Fyron Akadémia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!

Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

+5
Esteron Baltazaar
Darioth
Felion
Erik Norgen
Amarilla Darwin
9 posters

Erillion pizzázó és vendéglő

Amarilla Darwin
    Amarilla Darwin
    .::Igazgató: Sylorina::.
    .::Igazgató: Sylorina::.

Erillion pizzázó és vendéglő Empty Erillion pizzázó és vendéglő

Témanyitás by Amarilla Darwin Szomb. Márc. 09, 2013 11:34 am

Erillion pizzázó és vendéglő Puskas_sport_pub

A hely ami Qarinban eléggé híres. A pizzázó ahova a tinédzserek rendszeresen járnak iskola után, hogy megvitassák a dolgaikat. A hely eléggé vidám hangulatot teremt. Hangulatos zene, fiatal társaság és persze maga a hely is csodálatos. Ahogy belépünk, a pultnál kedves hölgy fogadja a vendégeket és asztalhoz vezeti őket. Kettes illetve négyes asztalok találhatók legelöl. Hátul természetesen több személyes asztalok is vannak. Az épület kétszintes, hiszen a vendégeket el kell látniuk. Maga a hely nem csak pizzázó, hanem étterem is. Rengetegen ülnek be vagy vannak itt rendezvények amikre általában érdemes eljönni. Reggel 8-tól este 23 óráig rendelkezésükre áll mindenki számára.
    Anonymous
    Vendég
    Vendég

Erillion pizzázó és vendéglő Empty Re: Erillion pizzázó és vendéglő

Témanyitás by Vendég Pént. Márc. 15, 2013 2:10 pm

*Egy lány érkezik az Erilion vendéglő felé, aki úgy dönt most más ételeket is kipróbál. Fogadott édes anyja is ide fog jönni vele beszélte meg azt, hogy jöjjenek ide. Nem fog ám egyedül enni. Vállán a laptop táska, ahogy bemegy, a helyre köszön illedelmesen, aki fogadja és keres magának egy helyet. Lorával nem igazán tudja mi volt, bár azt, hogy hiperaktív azért ez nem nevezhető annak. Kitakarítani még reggel megtette és persze mindent amit Natasha szeretett volna. Leül egy asztalhoz és előveszi, a laptopot majd megnyitja a sorozatot. Mit néz? Persze, hogy a Gyilkos elméket nem tud betelni a sorozattal. Amíg nem érkezik meg Nath addig el tudja tölteni az időt és igyekszik Lorát is kivernie a fejéből. Fülhallgatót bedugja a laptopba és elindítja ugye a filmet. Egyenlőre nem iszik és eszik semmit csak el van. Egy két óra mire ide jön addig úgy is megnéz simán két részt.. Szerencsére van Wifi kapcsolódás is.*
    Erik Norgen
    Erik Norgen
    .::Diák::.

Témanyitás by Erik Norgen Pént. Márc. 15, 2013 2:28 pm

*Erik az egyik két fős asztalnál ül, amikor Roxanne belép, és éppen a pizzáját várja. Úgy döntött, ma lemond a Fyronos kajáról és eszik valami mást, így hát elindult a városba, s végül itt kötött ki. Mostanában elég sokat lófrál egyedül, ha meg éppen nem, akkor Viccel vagy Elliottal, vagy valamelyik cameosos lidérccel lóg. A tanulás éppen annyira érdekli, mint egész életében (=semennyire), így hát van bőven szabadideje. Ma meg ráadásul péntek van, így órák után rögtön elindulhatott ide. A mobilján játszik valamilyen játékkal, így a lány érkezésére csak egy kicsit pillantott fel, mikor az leült a mellette levő asztalhoz. Tulajdonképpen egymás mellett ülnek. Megszokta már, hogy ez a hely televan tinilányokkal, így nem lepődik meg különösebben a korán. Elő szokott fordulni, hogy az egyik vihogós társaságtól néhányan megrohamozzák, mert al akarják kérni a számát, dehát könyörgöm, nem pedofil! Így általában csak angyalian vigyorog és valami hülye dumával elzavarja őket. Ma azonban elég nyugodt a hely, nincsen tömeg. A pincérnő lerakja elé a baconos pizzát, mire Erik leteszi a telefonját és végigméri az ételt, aztán a pincérnőre pillant.* - Magának ez baconos pizza? Inkább pizza, elvétve egy kis baconnel. Nézze már meg! Nem azért fizetek, hogy üres pizzát egyek hagymával meg szósszal! *Vet szúrós tekintetet a lemondó arckifejezéssel ácsorgó fiatal nőre, aki a panaszsorozat végén elmotyog egy bocsánatkérést és visszaviszi a pizzát a konyhára. Erik még mormog magában valamit, majd egy sóhaj kíséretében a mellette ülőre siklik a tekintete.* - Szerinted ez normális? Mit gondolnak ezek, vega vagyok? *Csóválja a fejét.* - Nem vagy te még kicsit fiatal ehhez? *Bök a laptop képernyőjén futó sorozatra. Ismeri, és a legtöbb ismerete szerint nem éppen gyerekeknek való.*
    Anonymous
    Vendég
    Vendég

Témanyitás by Vendég Pént. Márc. 15, 2013 2:56 pm

*Amikor odalép, hozzá a pincér akkor megrázza a fejét, hogy egyenlőre nem kér semmit és visszafordul a sorozathoz. Aztán este még tanulnia is kell, meg gyakorolnia a zongorán szóval most ezt csinálja. Otthon is nézhette volna, de hát, ha már egyszer most kapta meg várakozik addig is tényleg nem unatkozik, meg valahol reménykedik benne, hogy megpillantja Kornelt ma. Szóval fogja magát aztán végül is meggondolja magát és kér egy kis vizet, majd amikor kérdeznek, tőle félig meghallja. Szerencséje a fiúnak. Halványan elmosolyodik.* - Meg van engedve nekem, ha ez érdekel. Érdekesebb, mint bármely más szappanopera.*Mondja mosolyogva és figyeli a srác arcát.* - Baconos pizzát ezért nem szeretem, hmm.. talán a Margaritha, ami a finomabb. Egyébként Roxanne vagyok. Roxanne Wright.*Mutatkozik be önkénytelenül, de hát ehhez még szoknia kell.* - Ennyire nem kell azért kiakadni, hogy a pizzán mi a kevés..*Hallotta ám félig meddig a kiakadását és ezért reagál erre.Így. Jobb is amúgy, hogy nincs egyedül amúgy is otthon is a szobában be lenne, zárkózva inkább kimozdul aztán lesz valami estig még.Rápillant a srácra ugye és elmosolyodik.* - Nem vagyok ám az a gyerek vagy tinédzser típus aki barbie babázik, vagy azt nézted ki belőlem?*Teszem fel a kérdést kuncogva. Nem tehetek róla.. edzés, kickboksz,karate,krimik… hát na.. Tud ám kis angyal is lenni.*
    Erik Norgen
    Erik Norgen

Témanyitás by Erik Norgen Pént. Márc. 15, 2013 3:32 pm

*Lehet, hogy az sem hatná meg nagyon, ha a lány észre sem venné, hogy hozzá szólt, ugyanis ő most kérem szépen ki van akadva, és ilyenkor panaszkodnia kell. Levezetni a feszültséget. Az utána következő kérdés már csak azért volt, mert felismerte a sorozatot, és nem bírja ki, hogy ne szóljon bele mindenbe, amihez akár csak egy kis köze is van. Most például annyi, hogy ismeri a sorozatot. Legalábbis látott belőle elég sok részt.* - Ott a pont. *Bólint vigyorogva.* - Csak hát a legtöbb korodbeli inkább a szappanoperákat nézi. *Von vállat, miközben belekortyol a kólájába.* - Ezek szerint te jó sorba álltál mikor az agysejteket osztották. *Vigyorodik el ismét.* - Nem szereted? Pedig a bacon a legjobb kaja. *Csóválja a fejét még mindig mosolyogva.* - Erik Norgen. *Viszonozza a bemutatkozást, majd kezet nyújt a lánynak. Ő aztán tényleg könnyen ismerkedik, szinte bárkivel. Az meg egyáltalán nem érdekli, hogy mit gondolnak róla az étteremben tartózkodók. Nincsenek hátsó szándékai, hiába egy nőcsábász, tudja, hol a határ. Igazából még eszébe sem jutott ilyesmi. Szóval Roxannenak nem kell semmitől sem tartania.* - Dehogynem. Az a dolguk, hogy jól főzzenek, nem azért jövök ide, hogy üres pizzát egyek. Én fizetek, hadd mondjam meg én, hogy mit akarok enni. *Kezd rá ismét, ezúttal azonban befejezi egy dühös fújással, nem ragozza tovább.* - Erre inkább nem válaszolnék. *Vigyorodik el ismét.* - Vársz valakit, vagy csak az a hobbid, hogy pizzázókban sorozatozol? *Kérdezi meg, miközben a konyha felé pislog. Kezd egyre éhesebb lenni, jöhetne már az a feljavított pizza.*
    Anonymous
    Vendég
    Vendég

Témanyitás by Vendég Pént. Márc. 15, 2013 3:59 pm

*A vizet megissza és látta ám azt, hogy ki van akadva. Hogy ne lenne, hiszen az, hogy a pizzán kevés valami jó oké ebben igaza van. Még szerencse, hogy ő más pizzát fog kérni- Nem zavarja ám a panaszkodás, sem sőt bármit el tud viselni. Amikor ugye a sorozatról beszélnek, leállítja és elvigyorodik ő is.* - Tudom, és a sminkekkel vannak el foglalva és persze azzal, hogy mi a mai divat. Nem kell bemutatni őket.*Ez igaz. Bár 6-7 éves koromig babázott és ezt még Kornelnak sem mondja el, meg senkinek. Szappanoperákat különösen gyűlöli.* - Köszönöm a bókot és igen. Tudod, zenei stílusban is fogadjunk meglepődnél, de ennyire ne rohanjunk előre. Ha bár ez a sorozat maga a történet száll talán, ami megfogott meg a szereplők.. Szóval. Ilyen még például Gyilkos Számok, Castle.. és talán tudnék még jó párat mondani. Téged mik érdekelnek leginkább? Ha bár, te idősebb vagy azon kívül, hogy a lányok.*Magyarázza a srácnak a dolgokat, de ő például egy Micimackót nem mindig nézne meg. Szereti a meséket, de nem mániákus. Csak a krimikben.* - Szeretem csak nem pizzán.*Kacsint neki és igen ebből kitalálhatja azt, hogyha megpirítja, és úgy eszi virslivel és májjal meg mindennel. Örülök Erik.*Nyújtja a kezét ő is és halványan elmosolyodik.* -Na igen mondjuk ebben igazad van. Nem fogsz üreset enni szerintem úgy is mindjárt kihozzák a megfelelőt remélem kértél másikat?*Teszi fel a kérdést és felvonja a szemöldökét.* - Miért is nem?*Automatikusan jön arra a kérdésre, hogy nem válaszolna.* - Igen.. nevelő anyukámat. Csak mondta, hogy számoljak rá két órás csúszáskéséssel, mert el van havazva a papír munkákkal én meg úgy gondoltam, hogy addig elütöm az időt. Figyelj inkább nyilvánosan csinálok bármit is mit otthon egyedül.*Mondja elgondolkozva aztán belekortyol a vízbe.*
    Erik Norgen
    Erik Norgen

Témanyitás by Erik Norgen Pént. Márc. 15, 2013 5:18 pm

*Na igen, Erik pedig erősen reméli, hogy nem kell már sokat várnia a pizzájára, amiről minimum le kell lógnia a baconnek. Minden irányban!* - Ezt jól látod. *Neveti el magát.* - Most autogrammot kéne kérnem tőled, mert ilyen lánnyal nagyon régen nem találkoztam. Legalábbis ebben a korban. Szóval gratulálok. *Vigyorodik el.* - Zene? Na, halljuk, mit szoktál hallgatni? *Könyököl az asztalra, majd vet egy újabb ideges pillantást a konyha felé. Ő teljesen az a típus, aki számára a rockzenén kívül semmi más nem létezik. És abból is főleg a régebbiek, a mai zenekarok közül alig ismer néhányat.* - Ők például igen, eltaláltad. *Nevet fel a kijelentésre. Elvből nem nagyon áll szóba ilyen fiatalokkal, most ki tudja, miért tett kivételt, de nem bánta meg. Persze, ő bárkivel képes összehaverkodni, nem arról van szó, hogy válogatna.* - De azok a dolgok közül, amikről már szabad hallanod... Nos, a zene, a szórakozás, haverok, éjszaka. *Vigyorog maga elé.* - Aztán... filmek, de nem ilyen nyálas izék. Sorozatok közül, hm... a Szökést ismered? Aztán az NCIS sem rossz, meg a Gyilkos számok. Bár annyira nem vagyok válogatós. *Von vállat.* - Minden jöhet, ami nem nyálas. *Grimaszol egyet, majd felderül az arca, ahogy a pincérnő odalép az asztalához egy hatalmas, baconnel megrakott pizzával és egy üveg kólával.* - A ház ajándéka. Elnézését kérjük. *Szólal meg a pincérnő, majd elindul a többi asztalhoz. Erik pedig csillogó szemmel a kajára veti magát.* - Uhm... Bocsi. Kérf? *Kérdi teli szájjal a lánytól.* - Igen... a bacon jó dolog. Mindenhol! *Folytatja, ezúttal miután lenyelte a falatot. Aztán kezet fog Roxanneal, majd tovább eszik.* - Miért? Hát, lehet, hogy nem tetszene a válasz. *Von vállat.* - Na jó, viccen kívül, jófejnek tűnsz. Ha megtámad valami undorító szörny, csak szólj bátran. *Vigyorog rá egy újabb falat lenyelése után.* - Rontásűzésben elég jó vagyok. *Majd benyúl a farmerje zsebébe és kihúz egy összegyűrődött névjegykártyát, amin a telefonszáma meg email címe van és átnyújtja Roxannenak.* - Komolyan, ha bármi van, hívj nyugodtan. *Majd bólint a válaszra, miközben belekezd egy újabb szeletbe* - Aha, végül is, igazad van. Ilyen király alakokkal futhatsz össze, mint én. *Á, nem, cseppet sem egoista, tényleg...*
    Anonymous
    Vendég
    Vendég

Témanyitás by Vendég Pént. Márc. 15, 2013 5:53 pm

*Nem tehetek róla, hogy ilyen vagyok és meg kell, mondani az ismerkedésben nem szenvedek hiányt. Sok arccal találkozom mostanában. Vagyis azokkal, akikkel a héten találkoztam akkor Elizabeth vagy ki mindegy. Hozzá szokom lassan az itteni dolgokhoz. Amikor autogrammot mondja, hogy kérnie kell, tőlem felvonom a szemöldököm, de valahol jól esik.* - Nos.. Apám nevelése volt meg részben anyámé.*A bátyámat azért nem említem meg, mert mindig marakodtunk és soha sem volt úgy fontos. Na, jó valahol még is, de egymást mindig nem érdekeltük… mit csinál a másik. Aztán a zenéről beszélgetek a zenéről és ördögien elvigyorodok.* - Hmm.. Skillet, Ac/Dc, Hammerfall, Hollywood Undead és nem sorolnám tovább..*Nyelvet öltök. Mi van a disco zenékkel? Mint mondtam nem igazán rajongok értük. Csak nagyon kevésért, amit jónak találok, de a rockot tartom előnyben. Apával ugye sokszor hallgattunk azt hiszem, a régi otthonomban egy póló van ac/dc-s amit imádtam. Persze más zenéket is ismerek, de kapásból a kedvenceim ezek. Aztán beszélgetünk és rokonszenvesnek tartom Eriket.* - Te is jó fejnek tűnsz Erik.* - A szappanoperák olyan agymosoda, ami teljesen megváltoztatja az ember nézeteit. Szerelmes nyáladzás. A Krimik, és a fantázia filmek, sorozatok pedig legalább megadják a kezdő lökést a feljebb jutáshoz a gondolkodásban.*Remélem, nem beszélek hülyeségeket, de én így értem meg a dolgokat. Szappanoperát nem nem szerettem sohasem.. Aztán érdeklődve hallgatom, milyen filmekről van szó és bólintok.* - Ahham.. én a krimiket és a fantázia sorozatokat tartom előbbre. Azt is engedéllyel nézhetem az idegzetem ilyen téren erős.*Amúgy ez igaz, de hát mindig kell a változás. Aztán végig nézek Eriken furcsa újabb lidérc, nem lep meg szóval megkönnyebbülök lassan a történtek óta, hogy vannak szabályos lidércek is. Aztán sóhajtok egyet és megnézem a telómat és az időt. Lassan jönnie kell.* -Válogatós én sem.. Na ott a pont. Nyálas filmek nuku.. Titanicot sem bírtam megnézni pedig apám rám próbálta erőszakolni régen.*Az aranyos volt. Az egész lakásban végig kergettek és még a pincébe is bezárkóztam, hogy én azt nem nézem meg. Kicsit vicces így visszaemlékezni. Aztán megjön a pizzája és megvonom a vállam.*~Kis mázlista.~*Gondolom magamban és iszogatom szépen lassan a vizemet.* - Teli szájjal a farkas nem beszél.*Mondom nyelvet öltve és igen érzem mind a kettő fajt. Persze nem bántásképp akartam mondani a dolgokat és megrázom a fejemet.* - Köszönöm még nem. Mindjárt rendelem én is az ételt, megkérte Natasha nem ismered, hogy érkezése előtt negyed órával. Meg ettem mielőtt idejöttem.*Mondom Eriknek és nem zavar, ha eszik. Aztán felvonom a szemöldökömet. Na ne! Ez már vicc!* - Rontásűző? Ez véletlen.. a héten te vagy a nem tudom hányadik rontásűző akivel találkozom köszi.*Mondom mosolyogva.* - Engem egyébként a galériában lehet megtalálni. Annak aki vezeti a fogadott lánya vagyok végül is nem titok.*Mondom mosolyogva továbbra is, és igazság szerint nem vagyok egyedül és azért nem titkolom. Na. Nem bántó ez az egész hiszen túl kell lenni a lépéseken. Szóval igen örömmel beszélek a szüleimről is és mind erről amik történtek.* - Egoista farkas.*Mondom nyelvet öltve, de azért bírom a srácot.*
    Erik Norgen
    Erik Norgen

Témanyitás by Erik Norgen Pént. Márc. 15, 2013 7:59 pm

*A válaszra bólintok, igen, annyit még én is jól tudok, hogy a szülők nevelése ebben sokat számít. Akkor talán mégsem a msotani, hanem az előző generáció van elszúrva? Ez egy jó kérdés. Az én nevelésemmel nem volt probléma, mindkét szülőm a példaképem volt, és be kell vallanom, jó munkát végeztek. Amíg az a rohadék ki nem nyírta őket! De inkább nem gondolok erre, mert akárhányszor eszembe jut, nagy kísértést érzek, hogy összetörjek valamit, azt pedig itt nem lenne szerencsés. Pláne szegény csaj közelében.* - Hát, jó munkát végeztek. *Válaszolom, majd hallgatom a felsorolást a zenekarokat illetően. Ismerem mindet, bár behatóbban csak az AC/DC-t szeretem, de a többi sem rossz.* - Hm... Átmentél a teszten. *Vigyorgok rá. Mi van velem, hogy egy tizenhárom-tizennégy éves kislánnyal beszélgetek? Biztosan kezdek bedilizni. Nem csoda... Néha úgy érzem, eddig is csak Mia tartott össze úgy-ahogy.* - Neked nem mondták, hogy nem illik öltögetni a nyelvedet? *Csóválom meg a fejem, miután kiöltötte rám a nyelvét. Fura ez a kiscsaj. De bírom. Arra, hogy jófejnek tűnök számára, nem válaszolok semmit, azért van az egoizmusomnak határa. Minden esetre örülök, hogy így gondolja. Aztán kifejti a nézeteit a szappanoperákról, amit megint csak szimpatikusnak találok.* - Totálisan egyetértek. Agyhalál az összes. Az emberek meg bekajálják, és ettől csak egyre hülyülnek, mire még nagyobb baromságokat gyártanak a tévékben. *Csóválja a fejét lemondóan. Hiába, neki is vannak komolyabb nézetei, hiába nem látszik.* - Hát, nézhetnél károsabb dolgokat is. *Felelem a sorozatos témára, de többet nem szólok hozzá.* - Szegény. *Válaszolom a Titanicos részre. Én semmi pénzért nem ülném végig, az már egyszer biztos! És más nyálas izét sem. Kizárt. A farkasos megszólalásra felvonom a szemöldököm, majd lenyelem a falatot és rávicsorgok.* - Vigyázz, a végén még meg talállak harapni! *Nem lep emg, hogy felismerte, mi vagyok, egy ilyen összeállítást kábé mindenki kiszúr. Úgy tűnik, még a gyerekek is.* - Oké. *Válaszolok a visszautasításra. Lassan amúgy el is fogy a kaja, most tuszkolom magamba az utolsó szeletet, amit le is öblítek az ajándék kólával, majd intek a pincércsajnak, hogy fizetni szeretnék. A jó seggűnek, természetesen.* - Tényleg? *Kérdezek vissza.* - Akkor ezért nincsen soha munka. Elkapkodják előlem. *Sóhajt egyet. Nem mintha pénzhiányban szenvedne, de hát mégiscsak élvezi a munkáját.* - Oké, majd egyszer benézek. *Mondom, miután kifizettem a kaját, aztán elkezdem összepakolászni a holmimat és felállok.* - Én most megyek... Neked további jó sorozatozást, és szólj, ha a te pizzádról is lefelejtik a felétet. *Vigyorgok a lányra.* - Majd még összefutunk. Csáo! *Intek neki, majd elindulok kifelé a pizzázóból. Aranyos kiscsaj, lehet, hogy még meg fogom keresni. Kevés jófej emberrel találkozni mostanában, meg kell becsülni hát őket. Minden esetre most visszamegyek a Fyronba, mert megint esik az eső, és ma nincs sok kedvem inni. Talán megkeresem Elliotot és elrángatom biliárdozni vagy az edzőterembe. Még kitalálom, hosszú még a nap.*
    Felion
    Felion
    .::Felvilági::.

Témanyitás by Felion Kedd Ápr. 02, 2013 1:05 pm

*Soran jókedvűen sétál végig Qarin egyik utcáján, végül megérkezve az Erillionhoz. Jó délelőttje volt, javul az időjárás, és ezzel együtt a kedve is, szóval most tökéletesen érzi magát, köszöni szépen. Ebéd főzni meg lusta volt, szóval úgy döntött, hogy inkább benéz ide, és eszik valamit. Egyébként nagyon nem öltözött túl: egy szövetkabát, alatta egy fehér, feltűrt ujjú ing, meg egy szövetnadrág, természetesen az egészhez még egy lovaglócsizma. Szóval így robog be a pizzázó ajtaján, egy lehengerlő mosollyal köszöntve a pultost, aztán lehuppan egy kétszemélyes, viszonylag közeli asztalhoz, és elkezdi böngészni az étlapot. Szokásos nap: délelőtt csak úgy volt, sétálgatott, délután valószínűleg megnézi, hogy tud-e kertészkedni, megállapítja, hogy nem, aztán elmegy valahová sétálni vagy szórakozni. Nem mondhatni, hogy túl sok mindenből állna az élete, de őszintén szólva miután Eidolon kora lejárt, nem igazán tudta, hogy mégis mihez kezdhetne, és a mai napig nincs semmilyen célja az életével. Fogalma sincs, mit lenne érdemes csinálnia, vagy minek lenne egyáltalán értelme... Halkan sóhajt, és a megérkező pincértől egyelőre csak egy pohár vörösbort rendel, majd tovább böngészi az étlapot.*
    Darioth
    Darioth

Témanyitás by Darioth Kedd Ápr. 02, 2013 1:25 pm

*Csak csendben halad a vendéglő felé és most kivételesen egyedül tart ide. Amúgy is van, egy két üzleti dolga azt el tudja a kis neveltje nélkül is intézni. A galériát rábízta ugye mármint Roxannera egy kis időre most itt el lesz egy darabig. Az öltözete egyébként egy fekete nadrág és hozzá társul egy vörös hosszú ujjú felső és egy tavaszias farmer kabát. A haja kiengedve van és a kezében pedig a táskája. Ahogy belép, körbe néz hova tudna leülni. Az órájára rápillant, még jó korán van végül is addig tudja rendezni a papírokat. Aztán leül egy asztalhoz kb közel Soranhoz. Szóval van ideje még végig és néz a férfin és felvonja a szemöldökét a csizma miatt. Először is a pultostól kér valami finom italt, valami koktélt azután ő is az étlapot nézegeti.. Viszont nem tudja megállni, hogy ne szóljon a férfinek.* - Az öltözékéhez mióta illik egy ilyen csizma?*Teszi fel a kérdést és mosolyodik el.* - Amúgy a borhoz valami csirkés ételt ajánlanék. Végül is ez a maga dolga, hogy mit rendel.*Tanácsolja, aztán ő is nézegeti az étlapját, de lassan ő döntött mit fog kérni szóval le is adja a rendelést a pultosnak aztán nézegeti a papírjait közben várja a férfi reakcióját.*
    Felion
    Felion

Témanyitás by Felion Kedd Ápr. 02, 2013 1:45 pm

*Ahogyan az étlapot olvasgatja és felpillant, észreveszi Natashát, és, nos... rajta ragad a tekintete. Aztán amikor a nő leül, igyekszik elkerülni a feltűnést - legalább amíg szegény leveszi a kabátját és elhelyezkedik, aztán amikor a nő megszólítja, egy sármos mosollyal oldalra pillant.* - Nagyjából az 1300-as évek óta. És amióta kényelmes *teszi még hozzá jókedvűen. Amikor aztán a tanács elhangzik, halkan felnevet, és megemeli a poharát.* - Valószínűleg marhát fogok enni, jobban kedvelem, és illik a vörösborhoz. Mondja csak, szép hölgyem, megengedi? *kérdezi egy újabb sármos mosollyal, Natasha asztala felé intve a fejével. Ha engedélyt kap, akkor átül a nővel szemben, és közben bemutatkozik.* - Soran de Angelis, szolgálatára. Önben kit tisztelhetek? *kérdezi udvariasan, és nem is próbálja rejtegetni, hogy határozottan tetszik neki a nő. Mert most minek igyekezne leplezni? Kilencven százalék, aki neki tetszik, az úgyis elájul egy mosolyától, vagy ha más nem, akkor pár bókkal le tudja venni a lábáról.*
    Darioth
    Darioth

Témanyitás by Darioth Kedd Ápr. 02, 2013 1:59 pm

*Ritkán van az, hogy valakit megnézek, de hát nem is tudom azt, hogy mit mondjak. Jelenleg az egyikügyfelem papírjaival vagyok elfoglalva és mivel ide beszéltem meg a találkozót. Addig el vagyok. Azután felvonom a szemöldökömet és sóhajtok.* - Ilyen csizmát akkor is lovagláshoz szokás használni. Az még oké, hogy kényelmes.*Mondom a férfinak és ajánlom, hogy mit egyen és felvonom a szemöldökömet.*~Azt hittem maga is az…~*Jegyzem meg magamban, de csak humorosan. Aztán amikor kérdezz csak mutatom a kezemmel, hogy csak tessék.* - Hogyne.*Felelem nyugodtan és mosolygok.* - Még szerencse, hogy magát nem kell tárgyalásra vinni.*Jegyzem meg kicsit elgondolkozva aztán a bemutatkozásra szimpatikusnak tényleg az, de még soha nem láttam itt.* - Natasha McQuillen. Városalapító, Ügyvéd és a város galériájának a tulajdonosa.*Mutatkozom be és szeretem elmondani ezeket a dolgokat, hogy azért nagyjából tudják kivel állnak szemben. Amúgy is, hogyha a régi lakos lenne akkor úgyis tudják akik művész lelkek, de nem mindenki az.* - Mivel foglalkozik?*Érdeklődöm és azért egy kicsit elpirulok. Sóhajtok és én nem is tudom valami pipi húsit rendeltem aztán a koktélomat iszogatom.*

//Fagy//

Felion
    Felion

Témanyitás by Felion Kedd Ápr. 02, 2013 7:19 pm

- Az engem nem zavar különösebben *nevet fel Soran a maga kellemes hangján. Hiába, a megszokás az megszokás, amióta az eszét tudja, csizmában jár, és ami a régi lábbelikhez a leginkább hasonlít az a lovaglócsizma és kész.* - Köszönöm *válaszolja egy újabb mosoly kíséretében, majd ugyebár letelepszik a nővel szemben, kábé elhatározva, hogy akkor ő most sármos és szexi lesz.* - Tárgyalásra? *vonja fel a szemöldökét meglepetten, elvégre még nem ismeri a nőt, ami jobban belegondolva meglehetősen furcsa. Végül is itt lakik már... Mennyi is? Ötven éve? Száz? Ki számolja? A lényeg, hogy régóta.* - Városi híresség *nevet fel, ahogyan a nő felsorolja, hogy kiféle-miféle.* - Akkor még egy dolgot áruljon el: hogyan lehetséges, hogy egy ilyen gyönyörű nő elkerülte a figyelmemet ennyi éven át? *mosolyodik el, megvillantva fehér fogait. Nos, ha eddig még nem lett volna egyértelmű, most vélhetően kilométerekről üvölt róla, hogy nőcsábász.* - Hogy mivel foglalkozom? Nos... Életművész vagyok *nevet fel megint, aztán elkomolyodik.* - Egyébként több mindenhez is értek, de leginkább alkalmi munkákat végzek, ami éppen jön *válaszolja végül. Mint már korábban említettem, a mai napig nem tudja, mihez kellene kezdenie az életével...*
    Darioth
    Darioth

Témanyitás by Darioth Kedd Ápr. 02, 2013 7:51 pm

- Akkor jó.*Felelem mosolyogva és nem zavar az öltözete csak fura. Olyan cukin és lehengerlőn furcsa.* - Ezek szerint akkor szokott lovagolni is.*Jegyzem meg, és ha nemet mondd, akkor fogok kiakadni. Lenne kivel elmennem akkor amúgy is rég tettem már ezt meg. Aztán megjegyzem a férfinek a dolgokat és először a kérdésére csak pislogok.* - Ja.. Csak van egy ügyem és arra várom az ügyfelemet. Megbeszéljük a dolgokat. Csak egy szokványos per, de semmi olyan érdekes nincs benne.*Magyarázom, de tényleg. Igen részt szoktam venni ilyeneken is.. de egyre jobban elhalmoznak ezzel is. Jövő héten szabadságra megyek szóval még egy hét. Aztán magyarázom neki, hogy mivel foglalkozom, és hol vagyok megtalálható és angyalian pislogok.* - Hát valami olyasmi.. részben még szeretek segíteni a kórházban bár mostanában inkább a védencemre figyelek és így is sok dolgom van.*Sóhajtok.* - Nem is tudom azt mikor volt utoljára olyan, hogy nem kellett emberekkel foglalkozzak.*Gondolkodok, el tényleg érzem a kimerültséget és azt hiszem jót tenne egy kis pihenés. Szóval igen.* - Bocsásson meg kicsit elkalandoztam. Igen mit áruljak el?*Teszem fel a kérdést és lassan kihozzák a rendelt ételeket. Hmm.. finom.. az illata. Megköszönöm a pincérnek és hallgatom a kérdést és felvonom a szemöldököm.* - Hát az úgy, hogy még nem találkoztam egoista férfiakkal igaz tele van velük a város, de nem is tudom amilyen férfiakkal találkoztam eddig azokat inkább bilincsbe láttam.*Szóval igen magyarázom neki a dolgokat és egyébként ez igaz. Még a pasizásra sem volt időm szóval majd Roxannet így is rá kéne bíznom valakire, de még nem tudom kire mert az biztos el kéne utaznom időre, mert végül is ha Aliciának szólok tartsa a szemét nyitva úgy is megtenné.* - A másik meg.. biztosan láttam volna, önt.. és emlékeznék rá.. *Tényleg cuki és aranyos, de azért nem kéne csak saját magáról beszélnie.* - Életművész?*azaz hogyan csábítsunk el fiatal nőket a legszexisebb sármunkkal.. hm.. Roxanne azt hiszem, nem fogom neked bemutatni ezt a férfit. Na jó közben ugye mondom a jó étvágyat és eszegetek.* - Alkalmi munka? Miért eddig nem dolgozott?*Vonom fel a szemöldökömet.* - A galériába éppen keresek egy erős férfit aki segítene a pakolászásban ráadásul elég magas is. Meg éppen át alakításban van az egész, mert egyre több festmény érkezik.*Magyarázom neki hamár alkalmi munka akkor hátha kap az ötleten. Hm… jó is lenne együtt dolgozni vele, de nem csak dolgozni.*
    Felion
    Felion

Témanyitás by Felion Kedd Ápr. 02, 2013 8:19 pm

- Persze *mosolyodik el szélesen.* - Már öt évesen lovagoltam, nem is tudnék megélni egy ló nélkül *válaszolja. Hát, igen, a középkorban egy hercegnek eléggé alapvető elvárás volt, hogy meg tudjon ülni egy lovat, így hát számára is.* - Értem *bólint Natasha következő szavaira. Aztán ugye pillanatokkal később meg is tudja, hogy pontosan mivel foglalkozik a nő, szóval úgy még többet tud kezdeni az információval.* - Igencsak elfoglalt lehet *nevet fel halkan.* - Mindig is lenyűgöztek a magához hasonló, végtelenségig energikus nők *villant fel egy újabb csábmosolyt. Hát, ez van, Soran nagyon szeret hódítani, minden nővel így szokott viselkedni. Nem telik el úgy hét, hogy ne látogatná meg valaki a hálószobáját... De ennyi talán elég is lesz, mielőtt ennél mélyebben bele kéne menni a dologba.* - Talán pihennie kellene *mosolyodik el a következő mondatra.* - Sosem tesz jót, ha az ember túlhajtja magát *teszi még hozzá. A bocsánatkérésre csak megrázza a fejét, aztán megismételi a kérdést, miközben megkapják az ételt, amelyből határozottan ínycsiklandozó illatok csapják meg az orrát.* - A legkevésbé sem vagyok egoista *nevet fel ismét.* - Természetesen tisztában vagyok vele, hogy csodálatos vagyok, de ez csak egy egész egyszerű tény. Én azt mondom, jobb tisztában lenni vele, milyen adottságai vannak az embernek. És egyébként is, miért feltételez rólam ilyesmiket? *vigyorodik el a mondat végén.* - Viszont az biztos, hogy nem fog bilincsben látni, mert noha bajkeverőnek tűnök, a legkevésbé sem vagyok az *teszi még hozzá komoly arccal. És ez az egy mondjuk igaz, tényleg viszonylag ritkán keveredik balhéba, ha esetleg mégis, azt általában vagy a büszkesége, vagy a befolyásolhatósága okozza, szóval ja. Nem szokta felhúzni az embereket, legalábbis tudatosan soha.* - Pedig tényleg már minimum ötven éve itt tengetem az életemet *von vállat eltűnődve. Ő maga sem érti, hogy lehet, hogy még nem találkoztak, de egyébként a név ismerős neki... Hát, végül is egy alapítót azért csak felismer.* - Pontosan. A semmiből élek *vigyorog. Egyébként ennyire azért nem élvezi, csak tényleg nem tud mihez kezdeni magával...* - Igen, leginkább. És dolgoztam, legalábbis amikor volt mit, de nincs konkrét szakmám. Értek a vadászathoz, mármint az állatokra való vadászathoz, a fegyverkészítéshez, a harchoz... De ezzel sok mindent nem lehet kezdeni, szóval inkább azt csinálom, ami éppen akad *válaszolja. Meg ért ahhoz is, hogy hogyan kell vezetni egy királyságot, csakhogy azzal szintén nem tud a jelen korban mihez kezdeni, szóval... Ő egyébként tipikusan egy olyan ember, aki miután elmúlt a kor, amiben született, nem volt képes megtalálni a helyét a világban.* - Szívesen beállok *mosolyodik el.* - Megtiszteltetés lesz önnek dolgozni *villantja fel ismét a legsármosabb mosolyát, aztán jó étvágyat kíván, és falatozni kezd.*
    Darioth
    Darioth

Témanyitás by Darioth Kedd Ápr. 02, 2013 8:57 pm

*Egoista aki meg van a tökéletes adottságokkal. Na jó én azt hiszem abba hagyom a nyálcsorgást. Így mutassak példát a védencemnek? Na jó azt hiszem inkább ezt befejezem. Aztán felcsillanak a szemeim amikor a lovaglásról beszél és reményeim is vannak.* - Akkor van esély rá, hogy elcsábítsam egyik hétvégén lovagolni igaz?*Teszem fel a kérdést és igen úgy illene, hogy a férfi hívja el a nőt, de nem bírom kivárni amíg felajánlkozik. Igen.. nem tudom mi ütött belém, de most azt hiszem elment az eszem.* - Igen.. bár szeretem csinálni.*Mondom a férfinek és ez tényleg igaz. Michael is meg mondta ne hajtsam túl magam bár azt hiszem a tanítványom is meg fogja érteni, hogyha szabira megyek. Két rajzóra kimaradás szóval nem lehet gond.* - Oh azért annyira nem vagyok energikus, de ha még nem mondtam volna még gyerekekkel is foglalkozok bár az inkább a szabadidőm.*Bár lehet nevezni a rajztanítást szabadidőnek? Soran biztosan kinevetne. A mosolya és Biztosan minden másodpercben randira hívják.. vagy éppen megbámulják. Natasha mi ütött beléd? Teszem fel magamban a kérdést és csak bámulom a férfit, és leesik a villáról az egyik étel.* - Hopsz.. nem szoktam ilyen lenni..*Kicsit zavarban vagyok, de ez érthető.* - Igen szerintem is. Jövőhétre azt hiszem kiveszek néhány hét szabadságot. Legalább amíg a galériát helyre nem pofozom. Aztán szemet forgatok a következő kijelentésére és belekortyolok az italomba.* - Na és önnek milyen adottságai vannak?*Teszem fel a kérdést és kíváncsian várom a választ. Nem nem tervezem piszkálni olyan kellemes ez a hangulat.* - Pedig kinéztem volna magából.. rossz szokásom kötekedni.*Igen és nem tudom hogyan sikerül zavarba hoznia.* - Akkor csak szimplán nem figyeltem. Legközelebb oda figyelek ha egy ilyen illedelmes helyes úriember mint maga járkálna az utcán..*Magyarázom és nem kicsit se vörösödök el. Aztán beszél megint magáról és érdekel mivel foglalkozik mit csinál és persze tudom azt, hogy milyen a nulláról kezdeni. Ha bár nem tudom azt, hogy ő honnan jött biztosan meg is lepődnék.* - Szóval a vadászathoz. Azért vigyázzon a védett fajokra.*Kacsintok és elnevetem magam és az, hogy nincs konkrét szakmája felvonom s zemöldököm, de nem kérdezek. Aztán felajánlom neki azt, hogy dolgozzon nekem nem igazán szoktam ilyet elsőre, de annyira aranyos. Jó Roxanne előtt biztosan ki kell józanodjak és eszegetek közben tovább és láthatja, hogy zavarban vagyok.*

//Fagy//
    Esteron Baltazaar
    Esteron Baltazaar
    .::Őrző: Erethon::.

Témanyitás by Esteron Baltazaar Szomb. Május 04, 2013 9:24 pm

* a puszira elvörösödik egy picit az arcom, majd válaszolok.* - Igen rá gondoltam. és honnan tudod. Apudat, nyugodtan zsarolhatná veled. * Mondom, aztán ölben hozom át a pizzázóba.* - Könnyebb és egyszerűbb kérdést. * felelem miközben lerakom. Aztán elindulunk befelé a pizzázóba, miközben Lizzie mesélni kezd.* - Tényleg? Örülök, neki, hogy sikerült? * kérdem tőle, aztán kapok egy kérdést.* - Igen. Tudom, hogy még mindig tartozom az ígérettel, de még nem jutottam el odáig, hogy találjak valami olyan pillanatot amikor mindegyikük ráér. De amint lesz egy ilyen pillanat szólok. * mondom neki.* - Milyen pizzát kérsz? * Aztán odanyújtom a lapot amire fel vannak sorolva a pizzák.* - Én már eldöntöttem, hogy Margerithát eszem. * Mondom neki, hátha esetleg ugyanazt kér.* - Apudnak nem akarsz szólni, hogy itt vagy? * kérdem még meg biztos ami biztos alapon.*
    Elizabeth Cobb
    Elizabeth Cobb
    .::Városi Lakos::.

Témanyitás by Elizabeth Cobb Szomb. Május 04, 2013 9:51 pm

– Honnan? Csak sejtem.. de tudod, leginkább nyugalmat szeretnék már. Figyelj, igazából tök mindegy, hogy találkozom e vele. Nem félek tőle. Legalább is. Egyelőre így biztos nem. Csak a szám jár, mint mindig..*Sóhajtok és igen, ha a helyzet adja, akkor majd meglátjuk mi lesz. Szóval, ja. Lucifertől félni nem tudom.. Ő csak egy valamit akar, de azt úgy sem fogom hagyni, hogy elvigye.. vagy bármit tegyen vele. Bár amilyen állapotban van.. örülök, ha egy-egy barátomat be tudom engedni hozzánk.* -Hát.. egész jól bár így is furcsa szerepben volt részem.*Sóhajtok és igen el rabló gyereket játszani volt alegkönnyebb plussz hozzá a tánc élvezet volt, de ezt biztosan nem fogom elmesélni Esteronnak.* - Én? Hát nem tudom.. szerintem négy sajtos.. *Magyarázom, a srácnak aztán gondolkodok a dolgokon és közben a telefont elővettem.* - Őőő… az időre ránézve azt hiszem nem ártana bár, szerintem most van elég baja is úgy se venné észre, hogy nem vagyok otthon.. simán meg is szökhetnék.. Vagy akár az alvilágba..*Gondolkozok el és kuncogok. Na jó az utolsó mondat nem vicces, de tényleg nem tudom észre venné e jelen pillanatban.* - Na és neked a suli? Volt órád egyáltalán ma, hogy olyankor találkoztunk?*Érdeklődök és várom, hogy meséljen hiszen biztosan történt vele is érdekes dolog.*
    Esteron Baltazaar
    Esteron Baltazaar

Témanyitás by Esteron Baltazaar Szomb. Május 04, 2013 10:07 pm

- Milyen szerepben voltál? * Igen nem tudom más, hogy van vele, de én örömmel hallgatom a lány minden egyes apró hülyeségét is.* - Rendben akkor egy Margeritha és egy négy sajtos lesz mondom a felénk jövő pincérnek. * Aztán amikor megjegyzi, hogy akár meg is szökhetne, akkor egy nagyon rosszalló pillantást küldök felé.* - Eszedbe ne jusson Elizabeth Quenell. Mert akkor gyorsabban fogsz általam haza kerülni és szobafogságba kerülni... mint, hogy kimondd azt, hogy bocs. * dörgöm le eredetileg azt akartam mondani, mint, hogy Lucifer elvinne magával a pokolra, de ezt azért mégse kéne kimondani. Így még egy picit haragosan válaszolok.* - Feladatom volt. Nem voltam ma suliba. Sayon megbízott valamivel és ennek kellett utána néznem. Többet nem árulhatok el. Sajnálom. * felelem neki, és senki más nem tudhat a dologról rajtam és Sayonon kívül. Nem kell még több embert bajba sodornunk. Így is épp elég ember van bajban miattunk.
    Elizabeth Cobb
    Elizabeth Cobb

Témanyitás by Elizabeth Cobb Szomb. Május 04, 2013 10:23 pm

- Nem szeretnéd tudni. Amilyenbe általában lenni szoktam. A bajba jutott lány szerepében.*Jegyzem meg és sóhajtok egyet, de hát nem is tudom, mit remélhetek. Végül is tényleg könnyű volt alakítani, de élveztem is. Mint minden forgatás bár nekem ez volt az első és jó volt. Reméljük gyors lesz a kiszolgálás. Nem tudom, mit gondoljak a jelenlegi helyzetről nem csak Michaelért aggódom. Szóval elgondolkozva tényleg nehéz. A tanulást is beleszámoltam a dolgokba és csak kattog az agyam.* - Gyorsabb vagyok hidd el.*Mondom kuncogva, de tudom komolyan gondolja.* - Elég volt a szoba fogságból.*Felelem szusszantva és tényleg bár nem tudom inkább igyekszem mostanában időben otthon lenni, de a hétvégék mindig így sikerülnek.* - Értem. Semmi baj. Megértem. Vannak dolgok amik másokra sem tartoznak hidd el. Tudom.*Mondom neki mosolyogva aztán pár perccel után vagyis nem sokkal érkezik a pizza. Azért ez gyors volt.* - Mondd te tanulsz valamilyen hangszeren?*Érdeklődöm mert igen eszembe jutott pár dolog amivel lefoglalhatnám magam aztán Esteronnal is többet lehetnénk amikor éppen nem küldteéseket csinál.*

//Fagyikehely//
    Esteron Baltazaar
    Esteron Baltazaar

Témanyitás by Esteron Baltazaar Szer. Május 08, 2013 8:31 pm

* Mert? * kérdem de aztán válaszol is. * - Kötve hiszem. * mondom neki halál komolyan és komolyan is gondolom amit mondok.* - Elhiszem, de apudnak ezzel a döntésével egyetértettem. Pláne azok tudatában amiket eddig elmondtál. * felelem neki majd egy megnyugtató pillantást küldök amikor az megérti miért nem akarok beszélni a küldetésemről.* - Igen gitározok. * felelem neki és örülök, hogy el van terelve a gondolat az előbbi dolgokról.* A hétvégén ráérsz egy rövid időre? Ha apud is beleegyezik kicsit elvinnélek piknikezni. Kicsit kikapcsolódni, csak úgy mindentől távol lazítani egyet. Tudok egy nagyon szép helyet ahonnan a kilátás is csodálatos. * hozom fel az ötletet. Igen képes vagyok ilyenekre is.*
    Elizabeth Cobb
    Elizabeth Cobb

Témanyitás by Elizabeth Cobb Szer. Május 08, 2013 8:56 pm

*Válaszolok Esteronnak és természetesen tudom én azt, hogy halál komolyan gondolja ezt az egészet. Mint mindig Esteronra tudom, hogy számíthatok, de azért nekem is vannak elképzeléseim, hiszen tudom én azt, hogy mikor akarok találkozni Luciferrel, de az végül is mindegy, mert az ördög akkor jelenik, meg amikor akar. Ez nagyjából olyan, hogy az angyalok akkor jelennek, meg amikor akarnak. Vagyis itt gondolok Gabrielre.* - Ne aggódj.. Valaki mindig itt van a közelemben elég szorosan és a fejemben is turkál.*Gondolok itt Gabrielre, bár ő akkor jelenik, meg amikor akar. Szóval nem is tudom még igazából mikor fog megjelenni. Egyszer csak meg fog jelenni. Mindegy ezen most igazán nem kéne agyalnom.* - Egyébként el felejtetted, hogy lidérc vagyok és tudok olyat, amit te nem…*Jegyzem meg nyelvet öltve és az árnyékosulásra gondolok. Igen az óta már profi szinten el tudok bárki és bármi elől tűnni vagy éppen meg lesni valamit. Amikor gitározást emlegeti elmosolyodok.* - Megtanítanál? Én apát kértem, hogy tanítson meg zongorázni, de jelen pillanatban nem tudom azt, hogy mivel tudnám elfoglalni a szabad időmet.*Kérem meg bátyust és megcsillanak a szemeim aztán elkezdem enni a pizzámat.* - Persze akár hosszúra is.. igazából mondom azon kívül, hogy főzök, meg „tanulok” idézőjelesen nem sokat fogok csinálni a hétvégén.*Mondom neki és tudom, hogy Michaelnek nem lesz kifogása ellene.* - Merre szeretnél elmenni?*Kérdezem meg tőle aztán tovább filozofálok, bár jobb nem gondolni ilyenekre, mert ha én rosszra gondolok abból jó soha nem sül ki.*
    Esteron Baltazaar
    Esteron Baltazaar

Témanyitás by Esteron Baltazaar Szer. Május 08, 2013 9:26 pm

- Kicsoda? * kérdezek rá. Igen Esteron nem tud Gabrielről. Sayon még nem volt hajlandó elárulni neki. // Sayon megszakad a röhögéstől user fejében //* - Ne aggódj emlékszem lidérc mivoltodra, de előlem akkor se tudnál elbújni... * azt esze ágában sincs Lizzie orrára kötni milyen ismeretségeket szerzett amik segítségével hamar megtalálná.* - Szívesen megtanítalak persze és örülök, hogy ráérsz. Van a szigeten az egyik hegyen kilátó és oda vinnélek el. Nagyon sok mindent látni arról a helyről. Érdemes megnézni. * és közben visszagondolok arra amikor én jártam ott nemrég Sayon külön kérdésére. De többet nem postáskodom neki az 100%.* Apud szerinted ilyen könnyen elenged? * kérdem meg tőle igen nekem azért kicsit futcsa hiszen még nem ismer. Bár nem tudom Lizzie mennyit mesélt eddig rólam neki. Lehet, hogy már az egész élettörténetemet tudja.*
    Elizabeth Cobb
    Elizabeth Cobb

Témanyitás by Elizabeth Cobb Szer. Május 08, 2013 9:40 pm

- Ja bocsánat, nem mondtam el azt, hogy kiről van szó. Ha annyit mondok Gabriel?*Teszem fel a kérdést és mivel angyal biztosan hallhatott az arkangyalokról.* - Hidd el el tudnék ha akarnék, miből gondolod, hogy megtalálnál?*Teszem fel ártatlanul a kérdésemet, de nem fogom most az eltűnős kislányt játszani, mert abból se jönne ki semmi.. Se jó se rossz.. de azért.. Bekapom a pizzát és árnyékosulok Esteron előtt és lábujj hegyen lépkedve indulok el a pult felé. Nem fogok ám kimenni ha kimentem volna akkor már rég agyon lennék csapva. Úgyse talál meg. Szóval teljesen mindegy, hogy mit csinálok. Aztán ha megtalált elő jövök ha nem akkor még keressen csak egy kicsit, de igazából válaszolok neki a kérdésére.* - Ahham.. vagy is nem tudom. Mostanában vannak gondok tudod és hogy is mondjam elégé paranoiás.*Szépen fogalmazok és sóhajtok.* - Ha már a paranoiáról eszembe jutott haza kéne mennem…*Gondolkozok el és miért jutott erről eszembe apa hagyjuk.*

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Csüt. Nov. 21, 2024 9:04 pm