Fyron Akadémia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!

Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

+23
Hunter Quinn
Ezio Nazzaro
Alexander S. Price
Nathaniel J. Price
Amanda Helgesen
Henrik Dahl
Maddox Rivery
Simone Bellerose
Elizabeth Cobb
Bianca D. McCarthy
Adrian R. Walker
Esteron Baltazaar
Giselle Céline Marceau
Nicole Brise
Christopher Acerlot
Matthew Chancellor
Felion
Horváth Réka
Lora Verhoeven
Fredrik Laine
Emily Crawford
Maureen Caiside
Arleena Queen
27 posters

Edzőterem

Anonymous
    Vendég
    Vendég

Edzőterem     - Page 4 Empty Re: Edzőterem

Témanyitás by Vendég Szer. Dec. 05, 2012 9:20 pm

– Szállj le rólam, te böhöm állat..*Szólal, fel aztán a srác feláll, és a falnak támaszkodik. Alexander feltápászkodik mire Lace elégedetten vigyorog, hogy 1-0 és hát nem tehet róla. Rengeteget edzik a srác naponta 3 alkalommal és nem unja, már-már hobbinak számít.* - Nem tehetek róla puhány vagy.. – Te meg gonosz.. na megyek .. Denkey papa szétrongálta a Sylorinát kidíszette és ördögöcskéket akar csinálni belőlünk.. fúj..*A srác felnevetett, de nem szól semmit. Intett Alexnek, aki rátekintett Gisre. Megölelte majd tovább ment.. Lace látja, hogy puffog a Marceau lány, sóhajtva felkapja a felsőjét és közben van ideje válaszolni.* - Nem láttam a drága barátnődet, bár lehet, Milannal van. Indulsz vissza a Cameosba? Elmehetnénk együtt… ne törődj a bátyáddal.. csak meg van bolondulva kicsit. Eltereltem a gondolatait. Mi a helyzet?*Érdeklődik felőle aztán sóhajt egyet és lezárja a telefonján a zenét. Néha napján szereti így hallgatni a telefonon a zenét, megnyugtatja, és jól esik neki. Laptopozni inkább esténként szokott, de egyelőre most vár. Mire is? Minden normális legyen és menjen rendesen…* - Te Gis mostanában igen el vagy tűnve mondd minden rendben veled?*Néz kérdően a lányra persze nem azért, mert mintha szervezkedne. Egyébként meg ő is furán viselkedik mostanában hát most nem menekül Giselle elől.*
    Giselle Céline Marceau
    Giselle Céline Marceau
    .::Diák::.

Témanyitás by Giselle Céline Marceau Szer. Dec. 05, 2012 9:37 pm

*Kérdőn pislog a két srácra, de inkább nem szól semmit. Úgy tűnik, sikerült elsajátítania azt az angol mondást, hogy „ne szólj szám, nem fáj fejem”. Így hát nem is tesz semmilyen megjegyzést, főleg, mert tudja, hogy saját magát idegesítené csak fel. Alex szavaira felszusszant, majd még mielőtt a testvére megölelné, megszólal.* - Te már amúgy is az vagy, tesó… *kuncog halkan, majd viszonozza az ölelést, és miután Alex eltűnt még egy darabig elgondolkozva bámul utána.* - Mi? *rázza meg a fejét, mikor pár pillanattal később eljutnak hozzá Lace szavai.* - Ne haragudj, mostanában nem alszom valami jól… Egyébként tuti nincs vele, mert akkor már elértem volna. Szerintem megint vadászik, csak nem értem, hogy miért rángatja magával a kutyáimat… *töpreng hangosan, majd a következő kérdésre összeráncolja a homlokát.* - Majd takarodó előtt pár perccel. Meg kellene találnom ezt a lökött nőt… *legyint, aztán megereszt egy halk sóhajt, mikor Alex kerül szóba.* - Mindig is hülye volt, hozzászoktam. csak örülnék neki, ha átlendülne ezen… Ezen a korszakon. És nagyon remélem, hogy a „gondolat elterelés” alatt nem az emléktörlést érted *szusszant, majd mikor felőle érdeklődnek csak megvonja a vállát.* - Semmi különös. Egy picit fáradt vagyok, de majd kiheverem. *Ad egy rövid választ, majd a következő kérdésre az ajkába harap, és Lace-re pislog.* - Persze, csak segítek Fred-nek valamiben, és… Annyira be van zsongva, hogy elfelejti, hogy egy angyalnak több alvásra van szüksége *rándítja meg ismét a vállát.* - És veled mi újság? Mostanában nemigen beszéltünk…
    Anonymous
    Vendég
    Vendég

Témanyitás by Vendég Szer. Dec. 05, 2012 10:04 pm

*Nem is kell ők egész délután edzettek plusz lelkiztek. Ha bár a lelkizés alatt filozofálást értünk a srácnak a gondolatát túlságosan is elterelte. Egyetlen egy szóval Tylinet. Miután sikerült tele beszélnie a fejét mindenféle hülyeséggel szépen el terelte a témát… Tökéletesen tudja manipulálni a srácot mostanában és nem emléktöréssel hanem azzal, hogy hogyan hat mások lelkére. Így tehát Alexander Tylineon fog gondolkozni és valamit igyekszik tervezni amit egyszer csak megtudunk. Egyébként aggódva tekint Gisre és közelebb lép hozzá..* - Pedig pihenned kéne. Giselle..*Csúnyán néz a lányra és tényleg aggódik érte. Olyan mintha a húga lenne, de ezt már neki is elmondta egy párszor.* - Biztosan csalinak. Őket használja fel a szörnyek ellen.*Neveti el magát noha nem vicces, de számára talán még is az valahol. Aztán jön a kényes téma ugyebár ami már egy hónapja zajlik. Sóhajt.. * - Mondjuk úgy, hogy jól értek a manipulációhoz. Remélhetjük, hogy napok után elér valamit Tylinenál, kicsit telebeszéltem a fejét. Ami pedig az emléktörést illeti.. nos…*Vakarja a fejét és színészkedik, hogy Giselle elhiggye, hogy megtette.* - Mit gondolsz képes úgy ránézni Linire mintha a felesége lenne?*Teszi fel a kérdést és Gis érezheti a feszkót.. Lace pedig egészen jól színészkedik és fogja magát és elindul ugye a bejárat felé.* - Hát azt hiszem mennem kéne..*Mondja diadalmasan, de persze csak megjátssza magát hiszen kiegyenesedett háttal indul el Giselle felé. Egyébként csak hülyíti nem kell komolyan gondolni.* - Csak vicceltem. Velem minden okés sikerült Victoriát helyre tenni lelkileg végre nekem is van némi szabad időm.*Feleli nyugodtan a fiú aztán kérdően néz a lányra.* - Minek vitte el a kutyáidat?

//Faggy//
    Esteron Baltazaar
    Esteron Baltazaar
    .::Őrző: Erethon::.

Témanyitás by Esteron Baltazaar Pént. Márc. 15, 2013 8:46 pm

* Végre megint itt van és Edzhet Sport cipő és egy fehér hosszú nadrág van rajta. Mind a két kezén pedig kötés és szárnyai is kint vannak, és pár centiméterrel a talaj fölött lebegve veri a box zsákot teljes erőből, kicsit dühös a mai nap, nem sikerültek úgy ma a dolgok ahogy akarta, s most így vezeti le a dühét, hogy a box zsákot veri, miközben néha a saját testsúlyát is beveti az ütésekbe. Néha pedig a szárnyait használva fordul egyet és a másik oldalt kezdi püfölni, most nem akar leereszkedni és nem is fog senki kedvéért ha csak önmaga úgy nem gondolja. Aztán további pár perc ütlegelés után megszomjazik. Odaröppen a táskájához, előkapja a kulacsát és iszik egy kortyot, majd előszedi az íját és nyílvesszőit és neki áll lődözni.*
    Adrian R. Walker
    Adrian R. Walker

Témanyitás by Adrian R. Walker Pént. Márc. 15, 2013 9:03 pm

*Adrian már nagyon sokadik folyosón sétál végig a mai nap folyamán, és őszintén szólva már kezdi kissé unni. Persze nem eléggé ahhoz, hogy megkérdezze, merre van a Sylorina - vagy micsoda - háló, úgyhogy még folytatja a kevergést egy darabig. Szóval most éppen a földszinten battyog, jobbra-balra nézegetve, hogy vajon merre mehetne tovább. Nem, valahogy egy délután alatt nem sikerült kiismerni a sulit... Ahogyan az edzőterem ajtajához ér, érdeklődve körbepillant, majd szusszant egyet * ~ Már úgyis körbejártam a fél kastélyt, még egy helyiség nem fog megártani ~*, majd benyit. Odabent nem sokat nézelődik, ugyanis a tekintete egyből az íjat kézben tartó Esteronra téved. Egy darabig csendben nézi, majd elvigyorodik, és - amennyiben nem veszik észre - előhúzza a pisztolyát, és kis célzás után Esteron mellett ellőve igyekszik beletalálni a srác célpontjába. Ha más nem, ezek után egészen biztosan észreveszik, szóval az angyalt is megjutalmazza egy szemtelen vigyorral.* - Csá. Nem is lősz rosszul *jegyzi meg. Nem, nem zavarja, hogy egy vadidegennel beszél, sem az, hogy most valószínűleg eléggé idegesítő lehet, ő jól érzi magát. Meg amúgy is, fáradt, szóval még a szokásosnál is kevésbé izgatja az illem, ami, nos... Hát, mondjuk, hogy nem túl szerencsés helyzet senkinek, aki a közelébe kerül.*
    Esteron Baltazaar
    Esteron Baltazaar

Témanyitás by Esteron Baltazaar Pént. Márc. 15, 2013 9:16 pm

* Már a sokadik vesszőt ereszti el amikor észreveszi, hogy valaki egy golyót eresztett a céltáblájába. Egy gyors fordulatot tesz fölröppen a levegőbe az íjat megfeszítve lövésre készen fordul abba az irányba amerről a lövés érkezett. Így látja meg a srácot pisztollyal a kezében. Lassan leereszkedik és mivel nem rá fogják a pisztolyt ezért leengedi az íját is.* Csá. Köszi, sokat gyakoroltam és nagyon jó tanárom van. * Mondja kicsit meglepődve a szemtelen vigyoron amit kapott.* - Te új vagy itt? Még soha nem láttalak. Segíthetek valamiben, vagy te is idejöttél edzeni? * Teszi fel a kérdéseit, nem szereti ha nem tudja maga körül folyó dolgokat. Ilyenkor pedig nagyon sokat tud kérdezni. Néha akár szemtelenül is.*
    Adrian R. Walker
    Adrian R. Walker

Témanyitás by Adrian R. Walker Pént. Márc. 15, 2013 9:31 pm

*Amikor meglátja a felé lendülő íjat, azonnal megfeszülnek az izmai, felkészülve az ugrásra, de aztán végül a nyíl nem indul meg felé, szóval ismét relaxál, majd ugyebár rávigyorog az ismeretlen srácra.* - Király. Mondjuk szerintem a pisztoly hasznosabb és menőbb *nevet fel, majd elkezd sétálni a teremben, és szemügyre veszi a különféle szereket.* - Ja, kajára értem ide. Vagyis pont kaja után, szóval csak a mázlimnak köszönhetem, hogy nem döglöttem még éhen *horkant. Igen, Adriannak sikerült eltévednie valahogy a konyhába is, úgyhogy felette a fél hűtőt, természetesen minden különösebb lelkiismeret-furdalás nélkül.* - Mondjuk amúgy sem tudom, hol az égben lehet itt enni azon a konyhán kívül, amit találtam, de majd felcsapódom a szobatársaimhoz, aztán remélhetőleg úgy oda fogok találni *von vállat, miközben odalép az egyik szekrényhez, és feltolja magát rá, majd kényelmesen, a lábait lógatva elhelyezkedik rajta. Nem, most valahogy nem füllik a foga az edzéshez vagy a testmozgáshoz, egész nap utazott, Florida rohadt messze van innen.* - Amúgy igazából lövésem sincs, merre találom meg a szobámat, de mindegy, most itt jó. Edzhetsz tovább, szívesen megnézem, mit tudsz, szeretek beszólogatni *vigyorodik el ismét.* - De persze dumálhatunk is, ha gondolod, nem ismerek még itt senkit. Egyébként Adrian vagyok, Adrian Walker *mutatkozik be úgy mellékesen. Nos, láthatóan a csávónak határozottan nem nőtt oda a nyelve, és a stílusa sem éppen... nos, könnyen tolerálható, de azért nem annyira rossz arc, ha valaki el tudja viselni a hülyeségeit. Meg hát azért Esteron érezheti, hogy a srácnak is van valami köze az angyalokhoz...*
    Esteron Baltazaar
    Esteron Baltazaar

Témanyitás by Esteron Baltazaar Pént. Márc. 15, 2013 9:56 pm

- Lehet, hogy szerinted menőbb, de ehhez bármikor tudsz készíteni nyílvesszőt ha kifogysz belőle, ahhoz meg ha kifogytál és nincs nálad több akkor semmire nem mész vele, max fejbe vághatod vele a másikat. Többre nem jó. * Mondom nevetve.* - Ha akarod egyszer ki is próbálhatjuk. Két konyha van egy a földszinten, meg egy az első emeleten. Nem tudom melyikben voltál.* Közben elereszt még egy nyílvesszőt a céltáblába, majd egy újat vesz elő majd oldalra pillant a srácra aki ekkor ül föl a szekrényre, de egy valami nagyon zavarja, az, hogy a srácban érzi az angyal vért de van benne még valami is de erre még nem jött rá, hogy mi.* Aztán a srác mondja ugye, hogy nyugodtan edzhet közben, vagy akár beszélgethetnek is. Valamint bemutatkozik neki.* - Ha nem baj lődözök, de közben beszélgethetünk. Az én nevem Esteron. Esteron Baltazaar. * Mutatkozik be közben elereszt még egy nyílvesszőt a céltábla felé, de fél szemmel továbbra is a másik srácot figyeli.* Hová tartozol? Az Erethonosok, a Cameos-osok, vagy a Sylorinások közé? * Kérdezi meg, hogy segíthessen Adriannak.
    Adrian R. Walker
    Adrian R. Walker

Témanyitás by Adrian R. Walker Pént. Márc. 15, 2013 10:27 pm

- Az tökéletesen hasznos *röhög fel Adrian.* - Ha jó helyen vágom fejbe, akkor az bizony többet már meg nem mozdul *vigyorog, és a tekintetében megcsillan valami, amit leginkább brutalitásnak lehetne nevezni. Amúgy annyira nem vészes, és leginkább vámpírokat meg vérfarkasokat szeret csak öldökölni, amikor éppen túlságosan az útjába kerülnek - vagy beteszik a lábukat Marco Island-re -, szóval jobb nem foglalkozni a hirtelen feltörő pszichopataságaival.* - Fent, legalábbis az óta már jöttem lefelé, és mivel láthatóan nem vagyunk a föld alatt, ezért feltételezem ez lehet a földszint *magyarázza, majd elhelyezkedik a szekrényen, és lábával dobolva az ülőalkalmatosságán folytatja a társalgást.* - Tőlem aztán *von vállat.* - Amúgy valami s betűs, ez a Sylorina, ha minden igaz. Ilyen zöld-lila cuccot kaptam a minifőnöktől, aki lekísért. Azt tudom, hogy az alagsorban van, csak nem sikerült visszatalálni *szusszant, meg közben előveszi a zsebébe süllyesztett kitűzőt.* - Ez amúgy a házam jelképe akar lenni? *kérdezi, miközben meglengeti a fémdarabot. Hát, nem járt eddig még bentlakásos suliba, na, meg amúgy is, ugyan az az őrző vagy mi az anyám kínja elmondott egy rakat dolgot, de hát nem igazán figyelt. Meg így legalább van mit kérdeznie...* - Te amúgy régóta poshadsz itt? *kérdezi. Igen, mintha nem tetszene neki Fyron, és mintha nem teljesen önszántából jött volna ide. No komment. Inkább ne próbáljuk meg megfejteni Adrian logikáját, késő van már ahhoz.*
    Esteron Baltazaar
    Esteron Baltazaar

Témanyitás by Esteron Baltazaar Pént. Márc. 15, 2013 10:43 pm

- Már ha nem épp tizenöt lépés távolságra áll tőled a másik. Illetve ha az a másik nem én vagyok. * Pillant oldalra és csak úgy bizonyítás képp, meg kihívásból gyors fordulatot tesz a srácfelé felkap egy nyílvesszőt és célzás nélkül lövi el a doboló lábai között a nyílvesszőt mely miután elhaladt a srác lábai között tovább suhan egyenesen bele a falba. Majd ereszt egy a srác bemutatkozó mosolyához hasonló mosolyt. * - Akkor a diákkonyhában jártál, van egy étkező is itt a földszinten, nem messze innen, de szerintem az most már zárva van. Nem tudom.* Közben elereszt egy újabb nyílvesszőt a céltáblába, de ezúttal a levegőből.* - Igen, Sylorinának hívják, ha gondolod, miután végeztem itt megmutatom hol találod az alagsoron belül. Jártam már arra párszor és igen az a házad jelképe akar lenni nekem is ott van az enyém a táskámon, s amint látod én Erethonos vagyok. * Mutat közben egy nyílvesszővel a táskája felé* - Most már lassan egy fél éve vagyok itt és jól érzem magam itt. De az olyan típusú emberek is jól tudják magukat érezni mint te, pár ismerősöm például szinte minden nap lejár az Alagsor nevű ivóhelyre a városba. * jegyzi még meg figyelve vajon hogyan reagál a srác a földobott labdára.*

// FAGY //
    Adrian R. Walker
    Adrian R. Walker

Témanyitás by Adrian R. Walker Szomb. Márc. 16, 2013 7:52 pm

// OLVAD //

- Hidd el, azt is meg tudnám oldani *vigyorog.* - Ráadásul nem tudsz leállni nyílvesszőket gyártani egy csata közepén *kacsint. Esteron második mondatára csak egy fitymáló vigyor fut végig az arcán, amikor pedig kilövik felé a nyílvesszőt, ismét megfeszül, készen rá, hogy elugorjon, de viszonylag hamar sikerül megállapítani, hogy ha nyugton marad, akkor nem fogják eltalálni, szóval nem csinál különösebben semmit, csak a másik arckifejezését látva felnevet.* - Óóóóó, a nagyfiúúú *vigyorog. Nem hatotta meg az akció, bár azért elkönyvelte magának, hogy a csávó nem rossz. Látja ő, amikor valaki jó, csak elég magasról tesz rá, meg arra is, hogy esetleg nem kéne ilyenkor is keresni a bajt. Az infókra csak bólint, jelezve, hogy vette – bár ettől függetlenül nem tudja, hogy hol lehet a kajálda, de mint azt már kifejtette, majd a holnapi reggelinél felcsapódik valamelyik szobatársához, aztán akkor úgyis megkerül.* - Kösz *biccent a fiú első szavaira. Aztán a házas dolgot hallgatva tűnődve dobbant kettőt a szekrény oldalán.* - Amúgy mi az értelme ezeknek a házaknak? Mármint van bármi különösebb oka, hogy be vagyunk osztva, meg van valami jelentésük, vagy csak úgy vannak? *kérdezi. Hát, nem túl tájékozottan jött ide: kapott egy nevet meg egy címet, aztán már úton is volt Fair Isle felé. Az ivóra széles vigyor ül ki az arcára.* - Az mekkora már! Amúgy jó hely a város? *kíváncsiskodik tovább. Nos, legalább igyekszik információkat szerezni…*
    Esteron Baltazaar
    Esteron Baltazaar

Témanyitás by Esteron Baltazaar Szomb. Márc. 16, 2013 8:09 pm

- Azt elhizsem. * motyogja maga elé. Aztán ugye elereszti a nyílvesszőt a srác felé aki erre jön a nagymenő srác szöveggel. Amire csak egy gyors vigyort mutat. Aztán ugye elkezd válaszolni a srác előző kérdéseire majd várja az újabb kérdéseket amiket meg is kap.* - Nos a házak jellemzik a diákok modorát Az Erethon a fények háza, ők azok akik mindig mindenben jók. A cameos azok számára van akik mindenben az aranyközéputat választják. A Sylorinások pedig azok akik mindenben a legkönnyebb utat keresik még akkor is ha ez felesleges vérontással jár. Ezek alapján a legtöbb diákról egyből el lehet dönteni, hogy milyen a stílusa. *Aztán meghallja hogy jó hely az Alagsor.* -Persze, hogy jó a város, sok ivó hely is található de a legjobb az Alagsor nem csak a csini picérnők miatt. * Jegyzi meg.* - Megaztán sportoló helyek és egyéb szórakozó helyek találhatóak a különböző boltoktól. Szóval sokmindent megtalálsz odalent. * Meséli, de figyelve rá nehogy kimondja ki miatt szeret ő oda lejárni.*
    Adrian R. Walker
    Adrian R. Walker

Témanyitás by Adrian R. Walker Szomb. Márc. 16, 2013 8:31 pm

*A vigyorra csak visszavigyorog. Hát jó, végül is egész elviselhető a csávó, nem akad ki a stílusán, innentől már haver. Aztán bólogatva hallgatja a leírást, és a végén felröhög.* - Asz'szem értem, mit keresek a Sylorinában *vigyorog.* - Ezek szerint te szentfazék vagy? *kérdez vissza.* - Pedig eddig nem is tűntél annyira vészesnek *szusszant. Na jó, igazából nincs baja a jó emberekkel, elvégre amíg nem sodródott vakvágányra az életük, addig az ő családja is elég jó értékek szerint élt. Aztán belőle vérfarkas lett, a bátyjából meg vámpír...* - Csini pincérnők? Hát hallod, tuti megkeresem *vigyorodik el szélesen. Persze, nem bírja ki, hogy a szóösszetétel hallatán ne hagyja, hogy az alsóbb részen elhelyezkedő agya vegye át a vezetést. De ha egyszer lehet, akkor miért is ne?* - Tök király hely lehet az a város. Na, majd találok valakit, akivel lelóghatok *nevet fel.* - Amúgy tényleg, bármikor le lehet menni, vagy van valami szabály? *kérdez megint. Ezt végighallgatja, aztán egy kicsit csendbe merül, feldolgozgatva az információkat, aztán pár perc múlva nekilát, hogy feltegye a következő adag kérdést.* - Amúgy láttam az órarendet, hát, bőven sok. Meg amúgy tisztára szívás, hogy hétvégén is vannak órák *szusszant.* - Mennyire unalmasak szerinted? Meg a szombati órákat láttam, hogy nem ilyen töri meg ilyen baromságok, hanem ott tényleg varázsolunk. Az hogy megy? *érdeklődik hosszasan, aztán megint lóbálni kezdi a lábát, és halkan dobolva hallgatja Esteron válaszait.*
    Esteron Baltazaar
    Esteron Baltazaar

Témanyitás by Esteron Baltazaar Szomb. Márc. 16, 2013 8:49 pm

- Nem, nem vagyok szentfazék csak mindig keresem a legjobb megoldást a dolgokra. * mondom a szentfazék dologra. * Igen csini pincérnők és igen, nagyon király hely a város. * Aztán hallgatja a következő kérdéseket.* - Takarodó után nem lehet lemenni illetve az órák ideje alatt, de amúgy le lehet menni. * Aztán ugye csneben marad Adrian úgyhogy addig elereszt pár nyílvesszőt aztán továbbra is nyílvesszőket lődözve figyel az újabb kérdésekre.* - Nem unalmasak az órák a htévégiek pedig pláne nem azok, azok a legizgalmasabbak soha nem a teremben ücsörgünk mindig valami különleges helyre megyünk el. A varázslásokat pedig meg kell tanulni és azokat amiket eddig vettünk ha gondolod oda adom. * Azzal folytatja tovább a nyílvesszőlövöldözést. várva a srác következő kérdéseit.*
    Adrian R. Walker
    Adrian R. Walker

Témanyitás by Adrian R. Walker Szomb. Márc. 16, 2013 9:05 pm

- Aha, értem *bólogat a srác válaszára. A pincérnős meg városos részen csak vigyorog, aztán ugye újra kérdezgetni kezd. Hát, tényleg nulla tudással jött ide, szóval nem is rossz, hogy van kitől informálódnia. Persze minden valószínűség szerint a hálóban is kisegítette volna valaki, de ez így most jó és kész. Anélkül tud kérdezgetni, hogy kimondottan segítséget kérne.* - Aha. És mikor van a takarodó? Mennyire vagyunk pisisek? *röhög fel. Mert ha mondjuk kilenckor takarodó, akkor ő vélhetően sokszor fog büntetőmunkákra menni...* - Különleges helyre? *kap egyből a témán Adrian, ahogyan Esteron folytatja a válaszolgatást.* - Miféle különleges helyekre? És miket szoktatok csinálni ott? *kérdezősködik. Na, haladás, hogy nem fog egész héten idebent porosodni, városba mászkálni is lehet, gyakorlatos óra is van, ha jól következtet... Jó lesz ez.* - Hát, láttam valami mappát az asztalomon, szóval lehet, hogy abban valami ilyesmi volt, de ha nem, akkor elfogadom, kösz *biccent. Aztán dobol párat a szekrényen.* - Szóval te régebb óta itt vagy, meg minden... Milyen a többi diák? Úgy értem vannak jó arcok? Persze gondolom főleg a háztársaidat ismered *von vállat.* - És bírod a tanárokat? *teszi fel egyből a következő kérdését, részben azért, hogy ne haljon meg a beszélgetés, mert azt nem bírja, részben meg azért, mert tényleg érdekli a válasz. Nem árt tájékozódni, mielőtt túlságosan beleveti magát az iskola szociális életébe.*
    Esteron Baltazaar
    Esteron Baltazaar

Témanyitás by Esteron Baltazaar Szomb. Márc. 16, 2013 9:21 pm

- Hétközben tizenegykor van a takarodó, hétvégén pedig nincsen külön megjelölve. Szóval azért nem tartanak minket pisiseknek. * Nevet föl egy kicsit, aztán oda se nézve kilő még eggyet, aztán lealjza az íját és elrakja a táskájába és elindul a céltáblák fele a nyílvesszőkért* - Igen különleges helyekre, voltunk már skóciában, a keresztes háborúk idején Jeruzsálemben és sok más helyen általában az ott lévőkön szoktunk segíteni. De sose tudjuk előre, hogy hová fogunk kerülni. * Aztán odaér a céltáblához és elkezdi kihúzkodni a vesszőket közben figyelve a srác kérdéseire.* - Igen vannak jó arcok és nem csak az Erethonosokat ismerem nagyon sok Cameosos, de pár Sylorinás diákot is ismerek, egyesekkel együtt szoktunk edzeni, vagy épp bowlingozni. A tanárok se rossz arcok jól tartják az órákat és nagyon érdekesek.* Aztán végez a nyílvesszők kihúzkodásával és a táskájába rakja azokat. Majd elindul az ingjéért.*
    Adrian R. Walker
    Adrian R. Walker

Témanyitás by Adrian R. Walker Szomb. Márc. 16, 2013 9:40 pm

- Király *vigyorodik el. Oké, ez egész tartható, talán még ő sem fog kilógni belőle. Bár sosem volt jó az időpontok betartásával, aztán remélhetőleg ezzel nem lesz gáz. Valószínűleg több baja lesz az órákra való megérkezéssel meg a kajálással, de valahogy azt is megoldja majd. Azt hiszem.* - Váó *pislog nagyokat.* - Hát az nem kispálya! Legalább nem esek ki a formámból *vigyorodik el.* - Bár mondjuk láttam az órarendben valami harcművészet nevű cuccot is, szóval végül is lesz mivel karban tartsam magam. Amúgy a suliban van valami sportpályaféle? *érdeklődik. Mert ugye eddig csak a városiról esett szó.* - Értem. Hát, ez alapján nem tűnnek olyan vészesnek. Minden esetre kíváncsi leszek rájuk. Mint azt gondolom észrevetted, én nem vagyok éppen olyan alkat, akit könnyen szoktak tolerálni, szóval remélem mindenkinek jó idegzete van, nem ártana, ha nem nyíratnám ki magam *röhög fel, bár ennek a röhögésnek van egy kis fájó éle is. Hiába, no, annyira azért nem ragaszkodik az életéhez: nem olyan egyszerű körülmények között lett vérfarkas, ráadásul emiatt az egész szarság miatt elvesztette a bátyját is, szóval... ja. De mindegy, felesleges depizni rajta, mert ami történt, megtörtént, és már nem tud mihez kezdeni vele.* - Látom indulóban vagy. Akkor megmutatod a hálóba vezető utat? Komolyan mondom, bazi nagy ez a hely, szerintem még vagy egy hónapig nem fogok visszatalálni a pincébe *szusszant, kissé elégedetlenül.* - Igazán kegyetlen módon teszik próbára az ember tájékozódóképességét *vigyorodik el.*
    Esteron Baltazaar
    Esteron Baltazaar

Témanyitás by Esteron Baltazaar Szomb. Márc. 16, 2013 9:53 pm

- Nos igen az ember nem tud itt unatkozni az biztos. * Nevet fel aztán folytatja az összepakolást.* -Van Igen van sportpály kint az udvaron bent pedig ez az edzőterem van, illetve a párbajterem. Az idegzettel viszont nem mindenkiről mondhatom hogy nyugodt természetű, egyeseket könnyű felhúzni. * Aztán hallja a fiú kissé fákdalmas felröhögését. Amire felhúzza a szemöldökét. * - Igen, mindjárt kész vagyok aztán mehetünk, közben ha gondolod még beszélhetünk. Amúgy nem olyan nehéz megtalálni az útirányt ha pár nap és gond nélkül járkálsz már a suliban. * Mondom mosolyogva és igyekszem beletuszkolni a maradék cuccom a táskámba*
    Adrian R. Walker
    Adrian R. Walker

Témanyitás by Adrian R. Walker Szomb. Márc. 16, 2013 10:06 pm

- Ja, ez gondolom például valami edzőteremféle *mutat körbe maguk körül Adrian. Az egyeseket könnyű felhúzni dologra meg megint csak felröhög.* - Hát jó, akkor max beveretem a képemet párszor *vigyorog.* - Gyorsan gyógyulok, szóval nem gáz, nem fognak tudni komoly kárt tenni ebben a gyönyörű teremtményben *mutat végig magán. Igen, tökéletesen szerény és kedves és aranyos és Adrian.* - Oké. Amúgy tuti, hogy nekem menni fog, nem bízom magamban különösebben. Bár mondjuk ha Marco Island-ön eltaláltam... Az utcák kis félszigetek, szóval mindenhova csak egyetlen módon lehet eljutni. Nagyon buli, én mondom, tök sokat lehet röhögni a béna turistákon *meséli széles vigyorral. Hát, ő mindig jól szórakozott rajtuk, szerinte felettébb vicces, ahogyan a tizedik utcából fordul vissza valaki, hogy rossz irányba ment. Régebben ilyenkor a bátyja volt az, aki megkönyörült szerencsétleneken, és eligazította őket, Adrianba nem szorult ennyi segítőkészség. Tőle aztán körbekerülhetik ötször az egész szigetet, őt aztán nem izgatja. Szóval ezek után leugrik a szekrényről, majd tovább faggatva Esteront a tanárokról és a diákokról, majd a körlethez érve egy kösz, jó éjttel elköszön, és odabent folytatja a nyaggatást, csak immár a szobatársait cseszteti az agymenéseivel. Nos, egy sráccal éppenséggel sikerül is összeverekednie, de ez már legyen az ő egyéni szociális problémája...*
    Esteron Baltazaar
    Esteron Baltazaar

Témanyitás by Esteron Baltazaar Szer. Május 22, 2013 8:11 pm

* Egy kellemes nyári délután Esteron úgy döntött, hogy lejön megint egy kicsit edzeni és azóta is itt van. Meg hát kellene is a mai körbenézés után. Így hát megint lejött az edzőterembe egy kicsit íjászkodni. Kell, muszáj. Közeledik a nyár és a múltkori eset után amikor sikerült elkeveredniük valahogy abba az erdőbe, azután meg tényleg muszáj túl sok ember van itt aki miatt nem adhatja fel akik fontosak a számára és akiket nem hagyhat itt. Így hát most gyakorol és edz és gyakorol. Már órák óta ezt csinálja, szóval egy kis szünetet tart iszik pár korty vizet és vár, nekidőlve az egyik vesszőkkel telefurdalt bábu oldalának. Aztán megfordul és nekiáll kihúzni a nyílvesszőket.
    Bianca D. McCarthy
    Bianca D. McCarthy

Témanyitás by Bianca D. McCarthy Szer. Május 22, 2013 8:29 pm

*Most már tényleg kéne csinálni valamit a lánynak hiszen egésznap napozott meg tanult így hát az edzés estére jó lesz. Szóval úgy döntött lemegy az edző terembe egy kicsit tornázni. Még is mit szeretne? Amikor odaért hallja, hogy valaki elfoglalja a termet és kíváncsian beleskelődik ki az. Egyébként meg halványan elmosolyodik amikor meglátja az illetőt. A lány egy rózsaszín felsőt visel és egy rövid nadrágot és a haja össze van kötve. Egy két kard is nála van az edzésre, de igazából inkább bokszolni szeretne, meg nyújtani egyet ha már futott reggel. Aztán jöhet az evés a testvérével.* - Csatlakozhatok hozzád?*Teszi fel a kérdését és ahogy belép tapsol közben amit a fiú csinált.*~Legalább ő itt van.~*Gondolkodik el és igen tényleg örül neki.*
    Esteron Baltazaar
    Esteron Baltazaar

Témanyitás by Esteron Baltazaar Szer. Május 22, 2013 8:59 pm

* Ahogy sorjába húzogatom ki a nyílvesszőket, megszólal valaki mögöttem egy ismerős hangon. Igen a hangról már tudom, hogy Bianca az, szépen felszerelkezve két karddal.* - Persze, és mit tervezel gyakorolni? Hátha tudok segíteni benne. * mondom mosolyogva és örülök neki, hogy itt van az utóbbi pár napban Sayon teljesen lefoglalt és nem nagyon volt időm bárkivel is foglalkozni. Ráadásul azért a naponta megtett körök a város felett nem éppen túl sok időt hagynak. Egyszerűen muszáj figyelnem a legkisebb tesómra meg Lizziere is. Ezért nagyon örülök neki, hogy legalább így a véletlen szerencse megoldotta ezen problémámat, hogy Biancához hogyan jutok el.* - Amúgy, Hogy vagy? Minden rendben van? * kérdem oda figyelve és ha megkérdezi, hogy az utóbbi időben miért nem voltam csak akkor állok neki felsorolni mivel is voltam elfoglalva. Amíg lehet nem akarom őt is belesodorni a dolgaimba. Épp elég, hogy már Lizzie és az öcséim miatt is aggódhatok ha most belekeverem még Biancát is akkor még több ember miatt aggódhatok. Nem tudom Dontos mennyire tudja, hogy kik vannak a közelembe és nem akarom, hogy a közelembe levőket bántsa. Pláne Biancát ne bántsa, mert ő túlságosan fontos ő a számomra ahhoz, hogy hagyjam, hogy bármi baja essen. Ugyanis azt soha nem bocsájtanám meg magamnak, ha valami baja esne és Rose tuti, hogy kitekerné a nyakam aztán visszavarrná majd újra kitekerné.*
    Bianca D. McCarthy
    Bianca D. McCarthy

Témanyitás by Bianca D. McCarthy Szer. Május 22, 2013 9:16 pm

*Ahogy figyelem a srácot csak elmosolyodom rajta. Miattam nem kell aggódnia én jól leszek, és jól vagyok meg minden. Rose pedig vigyáz rám természetesen. * - Bokszolni terveztem, ha már itt van a zsák, de ha így kérdezed benne vagy egy birkózásban?*Teszem fel a kérdésem és rápillantok mosolyogva. Így van, tudom azt, hogy mit szeretnék ha Esteron is tud játszani, akkor, örülhetek neki. Már, mint nem játszani ugye birkózni csak az user nem komplett. Aztán kapok egy kérdést és elmosolyodva figyelek rá.* - Igen minden rendben tudod, örülök annak, hogy itt a jó idő és minden remekül klappol..*Felelem neki nevetve.* -Na és te? Mintha elfoglalt lennél vagy rosszul látom?*Teszem fel és elmosolyodom rajta és kicsit közben bemelegítek. Bár nem tudom azt, hogy a többiekkel mi van lassan szépen kezdek beilleszkedni a társaságba és kezdem itt jól érezni magam.*
    Esteron Baltazaar
    Esteron Baltazaar

Témanyitás by Esteron Baltazaar Szer. Május 22, 2013 9:52 pm

- Benne vagyok miért is ne? * Azzal ha kihúztam az összes nyílvesszőt, kicsit kinyújtóztatom a tagjaimat. Amiket az íjászkodásnál nem mozgattam meg. Aztán szembe állok Biával, és figyelem figyelem ahogyan bemelegít és közben válaszolok a kérdésekre.* - Én megvagyok köszönöm a kérdésed. * mondom mosolyogva majd folytatom tovább.* - Igen mostanság Sayonnal eléggé sok dolgunk van. Meg muszáj a várost járnom. A fogadott húgomra is vigyáznom kell, meg az öcséimre is és neked se akarom, hogy bármi bajod essen és esténként érek csak vissza a suliba és olyankor már nem akarlak zavarni. * mondom és igazából egymás után mondom a dolgokat és látszik, hogy eléggé komolyan is mondom.* - Mindegy, most itt vagyok és most tudunk beszélgetni is és birkózni is * mondom a végén egy féloldalas mosoly kíséretében.* - Amúgy úgy néz ki, hogy holnap kora délután végzek és nem lesz dolgom, szóval ha ráérsz és ha van kedved elmehetnénk valamerre sétálni, nagyon szép helyek vannak itt és eléggé sok helyen már jártam is. * mondom és várok, majd ha Bia kezdeni akar akkor kezdek, de azért hacsak nem hozza úgy a helyzet azért egy picit gyengébben fogok küzdeni. De ha kell akkor rendes erőbedobással fogok küzdeni.
    Bianca D. McCarthy
    Bianca D. McCarthy

Témanyitás by Bianca D. McCarthy Szer. Május 22, 2013 10:13 pm

*Kicsit bemelegítek, aztán ha ő is benne van, akkor ugye lassan neki állhatunk birkózni egyet. Már rég birkóztam így is jövőre úgy is fel akarom venni, mint tárgyat. Idén úgysem tudok már ilyen órára járni felesleges, úgyhogy marad a gyakorlás.* - Sayonnal? Milyen dolgotok, ha szabad kérdeznem?*Teszem fel a kérdésem és közben neki futásból próbálom leteríteni Esteront. Igen én ilyen vagyok és ilyen is leszek.* - Hé, ha kell, valami segítség szóljál. Milyen fogadott húgodra?*Kérdezem meglepődve, mert van olyan, amit még nem tudok Estről és azért szeretném megismerni a srácot.* - Nekem bajom? Ugyan mi baj érhet? Maximum letörik a körmöm. Ne aggódj meg tudom magam védeni. Nyugodtan zavarhatsz. A cameososok hajnalig fent vannak legrosszabb esetben kimenekülök a közös társalgóba vagy a diákkonyhára.*Felelem a srácnak egyébként ez igaz mert kb mindig valamikor hajnalban alszik el két lány. Végül is ki tudja én is szépen lassan hozzá szokom a dolgokhoz.* - Ráérek hova mennénk el?*Teszem fel a kérdésem és kíváncsi vagyok a városra, meg tényleg szép helyek vannak úgyhogy kíváncsivá tett.* - Egyébként meg milyen fogadott húgod van?*Közben visszatérek az eredeti kérdésemre, mert erre azért tényleg kíváncsi vagyok.*

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Similar topics

-

Pontos idő: Pént. Nov. 22, 2024 2:42 am