by Rhiane Csüt. Júl. 04, 2013 11:43 pm
- Tudom *mosolyog Aysenre ragyogó tekintettel, bárkinek úgy tűnhet, hogy teljesen belé van zúgva. Még szerencse, hogy senkinek fogalma sincs róla, mennyire undorítja a férfi szemében játszó gyilkos vágy, a rideg arc, a kezek, amik az egész világegyetemet igyekeznek megszerezni.* - Könnyen lehet, de úgy látom, néhány szolgádnak ez nem tetszik *húzza fel az orrát sértetten, gyilkos pillantásokat vetve a körülöttük lévőkre. Igyekszik egyértelművé tenni, hogy mennyire kiborítja, ha nem tisztelik a rangjának megfelelően, és hogy ezzel együtt mennyire ragaszkodik hozzá, hogy mindenki számára egyértelmű legyen, hogy ő Aysen első embere, nem más. Aztán ugyebár páran parancsot kapnak, mire Rhiane igyekszik egyből valahogy elterelni a herceg figyelmét a bérgyilkosról. Nagyon nem tetszik neki ez a dolog, nagyon nem.* - Nos, ahogy gondolod. Bár nem hiszem, hogy tud bármit is a lányról, szerintem már rég elfelejtette az egészet *legyint lenézően, az érzelmet egyértelműen Patric irányába mutatva.* - Csak egyetérteni tudok, uram. Undorító egy féreg. Nem igazán értem, miért nem ölted meg évekkel ezelőtt *válaszolja, nagyokat bólogatva Aysen szavaira.* - De feltételezem, most azért akarod visszahozni *teszi még hozzá, reménykedve. Bár nem szívesen öletné meg a srácot, de ha ez az ára, hogy az őrző biztonságban legyen, akkor meg fogja fizetni. Bármekkora árat megfizetne, ezért van egyáltalán itt.* - Örömmel *nevet fel elégedetten.* - Tudod, hogy én szívesen megteszek bármit, amit kérsz tőlem, akármit *folytatja alázatosan, Aysenhez simulva, és belekarolva a férfibe. Aztán ugye újabb kérdést kap, és a kém máris idegeskedni kezd benne, és magyarázatokat gyártani, de nagyon jól tudja, hogy minél higgadtabban és természetesebben válaszol, annál könnyebb elhinni.* - Nos, mostanában egy kicsit többet mentem terepre, mint szoktam, régen ettem már tisztességesen tele magam *enged meg magának egy halk, elégedett kuncogást.* - Meg edzettem is, és elég sok időt töltöttem Mallowice-ban. És az is, felségem, hogy sok időt tölt mostanában a földön *teszi még hozzá, és ha lehet, még szorosabban Aysenhez simul.* - Többet kellene velem maradnod *suttogja a fülébe vágyakozóan. Minél inkább lefoglalja a férfit, annak annál kevesebb lehetősége van rá, hogy a világuralomról szóló terveit gyártogassa.*
// FAGY //