Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Fegyvertár

  Lucifer
  Lucifer
  .::Sátán::.
  .::Sátán::.

  Fegyvertár Empty Fegyvertár

  Témanyitás by Lucifer on Csüt. Nov. 01, 2012 1:51 pm

  Szintén egy külön szárny van a negyedik körben gyártott fegyverek számára. Van itt minden, amit csak el lehet képzelni: közel- és távolsági fegyverek széles arzenálja, díszes, kevésbé díszes, akármilyen. Három emeletre oszlik: a legfelső szinten találhatóak a bukottak és az ősdémonok saját fegyverei, a középső szinten a távolsági, az alsón pedig a közelharci fegyverek. Mind a három emeleten megtalálhatók a fegyverek tisztításához és karbantartásához szükséges holmik, és noha egy sereg démon van beosztva ide, hogy ügyeljen rájuk, a legfelső szintre csak engedéllyel mehetnek fel, így azon fegyverek tulajdonosai fel szoktak járni ide.


  _________________
  A Gonosz. A Sátán. A Kísértő. Lucifernek millió neve van, a világ minden vallása ismeri, mint a Pokol vezérét. De sokan elfeledkeznek arról, hogy ő nem csak úgy lett, hogy nem csak úgy volt odalent mindig: egészen máshonnan indult. A név, amely igazán illik rá a Bukott. A Sötétséget talán nem kell bemutatni: hideg és elérhetetlen uralkodó, akinek hatalma van a világ legtöbb dolga felett. Persze időnként be kell ismernie, hogy Ő képes felülírni a terveit, mégis, ijesztően sokszor van ereje felülkerekedni a gyenge szíveken. Halandó, jól vigyázz, mert csapdájába zuhansz...!

  Maga a sátán... Rebecca Taylor kezei között.

   Pontos idő: Csüt. Jún. 04, 2020 10:05 pm