*Nem mondd semmit csak vállát vonogatja amikor kijelenti a dolgokat. Ha nagyon akarják megtudják ugye beszélni szóval ő ezt szeretné. A fiú kijelenti megvárja a másikat amikor ugye leül a lépcsőre. Ő csak vár a gitárjával szórakozik addig. Ugye a nyuszifülezést humorosan próbálta mondani, nem hiába. Szeret beceneveket keresni ám azonban nem mindenkinek találki.* - Tudom.. a dühömet már évek óta próbálom kezelni nem tehetek róla, hogy így ilyen haragosan dől ki belőlem a dolog. A srác bólint majd ugye lemennek Qarinba a kávézóba, hogy tudjanak nyugodtan beszélni. Ahogy elindulnak a fiú is visszahúzza szárnyait aztán ugye csak les előre. Amikor ugye sétálnak nem szól semmit. Némán szótlanul gondokkal elzárkózva lépked és a gitárját leveszi a válláról és viszi tovább a kezében. Nem hiába szereti ő azt.
Lassan, de biztosan megérkeznek Qarinba kávézót is megkeresik és természetesen először Gis-t leülteti az egyik helyre, majd ugye jön a szokásos kérdés.* - Kérsz valamit?*Teszi fel és ha igent mondd akkor ugye hoz a lánynak is valami italt vagy ételt. Ő mindenesetre egy forró csokit fog inni mert azt kívánja természetesen. Azután amint végzett a dolgával leül a másikkal szemben és oldalra dönti a fejét.* - Most kezdjük az elején... akkor, hogy kezdődött ez az egész? Mi is volt pontosan? Lassan kezdem azt hinni, hogy az embernek nem lehet normális családja.. Vagyis most nem rád céloztam hanem a sajátomra. Mármint akit apámnak nevezek.*Jegyzi meg szemet forgatva és beleiszik az italába és elővesz egy szál cigit és meggyújtja. Természetesen nem szokott le a cigiről.*
Lassan, de biztosan megérkeznek Qarinba kávézót is megkeresik és természetesen először Gis-t leülteti az egyik helyre, majd ugye jön a szokásos kérdés.* - Kérsz valamit?*Teszi fel és ha igent mondd akkor ugye hoz a lánynak is valami italt vagy ételt. Ő mindenesetre egy forró csokit fog inni mert azt kívánja természetesen. Azután amint végzett a dolgával leül a másikkal szemben és oldalra dönti a fejét.* - Most kezdjük az elején... akkor, hogy kezdődött ez az egész? Mi is volt pontosan? Lassan kezdem azt hinni, hogy az embernek nem lehet normális családja.. Vagyis most nem rád céloztam hanem a sajátomra. Mármint akit apámnak nevezek.*Jegyzi meg szemet forgatva és beleiszik az italába és elővesz egy szál cigit és meggyújtja. Természetesen nem szokott le a cigiről.*