Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

Távoli dimenziók

   
FórumTémákHozzászólások
Nincsenek új hozzászólások

Felvilág

A felső világ. Ide nem olyan egyszerű eljutni, de az angyalok, és főképp az arkangyalok segítségével nem olyan nagy kihívás. Az egyetlen átjáró, ami valóban megkönnyíti, hogy valaki átlépjen ebbe a világba, a Fellegvárban, Tali’ian csarnokában található. Persze vannak a Mennynek saját szülöttei is, akik itt élik életüket.

Moderátorok: Őrzők, Igazgatók

25103Vas. Feb. 16, 2014 10:30 pm
Kamen Grozdan Branimir Tükörtó
Nincsenek új hozzászólások

Purgatórium

A megtisztulás helye az alvilág és a felvilág között. Ez az a hely ami eldönti, hogy az illető hova is tartozik. Mindegyik léleknek meg van a maga útja és a tiéd hova vezet?

Moderátorok: Őrzők, Igazgatók

456Kedd Márc. 08, 2016 1:22 am
Jonathan Acerlot         Mallowice
Nincsenek új hozzászólások

Alvilág

Az alsó világ. Lejutni nem különösebben nehéz, vissza már annál inkább. Minden ország fővárosában találhatóak kapuk, valamint a Fogadó a holtakhoz nevezetű szellemkocsmában, Fyron faluban. De csak óvatosan! Ki tudja, visszakerül-e a földre valaha a lelátogató személy. Természetesen ennek is, csakúgy mint a Felvilágnak, megvannak a maga lakói.

Moderátorok: Őrzők, Igazgatók

2883Vas. Nov. 10, 2013 10:06 pm
Sariel Várbörtön  • Új hozzászólások Új hozzászólások
  • Nincsenek új hozzászólások Nincsenek új hozzászólások
  • Lezárt fórum Lezárt fórum
Pontos idő: Pént. Júl. 03, 2020 7:05 pm