*Na igen, az az sms elég elvetemült lépés volt, ez tény, de nem lehet ellene semmit sem tenni. Hiszen megtörtént. Ragnar pedig elég furcsán reagálta le, de ez már egy másik kérdés. Bár, ahogy nézzük, hiszen végül is jól sült el a dolog. Egyelőre. Ragnarból kitelik, hogy még elszúrja, pedig nagoyn, nagyon nem szeretné. Elég jó emberismerő, és még jobb tanácsadó, bármilyen lelki ügyről van szó, legyen az párkapcsolat vagy életunalom, mégis, ha saját magának kellene megoldásokat találnia, az már nem megy. Ő is, hasonlóan Alisehez, először csak egy kis kalandként kezelte ezt az egészet, hiszen máskor is beszélgetett meg táncolt más lányokkal, de valahol belül már a legelejétől kezdve tudta, hogy ez más lesz. Nem látszott rajta, de nem bírta őt kiverni a fejéből, valahol a tudatalattijában mindig ott motoszkált, olyan ügyesen elrejtőzve, hogy néha még ő maga sem vette észre. Aztán megkapta az smst, és minden teljesen világossá vált. Most pedig itt ül a lány mellett, akibe lehet, hogy szerelmes, és arról beszélnek, hogy az életük hátralevő részét együtt töltik. Nem biztos, hogy úgy, mint egy pár, de az biztos, hogy egymás közelében lesznek, hiszen aki egyszer a banda tagja lett, azt nem eresztik el egykönnyen. Az angyalos dologra megnyugodva felsóhajt. Igen, mindig nagy kő esik le a szívéről, ha ilyesmiről van szó. Nem szívesen állítaná magát választás elé, még ha nem is kéne teljesen elszakadnia egyikükkel sem, jobb, ha jóban vannak és lóghatnak hármasban is. Amikor kézen fogják, halványan elmosolyodik. Ő komolyan gondolta, amit mondott, tényleg komolyan. Sosem mond olyat, amit nem, vagy csak félig gondol igaznak. A kérdésre, mivel kényelmetlen lenne Alisera nézegetni, inkább az asztalt vizslatva válaszol, a lány tenyerét simogatva az ujjaival.* - Nem tudtam, mit írjak. Igazából azt sem tudtam, mit fogok válaszolni, amikor ide érek. Csak jöttem, mert úgy éreztem, muszáj. *Tart egy kis szünetet lepillantva a lányra.* - Megérte. *Mosolyodik el, ezúttal halványan, de annál boldogabban csillogó szemekkel.* - Most érkeztem csak meg, szombaton Kirunában voltam... Ott van a bázisunk, meg a többiek, akik nem jöttek még ide. Egyelőre négyen vagyunk, vagyis... öten. *Szorítja meg gyengéden a rá kulcsolódó kezet.* - Henrik, Amanda, Gawel, te, és én. Szerintem bírni fogod őket. Henrik tulajdonképpen... ő olyan, mintha a testvérem, vagy... az ikertestvérem lenne. Amanda elég hiperaktív, de te bírni fogsz vele. Gawel nem a legkönnyebb eset, de ha rászánod az időt, hogy megismerd, biztosan jóban lesztek. *Mutatja be sorban az iskolában levő tagokat.* - Tényleg... Te nem szeretnél esetleg... beiratkozni a suliba? *Pillant le ismét.* - De persze... tudom, hogy szeretsz itt dolgozni, szóval csak egy ötlet. Ahogy te szeretnéd. Mi szívesen látnánk. *Néz a lányra reménykedő, kiskutya-szemekkel.*