Fyron Akadémia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!

Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

Lisa Deadwood, egy Bukott életének részletesebb története

Lisa Deadwood
    Lisa Deadwood
    .::Városi Lakos::.

Lisa Deadwood, egy Bukott életének részletesebb története Empty Lisa Deadwood, egy Bukott életének részletesebb története

Témanyitás by Lisa Deadwood Kedd Feb. 07, 2012 6:55 pm

1. bejegyzés, 2012. február 7.

No igen, már pár napja itt vagyok. Bár szerencsémre találkoztam Alexxel, jófej, bár sokat változott mióta láttam, külsőre és jellemre is. Bár én bírom, rendes, csaaak, más na. Mindegy, lesz ami lesz, de olyan fura volt kicsit mikor beszéltem vele. De talán legközelebb majd más lesz, lehet, hogy csak rossz volt a kedve. Dee, azt kicsit furcsállom, hogy ilyen jóban vagyunk és hát, én jóban valakivel.. Az azért elég furcsa, na. Már csak azért is, mert nem vagyok egy túl emberkedvelő típus...

Amúgy érdekes nincs, unalmas, mint minden más iskola. Báár, a múltkor találkoztam valami Giselle nevű lánnyal és Alex is mondott róla valamit, talán, hogy a rokona, vagy valami ilyesmit. Meg a múltkor elkaptam egy beszélgetést pár 'macskától' és őszintén szólva a fejemet fogtam milyen szadista állatok járnak ide, na mindegy. Bár azért én se vagyok jobb az is igaz, de akkor is! Én teljesen más vagyok, mint ezek... Na mindegy, kihúzom valahogy az éveket, ha meg nagyon idegesítenek, majd cselekszem, hogy ne legyenek többé útban és kész. Úgy ennyi mára, ja, de várjál, az iskoláról nem is mondtam semmit.
    Na szóval: az iskola maga jó hely, vannak érdekes helyek. A múltkor elég sok helyet találtam ahová el lehet csak úgy vonulni, vagy ha valakivel esetleg gond lenne, ott elbeszélgethetek... Már ha érted, hogy mire értem.

(szómagyarázat: 'macska' = pláza cica )
    Lisa Deadwood
    Lisa Deadwood

Lisa Deadwood, egy Bukott életének részletesebb története Empty Re: Lisa Deadwood, egy Bukott életének részletesebb története

Témanyitás by Lisa Deadwood Szer. Ápr. 18, 2012 2:35 pm

2. bejegyzés: 2012. április 18.

Ööö, nos igen, kissé régen írtam már, de mindegy. Ez idő alatt különösebben érdekes dolog nem történt. Vagyis de. Két dolog. Bár abból csak egy a lényeges, de mindegy:
    - Ugye mondtam, hogy szerelmes vagyok. Legalábbis azt hiszem írtam már (...), de konkrétan nem emlékszem rá, de mindegy is. Nos, Alex az, akit szeretek, és szerelmet vallott. Nem vártam, meglepődtem. Fura volt, már csak azért is, mert még nem voltam szerelmes, nem is terveztem soha, hogy az leszek, hisz minek? Megvoltam mindig is nélküle, és érzelmek nélkül egyszerűbb a "munkám" is. Viszont most meg szerelmes vagyok... És meg is csókolt. Nem tudom, hogy most mi lesz. Ezt otthon is kéne közölni, de nem tudom mit szólnának hozzá. Főleg, hogy Angyal. Bár talán még ez a legkisebb problémám. Szerintem a gond az lesz, hogy szeretem és, hogy van és nem tudom... Mindegy, a lényeg az, hogy nem tudom mi lesz ezzel. Egyelőre nem kell haza mennem, mert tuti számon kérnék a dolgokat, főleg, hogy Adam elrendelte, hogy figyelni kell engem, nehogy hülyeséget tegyek... De nem mer utánam küldeni senkit. Legalább is ajánlom neki...

- Amúgy kaptam egy cicát. Igen, én cicát... Nem vagyok egy állat kedvelő, általában ami él és mozog azt rühellem, de ez a cica valahogy olyan cuki volt, és nekem adták. Én meg elfogadtam, de akarom is. Aranyos, és kicsit magamra emlékeztet. Külsőre és-és kicsit a régi önmagamra. Amikor még én is kicsi voltam, szeleburdi, amikor még szerettem az embereket, a világgal sem volt semmi bajom. Igen, én is voltam ilyen, még ha hihetetlen is... Na mindegy, a lényeg az, hogy most van egy cicám, de nem nagyon tudom mit kezdjek vele. Bááár, hasznosítható lenne... Majd mesélek a végeredményről!

Ja, meg amúgy, voltam otthon nem rég, meg Amerikában is. Otthon apa mondta, hogy majd hamarosan újra haza kéne jönnöm, mert valamit meg akar beszélni - bár szerintem én kihagyom a családi megbeszélést, mivel nem érdekel, és túl sok megbeszélni való lenne (...) -. Amerika, nos, ott kiküldetésen voltam, meg hát követtem Alexet, hogy mit művel az a marha, mivel csak egy szó nélkül eltűnt. Ja igen, még valami:
    Nem olyan rég (még mikor volt a szerelmi vallomás, vagyis az előtt) megküzdöttem egy vámpírral, aki végül is megcsapolta a vérem, de amúgy nincs semmi bajom. Nos, őt el kell kapnom, meg kell keresnem, mert nem fogom annyiban hagyni, hogy egy nyamvadt kis vérszopó az én véremet vegye... Valami Oliver volt vagy mi, Chasenek a tesója talán. De mindegy, nem érdekel. A lényeg, hogy el kell kapnom és végeznem vele. Bár nem tudom otthon mit szólnak majd az ötlethez, hisz nem kérhetek segítséget, ha nem egy megrendelő miatt kell... Na mindegy, majd megoldom, max egyedül megyek. Vagy talán... mondjuk meg tudnék kérni valakit, vagyis valakiket... Biztos segítenek.
    Lisa Deadwood
    Lisa Deadwood

Lisa Deadwood, egy Bukott életének részletesebb története Empty Re: Lisa Deadwood, egy Bukott életének részletesebb története

Témanyitás by Lisa Deadwood Szomb. Ápr. 21, 2012 2:28 pm

3. bejegyzés: 2012. április 21.

Nos, most otthon vagyok. Igen, hazamentem... Vagyis még nem, mert egy szállodában lakom, de nem is nagyon áll szándékomban hazamenni. Még a végén tényleg kikérdeznének... Ja igen, Collin találkozott Alexxel. Érdekes helyzet volt... Alex megtámadta Collint, mivel, hát nem tudom. Talán féltékeny volt, de hogy mire azt nem tudom. Mindegy, megtámadta, összeverekedtek, aztán lelépett, mi meg Alexxel sétáltunk és beszélgettünk. Figyelmeztettem Collint, hogy nehogy szólni merjen otthon Alexről, de nem tudom szólt-e, avagy sem... Majd kiderül. Ha holnap csörren a telefon tőlük, valószínűleg igen, de akkor kinyírom azt a hülye gyereket...

Amúgy nem ezért kezdtem ma bele az írásba. Na mondom:

Oliver halott. Oké, jó dolog ez, de mégsem! Nem én ölhettem meg...! Valami Patric Morgen ölte meg, mivel Kament megtámadta. Viszont megakadályozta a személyes bosszúmat is ezzel, ezért el kell beszélgetnem ezzel a gyerekkel... Nem avatkozhat bele a dolgaimba, főleg nem a bosszúkba. Ez most kicsit kiakasztott. Én akartam végezni vele. Hihetetlen, megyek, valahogy le kell vezetnem a dühömet.
    Lisa Deadwood
    Lisa Deadwood

Témanyitás by Lisa Deadwood Szomb. Jún. 02, 2012 5:27 pm

4. bejegyzés: 2012. június 2.

Tudom, nem viszem túlzásba az írást, de őszintén szólva sokszor nincs is mit írni. Bár, most van. Úgy döntöttem, hogy elfelejtem az érzéseimet és talán elhagyom az iskolát. Nem sok értelme van itt lenni, még talán úgy láttam értelmét, hogy Alex itt volt, de most... Nos, megcsalt. Oké, ez annyira nem meglepő, ismerem már őt, de még csak el sem árulta, meg hát azért nem esett túl jól. Jaredtől kaptam meg a hírt - őt állította rá Adam és Collin Alexre, én meg szóltam neki, hogy engem is értesítsen a dolgokról -. Igazából azóta még csak nem is láttam... Hiányzik, de mindegy. Mostantól ő is csak egy ugyanolyan ember, mint mások. Azt hiszem megyek, majd később folytatom.

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Vas. Nov. 24, 2024 1:45 am