**Nem különösebben tartja Kylet különösnek, bár azt meg kell hagyni, hogy nem egy átlagos fiú, de talán pont ezért tűnt fel Rékának.* - Fogadunk? *Csillan meg a lány szeme is és elvigyorodik, kidobva gyönyörű vámpírfogsorát. Ezt kihívásnak vette?* - Nem tudom, szerintem ők is tudják, hogy nem közülünk volt valaki. Legalább is én nehezen tudom elképzelni. *Gondolkodik el a lány. Tényleg nem gondolná egy sylról sem, hogy ő tette. Illa annál sokkal jobb volt velük, hogy ilyet tegyenek.* - Nem rég vitték el. *Vigyorodik el a lány, bár jelenleg még csak nyoma sincs vidámságnak az arcán. Bár furcsa mód most más érzelem sem tükröződik és nem is fog, még csak tervezget.* - Kösz, már csak az a kérdés, hogy addig mi lesz. *Sóhajt a lány és a srácra mosolyog. Semmi kedve itt tétlenül ülni, szinte azonnal talpra ugrana és Illa után eredne, de most már ennél több esze van. Egyszer már tönkretett mindent egy ilyen lépéssel, még egyszer nem fogja ezt megtenni. Először egy tervet kell készítenie.* - Tehetek én róla? *Nevet fel a lány.* - Szeret kinn mászkálni. Csak nem követsz? *Néz kérdőn a másikra, ismételten egy vigyorral az arcán. Viccnek szánja, valahogy oldani kell a feszültséget és témát sem ártana váltani. Most nincs kedve Illáról beszélni.*
//Fagy//
//Fagy//