Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Fennanan bankja

  Lucifer
  Lucifer
  .::Sátán::.
  .::Sátán::.

  Fennanan bankja Empty Fennanan bankja

  Témanyitás by Lucifer on Csüt. Nov. 01, 2012 1:51 pm

  A bank egy melléképületben található, nem a csarnokból nyílik. Funkciójából vélhetően egyértelmű, hogy a földszinten található, és bonyolult pincehálózat fekszik alatta. Belépve egy óriási, négyzet alakú csarnokban találhatjuk magunkat, amelynek a teteje homályba burkolózik, így olyan, mintha nem is lenne véges a belmagasság. A falakon mindenféle furcsa szerkezetek lógnak, és az egész bankban egyfajta kellemetlen szag terjeng, ami azért elviselhető, de a legtávolabbról sem nevezhető illatnak. A helyiséget zöldeskék fény uralja, csak a pénztáraknál lóg egy-egy csillár, ami narancsos fénnyel világít. A pénztárakban goblinok tanyáznak, ami részben meg is magyarázza a kellemetlen aromát. És hogy egyáltalán mit tárolnak a bankban? Nos, Lucifer kitalált egy rendszert, amely alapján felenged egyéneket a földre. Ha valaki valami számára hasznosat tesz, a tettnek megfelelő összegű pénzt kap, és egy bizonyos összeg után felmehet a földre, egy megszabott időre. A Pokol Ura nagyon szeret ezzel szórakozni, elvégre élvezi, hogy teljhatalommal rendelkezik az itt lévők felett.

  Fennanan bankja Bankmeretben


  _________________
  A Gonosz. A Sátán. A Kísértő. Lucifernek millió neve van, a világ minden vallása ismeri, mint a Pokol vezérét. De sokan elfeledkeznek arról, hogy ő nem csak úgy lett, hogy nem csak úgy volt odalent mindig: egészen máshonnan indult. A név, amely igazán illik rá a Bukott. A Sötétséget talán nem kell bemutatni: hideg és elérhetetlen uralkodó, akinek hatalma van a világ legtöbb dolga felett. Persze időnként be kell ismernie, hogy Ő képes felülírni a terveit, mégis, ijesztően sokszor van ereje felülkerekedni a gyenge szíveken. Halandó, jól vigyázz, mert csapdájába zuhansz...!

  Maga a sátán... Rebecca Taylor kezei között.

   Pontos idő: Csüt. Jún. 04, 2020 10:24 pm