Fyron Akadémia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Példa, használati utasítások

  Lucien du Bois
  Lucien du Bois
  .::Diák::.
  .::Diák::.


  Példa, használati utasítások Empty Példa, használati utasítások

  Témanyitás by Lucien du Bois Szomb. Feb. 11, 2012 8:34 pm

  Használati utasítás

  1. A chatszobát úgy kell elképzelni, hogy minden hálóban található egy darab laptop, tehát házanként kettő, amelyet a diákok használhatnak. Ez persze azt is jelenti, hogy minden házból egyszerre csak egy fiú és egy lány lehet fent, tehát maximum hat ember, kivéve, ha valaki a gyengélkedőn van, de akkor azt egy useres részben ( // Gyengélkedői gépről // ) jelezni kell.

  2. Alapvetően egy közös szoba van, ahova mindenki írhat, természetesen gyorsasági sorrendben, azonban ha valakik külön, csak egymással akarnak beszélni, nyithatnak maguknak saját szobát, ahová csak ők írhatnak. Ezeket természetesen nem kell lezárni az aktuális beszélgeti végeztével, de csak akkor használható újra, ha minden korábbi résztvevője jelen van.

  3. Természetesen a fórum ezen részén is érvényes a netikett, így kérjük annak betartását.

  4. Erre a hálózatra csak az iskola gépeiről lehet feljelentkezni, tehát a városiak vagy a sulin kívül tartózkodók nem írhatnak ide, azonban az iskola alkalmazottainak saját számítógépük van, így ne lepődjetek meg, ha összefuttok valamelyikükkel.

  5. Ne feledjétek, hogy a karakterek csak a nicknevet látják, így ha pl. Szárnyas elmebeteg bejelentkezik, akkor arról Cerelia nem tudja egyből, hogy Kamen az, csak a példa kedvéért.


  Példa a használatra

  1. hsz: Nicknév1 bejelentkezett.
  1. hsz: Nicknév2 bejelentkezett.

  2. hsz: Nicknév1 üzenete:
  ...
  2. hsz: Nicknév2 üzenete:
  ...

  Utolsó hsz: Nicknév1 kilépett a beszélgetésből.
  Utolsó hsz: Nicknév2 kilépett a beszélgetésből.


  _________________
  Lucien elveszett gyermekként, apja után kutatva érkezett a Fyron Akadémiára, de itt tartózkodása messze nem ezért vált tartóssá: a hős lidércben egy pillanatig sem csalódott, hiszen világ életében gyűlölte őt... halálhírének hallatán azonban képessé vált megbocsátani neki. Életén és céljain ez nem igazán változtatott: továbbra is az írás a legfőbb szenvedélye, továbbra is Ed az egyetlen ember, aki igazán közel képes férkőzni hozzá, és továbbra is szorgalmasan végzi tanulmányait az Akadémián.

  Rebecca Taylor fél-lidérce

   Pontos idő: Pént. Május 27, 2022 11:55 pm