Fyron Akadémia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!

Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

Budapest Találkozó 16

Castin Noyers
    Castin Noyers
    .::Igazgató: Sylorina::.
    .::Igazgató: Sylorina::.

Budapest Találkozó 16 Empty Budapest Találkozó 16

Témanyitás by Castin Noyers Szomb. Júl. 05, 2014 12:31 am

Na akkor hírdetek! Mivel sikerült egyeztetni ide is és Fyron fórumra is ki írom: Július 16-ára akkor Budapesten Fyron találkozó: Helyszín lehetne Déli Pálya Udvar ha személyivel jön Sam, Lil, Móni, Andika is remélem^^ (Cath, Liz) meg beszélem anyuval és lehet feljöhettek előbb hogy tudjatok pihenni.

A terv lenne a következő amit kitaláltam és gondoltam: Jó idő esetén Margitszigetet bejárni, esetleg felmenni a normafára (van tudomásom róla egy jó páran nem voltatok fent ^^) Beüléshez pedig koncert előtt akár: Sherlock Pubot megtekinthetjük. Étkezést is megoldhatjuk akár piknikezéssel ha jó idő van és akkor a szabadban társasozhatnánk és megpróbálok foci labdát kölcsön kérni és ha sikerül akár tudnánk játszani is Én részemről még egy embert próbálok meg győzni, de sajnos legjobb barátnőm (ne értse félre Sam és Lil ) rajtatok kívül Móni sajnos nem tud jönni mert akkor éjszakások, de majd máskor megpróbálom rávenni, hogy jöjjön el Brigit kérdezem majd még meg tőlem ha nem zavarna titeket mert szeretném ha én részemről is azért Danin kívül másokat is megismernétek xD de ez más tészta de most Fyron tali a cél Jó idő esetén a pikniket meg tudom szervezni nem kell segítség és így kevesebbet is kell költeni akkor gondolok azokra akik vidékről jönnek és nem rossz indlatból Mit gondoltok jó e így a program? Lil akik veled jönnek őket is hozd magaddal szerintem úgyis el lennénk ^^
    Arra gondoltam: Lehetne 10-11 körüli a találkozó ami ideális ha nektek megfelel Smile

Pontos idő: Vas. Nov. 24, 2024 5:33 am