Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  A Fagy és Emlékezés temploma

  Lucifer
  Lucifer
  .::Sátán::.
  .::Sátán::.

  A Fagy és Emlékezés temploma Empty A Fagy és Emlékezés temploma

  Témanyitás by Lucifer on Csüt. Nov. 01, 2012 1:50 pm

  A csarnok hátsó részén, Astaroth szobra mögött egy méretes, fekete ajtó van, amely szintén csak a bukottak számára átjárható. Ezen az ajtón keresztül juthatnak át a Fagy és Emlékezés templomába. Az átjárón belépve hideg fuvallat csapja meg az idetévedőket, amely hó illatát hozza magával. Az ajtó mindig becsukódik, amikor valaki bejön, de természetesen kívülről és belülről is nyitható marad. A templom lényegében egy hatalmas oszlopcsarnok: belépve az embernek az az érzése támad, hogy ő semmi ezekhez a monumentális fekete márványból készült oszlopokhoz és szobrokhoz képest. A főrészen, a bejárattal szemben Lucifer harci öltözékben megformázott szobra áll, az oszlopok mögötti részeken pedig a főbb bukottaké. Az oszlopok oldalába a Bukás jeleneteit faragták, annak előzményeit, és a Pokol teremtésének részleteit.

  A Fagy és Emlékezés temploma AFagyesEmlekezestemplomameretben


  _________________
  A Gonosz. A Sátán. A Kísértő. Lucifernek millió neve van, a világ minden vallása ismeri, mint a Pokol vezérét. De sokan elfeledkeznek arról, hogy ő nem csak úgy lett, hogy nem csak úgy volt odalent mindig: egészen máshonnan indult. A név, amely igazán illik rá a Bukott. A Sötétséget talán nem kell bemutatni: hideg és elérhetetlen uralkodó, akinek hatalma van a világ legtöbb dolga felett. Persze időnként be kell ismernie, hogy Ő képes felülírni a terveit, mégis, ijesztően sokszor van ereje felülkerekedni a gyenge szíveken. Halandó, jól vigyázz, mert csapdájába zuhansz...!

  Maga a sátán... Rebecca Taylor kezei között.

   Pontos idő: Csüt. Jún. 04, 2020 10:25 pm