Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Démoni energiák őrhelye

  Lucifer
  Lucifer
  .::Sátán::.
  .::Sátán::.

  Démoni energiák őrhelye Empty Démoni energiák őrhelye

  Témanyitás by Lucifer on Csüt. Nov. 01, 2012 1:49 pm

  Amikor Lucifer megalkotta a démonokat, tudta, hogy az erejük központját őrizni kell valahol. És mivel anno ő maga volt a Szent Láng őrhelyének felügyelője, annak mintájára alkotta meg a démoni energiák őrhelyét is. A kastély mellett egy barlang található, ennek a barlangnak a középpontjában, a sötétség szívében egy haloványan fénylő gömb lüktetve árasztja magából mindazt, ami a démonokat démonokká teszi. A barlang bejáratát két őr védi, akik beengedik azt, aki ide tartozik, csak az illetéktelen betolakodókat állítják meg. Odabent sem látni senkit, noha a gömböt hat, mindenre elszánt őrdémon védi, de ők úgy megbújnak a sötétben, hogy csak akkor lehet észrevenni őket, ha kénytelenek akcióba lépni.

  Démoni energiák őrhelye Demonienergiakorhelyemeretben


  _________________
  A Gonosz. A Sátán. A Kísértő. Lucifernek millió neve van, a világ minden vallása ismeri, mint a Pokol vezérét. De sokan elfeledkeznek arról, hogy ő nem csak úgy lett, hogy nem csak úgy volt odalent mindig: egészen máshonnan indult. A név, amely igazán illik rá a Bukott. A Sötétséget talán nem kell bemutatni: hideg és elérhetetlen uralkodó, akinek hatalma van a világ legtöbb dolga felett. Persze időnként be kell ismernie, hogy Ő képes felülírni a terveit, mégis, ijesztően sokszor van ereje felülkerekedni a gyenge szíveken. Halandó, jól vigyázz, mert csapdájába zuhansz...!

  Maga a sátán... Rebecca Taylor kezei között.

   Pontos idő: Csüt. Jún. 04, 2020 9:32 pm