Fyron Akadémia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!

Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

Horváth Réka új életének pillanatai

Horváth Réka
    Horváth Réka
    .::Diák::.

Horváth Réka új életének pillanatai Empty Horváth Réka új életének pillanatai

Témanyitás by Horváth Réka Vas. Márc. 04, 2012 1:00 pm

Első bejegyzés:
    Megérkeztem. Érdekes hely, kicsit furcsa a légkör, de talán csak azért, mert még új. Sok ismerős jár ide, pontosabban 3-4 darab. Remélem igazam lesz és itt sikerül megfeledkeznem a nehéz pillanatokról. Talán Ádám és Balázs nem jönnek utánam, nem akarom, hogy megnehezítsék a dolgomat. Most van esélyem, hogy újrakezdhessem a dolgokat, nem akarom, hogy régi arcok bukkanjanak fel. Főleg, hogy még szoknom kell ezt a farkasságot, az a dög... Ha akkor nem bukkant volna fel, akkor most már nyugodtan élhetnék otthon és nem kéne minden nap ezzel foglalkoznom... De elméletileg van rá mód, hogy megszabaduljak ettől, csak még nem sikerült rájönnöm, hogy mi, de majd ha sikerül innét majd elszabadulnom a nyáron, felkutatom a módszerét. De addig is itt maradok és megpróbálom kizárni az életemből a farkasságot, amennyire csak lehet...
    Horváth Réka
    Horváth Réka

Horváth Réka új életének pillanatai Empty Re: Horváth Réka új életének pillanatai

Témanyitás by Horváth Réka Hétf. Márc. 26, 2012 9:50 pm

Második bejegyzés:
    Tudom-tudom, elég régen írtam már ide, de vártam, hogy történjen valami, meg az igazat megvallva el is felejtettem, hogy hová tettem a naplóm, khm... Nos, az érkezési tervem, hogy nem fog ismerős feltűnni, elég gyorsan megbukott. Jött egy ismerős. Nem is akármilyen. Dani, de ami furcsa, hogy nem emlékszik semmire velem kapcsolatban, pedig azért lenne mire... El tudod ezt hinni? És meg is változott... Teljesen más, goromba, szemét, egy igazi állat, mintha-mintha kicserélték volna... Oké, tudom, amúgy sem egy hű de kedves ember volt, de most rosszabb, mint egy állat úgy morgott, nem érezte az ütésemet se, pedig nem kis erőt vittem bele. Ja igen, az ütést még nem is említettem. Feldühített, úgy kezelt, mint egy hülye gyereket és nagyon nagyképű volt, "cicám"-ozott, pedig sosem tette (...), feldühített kicsit, meg csalódtam is benne. Nem hittem volna, hogy elfelejt, bár én azt se hittem volna, hogy szakítunk, de ez már régi mese, hagyjuk is. Nem értem mi lehet vele, asszem még mindig szeretem, vagyis nem szeretem, hanem... Hanem egyszerűen csak ragaszkodom hozzá. Ádám most sütné el ezt a poént: "Tudod, a kutyák hűséges fajták!" Én meg leütném ezért a megjegyzéséért. Hiányzik ez a hülye gyerek. Lehet haza kéne utaznom, lehűtenem a fejem, és visszajönni, és csak nem gondolni a rosszra.
    Na de. Amúgy nem történt semmi érdekes, megvagyok, jó a suli, kezdem megszokni a dolgokat, a helyet. Ja igen, Őrző lettem. Úgy tűnik a sulijaimban mindig kitüntetnek az ilyen címekkel. De nem baj, szívesen segítek, ha kell. Bár most ez a Dani ügy akkor sem hagy nyugodni... Azt hiszem a legjobb megoldás az lesz, hogy fogom és elfelejtem, úgy teszek, mintha nem ismerném és elfelejtem. (Ironikus, hogy pont ezeket a szavakat írtam, mikor szakítottunk...) Lehet keresnem kéne mást, de, de nem vagyok egy pasizós típus. Na mindegy, azért majd körbenézek, ha találok olyat, aki szimpatikus, akkor megismerkedem vele és lesz, ami lesz.
    Majd jelentkezem, ha történt valami, jó éjt!
    Horváth Réka
    Horváth Réka

Horváth Réka új életének pillanatai Empty Re: Horváth Réka új életének pillanatai

Témanyitás by Horváth Réka Pént. Dec. 28, 2012 11:27 pm

Harmadik bejegyzés:
    Kedves naplóm, visszarázódtam az életbe. Igen, nem depizek, nem sírdogálok (na jó, ezt nem szoktam), semmi bajom. Na jó, ez túlzás, de most nagyjából megvagyok.
    Találkoztam egy elég érdekes alakkal tegnap, aki itt lakik a suliban és ő is Látó. De nem átlagos, az én képességeimet bőven felül múlja. Hihetetlen mikre képes. Mindent lát és mindent tud. Bár gondolom ez beletelt jó pár évébe. Nagyon érdekes alak, az biztos, hogy a képességei felkeltették az érdeklődésemet. Olyan sok mindent megtanulhatnék tőle, de biztos, hogy egyszerűen csak elküldene a francba, ha ezzel elé állnék. Szóval ki kell róla derítenem mindent, amit csak lehet. Annyit elárult, hogy beszélt már Alexxel és Lillel is. Alexet meg fogom keresni, tuti, hogy Qarinban van a feleségével. Ha pedig ott nem találom, akkor megpróbálkozom a látással, hátha az útba igazít. Bár eddig direkt még sosem jött össze, csak ahogy a sors hozta, de meg kell próbálnom. Ki kell derítenem ki ő és honnét tud ennyi mindent. Nehéz elhinni, de kezdek megszállottá válni. Mindig is a Látás volt az életem és a jövő, de hogy ennyire... Na mindegy, megteszek mindent, végre van ami éltet, és ha éltet, meg nem árthat.
    Amúgy ez az alak mondott valamit Danről is. Igen, még mindig nem bírtam leszállni róla, viszont fontos dolgokat tudtam meg. Grönlandon van, egy farkas falkával. Épp menekülőben. Gondoltam rá, hogy utána megyek, viszont azt is elárulta, hogy Dan már teljesen elállatiasodott és csak a falkavezérré válás érdekli, megölne, ha utána mennék. Tudom, egyáltalán nem hangzik jól, de szerintem még menthető. Ha egy picit többre leszek képes, ha legalább egy picit tudom fejleszteni a képességeimet, akkor talán arra is lenne esélyem, hogy neki segítsek. Szóval mindenképpen kell még beszélnem ezzel az alakkal és ha minden a terveim szerint megy, akkor megkeresem Dant és talán tudok rajta segíteni. Szurkolj nekem.

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Vas. Nov. 24, 2024 4:15 am