Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  A múlt szirtje

  Lucifer
  Lucifer
  .::Sátán::.
  .::Sátán::.

  A múlt szirtje Empty A múlt szirtje

  Témanyitás by Lucifer on Csüt. Nov. 01, 2012 1:50 pm

  A csarnok ajtói közül az egyik csak a bukottak számára látható: belépve rajta gyenge mézillat csapja meg az orrukat, és ha végigmennek a lefelé haladó csigalépcsőn, egy hatalmas barlangban találják magukat. Leérve egy méretesebb, a szakadék fölé nyúló szirten találják magukat. A barlang maga igazából egy óriási, mély üreg, amelynek a közepén egy monumentális szikla emelkedik ki. Eköré a szikla köré egy kőből és földből összegyúrt óriási kígyó tekeredik, Lucifer egy teremtménye, aki a szikla tetején növekvő hófehér fát őrzi. A fa árasztja magából a mézillatot, és a bukottak megmaradt angyali energiáinak őrzője. Ha valaki megpróbál átjutni a szirtre, a kígyó feléled, és, ha az illetéktelenek szerencsések, visszaüldözi a betolakodót a bejárathoz, ha kevésbé, akkor lerántja őket a mélybe, ahonnan vélhetően hónapokig nem lesznek képesek kivergődni.

  A múlt szirtje Amultszirtjemeretben


  _________________
  A Gonosz. A Sátán. A Kísértő. Lucifernek millió neve van, a világ minden vallása ismeri, mint a Pokol vezérét. De sokan elfeledkeznek arról, hogy ő nem csak úgy lett, hogy nem csak úgy volt odalent mindig: egészen máshonnan indult. A név, amely igazán illik rá a Bukott. A Sötétséget talán nem kell bemutatni: hideg és elérhetetlen uralkodó, akinek hatalma van a világ legtöbb dolga felett. Persze időnként be kell ismernie, hogy Ő képes felülírni a terveit, mégis, ijesztően sokszor van ereje felülkerekedni a gyenge szíveken. Halandó, jól vigyázz, mert csapdájába zuhansz...!

  Maga a sátán... Rebecca Taylor kezei között.

   Pontos idő: Csüt. Jún. 04, 2020 9:29 pm