Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Ítélőszék

  Lucifer
  Lucifer
  .::Sátán::.
  .::Sátán::.

  Ítélőszék Empty Ítélőszék

  Témanyitás by Lucifer on Csüt. Nov. 01, 2012 1:48 pm

  A barlangtól tovább haladva egy hatalmas fennsíkon találjuk magunkat, ahol egy óriási lénnyel nézhetünk fel. Ő az, aki elé a holtak kerülnek, és ő dönt arról, hogy ki hova kerül a halála után. Egyben ő tájékoztatja őket a Pokol rendjéről is. Általában ha nem éppen ítélnie kell, akkor néma csendben van, de bármikor a színe elé lehet járulni, és próbálkozni lehet, hátha hajlandó lesz válaszolni valaki kérdéseire.

  Ítélőszék Iteloszekmeretben


  _________________
  A Gonosz. A Sátán. A Kísértő. Lucifernek millió neve van, a világ minden vallása ismeri, mint a Pokol vezérét. De sokan elfeledkeznek arról, hogy ő nem csak úgy lett, hogy nem csak úgy volt odalent mindig: egészen máshonnan indult. A név, amely igazán illik rá a Bukott. A Sötétséget talán nem kell bemutatni: hideg és elérhetetlen uralkodó, akinek hatalma van a világ legtöbb dolga felett. Persze időnként be kell ismernie, hogy Ő képes felülírni a terveit, mégis, ijesztően sokszor van ereje felülkerekedni a gyenge szíveken. Halandó, jól vigyázz, mert csapdájába zuhansz...!

  Maga a sátán... Rebecca Taylor kezei között.

   Pontos idő: Csüt. Jún. 04, 2020 11:10 pm