Fyron Akadémia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Nyolcadik kör, harmadik alkör: Reoth

  Lucifer
  Lucifer
  .::Sátán::.
  .::Sátán::.

  Nyolcadik kör, harmadik alkör: Reoth Empty Nyolcadik kör, harmadik alkör: Reoth

  Témanyitás by Lucifer on Szomb. Szept. 29, 2012 11:43 pm

  A legalsó kör foglyai a jótevőik elárulói. Számukra az a büntetés, hogy önfeláldozóan mindenkinek segíteniük kell, és mások érdekeit kell nézniük. Persze akiknek segítenek, szintén nem valós személyek, hanem Lucifer által idézett képmások. Mindeközben pedig még rémképek is gyötrik őket, ha nem azt teszik, amit kéne, akkor hogyan és miként fognak rabszolgaként alázatosan hajlongani és hódolni. A körben két oldalt végig méretes, vérrel töltött burkok vannak, időnként ebből kell kimenteniük embereket. A kör végén egy felfelé vezető lépcső van, amely a labirintus kijárata felé veszi az irányt. Körzetvezetők: Azazel, Leviathan.

  Nyolcadik kör, harmadik alkör: Reoth 8.3kormeretben


  _________________
  A Gonosz. A Sátán. A Kísértő. Lucifernek millió neve van, a világ minden vallása ismeri, mint a Pokol vezérét. De sokan elfeledkeznek arról, hogy ő nem csak úgy lett, hogy nem csak úgy volt odalent mindig: egészen máshonnan indult. A név, amely igazán illik rá a Bukott. A Sötétséget talán nem kell bemutatni: hideg és elérhetetlen uralkodó, akinek hatalma van a világ legtöbb dolga felett. Persze időnként be kell ismernie, hogy Ő képes felülírni a terveit, mégis, ijesztően sokszor van ereje felülkerekedni a gyenge szíveken. Halandó, jól vigyázz, mert csapdájába zuhansz...!

  Maga a sátán... Rebecca Taylor kezei között.

   Pontos idő: Pént. Júl. 10, 2020 10:26 am