Fyron Akadémia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

3 posters

  Második Fyron Tábor, Alsóörs

  Rebecca Taylor
  Rebecca Taylor
  .::Igazgató: Erethon::.
  .::Igazgató: Erethon::.


  Második Fyron Tábor, Alsóörs Empty Második Fyron Tábor, Alsóörs

  Témanyitás by Rebecca Taylor Hétf. Jún. 16, 2014 5:24 pm

  Örömmel jelentem be, hogy elkezdődött a Második Fyron Tábor szervezése!

  Időpont
  Némi átbeszélés után úgy döntöttünk, hogy augusztus 4, hétfőtől augusztus 6, szerdáig menjünk le. Amennyiben valakinek módosíthatatlan programja van, augusztus 3. és 8. között még tudjuk csúsztatni egy-egy napot, szóval szóljatok, és megbeszéljük Smile (Eredetileg szavazást akartam kiírni róla, de úgy érzem, felesleges azon a két napon szórakozni, hacsak nincs valakinek gondja vele.)

  Szállás
  A helyszín Alsóörs lesz, az Európa Kemping. Gondolom mindenkiben az merül fel, hogy mennyibe is fog ez kerülni: az a remek hírem van, hogy egy éjszakára egy sátorhely 700 Ft. Ez azt jelenti, hogy egy éjszaka két fős sátorban 350 Ft, plusz 18 év fölött van idegenforgalmi adó, 400 Ft. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy 18 év alatt a három éjszaka 1050 Ft, 18 év fölött 2250 Ft. Mint az gondolom a kemping szóból egyértelmű ez sátoros sztori, szóval ha megvan, hogy kik jönnek, tárgyaljuk meg a sátrazást is: kinek van, hány darab, ki tud esetleg szerezni, ki az, akinél biztosan nem lesz, aztán aszerint megoldjuk a sátor kérdést.

  Utazás
  Úgy gondolom, hogy az utazást össze kellene szervezni, legalább odafelé. Ez persze nem vonatkozik arra, aki kocsival jön, de akik így egy irányból jövünk (Pest, Tata, Győr), mehetnénk egyszerre vonattal, már csak azért is, mert akkor Sayon oda tud vinni minket a kempinghez. (Legalábbis remélem. Ugye, Sayon? Odaviszel minket, igaz? ._. ) Ennek a pontos időpontjához persze még korán van, csak azért erről is legyen szó, szóval írjátok meg, ki mivel tervez jönni.

  Étkezés
  Még nem tudjuk pontosan, hogy milyen lehetőségeink lesznek étel szempontjából, abban reménykedünk, hogy a kemping rendelkezik tűzrakó hellyel, így tudnánk sütögetést rendezni. (Erről biztosat majd egy-két héttel a tábor előtt fogunk csak tudni.) Egyébként valószínűleg strandos kaja, amire én nem tudok pontos árat, de a szüleitek biztosan be fogják tudni lőni. Úgy gondolom, hogy négy napig ez teljesen rendben van, minden más megoldás komolyabb költségeket jelentene. (Gondoljatok bele. Főszezon, balatonparti éttermek. Én nem szeretném minden nap kifizetni xD Ha mégis szeretnétek, akkor is maximum egy napra javasolnám.)

  Program
  A program jelenleg még eléggé képlékeny, hiszen másfél hónapra vagyunk a tábortól, de azért már vannak ötleteim, főleg a tavalyi eredeti tervezetből merítve. Egyértelmű, hogy nagyon sokat fogunk fürödni, mivel a kempingnek saját strandja van (háh, még belépőt se kell fizetni, nagyon király, nem? Very Happy ). Ismét felmerült az asztali szerepjáték, főleg, hogy már van egy tagunk, aki az elmúlt évben rendszeresen járt, szóval eléggé úgy néz ki, hogy idén tényleg össze tudjuk hozni. Az elmúlt év kihagyhatatlan találkozós-táboros programjává vált az Activity, és biztos vagyok benne, hogy Lil örömmel rendelkezésünkre bocsájtja, szóval az is lesz, valamint hozhatnátok egyéb társasokat meg kártyákat is. Gondoltam rá, hogy elmehetnénk vízibiciklizni, persze ennek szintén van valamennyi költsége. Esetleg a korábban felmerült Balatonfüredi látogatást is megejthetjük valamelyik este, ha benne vagytok.

  Költségek (a // jelek közötti költségek még függenek a ti beleegyezésetektől)
  - útiköltség (mindenki magának számolja ki)
  - szállás (a korábban említettek alapján)
  - étkezés (szintén a korábban említettek alapján, elsősorban szerintem strandos kaja, amennyiben sütögetünk, összedobunk valamennyi pénzt ezekre a sütögetős dolgokra, amik tavaly is voltak, ilyen kis kolbászok meg szalonna meg kenyér, szerintem ezeket ott fogjuk megvenni)
  // - vízibicikli (továbbra se tudom megsaccolni, de azt hiszem tavaly 1000 Ft-ot tippeltünk, ami persze megint eloszlik többfelé)
  - Balatonfüred (Vonatjegy: Felnőtt: 2*250, Diák: 2*125) //

  Mit hozzatok:
  - MAGATOKAT Very Happy (de komolyan. gyertek.)
  - alapvető holmik (ruhák, fürdőruha, naptej, stb.)
  - strandcuccok (esetleg ilyen strandos játékok, labdák, vízipisztoly, stb.)
  - társasjáték, kártya
  - rágcsálnivalók (semmi olyat, amit hűtőben kell tartani, mert hűtő az nem lesz xD )
  - lehet hozni üdítőt, szörpöt is, csak szintén arra számítsatok, hogy hűteni nem lehet majd

  Jelentkezés
  Jelentkezni itt lehet a fórumon, a sátor- és utazáshelyzetre vonatkozó kérdéseim megválaszolásával xD Az esemény a facebookon is megtalálható.

  Résztvevők:
  - Sammael Crow
  - Jesmon Helar (+1?)
  - Amarilla Darwin/Castin Noyers (még mindig nem döntöttem el xD )
  - Lord Sayon Merlioth
  - Catherina C. Williams
  - Soranne Whitholle


  Telefonon elérhető vagyok a 0630/304-0037 számon, amennyiben ez szükséges lenne. Tisztában vagyok vele, hogy a tábor jelenlegi kiírása még sok hiányossággal rendelkezik, folyamatosan frissíteni fogjuk az információkat, ahogyan mi magunk is többet tudunk Smile


  A hozzászólást Rebecca Taylor összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Júl. 29, 2014 9:41 am-kor.


  _________________
  Rebecca nem nevezhető éppenséggel szokványos vagy hétköznapi démonnak: élete célja, hogy segítsen másokon, hogy jobbá tegye a kiszolgáltatott, szegény vagy tehetetlen embereket. Persze emiatt sok bántást kapott már életében, de úgy tűnik, hogy ennek őt a legkevésbé sem sikerült meghatnia, és mind a mai napig ugyan ezen az úton halad. Határozott, jószívű, szilárd erkölcsű fiatal nő, aki mindig megtalálja azokat, akiknek szüksége van rá. Ha bármiben segítséget igényelsz, ő biztosan nem fog elhajtani, mert egyszerűen neki is jól esik, ha tehet valamit másokért. Imádja a tanítást, élvezi, hogy fiatalok között lehet... Becca tökéletesen elemében van a Fyron Akadémia berkeiben.
  Jesmon Helar
  Jesmon Helar
  .::Igazgató: Cameos::.
  .::Igazgató: Cameos::.


  Második Fyron Tábor, Alsóörs Empty Re: Második Fyron Tábor, Alsóörs

  Témanyitás by Jesmon Helar Hétf. Jún. 16, 2014 7:12 pm

  Sziasztok! Smile Egyelőre annyival egészíteném ki az előttem szólót, hogy én fel tudok ajánlani egy négy személyes sátrat, illetve mi Sammyvel az én két személyes sátramban fogunk aludni - és ha jól tudom, ő is tud még hozni ezen kívül egy két személyeset, úgyhogy senki sem fog a szabadban aludni, ez már biztos Smile További információkkal még fogok érkezni az elkövetkezendő napokban/hetekben.


  _________________
  Egy 7822 éves démon, aki fellázadt a sorsa, az élete, a Pokol Ura - és az egész világ ellen. Sosem volt az, aminek lennie kellett volna, sosem azt tette, amit elvártak volna tőle, és sosem érezte úgy, hogy ez helytelen. Talán az egyetlen ősdémon, akiből hiányzik a sötétség. Egy démon, akit Lucifer hívott életre, s ő megtagadta, mint urát. A Pokol szülötte... akit száműztek saját hazájából.

  A Cameos házvezető ősdémona.
  Jesmon Helar
  Jesmon Helar
  .::Igazgató: Cameos::.
  .::Igazgató: Cameos::.


  Második Fyron Tábor, Alsóörs Empty Re: Második Fyron Tábor, Alsóörs

  Témanyitás by Jesmon Helar Szer. Jún. 18, 2014 2:28 pm

  Megint én Smile A kemping ártáblázata ennél érthetetlenebb már nem is lehetne, szóval egyszerűen írtam nekik egy emailt, hogy 2 fő egy sátorhellyel és áramellátással mennyi lenne egy éjszakára. Erre azt válaszolták, hogy 5600 Ft (idegenforgalmi adóval együtt, ami szerintem Balatonparthoz képest még mindig tök olcsó). Így, ha többen lesztek egy sátorban, az személyenként plusz 1250 Ft, ha minden igaz, és értelemszerűen annyi felé kell elosztani az összeget ahányan lesztek. Tehát, én azt javaslom, hogy mindenki döntse el, szeretne-e áramot - nem feltétlenül kell mindenkinek, mi Sammel biztos kifizetjük, így telefont majd lehet tölteni nálunk. Elvileg aki áram nélküli sátorhelyet kér, az 700+személyenként 1250+idegenforgalmi adó.

  Összefoglalva...
  Sátorhely/éjszaka:
  - árammal: 2200 Ft
  - áram nélkül: 700 Ft
  Személyenként (mindenkinek kell fizetni): 1250 Ft/éjszaka
  Idegenforgalmi adó (18 év fölött, éjszakánként): 400 Ft


  Legalábbis szerintem. Aki okosabbnak érzi magát, vagy esetleg ki tudna belőlük húzni értelmesebb információkat (Sayon??) az kérem jelezze, mert nekem már mindenem tele van ezzel a táblázattal xD

  Szerk.: közben válaszoltak a második emailemre is, jól gondoltam, valóban így működik a dolog Smile Tüzet gyújtani pedig sajnos nem lehet a kemping területén, valami tilalom miatt, egy nemzeti park területére esik.


  _________________
  Egy 7822 éves démon, aki fellázadt a sorsa, az élete, a Pokol Ura - és az egész világ ellen. Sosem volt az, aminek lennie kellett volna, sosem azt tette, amit elvártak volna tőle, és sosem érezte úgy, hogy ez helytelen. Talán az egyetlen ősdémon, akiből hiányzik a sötétség. Egy démon, akit Lucifer hívott életre, s ő megtagadta, mint urát. A Pokol szülötte... akit száműztek saját hazájából.

  A Cameos házvezető ősdémona.
  Esteron Baltazaar
  Esteron Baltazaar
  .::Őrző: Erethon::.
  .::Őrző: Erethon::.


  Második Fyron Tábor, Alsóörs Empty Re: Második Fyron Tábor, Alsóörs

  Témanyitás by Esteron Baltazaar Szer. Jún. 18, 2014 10:22 pm

  Jól írtad le igen lil Smile Viszont a tűzgyújtás dolog. Azt nálunk megtudjátok csinálni. Mert én nagyapáméknak azt mondom, hogy egyedül megyek le és egyedül leszek ott szóval nem fognak jönni így megoldható, hogy a főzős sütős kajákat megcsináljuk nálunk. HA így jó nektek. Smile


  A hozzászólást Esteron Baltazaar összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jún. 19, 2014 11:40 am-kor.


  _________________
  Lord Sayon Merlioth multikaraktere

  Nagyon sok mindenen keresztül ment már és most mégis teljesen magányosnak érzi magát, úgy érzi, hogy elhagyta őt Ő és már nem tartja a gyermekének, teljes űr tátong a szívében és fogalma sincs képtelen lesz e kimászni ebből a gödörből...

  Elizabeth Quenell fogadott bátyja Marilion és Laschan legidősebb testvére
  Jesmon Helar
  Jesmon Helar
  .::Igazgató: Cameos::.
  .::Igazgató: Cameos::.


  Második Fyron Tábor, Alsóörs Empty Re: Második Fyron Tábor, Alsóörs

  Témanyitás by Jesmon Helar Szer. Jún. 18, 2014 11:01 pm

  Szerintem jó ötlet Smile Ja és egy kérdés: Sayon, nektek van ott lenn valami árammal működő kempinglámpátok? Csak mert ha este akarunk a sátrak előtt mondjuk asztalizni, látni is kéne valamit. Ha nincs, én tudok vinni Smile


  _________________
  Egy 7822 éves démon, aki fellázadt a sorsa, az élete, a Pokol Ura - és az egész világ ellen. Sosem volt az, aminek lennie kellett volna, sosem azt tette, amit elvártak volna tőle, és sosem érezte úgy, hogy ez helytelen. Talán az egyetlen ősdémon, akiből hiányzik a sötétség. Egy démon, akit Lucifer hívott életre, s ő megtagadta, mint urát. A Pokol szülötte... akit száműztek saját hazájából.

  A Cameos házvezető ősdémona.
  Esteron Baltazaar
  Esteron Baltazaar
  .::Őrző: Erethon::.
  .::Őrző: Erethon::.


  Második Fyron Tábor, Alsóörs Empty Re: Második Fyron Tábor, Alsóörs

  Témanyitás by Esteron Baltazaar Szer. Jún. 18, 2014 11:08 pm

  majd megnézem júli 7 és 14 között és utána válaszolok erre a kérdésre.


  _________________
  Lord Sayon Merlioth multikaraktere

  Nagyon sok mindenen keresztül ment már és most mégis teljesen magányosnak érzi magát, úgy érzi, hogy elhagyta őt Ő és már nem tartja a gyermekének, teljes űr tátong a szívében és fogalma sincs képtelen lesz e kimászni ebből a gödörből...

  Elizabeth Quenell fogadott bátyja Marilion és Laschan legidősebb testvére
  Rebecca Taylor
  Rebecca Taylor
  .::Igazgató: Erethon::.
  .::Igazgató: Erethon::.


  Második Fyron Tábor, Alsóörs Empty Re: Második Fyron Tábor, Alsóörs

  Témanyitás by Rebecca Taylor Kedd Júl. 29, 2014 9:40 am

  Időpontváltozás:
  A tábor július 4-től 6-ig fog tartani Smile


  _________________
  Rebecca nem nevezhető éppenséggel szokványos vagy hétköznapi démonnak: élete célja, hogy segítsen másokon, hogy jobbá tegye a kiszolgáltatott, szegény vagy tehetetlen embereket. Persze emiatt sok bántást kapott már életében, de úgy tűnik, hogy ennek őt a legkevésbé sem sikerült meghatnia, és mind a mai napig ugyan ezen az úton halad. Határozott, jószívű, szilárd erkölcsű fiatal nő, aki mindig megtalálja azokat, akiknek szüksége van rá. Ha bármiben segítséget igényelsz, ő biztosan nem fog elhajtani, mert egyszerűen neki is jól esik, ha tehet valamit másokért. Imádja a tanítást, élvezi, hogy fiatalok között lehet... Becca tökéletesen elemében van a Fyron Akadémia berkeiben.

  Ajánlott tartalom


  Második Fyron Tábor, Alsóörs Empty Re: Második Fyron Tábor, Alsóörs

  Témanyitás by Ajánlott tartalom


   Pontos idő: Szomb. Május 28, 2022 12:11 am