem, de ez a hely pontosan arra való, hogy beszélgessenek, szóval, ha esetleg, volnál olyan kedves és többet is mondanál egy vagy két szónál annak nagyon örülnék akkor. Valamint hálámat fejezném ki érte ha képes lennél legalább itt egy picit még beszélgetni. Ha már egyszer itt vagyunk egy kocsmában. * Látszik rajta, hogy már az alkohol is beszél belőle nem csak ő maga már nem is nagyon tudja, hogy mit is beszél.
    James Runnel
    James Runnel

Témanyitás by James Runnel Vas. Ápr. 07, 2013 12:30 pm

*Látszólag az új beszélgető partnerem nem éppen úgy viszonyul a beszédhez, mint ahogy én. Sokkal jobban szereti hallatni a hangját, és ezt az is bizonyítja, hogy miután megitta az italát egyből bele is kezd a monológjába, hogy egy rövidebb kioktatást tartson a számomra, ezzel is megpróbálva rávenni engem a beszédre. Habár van egy olyan sejtésem, hogy ha továbbra is csak csendben nézelődök, miközben ő beszélgetni próbálna, a végén talán verekedés lesz belőle. Annak viszont az iskolában nem nagyon örülnének, hogy az egyik, illetve két diákjuk is "kocsmai" verekedésbe került. Ahogy sikerül befejeznie a beszédet, elkezdek gondolkozni, hogy mit is tudnék mondani neki. Főleg úgy, hogy még az ital miatt is kötekedősebb lehet a kedve, mint alapból, de eleve nem is ismerem a srácot, hogy tudjam, ez mennyire igaz rá.*
    - Jobban szeretek másokat hallgatni, mint beszélni.
    *Próbálom úgy megmagyarázni neki, hogy megérthesse a dolgot, annak ellenére, hogy nem látok túl sok esélyt arra, hogy ilyen könnyen belenyugszik. Az üveg száját a sajátom elé emelem, és egy húzásra kiiszom a maradékot belőle, aztán kicsit hátranyúlva koccantom hozzá a bárpult lapjához, ahogy lerakom arra. Aztán a srác felé fordulok.*
    - Miről kéne beszélnem?
    *Kérdezek rá végül, hátha kicsit jobb kedve lesz attól, hogy én "kezdeményezem" a beszélgetést.*
    Atanas A. WIlliams
    Atanas A. WIlliams

Témanyitás by Atanas A. WIlliams Vas. Ápr. 07, 2013 4:22 pm

* Amikor végre meghallom a másikat beszélni kicsit lenyugszom, de csak kicsit, hogy végre képes volt megszólalni magától is. Így hát egy mosolyt is eleresztek már amennyire mosolynak mondható az a grimasz, amit vágok az ittas fejemmel. Aztán végre egy kérdést is kapok és nem csak én kérdezek.* - Nos mondjuk először magadról, nem sokat, csak pár dolgot, szeretem ismerni valamennyire az ivó társaimat. Meg mondjuk, ha ennyire nem vagy beszédes, hogy-hogy lejöttél egy kocsmába? * adom az ötleteket arra, hogy miről is beszélhetne a velem szemben ülő srác. Ha mást nem ebből kiindulva legalább valami beszélgetés szerű kihozható a dologból, talán. * - Aztán ha gondolod én is mondok cserébe egy két szót magamról. * Kicsit nyugodtabb lett ez látszik rajta, de még mindig könnyen felhúzható állapotban található és nagyon sokszor téved a keze a pisztolya felé, ami talán idegességgel foghat el másokat.*
    Abigail Aleksev
    Abigail Aleksev

Témanyitás by Abigail Aleksev Csüt. Ápr. 11, 2013 5:16 pm

*Kinyílik az alagsor ajtaja és egy angyal lép be rajta. Egy fekete ruha van rajta ami térdéig ér és egy fekete hosszú csizma van rajta ami tűsarkú. Igen fájdalmas lehet rugűsoknál. A lány ki van éppen sminkelve haja a válláig omol, és elég jól néz ki a lány, de ő most teljesen más miatt van itt. Szóval éppen elindul a pult felé és egy ideig inkognitóban ücsörög és várakozik a pultnál. Nem hiába van itt a drága unokaöccse is itt van éppen megnézi minden oké van e vele.. semmi kedve nincsen lehordani mindennek szóval ellenőrzi. A lány éppen kér egy whiskeyt és a pincér lánnyal beszélget, és közben nézegeti, hogy milyen a hely. Eddig mindenesetre tetszik neki és természetesen hangulatos ez a hely. Ha bár minden szempontból jónak tűnik, Kament biztosan nem fogja ide lehozni úgyhogy. Elég, hogy egy valakire kell figyelnie. Egyébként Atanashoz és Jameshez eléggé közel van, tehát fel is tűnhet nekik valaki bár nem igazán az a fajta lány akivel ki lehet kezdeni.*
    James Runnel
    James Runnel

Témanyitás by James Runnel Csüt. Ápr. 11, 2013 8:14 pm

Szemmel láthatólag csak sikerült elérni, hogy kissé nyugodtabb legyen a srác, bár van egy olyan érzésem, hogy kicsit többet ivott már, mint kéne. Amikor elkezd ötleteket felsorolni, hogy miről beszélhetnék, eleinte csak húzom a számat, bár igaz, hogy csak gondolatban, és nem külsőleg, de azért a fapofa alatt mégis csak húzom kissé.
    - Nem nagyon tudok mit mondani.
    Válaszolok magammal kapcsolatos dologra, aztán próbálom folytatni a következővel.
    - Inkább csak inni jöttem.
    Vonom meg a vállamat, de közben figyelek a srác kezére, ami többször is fegyvere közelébe vándorol, és készülök, hogy ha kell, akkor gyorsabban tudjak reagálni. Habár nincs túl sok kedvem szembenézni annak a pisztolynak a csövével. Inkább azon kezdek el gondolkozni, hogy lassan ideje lenne inkább elindulnom visszafelé. Nagyjából eközben, ahogy nézelődök tovább, tűnik fel egy a közelben ücsörgő fekete ruhás nő. Nem nagyon tudom megmondani, hogy miért, de kissé gyanúsnak tűnik a számomra, de az biztos, hogy nem a ruha teszi. Ez inkább csak valamiféle megérzés lenne. Nem is nagyon gondolkozok tovább, csak egyszerűen felállok helyemről, és szép lassan elindulok kifelé, már ha kijutok.

//Fagy//
    Atanas A. WIlliams
    Atanas A. WIlliams

Témanyitás by Atanas A. WIlliams Pént. Ápr. 12, 2013 1:33 pm

// olvad //

*Bár azt hiszem, hogy sikerült szóra bírnom a másikat, a rövid megjegyzés után ez el is tűnik. Igen az alkohol már eléggé bekerült a szervezetemben ahhoz, hogy megint a kirobbanás szélére kerüljek.* - Értem, szóval csak inni jöttél... * jegyzem meg maró gúnnyal, majd még egy kör vodkanarancsot iszok. Ami csak ront az amúgy is rossz helyzeten, pláne amikor a másik feláll és elindul kifelé. Itt már egyszerűen elpattan a húr az agyamban és a srác után indulok és elé vágok.* - Hová lesz a séta? Ülj még vissza egy körre. Még azért nekem lenne pár kérdésem és addig maradj még itt egy kicsit. * a mondatom mellé meg ösztönzőként vagy a nyavalya se tudja mért előkerül a pisztolya kis tokból a kezembe és, mint jó részeg hadonászok vele össze-vissza, bár én tudom, hogy nincs megtöltve, mert direkt kivettem belőle mielőtt eljöttem. Ismerve magam, de ezt a másik nem tudja és ennek köszönhetően joggal félhet attól, hogy esetleg elsül a kezemben levő fegyver. Aminek talán közel se jó vége lenne.*
    Abigail Aleksev
    Abigail Aleksev

Témanyitás by Abigail Aleksev Pént. Ápr. 12, 2013 1:44 pm

*Igyekszik elterelni a figyelmét, de azért fél szemmel figyeli a párost. Közben trécsel az egyik pultos lánnyal és még egy srác is oda csapódik majd le állnak nem sokáig hanem rövid ideig beszélni ugyan is Abigailnek most telt be az a bizonyos pohár.* - Ha megbocsátanak..*Szólal meg a lány és látja ám Atanas milyen így oda lépve a két fiúhoz először Jamesre néz* - Ne haragudj kérlek.. az unokaöcsém hajlamos elvetni a súlykot ha sokat iszik.*Feleli Jamesnek és egy mosolyt elereszt a srácnak majd vissza fordul Atanashoz és gyilkosan néz rá.* - Te.. most velem jössz ha jót akarsz magadnak. Ne csináld itt a balhét öcsi.*Szólal meg erőteljes hangon és bár nem tudja mikor látta az öccsé ilyen állapotban azért jó lenne ha nem csinálna belőle rendszert. Főleg, hogy ez egy jó hely ahogy hallotta és a társaság is elég jó.* - Ki akarod rúgatni magad innen?*Néz az öccsére és ad neki egy pofont, hogy észhez térjen. Igen.. bár Abigailben nincsen annyi alkohol bár ő neki nem is kell nem is hiányzik. Aztán rápillant Jamesre .* - Csúnyán viselkedett veled?*Kérdezi meg és igen látszólag eléggé ki van akadva az öccsére, hogy verekedni akar.. de ezt viszont nem hagyja.*
    James Runnel
    James Runnel

Témanyitás by James Runnel Pént. Ápr. 12, 2013 2:35 pm

Ahogy gondolkozok kicsit, inkább felpattanok helyemről, és elindulok kifelé, óvatosan kerülgetve a bentieket, hogy minél kevesebb embert kelljen félrelöknöm az útból, közben kardomat is visszaveszem a hátamra. Amikor a srác elém vág, és megállít eleinte nem akarok foglalkozni vele, de amikor a pisztolyt elkezdi lóbálni előttem, az már kissé zavar. Eleinte csak bámulok, de amikor szólásra nyitnám a számat egy nő lép oda hozzánk, mire én összezárom a számat, és inkább csendben maradok. Amikor a lány bocsánatot kér az "unokaöccse" viselkedése miatt aztán még mosolyog is kicsit mellé egészen ameddig a srácra nem néz. Nem nagyon hat meg a dolog, és ebben a pillanatban arcomon talán még éppen illő arckifejezés is van. Hiszen továbbra sem változik, és, már-már halott tekintettel nézek a nőre, amiből észreveheti, hogy nem nagyon érdekel a dolog. Azután csak állok egy helyben, és hallgatom ahogy magyaráz a lány a srácnak, még szerencse, hogy nálam nincs senki, aki ilyen kioktatásokat akarna tartani a számomra. Na persze, ha ezt lehet szerencsének is nevezni. Kezdek ismét elbambulni, és elmerülni a gondolataimba, amikor hozzám intéznek egy kérdést. Sajnos beigazolódott a megérzésem, ezért sem indultam már tovább. Eleinte elgondolkozok ezen a kérdésen, aztán csak megvonom a vállamat.
    - Csak részeg.
    Válaszolok egyszerűen, és nem csak úgy teszek, mintha nem történt volna semmi, hiszen tényleg nem volt semmi.
    Atanas A. WIlliams
    Atanas A. WIlliams

Témanyitás by Atanas A. WIlliams Pént. Ápr. 12, 2013 2:57 pm

* Mielőtt további löketet adhatnék a szavaimnak, zavar üt be a rendszerbe, valaki közbelépett. Akire egyáltalán nem számítottam és aki egy pofont ad nekem.* - Te meg mit keresel itt? * intézem a kérdést az unokatesómhoz.* - Ebből most maradj ki. Nem áll szándékomban bántani téged. De ha még egy pofont adsz azt vissza adom, akármit is csinálsz. Csak ezzel a lököttel van dolgom. * Mutatok a srácra és itt üt be a hiba a rendszerbe. ugyanis mint már párszor említettem eléggé sok alkohol került a szervezetembe és annak köszönhetően, hogy a másikra mutatok, teljes egyensúly vesztés következik, majd az abból való visszatérésnek köszönhetően, egy óriásit sózok a srác fejére, a pisztolyt is tartó kezemmel. Aztán a másik kezem is eltalálja úgy a bal válla környékén, már nem látom pontosan, hogy hol, de felszisszenek, ugyanis a kezem csontot ért és az ütés nekem fájt. Ezek után sikerül megszereznem az egyensúlyomat melynek köszönhetően ismét állok, de a bocsánat kérés eszembe se jut, csak sejtem, hogy a két ütést azért a másik már talán megbosszulja ezért megpróbálom, kicsit arrébb terelni a kezemmel Abigailt. Még mindig nem óhajtom őt megütni és azt se akarom, hogy a másik eltalálja, ha üt engem üssön.*
    Abigail Aleksev
    Abigail Aleksev

Témanyitás by Abigail Aleksev Pént. Ápr. 12, 2013 3:06 pm

*Figyelem a reakciókat, de igazából látom, hogy nem akar semmit csinálni a srác és nem is érdekli a dolog és igen egy pofont adok Atanasnak, mert megérdemli és térjen észhez nem egy kölyök.* - Nem is tudom, talán azért vagyok itt drága unokatestvérem, hogy megakadályozzam azt, hogy úgy járj, mint Kamen!? Álljál le most rögtön.*Még egy pofont lekeverek neki, és amikor fenyegetni kezd, gyilkosan nézek rá. Láttam egyébként a jelenetet részben jó félig, de nem akarom bántani őt, sőt nem félek tőle.. Viszont nem hagyom, hogy bántsa a srácot szóval nem mozdulok el.* - Nem megyek sehova. Öcsi most szépen vissza jössz a suliba és elbeszélgetünk az alkohol hatásairól.. vagy közöljem anyádékkal, hogy megint részegre ittad magad és jelenetet rendeztél? Nagyon tudnának örülni neki szóval viselkedj és gyere…*Szólok rá és már tőlem hangzik a fél alagsor, de inkább csak próbálom leállítani őket, hogy nehogy még nagyobb baj legyen. Nem tud félre lökni igazság szerint ahogy közeledni mer James felé úgy tárom szét a szárnyamat és védelmezően állok előtte.* - Ne.. merd bántani őt. Indulj vissza az iskolába.*Szólalok meg és gyilkosan nézek a testvéremre és és ha sikerült eltalálnom a szárnyammal akkor vélhetően elesett.*
    James Runnel
    James Runnel

Témanyitás by James Runnel Pént. Ápr. 12, 2013 5:52 pm

Csak hallgatom az unokatestvérek civódását, aztán már indulnék is el, amikor a srác rám mutat megtorpanok, és visszafordulok felé, mire a srác keze megindul ahogy elveszíti egyensúlyát, és egyik keze a fejem felé közelít. Szerencsére azt a kezét ami a fejemet vette célba, és amiben a fegyver is ott pihen, még időben eltudom kapni, és a már tanult, és gyakorlott mozdulatok segítségével kitekerve a kezéből azt, egy könnyed mozdulattal biztosítom, és már nyomom is be az oldalán azt az apró kis gombot, hogy kicsusszanjon belőle a tár. Nagyjából ebben a pillanatban találja el a vállamat másik kezével, mire a nő széttárja szárnyait. Az egyik szárnya nem sokkal halad el mellettem de nem is foglalkoztat túlzottan. csak egyszerűen szétnyitom mind a két tenyeremet, és hagyom, hogy a fegyver, és az üres tár a földre essen.
    - Erről ennyit.
    Jegyzem meg morogva, aztán teszek pár lépést félrehúzódva, arra az esetre, ha a srác is szárnyakat bontana esetlegesen. Nem mozdulok tovább egészen addig, ameddig nem úgy tűnik a helyzet, hogy a srác újból kontrollálhatóvá válna, és inkább csak bal kezemet kinyújtva jelzem a bent lévőknek, hogy lépjenek hátrébb, vagy, hogy ne is menjenek közelebb. Természetesen nekem sincsen túl sok kedvem semmit sem csinálni, viszont ha muszáj, akkor hajlandó vagyok besegíteni, hogy ártalmatlaníthassuk egy rövid időre. Persze csak akkor, ha kell is a segítségem. Ha nem, már indulok is egyenesen a bejárati ajtó felé, hogy kijáratnak is használva távozzak onnan.
    Atanas A. WIlliams
    Atanas A. WIlliams

Témanyitás by Atanas A. WIlliams Pént. Ápr. 12, 2013 7:15 pm

* Bár a fejét nem sikerül eltalálnom, de a vállát eltalálom és ennek köszönhetően Abby széttárja a szárnyait és így próbálja védelmezni a srácot aki egy kicsit hátrébb lépve bár, de továbbra is jelen van. Én viszont a szárnyaknak köszönhetően hátra esek. Továbbra is totális káosz a fejemben.* - Mondtam, hogy ne avatkozz bele! * ordítom és fölpattanok, majd neki ugrok. és megragadom a felsője nyakánál fogva és saját szárnyaimat is kinyitva feljebb emelkedem vele együtt és pofon vágom.* - Megkértelek nem? * aztán ránézek Jamesre és újra megszólalok.* - Te meg mit bámulsz ez most családi ügy. * mondom neki és egyre inkább eluralkodik rajtam az alkohol. Ez nagyon látszik rajtam. Bár agyam rejtett zugában egyre inkább benne van a félsz és, hogy állítson, vagy fogjon már le valaki.*

// fagy //
    Abigail Aleksev
    Abigail Aleksev

Témanyitás by Abigail Aleksev Szer. Ápr. 17, 2013 8:38 pm

*Csak azt veszem észre, hogy látom a srácot, hogynem érdekli a dolog végül is aggódok, hogy eldurvul a dolog. Aztán látom, hogy mit akar csinálni, de ahogy elragadna, szent lángot lövök ki a kezemből és gyilkosan ránézek.* - Te nem emelsz rám kezet.*Sziszegem az unokaöcsémnek és ha hátrsa esett a szárnyaimat visszahúzom, viszont azt látom, hogy egy lány lép közénk, de még épp időben a szent lángot eloltottam a kezemből. Látom, hogy nincs jó kedvében, de inkább Atanassal vigyázzon. Engem felemelni nem fog és bántani? Oda lépek a földön levő sráchoz és a tűsarkúval rálépek annyira, hogy észhez térjen, és amikor a kezemet hirtelen nyújtanám hirtelen az arcába lövelem a vizet és visszahúzom a kezem. Ez meg mi!?* - Remélem, észhez térsz.. de ezt nem tudom honnan és mi vagyis tudom, de.. hm.. úgy látszik kaptam egy új képességet meglepi..*Mondom a srácnak és ugye a hasába nyomom a tűsarkúmat. Elena pedig kitér a hitéből és ha nem állítja le valaki akkor valakinek neki ront. Nem tűri a verekedőket..*
    //fagy//
    Julian Steiner
    Julian Steiner

Témanyitás by Julian Steiner Szomb. Ápr. 27, 2013 4:29 pm

//olvad//
    *Az egyik asztalnál ülve figyelem, ahogy nekiállnak balhézni. A többiek totál bezsongva figyelik a történéseket, én pedig közömbösen szemlélem az eseményeket. Mikor a helyzet durvulni kezd, akkor felállok a helyemről, és körbe pillantok. Aaron sehol nincsen. Ez így nem lesz jó. Nincs kedvem rendet tenni köztük, de mivel hallom, hogy a háttérben már fogadásokat kötnek, ezért nyújtózkodva teszek előre pár lépést. Úgy nagyjából ekkor lép a verekedők közé Elena. Felsóhajtok, mikor meglátom azt a csitrit. Nem is értem, hogy a főnök miért tartja még mindig itt. Biztos azért, mert tőlük vette a helyet, vagy esetleg a csaj valami extra szolgáltatásban részesíti. Passzolom, annyira nem érdekel, hogy mi folyik kettejük között. Hátulról az egyik haverom szól, hogy ne menjek oda, de ezt igyekszem figyelmen kívül hagyni. Pillanatok alatt a civakodók mellett termek, és vetek egy pillantást a pincérre.* - Menj dolgozni, nem ezért fizetnek! A többit hagyd rám! *ugatom elég rosszkedvűen. Semmi kedvem nincs ezekkel foglalkozni, de Crownwell lecsesz, ha nem tartok rendet. Ezek után az angyalszárnyú gyerekre pillantok.* - Te meg angyalkám fogd be a pofád, és nyughass! Ha nem bírsz magaddal, akkor kívül tágasabb! A tulaj nem fog örülni a kis civódásaitoknak *morgom, majd a csajra pillantok, akinek a hanghordozása már az első megszólalásánál kiverte nálam a biztosítékot.* - Nem érdekel engem a családi problémátok, ha gond van, menjetek orvoshoz, és azzal beszéljétek meg! nem kéne minden szembe jövő emberbe belekötni! Neked meg csajszi, ajánlom, hogy fékezd meg az őrült ismerősödet, mert kénytelen leszek kidobatni titeket! *hordom le őket, bár abba a srácba, - aki csak védeni próbálta magát – nem kötök bele. Az ő helyzetét meg tudom érteni. * - Szóval van néhány lehetőségetek: Egy. Bocsánatot kérsz a sráctól, majd elnyugodsz, és itt maradhatsz. Kettő. Ugyanez, azzal a különbséggel, hogy eltakarodsz a csajjal együtt. Három. Marha gyorsan eltűntök a színről angyalkák, mert nem toleráljuk a kötekedőket! És ha megfigyelitek, az angyalok itt kisebbségben vannak. Hm. Azt hiszem nincs más, azon kívül, hogy akár hívhatom a tulajt meg a rendőrséget is. Szóval válasszatok, és hagyjátok békén a srácot, különben elintézem, hogy soha többet ne tegyék be ide a lábatokat! *dumálok tovább, talán egy kicsit a hangomat is megemelem. Mégis kik ők, hogy neki álljanak itt pattogni? Attól függetlenül, hogy én ember vagyok, ők meg angyalok, nem kéne, hogy ennyire magas lovon ücsörögjenek. Ideje lenne, ha valaki végre észhez térítené őket, és jelen esetben én még csak a jobbik eset vagyok, mert Crownwellnek más eszközei vannak. A srácot szétverné, majd kidobná a helyről, a csajjal meg… Nos, had ne kelljen kifejtenem, hogy vele mit csinálna.*
    //fagy//
    James Runnel
    James Runnel

Témanyitás by James Runnel Vas. Ápr. 28, 2013 11:15 pm

//olvad//
    Hála annak, hogy letévedtem ebbe a kocsmába sikerült belekeverednem kezdetlegesen valami balhé szerűségbe, amiből családi vita lett. Sokkal inkább egy olasz szappanoperára hasonlít már a helyzet, mint egy kocsmai verekedésre, vagy mint, egy számomra megszokott balhéra. Ahogy hallgatom őket egyre inkább az az érzésem, hogy csak egy véletlen betévedt vendégszereplő vagyok ezen a helyen, ezért szép lassan elkezdek távolodni köreikből, próbálva kerülni a feltűnést, és észrevétlenül kihátrálni látómezejükből, hátha sikerül további bonyodalmak nélkül lelépnem. Nagyjából ekkor érhet oda hozzánk még egy lány, aki mind a kettejüket elkezdi kiosztani rendesen. Vagy legalábbis azt hiszem. Nem túlzottan tud foglalkoztatni a dolog. Főleg, hogy tudatában vagyok a ténynek, hogy, pont lesz*rom a dolgot. Igazából, ha engem akarna kioktatni akkor sem foglalkoznék túlzottan a dologgal. Tekintetem ide-oda cikázik a hármason, ahogy figyelek még kezdetben kissé a történésekre, hiszen nem nagyon örülnék neki, ha mégis verekedésre kerülne a sor, én pedig túl óvatlan lennék, és megjárnám a végén. A szövegelés végére, viszont már nem nagyon figyelek, jobban mondva, a végét már nem is nagyon hallom, ugyanis közben a tömeg közé befurakodva, egy kisebb kerülővel persze, de az ajtó felé veszem az irányt, hátha lesz akkora szerencsém, hogy eljutok most már addig, mielőtt ismét megállítanának. Főleg, mert ennyit nem túlzottan foglalkoztak velem, már hosszú évek óta, és ez kezd kissé zavaróvá válni. De komolyan. Jobban szeretem, ha békén hagynak, és nem zaklatnak. Felőlem azt csinálnak mások amit akarnak, csak ne az én agyamat próbálják meg húzni vele. Inkább haljanak meg csendben, vagy vonuljanak vissza egy égő házba hűsölni, az már engem tényleg, teljes mértékben hidegen hagy.
    //fagy//
    Atanas A. WIlliams
    Atanas A. WIlliams

Témanyitás by Atanas A. WIlliams Szer. Május 15, 2013 5:08 pm

// olvad //

* A rám öntött víz hatására kitisztul az agyam és szép lassan leszedem az unokanővérem lábát magamról és ha ez sikerül akkor feltápászkodom. ekkor jön oda egy másik nőszemély ha jók az emlékeim akkor itt dolgozik és nem épp jó dolog, hogy idefelé közeledik. Pláne, hogy neki áll dumálni is valamit. Még nem eléggé tiszta fejjel de nekiállok dünnyögve beszélni.* - K***olj emberszabású egy picit még. Olyan hangosan ordibálsz, hogy kiszakad a dobhártyám. Amúgy bocs. Kicsit sok lett a vodka. * nyögöm oda a srácnak...* - veled meg még beszélünk nővérkém. * Azzal senkivel nem törődve elindulok a mosdók irányába, kicsit rendbe szedni magam. Mert van egy olyan sejtésem, hogy pocsékul nézek ki és így biztosan nem megyek vissza. Ha elértem a mosdókig akkor előszedem a belső zsebemből a zselét újra zselézem a hajam, kicsit rendbe szedem magam. Aztán kicsit a tükörbe nézek és figyelek a tükörbe. Muszáj végig gondolnom pár dolgot. Többek közt, hogy a 15 pohár vodka narancs kicsit sok. Pláne ha hülyék vesznek körül. Meg olyanok akik a némaságukkal felhúzzák az ember agyát.*
    // fagy //
    Colin McCartney
    Colin McCartney

Témanyitás by Colin McCartney Szomb. Jún. 01, 2013 9:31 pm

*Egy fiú nyit be az alagsorba és viszonylag egész jól feszít. A fiatal Cameosos inkább úgy döntött egy kicsikét szórakozik Lányok szívét meghódítja. Igen az éjszakai bagoly előjön hiszen ő nappal dolgozik iskolában van délután meg természetesen tanul és az iskolába is jár hétvégén meg ugye mint az user is említette dolgozik. A pulthoz sétálva a pincértől kér egy sört és amíg vár az italára addig elkezdi dudorászni a számot amit éppen adnak aztán ha megkapta a sörét akkor a tánc parketre megy és természetesen elkezd táncolni. Szóval aztán időközben azon is gondolkozik mi fog hiányozni a munkájához mert néhány dolgot össze kell szednie.*
    Eliana De Lucia
    Eliana De Lucia

Témanyitás by Eliana De Lucia Szomb. Jún. 01, 2013 9:54 pm

*A mai napon nincs valami jó kedve. Nem tehet róla, még mindig előjönnek néha Mortennel kapcsolatos érzései. Ariannal való találkozása kicsit enyhített az egész dolgon, de másrészt felerősítette ezeket a néha előtörő fojtott és igen, részben ideges érzéseket. Az akadémián nem tud magával mit kezdeni, így úgy döntött lemegy Qarinban. Szórakozni akar, hátha ez elottfelejteti vele az egészet. Már nem akar ezzel foglalkozni. Elege van belőle. Gyorsan felkap egy fehér miniruhát enyhén mély hátkivágással, egy fekete magassarkút valamint egy vékonyka kabátot, amíg az Alagsorhoz ér. Mikor odaér ledobja a kabátot az egyik székre a pultnál, lehúz egy felest, és a táncparkettre megy. Engedi, hogy a zene lüktetése irányítsa a testét. Nem foglalkozik senkivel. Még csak körül sem néz.*
    Colin McCartney
    Colin McCartney

Témanyitás by Colin McCartney Szomb. Jún. 01, 2013 10:05 pm

*A srác táncol és el van a gondolataival és természetesen mint mindig szereti megpörgetni a lányokat. Ő rajta egy fekete póló feszít és egy farmer nadrág van rajta és fehér sport cipő és egészen jól néz ki. Jól mutat a srác még talán túlságosan is. Néha a lányok versenyezhetnek is érte. Hát igen nem tehet róla, hogy jól néz ki. Edz is, hogy legyen kocka hasa a nyáron. Szóval igen.. Aztán ahogy mozog nem veszi észre és véletlen neki megy valakinek.* - Ne haragudj..*Nézi meg ahogy megfordul és a gondolata teljesen máshol van.* - Jól vagy? nem figyeltem oda.. *Magyarázkodik a srác és tényleg teljesen véletlen volt szóval..* - meghívhatlak valamire?*Teszi fel a kérdést és ha igen akkor kér valamit és leül mellé kérdezés nélkül.* - Mi a neved?*Kérdezi meg a lánytól és megnézi magának.*~csinos-csinos..~*Jegyzi meg magában és kicsit hiperaktív a lány.*
    Eliana De Lucia
    Eliana De Lucia

Témanyitás by Eliana De Lucia Szomb. Jún. 01, 2013 10:20 pm

*Miközben táncol elég sokan odamennek hozzá, de mindenkit elhajt magától. Legalábbis egy rövid idő után. Azért flörtölget a srácokkal. Aztán valaki nekijön. Majdnem elveszti az egyensúlyát, de valahogy sikerül talpon maradnia. Nem mérges, megnyugtató pillantással néz rá a fiúra.* - Nem, nincs semmi baj. Jól vagyok. Nem történt semmi. *Valamiért automatikusan megigazítja a ruháját, majd a fiú meghívására bólint egyet, s leül a pulthoz a fiúval együtt.* - Eliana vagyok. Te? *Kérdezi érdeklődve. Ő még nem ivott annyit. Az az egy feles nem nagyon ártott meg neki. Ahogy alaposabban szemügyre veszi a fiút, egyre inkább érzi azt, hogy valahol már találkoztak. Amikor hirtelen rájön hol, gondolkodás nélkül megszólal.* - Nem te vagy az az enyhén beképzelt angyal srác az egyik óráról? Még a helyes varázslatot sem tudtad kimondani. Tűzzel tűz ellen. Okos gondolat mondhatom. *Kicsit kötekedős kedvében van. Nem szokott ilyen lenni, ezért el is fordítja fejét a fiúról, a pultra könyököl és fejét a kezére támasztva bámul előre.*
    Colin McCartney
    Colin McCartney

Témanyitás by Colin McCartney Szomb. Jún. 01, 2013 11:06 pm

*Neki megy a lánynak és természetesen rá mosolyog és elnézést kér és szabadkozik természetesen.* - Colin vagyok.*Mutatkozik be és nyújtja a kezét. aztán felhozza a lány a múltkori dolgot és elkezd gondolkodni.* - Helyes vagyok és izmos és picit egoista.*Magyarázza nevetve és természetesen nem tehet róla néha tényleg tud beképzelt is lenni.* - Meghívja egy italra szóval várnak és beszélget közben.* - egyébként bocsánat, hogy múltkor kicsit bunkó voltam ha bunkó voltam.. egyébként meg a tűz hasznos dolog.*Mondja mosolyogva és gondolkozik el fele.. Tényleg vannak dolgok amiknél gondolkodás nélkül tesz dolgokat.. persze tényleg erről nem tehet.* - Az pedig szent láng volt.*Igen mosolyogva és sóhajt.* - Na és te hogy vagy szépségem?*Érdeklődik felőle és tényleg kíváncsi rá mi van vele.*

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Pént. Nov. 22, 2024 1:00 am