Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  A kastélyt övező hegyek, a labirintus kijárata

  Lucifer
  Lucifer
  .::Sátán::.
  .::Sátán::.

  A kastélyt övező hegyek, a labirintus kijárata Empty A kastélyt övező hegyek, a labirintus kijárata

  Témanyitás by Lucifer on Csüt. Nov. 01, 2012 1:46 pm

  Ahogyan felmegyünk a Reoth végén található lépcsőn, egy sötét, kietlen, hegyes vidéken találjuk magunkat. Messzire ellátni, de egyértelmű az is, hogy a legjelentősebb, amit megpillanthatunk, a várkastély. Fenyegető,veszélyes építményként emelkedik a vidék fölé, és az útvonal sem éppen könnyű, de azért végig lehet jutni rajta, maximum alaposan kimerül az illető, ha egy nap alatt próbálja megtenni. A várba egy hídon lehet átjutni, amely szinte mindig nyitva van.


  _________________
  A Gonosz. A Sátán. A Kísértő. Lucifernek millió neve van, a világ minden vallása ismeri, mint a Pokol vezérét. De sokan elfeledkeznek arról, hogy ő nem csak úgy lett, hogy nem csak úgy volt odalent mindig: egészen máshonnan indult. A név, amely igazán illik rá a Bukott. A Sötétséget talán nem kell bemutatni: hideg és elérhetetlen uralkodó, akinek hatalma van a világ legtöbb dolga felett. Persze időnként be kell ismernie, hogy Ő képes felülírni a terveit, mégis, ijesztően sokszor van ereje felülkerekedni a gyenge szíveken. Halandó, jól vigyázz, mert csapdájába zuhansz...!

  Maga a sátán... Rebecca Taylor kezei között.

   Pontos idő: Csüt. Jún. 04, 2020 9:26 pm