Fyron Akadémia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Használati utasítás, információk

  Rebecca Taylor
  Rebecca Taylor
  .::Igazgató: Erethon::.
  .::Igazgató: Erethon::.


  Használati utasítás, információk Empty Használati utasítás, információk

  Témanyitás by Rebecca Taylor Csüt. Okt. 10, 2013 7:13 pm

  Nem használnám a szabályzat szót, hiszen lényegében az az egyetlen szabály, hogy mindenki csak egy blogot hozzon létre magának. És persze az, hogy lehetőleg ne kezdjetek el kötekedni egymással, persze normális, kulturált keretek között nyugodtan lehet vitatkozni valakinek az elképzeléseivel.
  Arra kérek mindenkit, hogy aki nem szeretné, hogy esetleges rosszallást vagy egyet nem értést fejezzenek ki a karaktereivel vagy karakterterveivel kapcsolatban, az írja bele a témája első hozzászólásába, a többiek pedig legyenek szívesek ez esetben magukban tartani a véleményüket. Aki feleslegesen mocskolódik, azzal szemben mindenképpen bevezetésre fog kerülni valamilyen szankció az első pár alkalom után.

  Na, és most, hogy letudtam a fegyelmező és nagyon pesszimista énemet (mert nyilván nem gondolom, hogy itt bárki is neki fog állni hülyeségeken kötekedni xD ), térjünk át arra a kellemes témára, hogy mi is egyáltalán ez a karakterblog Very Happy

  A lényege, hogy ide bárki nyithat magának egy témát (téma nyitása a New topic gombbal), aminek - Sammy zsenialitásának köszönhetően xD -, színezhetitek az általatok adott címét, valamint leírást is adhattok hozzá :)A téma lesz a ti saját "karakterblog"otok. Hogy ez mi is lenne, és mi tartozik bele? Néhány példa, hogy miket lehet ide betenni:


   - karaktertervek
   - plusz infók (pl ha sylorinás fent vagy lent lakik, mi a kedvenc színe, együttese, stb)
   - karakteres aranyköpések, kedvenc megszólalásaik, gondolataik, stb
   - kapcsolataik más karakterekkel
   - fontos történések feljegyzése a karaktereknek


  Ez így egyrészt reálisabbá tehetné a játékot is (hiszen tudnátok a karaktereitek szobatársairól, hogy szoktak-e rendetlenséget csinálni, stb, sok ember együtt élése esetén ugyanis nyilván nem hagyható figyelmen kívül a tény, hogy mondjuk pl. Henrik minden reggel üvöltő AC/DC-vel kelti a Cameos hímnemű lakóit), másrészt sok érdekességet megtudhatunk egymás karaktereiről. Ugyanígy lehetne például tippet kérni, ha nem vagy biztos egy leendő karakternek, vagy... akármi, ami velük kapcsolatos :DA fantáziátokra bízom, ameddig köze van a dolognak a volt, meglévő vagy leendő karaktereidhez, addig bármit beírhattok ebbe Smile
  Mint azt az elején is említettem, nyugodtan lehet reagálni egymáshoz, de ismételten arra kérek mindenkit, hogy kulturált, emberi módon társalogjunk egymással itt is, és hogy aki nem bírja az esetleges kritikát, az ne kérjen véleményt.

  Ifjú padavan, immár készen állsz, hogy megkezdd utadat. Jó karakterblogolást Very Happy


  _________________
  Rebecca nem nevezhető éppenséggel szokványos vagy hétköznapi démonnak: élete célja, hogy segítsen másokon, hogy jobbá tegye a kiszolgáltatott, szegény vagy tehetetlen embereket. Persze emiatt sok bántást kapott már életében, de úgy tűnik, hogy ennek őt a legkevésbé sem sikerült meghatnia, és mind a mai napig ugyan ezen az úton halad. Határozott, jószívű, szilárd erkölcsű fiatal nő, aki mindig megtalálja azokat, akiknek szüksége van rá. Ha bármiben segítséget igényelsz, ő biztosan nem fog elhajtani, mert egyszerűen neki is jól esik, ha tehet valamit másokért. Imádja a tanítást, élvezi, hogy fiatalok között lehet... Becca tökéletesen elemében van a Fyron Akadémia berkeiben.

   Pontos idő: Pént. Május 27, 2022 11:08 pm