Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Kristálybarlang

  Lucifer
  Lucifer
  .::Sátán::.
  .::Sátán::.

  Kristálybarlang Empty Kristálybarlang

  Témanyitás by Lucifer on Csüt. Nov. 01, 2012 1:48 pm

  Ahogyan a kastély felé haladunk, egy idő után három út közül választhatunk: az egyik felvisz Lucifer lakhelyéhez, a második a démoni energiák őrhelyéhez, a harmadik, alig észrevehető út pedig a kristálybarlang felé viszi a rajta járót. A barlang bejárata a kastély bejáratával párhuzamosan, az ellenkező irányba fordulva található, tehát a hely úgymond hátat fordít a kastélynak. Minden gond nélkül be lehet lépni ide, nem őrzi a helyet senki és semmi. Ha az illetőnek nincs szerencséje, nem talál itt semmi különlegeset, bár megnézegetheti a gyönyörű, halványkék fényt árasztó kristályokat, de sokra nem megy velük. Ha azonban jókor érkezik, van rá esélye, hogy itt találja a Pokol legfőbb jósát , aki, ha éppen olyan kedvében van, talán megoszt vele néhány nagyon jelentős információt a világok sorsáról…

  Kristálybarlang Kristalybarlangmeretben


  _________________
  A Gonosz. A Sátán. A Kísértő. Lucifernek millió neve van, a világ minden vallása ismeri, mint a Pokol vezérét. De sokan elfeledkeznek arról, hogy ő nem csak úgy lett, hogy nem csak úgy volt odalent mindig: egészen máshonnan indult. A név, amely igazán illik rá a Bukott. A Sötétséget talán nem kell bemutatni: hideg és elérhetetlen uralkodó, akinek hatalma van a világ legtöbb dolga felett. Persze időnként be kell ismernie, hogy Ő képes felülírni a terveit, mégis, ijesztően sokszor van ereje felülkerekedni a gyenge szíveken. Halandó, jól vigyázz, mert csapdájába zuhansz...!

  Maga a sátán... Rebecca Taylor kezei között.

   Pontos idő: Csüt. Jún. 04, 2020 11:36 pm