Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Fogadó az akasztott emberhez

  Lucifer
  Lucifer
  .::Sátán::.
  .::Sátán::.

  Fogadó az akasztott emberhez Empty Fogadó az akasztott emberhez

  Témanyitás by Lucifer on Csüt. Nov. 01, 2012 1:47 pm

  A főutcán lévő fogadó, ahol egy átjáró található a földre. Ahhoz azonban, hogy valaki átjuthasson ezen, egy különleges érmére van szükség, amit a bankban lehet átváltani a Lucifertől jutatott talizmánok egy meglehetősen nagy összegéért cserébe. De az átjárótól függetlenül is be lehet ülni ide, és lehet iszogatni, beszélgetni és az sem hat meg különösebben senkit, ha ketten itt ugranak egymásnak, csak ne borítsák ki senkinek az italát. Kívülről is elég könnyen megismerhető az épület: noha maga a ház olyan, mint az összes többi, előtte egy emberi holttest lóg.


  _________________
  A Gonosz. A Sátán. A Kísértő. Lucifernek millió neve van, a világ minden vallása ismeri, mint a Pokol vezérét. De sokan elfeledkeznek arról, hogy ő nem csak úgy lett, hogy nem csak úgy volt odalent mindig: egészen máshonnan indult. A név, amely igazán illik rá a Bukott. A Sötétséget talán nem kell bemutatni: hideg és elérhetetlen uralkodó, akinek hatalma van a világ legtöbb dolga felett. Persze időnként be kell ismernie, hogy Ő képes felülírni a terveit, mégis, ijesztően sokszor van ereje felülkerekedni a gyenge szíveken. Halandó, jól vigyázz, mert csapdájába zuhansz...!

  Maga a sátán... Rebecca Taylor kezei között.

   Pontos idő: Csüt. Jún. 04, 2020 9:48 pm