Egyébiránt itt található az Árnyak ligete, ami kimondottan a Sylorinások számára nyílik meg. Az Árnyak házás diákok az erdőben egy szűk, kövezett úton keresztül juthatnak el a liget bejáratáig.
+7
Felion
Horváth Réka
Christopher Acerlot
Ever K. Whitewood
Lisa Deadwood
Fredrik Laine
Ian
11 posters
Sötét erdő
Vendég- Vendég
- Post n°1
Sötét erdő
A kastély nyugati oldalán terül el közvetlenül a tó mellett. A fekete lombkorona erdő még a tornyokból is jól kivehető. Ha belépsz az erdőbe a jó diákokat rossz érzés kerítheti hatalmában, viszont a gonosz tanulók remekül érezhetik magukat a sötétben. Kevés fény világítja meg az erdőt, a fekete falevelek minden fényt magukba szívnak. Hogy még kísértetiesebb legyen a hangulat ezért a Sylorina főhadiszálláson lévő zöld köd itt is megtalálható már csak azért is, hogy rontsa a látási viszonyokat.
Egyébiránt itt található az Árnyak ligete, ami kimondottan a Sylorinások számára nyílik meg. Az Árnyak házás diákok az erdőben egy szűk, kövezett úton keresztül juthatnak el a liget bejáratáig.
Ian- .::Városi Lakos::.
- Post n°2
Re: Sötét erdő
*Lecsutakolja majd felnyergeli az állatot. Igen ez a kék szemű fiúcska is szokott ám sportolni. Nála a sportolás a lovaglást jelent. Még versenyezni is szokott. Másik kedvenc idő töltése az alvás vagy a gép előtt ülés. Mindenesetre most délután Alextól amikor elvált nem volt valami jó állapotban. Az a hülye gyerek elme állapotos let tés még halucinál. Mindenesetre nem is azért van itt, hogy erre gondoljon hanem át járja a levegő minden porcikáját. Öltözete egy farmer nadrág és sima felső meg egy kapucnis mellény. Így néz most ki jól és haja is fel van zselézve. Csijjagon nyugodtan lovagol a sötét erdő felé és még el is kiáltja magát a srác. Nem normális tudjuk, de ez egy új oldala. Konkrétan jó kedve van a zsebében lévő pókoknak is köszönhető. Séb nadrágjába fog erülni amit talált. Jó kis tréfa lesz.*
Fredrik Laine- .::Őrző: Cameos::.
- Post n°3
*Az idősebb Laine fiú megint elhagyta a hálókörletét csak hogy ne gyanúsíthassák meg. Ugyanis a srác megint rosszban sántikál. Miután kicsit megszívatta Alexet nem állt le a srác, ugyanis miután az angyal ledőlt aludni Fredrik megint akcióba lendült. Talált egy döglött patkányt, és képes volt bevinni a fiú hálókörletbe. Még egy kisebb üzenetet is fűzött hozzá. Az üzenet ilyesmi volt: "Azt mondják virágot a virágnak, erre én azt mondom patkányt a patkánynak." Szóval Alex biztosan örülni fog Fred "ajándékának". Szóval ez után a csíny után lelépett, hogy még véletlenül se találjon rá senki. Ezért bolyong már jó ideje a sötét erdőben. Gonosz kis lidérc lelkét ez a hely is fel tudja dobni. Tehát Fred most éppen egy fa tetején ücsörög, és a fülében azt a számot bömbölteti, amit be kellene tanulnia szintetizátoron szóval el van a fiú. Meg hát "szemmel tartja" a környéket. Mikor Chris érkezik lovon leugrik az ágról, és ha a fiú elhalad mellette akkor megszólítja. Kell az alibi na.* -Hello. Látom szereted az állatokat. Szép ez a ló. A sajátod, vagy a sulié? *Érdeklődik a fiú, és próbál normális lenni, de elég nehezére esett beszélgetést kezdeményeznie, de az ügy érdekében, és a "szemtanúért" bármit képes megtenni.*
- Post n°4
*Tökéletes idő és tökéletes hely a lovaglásra csak... Csijjag kicsit fél. Pedig nem vészes ez az erdő volt már rosszabban is ugye oda haza. Ugye elkíáltja magát aztán indul tovább. Igazából azért van itt, hogy egyedül legyen éppen eleget lóg a Marceau gyerekekkel avagy "Natel" akit napok óta nem látott. El van tűnve az a gyerek is. Hallja a hangot amikor elmegy valaki mellett és körbe néz. Aztán megpillantja a srácot. Ha tudná, hogy mi kell neki akkor tuti tovább megy.* - Üdvözletem. A sajátom. A suliét még nem használtam és az a gond ő már rég hozzám van nőve. *Simogatja meg a ló oldalát aztán nézi a fiút.* - Te a suliba jársz igaz? Hogy is hívnak téged?*Vonja fel a szemöldökét és kezdeményezni. Chris? Na az felejtős. Bemutatkozni el felejt, de hát most na a vérfarkasunk már csak ilyen.* - Hol voltál amúgy? Szerintem simán elmentem volna melletted ha nem veszlek észre.*Feleli és lehunyja a szemét pár percre majd kinyítja mielőtt levegőt vesz.*
- Post n°5
*Ugye leszólítja Christ, és neki állnak beszélgetni.* -Á, értem. Szép ló. Még én se ültem sulis lovakon csak volt szerencsém ma már a lovardájuk felé is járni. *Vonja meg a vállát, majd neki dől a fának, és onnan figyeli a két állatot. (Igen most Chris is állatnak számít a jelleme miatt.)* ~ Hm. Ez könnyen ment., Lehet kéne vennem pár karizma órát Eliastól. *Töpreng magában majd folytatja a bájcsevejgést.* -Igen, én is ide járok. Csak éppenséggel én a Lord házának a diákja vagyok. Fredrik Laine. És benned kit tisztelhetek? Ha már a formaiságoknál tartunk. *Sebaj. Fred azonnal rákérdez Chris nevére szóval nem kell aggódni. Zsebre vágja a kezét, és hátradöntött fejjel pillant fel Christopherre. Neki ez így most nagyon kényelmes. Főleg a fának támaszkodni. Aztán mikor azt kérdezik hol volt akkor egy gonosz vigyorral felfelé mutat.* -Ott fent. Jó a kilátás. Ellátok a Cameosos társalgó ablakáig. Az egyik helyen például be van húzva a függöny. Na ott alszik az a szerencsétlen Marceau angyal. Meg a tavat is látom. Bár itt lent kicsit sűrűbb a köd, de jó hely ez. Ja amúgy láttad a szigeten azt a nagy sárkányt. Kíváncsi vagyok, hogy lehet-e vele kommunikálni. Bocs, kicsit állat szerető vagyok, főleg ha misztikus lényekről van szó, de inkább befogom. És hány éve lovagolsz? *Dumál és érdeklődik egyben a srác. Előveszi a mobilját, mert neki állt csipogni. Kinyomja, és felpillant a másikra.* -Bocs, csak egy sms. Mostanában állandóan elárasztanak üzenetekkel. *És valóban. Mióta meg tudta Antoine-nak meg Séb-nek a számát azóta naponta hat sms-t bizos kap.*
- Post n°6
~Nincs kedvem bájologni..~*Jelenti ki magában aztán még is azt teszi. Hogy miért is? Konkrétan maga sem tudja, de most inkább színészkedik. Tud ám ha akar.* ~Nyílván le is esnél ha meglátna egy ló téged...~*Gondolja magában. Bizony Christopher ilyen. Legalábbis.* - Lordnak? Hah.. A Cameos jó féle. De megmaradok a saját házamnál. Jobban elbírom viselni és a zöld passzol hozzám.*Egoizmus. Ismerős lehet? Talán igen talán nem.* ~ Holnap kéne párbajozni egyet. Ethan azt ígérte besegít nekem az edzésben..~*Agyal...agyal.. lehet nem is Ethant kéri meg hanem a feldühöngött Démon fiút. Beszélgetnek ugye ketten és hallgatja miket lát a fiú. Igen valóban lehet látni a tavat innen és nem csak azt. Le van húzva a függöny? Alex hamar vissza tért akkor.* - Már is alszik? Nemrég váltunk el egymástól Eléggé megviselt állapotban volt mindegy.*Vonja a vállát és ő tovább ül a lován aki most kényelmesen áll és nyerít egyet.* - A nevem? Ne haragudj. Christopher Acerlot. Sylorina ház az én büszkeségem és az a sárkány Eris. Ne kérdezz róla. Múltkor a tanárnő.. Ismétlem a tanárnő szólalt meg a fejében! Nem normális az a sárkány. De tényleg. Ethan egy fokkal jobb nála.. Az ő hátán kényelmesebben repülök a úgy adódik.*Meséli Erist, hogy milyen és be nem áll a szája. Pedig Ethan leégeti a fejét ha tudná elárulta a sárkányságot. Pedig kicsúszott a száján.* - Kicsit? Szerintem inkább nagyon.*Neveti el magát majd oldalra dönti a fejét.* - Kiskorom óta. Még Apám és a haverja tanított meg engem és a testvéremet aki nem ide jár. Verseny szinten is szoktam ám majd valamikor lesz lóverseny ha gondolod gyere el.*Mesél Mesél Mesél és a végén ugye meghívja a másikat. Az sms-re nem reagál semmit csak legyint aztán elvigyorodik amikor ugye a másikat figyeli.* - Marceau amúgy jó fej. Legalább is Szöszke. Kicsit elme zavarodott. Miért kérdezted amúgy Erist?*Kérdezi meg majd ugye Alexről beszél.*
- Post n°7
*Nos Fredriknek sincs kedve a bájolgáshoz, de mivel Chris így kezdte a társalgást ezért "átveszi a stílust". Amúgy szeretik őt az állatok szóval Chris rosszakat gondol szegény fiúról.* -Valóban, de van egy angyal, aki nem bírja fékezni a dühét, és az idegbetegségét rajtam vezeti le. Szóval nem valami rózsás a helyzet a fiú hálóban. * Vonja meg a vállát, aztán a zöld színre is felel.* A zöldet én is kedvelem, de a fekete a legjobb szín. Az meg a Cam második színe szóval nekem az megfelel. És talán tényleg előnyösebbek neked a zöld ruhák. Az a szerencse, hogy nincsenek egyenruhák, mert az az agyamra menne. *Horkant fel Fredrik. Utálja az uniformisokat na.* -Aha. Épp összefutottam vele, de nem volt hajlandó megmondani, hogy mi a baja. Te tudod? *Válaszol Chrisnek, majd kíváncsian faggatja a másikat.* ~ Na miket hadovált össze ez az idióta...* Gondolja magában, és majdnem felröhög, mert eszébe jut hogyan ugratta ma.* -Semmi gond. Jobb később mint soha. Mintha hallottam volna a neved. Csak tudnám kitől. Azt hiszem attól a szőkés-barna hajú sráctól. Asszem ő is Syles. Valamilyen Marceau rokon.*Ráncolja a homlokát. Egyszer tényleg említette Séb, mikor épp a zeneteremben próbáltak. A felháborodásra megint csak felhorkant.* -Azt hallottam, hogy a sárkányok általában mentálisan kommunikálnak. Gondolom a házvezetőd is ért ezekhez a mentális dolgokhoz, ezért valamilyen szinten össze lehetnek kapcsolva. *Vonja meg a vállát. Khm. Egy kicsit sárkány rajongó.* - Ethan? Ethan is sárkány?! De hát neki ember alakja van. *Csap le egyből az információra. Ethan. Nos róla meg Eliastól hallott szóval... Jók az informátorai na.* -Nem tehetek róla. Főleg a sárkányokért vagyok oda meg mindenféle olyan állatért, akik eléggé erősek és misztikusok. *Vakarja meg zavartan a tarkóját, de amúgy tényleg. Talán ezért is értik meg egymást Gis-zel.* -Értem. Nos, ha versenyezel mindenképp rád fogadok, de elveszted leverem rajtad. *Horkant fel megint csak Fredrik. Igen, nála a horkantás a nevetés, de ezt már megbeszéltük.* -Hát nekem nem úgy tűnt, hogy jófej. Inkább egy bunkó egoista kis hülye, aki nem tudja fékezni magát. *Vonja meg a vállát, aztán a sárkányos dologra is reagál.* -Miért? Szeretnék vele egyszer találkozni. Tudod eddig még nem volt alkalmam úgy igazán egy sárkány közelébe kerülnöm. Pedig elég sok mindent tanultam róluk, és szeretnék egyszer beszélni velük. Amúgy te miért utálod annyira Erist, ha egyszer a házad jelképe? *Kérdezősködik tovább kíváncsian meg úgy felelget a másiknak, ha éppen neki kell válaszolnia.*
- Post n°8
- Nem mondod, hogy nem bírja fékezni? LoL... Lehet te vagy neki a játék szer. Az enyém Nathaniel én rajta vezetem le ha szórakozni akarok vele és élvezem is. Sébastien például újabb Marceau gyerek szerintem ismered ő meg rajtam vezeti azzal, hogy imád felkelteni amikor elaludnék.*Mondja nevetve a fiú, mert hát hozzá szokott a dologhoz. Az, hogy jópofizással kezdődik. Nos aki új azzal így kezd, de nem alkot rögtön véleményt. Egyenlőre kíváncsi a fiúra. Hogy valóban rosszul ítélte meg, lehet hát ki tudja.* - Valóban a legjobb szín. De nem szeretnék depressziós sem aradni. Habár a szobánk a bátyámmal otthon Zöld ezüst... szóval.. megmaradok a szokásnál.*Vigyorodik elmikor megmondja előnyösebbek neki. Igen szereti a zöldet semmi kétség és különben is jól áll neki. Alexről fecsegnek aztán igazából nem tudja elmondja e. Hezitál..* - Na jó.. Igazság szerint hadovált össze vissza mindenről Egy árnyról meg sebzett szárnyról. Nem tudom pontosan.. mi volt mintha be lenne lőve és kicsit más volt. Hülye a gyerek, de ennyire még soha nem volt ki...*Mondja aggódva. Mert azért tényleg aggódik érte. Azt meg, hogy angyal nos igen. Tudja egy ideje a fiú eddig titokban volt ez előtte. Bár Chris elől semmit nem lehet eltitkolni. Azután ugye beszélnek mindenről Alexről is és Eris is szóba kerül aztán Séb. Szőkés barna hajú srác? BlondBrown Girl... Azért ezt nem mondja Sébnek.* - Sébastienre gondolsz? Ő szokott emlegetni sok helyen mondom agyamra megy az a gyerek, de bírom a pörgését. Aztán Sárkányról beszélnek amit nem tudja, hogy rajongó a másik.* - Igen mentálisan össze van kapcsolva vele. De amúgy jó fej szerintem és a házvezető is csak kicsit sok belőlük néha.* ~És a hurcolászásból..~*Gondolja a másik a ztán Ethannél összeráncolja a homlokát.* ~Nekem végeem..~*Csak ijed meg aztán csak fecseg tovább..* - Igen emberi, de úgy tudom valamelyik rokona sárkány volt. Azt meg ne kérdezd, hogy hogyan lettek sárkányok azt a történetet ő tudja, de ő túlságosan komoly amúgy meg szerethető és jó fej. Ahhoz képes, hogy Erethonos. Kicsit sokat fecsegek bár kérte ne szóljam el magam. Mindegy most már.*Mondja Frednek első ránézésre szimpatizál vele, de még várjunk ezzel egy kicsit.*Mondja kicsit célzóan aztán figyeli érdeklődve a másikat. Ő is szereti a misztikus állatokat meg mindenféle lényt.. kivéve a kígyót amitől kicsit fél.* - Na az tök jó.. Kedvenc misztikus lényed akor gondolom a sárkány? Ethan tudna mesélni meg ő tényleg olyan, hogy nem küldi el az embereket sehova melegebb éghajlatra gondolok. Habár múltkor azzal készítettem ki szegényt, hogy erős paprikát adtam neki és elhitettem vele, hogy ketchup. Ugrott rá és imádja a ketchupot és kuncogtam egyet utána. Azt vártam tüzet okád, de sajnos nem... *Mondja nevetve és szomorú arccal.. szokott ilyeneket csinálni és a user csak röhög a fiúkon. tovább folytatják a csevejt, de már leszáll a lóról és neki támaszkodik és úgy néz a másikra aki Alexről beszél tovább.* - Egoistának valóban az.. tudod amit előre meg kéne tanulnod. Volt aki ezt a jelzőt adta ránk egyik bácsikám, hogy Marceau a mind három kategória én az Egoista.. Ethan a Normális. ez mondjuk igaz. Mindegy nem fecsegek a családomról túl sok információ jöhet ki onnan.*Nos igen nem hajlandó befogni a száját túl sok energi italt ivott fel kelés után. Ethanre vállat von.* - Ha összefutsz vele szíves örömest beszélget mindenkivel. Amúgy Eliassal meg valami Cerkával is beszélt a múltkor ő mondta nekem jó fejek. Bár én nem ítélkezem elsőre...*Jelenti ki és egyik lábát átkulcsolja és a könyökénél is.* - Eris.. Nem utálom Csak kiderült egy családi titok és megakartam szökni az elmúlt 2 hétben. De Eris hagyjuk.. még hátul is szeme van és mindent lát. Amúgy semmi bajom vele, csak idegesít néha.*És ez igaz is... morog egyet vérfarkas módjára a vonások meg is látszanak néha a fiún.*
- Post n°9
- Hát nem. De lesz*rom, akármi baja is van velem. Legalább nem unatkozom. Majd úgyis tanul egy kis önfegyelmez a húgától. *Horkant fel a fiú, majd Chris levezetéséből próbálja megjegyezni a fontosabb infókat.* - A feketétől? Depressziós? Hm. Én nem tudok depis lenni. Á, értem már miért ragaszkodsz a zöldhöz. *Felel vigyorogva, majd ahogy gondolta Chris fecseg neki arról az idiótáról.* Ó, tehát nagyon kiakadt. Miért érzem úgy, hogy nem tudom sajnálni? *Magában elégedetten vigyorog, de ez az arcán szerencsére nem látszik mindez. * ~ Ez a kis hülye nagyon félős. Sebaaaaj Fredrik „bácsi” tudja hogyan kell szívatni az ilyeneket. *Khm. Nagyon is boldog, hogy elérte a célját. Szóval folytatás is várható tőle.* -Igen rá. Eddig vagy kétszer találkoztam vele, és mindig csak valami Sébet értettem, ezért nem jegyeztem meg a nevét.* -Jófej meg minden csak túl sokat dumál, mikor zenélni kéne.* -Értem. Nos a Lord inkább akkor keres minket, mikor m i is ráérünk. Tényleg, mennyire véreskezű a házvezetőd? Tényleg olyan rémisztő, mint amilyennek mondják? *Faggatózik tovább, majd ugye Ethanről esik pár szó.* -Érteeem. Ha találkozom vele lehet megkérdem. Igen, tudom. A tesóm mesélt róla. Nyugodj meg. Nem fogom tovább adni másnak.*Biztosítja a felpörgött vérfarkast, hogy nem megy át pletykafészekbe. Holnapra végülis csak a Cameososok fogják tudni, de sebaj.* -Igen. Nem tudom miért. Van bennük valami… *Mondja, majd érdeklődve hallgatja Chris meséjét, amin már tényleg felröhög. Pedig ritkán nevet, és akkor is eléggé hátborzongató a hangja szóval…* -Értem. Nos eléggé kiismerhetőek a jellemvonásai. De legalább tudom mivel idegesíteni. *Jelenik meg megint az a sátáni vigyor a képén, ami egyszer a zeneteremben is felbukkant már.* -Cereliának hívják. Amúgy Elias tényleg jó fej. Elias egyébként az öcsém. *Beszél a többi Erethonosról. Nos, Cereliát is Elias említette. Aztán Chris Erisről kezd beszélni, amire Fred hangosan felröhög.*- Arra nem gondolták, hogy elkéretőzz? Mert, ha „illegálisan” akarod elhagyni a szigetet normális, hogy visszahurcolnak. *Magyarázza a másiknak még mindig a fának dőlve.* - Lassan vissza kéne menni mielőtt még Mikháel és Eris nem jön értünk. *Mondja a fiú és ő elindul a kastély felé az már kérdéses, hogy Chris követi-e. Időközben elköszön tőle, felmászik a társalgóba, és felkelti Giselle-nek az idióta bátyját, majd elhúz fürdeni.*
Lisa Deadwood- .::Városi Lakos::.
- Post n°10
*Igen, ki más tévedne erre, ha nem Lisa. Még csak pár napja van itt az iskolában, de már sikerült megtalálnia az egyik legsötétebb helyet. Teljesen nyugodtan sétálgat az erdőben, különösen tetszik neki ez a félhomály. Amikor általában a munkáját végzi, este, szürkületkor, kb akkor is ilyen lehet a terep és ez kicsit olyan nosztalgikus, ilyenkor valahogy kedve támad keresni egy áldozatot... Öltözete amúgy egy fekete csőfarmer, fekete kardigán, fehér V kivágású póló, fekete magassarkú csizma, fekete sapkát visel egy fehér sállal és egy fekete szövetkabát van még rajta, ami combja közepéig ér. Felnéz az égre, bár annyira sokat nem lát belőle, hála a fák lombjainak, így kiengedi éjfekete szárnyait és egyszerűen felreppen. Igaz, sosem tartotta magát angyalnak, és talán sosem fogja, de azért ki kell használni az előnyöket, na...*
Vendég- Vendég
- Post n°11
*Nincs ínyjére a séta, d emost nem tud mit kezdeni. Amarillához nem volt energiája bemenni a történtek után és igazság szerint ez ugye érthető. Tegnap még furcsa volt, hogy Fredrikkel is beszélt aztán a többieknek szólt a dolgokról ami történt. Azután valami olyasmit kellett végig hallgatnia reggel nyolckor, hogy minek volt nyitva az ablak" nem igazán zavarta, de most legalább tudott aludni egy jót. Még Ethant is felkereste elrángatta valahova Qarinba legalább érezzék jól magukat szóval sok minden történt. Fejét megrázva egy hangúan sétál a sötét erdőben és nem igazán figyel felfelé. Noha most igazán az égen nincs sok látni való. Repülni meg nincs kedve még... szóval így Lisát nem is láthatja..*
- Post n°12
*Hamar kiszúrja a fiút onnét fentről, szóval leszáll a földre és szárnyairól megfeledkezve a fiúhoz sétál, majd megkocogtatva a vállát és egy vigyorral az arcán köszönti őt.* - Szép napot. Hogy vagy? *Pislant a fiú kék szemeibe zöldes árnyalatú szemeivel, miközben a mosoly letörlődik arcáról. No igen, szokott ő mosolyogni, főleg úgy mostanában, de az olyan pillanatnyi élmény. Ha valaki lemarad róla, hát ez van. Sok szerencsét legközelebbre. Miközben hallgatja a fiút körbepislant a terepen, de lehetőleg nem olyan feltűnően és ha esetlegesen a fiú nem lenne túl beszédes kedvében, újra átveszi a szót.* - Na és, történt valami érdemleges az utolsó találkozásunk óta? *Ami azért nem volt olyan régen, de reméli, hogy valamit rizsázik a fiú a napjairól, aztán meg valahogy csak fellendül a beszélgetés, már ha nem Lisán múlik. Biztos feltűnt már az embereknek: nem egy bőbeszédű, csak néhány esetben.*
Vendég- Vendég
- Post n°13
*A fiú csak sétál és gondolkodik nem látja Lisát szóval valószínüleg meg fog lepődni. Amikor megkocogtatják a vállát gyilkos szemekkel néz és előveszi a tőrét és reflex szerűen megfordul és az ismeretlennek a torkához szegezi. Igazából utána pislog nagyokat amikor meglátja, hogy Lisa az szóval kicsit zavarban van. Remek.. igen üldözési mánia nem baj, majd visszaszokik a fiú a normális élethez. Elpirul és lesüti a szemeit.* - Ne neharagudj csak azt hittem hagyjuk...*Mondja vállat vonogatva és a kérdésre csak fejet ráz.* - Nem tom. Olyan egy hangúan.*Válaszol és elmélyül a zöld szemekbe. A kérdésre csak pislog. Hát meg akarták ölni, vámpír kaja lett szóval...* - Az utolsó, Nos, ha még nem hallottad a történetet akkor a Húgom és Kamen ösze vesztek aztán kibékültek vámpír kaja voltam hála Kiarának mindegy elég bonyolult a dolog...*Vonja meg a válát és nem igazán akar erről beszélni.* - Veled mizujs? Egyébként Kiával milyen egy szobában lenni? Megölöm egyszer azt a nőt.*Mondja gúnyosan, de nem csinál semmi hülyeséget angyalian tekint a másikra és sétálnak ugye ha Lisa is vele tart.*
- Post n°14
*Kicsit meglepődik, de rezzenéstelen arccal várja, hogy a fiú elvegye a torkától a tőrt. Nem egyszer volt már ilyen helyzetben, szóval megtanulta, ilyenkor csak Poker arcot kell vágni és várni a halált. Bár miután a fiú elveszi a tőrt a nyakától és elpirul csak mosolyog.* - Rosszabbra számítottál? Pedig egy bérgyilkosnál, egy sötét erdőben, kettesben nem éppen lehet rosszabbra, vagy csak nehezen. *Nevet fel immáron. Hát igen, neki jó a kedve. Bár mondjuk úgy mostanában eléggé. Persze ez nem jelenti azt, hogy mosolyog. Még mindig a régi megszokott, kissé komor, kissé ridegnek ható tekintet uralkodik arcán.* - Egyhangúan? Fel kéne dobni valamivel... *Kezd el kicsit gondolkozni, de be kell, hogy valljam, nem épp a szórakozás nagy mestere. Sosem volt az, sosem lesz az. Végül csak megrántja a vállát és hagyja.* - Nem tom' majd kitalálok valamit, hogy jobb kedved legyen. *Na igen, érdekes, hogy pont ő akar valakit jó kedvre deríteni... Általában inkább az ellenkezőjét szokta tenni, de hát tényleg megváltozott, hogy ez jó e avagy sem, azt talán még ő sem tudja.* - Ééértem, akkor azért mozgalmas napjaid voltak... *Zárja le, már csak azért is, mert látja a fiún, hogy nem akar róla beszélni, ő meg amúgy sem egy olyan személyiség, akivel lelkizni lehetne bármiről is, szóval...* - Velem? Szokom az iskolát. Legalább is próbálkozom. *Rántja meg a vállát és igazából úgy csak ennyiből állnak a napjai. Járja a terepet, kerüli az embereket.* - Kia? Az meg ki? *Néz kicsit összehúzott szemekkel a fiúra. Akit feleslegesnek talál, nem jegyzi meg...* - Mindegy, nem tudom ki az, de azt tudom, hogy egy pár szadista nőszeméllyel egy szobába vagyok zárva, gondolom az egyik azok közül. *Rántja meg ismét a vállát. Annyira nem érdekli, az már inkább, hogy ki akarja végezni a lányt.* - Khm, bérgyilkos vagyok. Csak egy szavadba kerül. *Mosolyog angyalian a fiúra, ami talán annyira nem illik a képbe, főleg nem ennél a témánál... És persze sétál a fiú mellett, szárnyai még mindig kiengedve. Nem zavartatja magát, neki jó így, más meg annyira nem hatja meg.*
Vendég- Vendég
- Post n°15
*Ugye elveszi és el is pirul. Konkrétabban nem tud mit mondani hiszen eleget ijeszgette Fred nem jó ha a háta mögött járkálnak.* - Konkrétan, Elé gannyit tudnod, hogy azt hittem az egyik lidérc az.*Mondja szemet forgatva és célozgat Fredre* - Bérgyilkostól nem is félek sőt...*Mondja ördögi vigyorral majd ugye figyeli a leányzót és válaszol a kérdéseire aztán ugye kijelenti, hogy van és ki is fejti az okát röviden, viszont Lisa lehet rosszul járt ezzel a kijelentéssel.* - Nekem volna pár ötletem..*Jelenti ki és gonoszan elvigyorodik és felnéz az egyik vastag faágra.* - Azt hiszem onnan nem pottyanhatunk le, de levegőben is bírom.*Kijelenti felkuncogva és igen Alex nem normális sőőt.. Sosem volt az, de hát ez nem újdonság.* - Igen, de még még.. néha úúúúúgy.. de úúúgy megölnék valakit, de megfogadtam magamnak, hogy nem gyilkolok..*Többet. Ezt már nem teszi hozzá szóval ja. Lezárják a témát és ugye feldobják az ötletlést és kérdezi Lisát.* - Hajrá. Hamar megszokod igazából sok mindent nem kell csak, hogy majdnem minden új és modern.*Feleli halovány mosollyal a szája szélén és Kiarát is szóba hozza és felvonja a szemöldökét.* - Héé. A húgom nem elmebeteg nőszemély. Őt csak is én piszkálhatom!*Jelenti ki kiakadva viszont azért valahol egyetért a másikkal.* - Kiara fehér hajú csajszi..*Mondja és megvakarja a fejét. A bérgyilkos jelzőre ismét ördögi vigyor azért ááám jó néha egy kis társaság.* - Tudom. Csak nem szeretném ha bajod lenne...és köszönöm.*Kijelenti a szavakat és barátilag tényleg nem szeretné és meg is köszöni.* - Mit gondolsz merre vezethet az ösvény?*Teszi fel a kérdést aztán ha a szél egy kicsit fel kerekedik akkor szárnyait kiengedi és fel száll az égbe és ott várja a másikat.* - Erről senkinek egy szót se. A fehér tönkre teszi az imidzsemet.*Mondja halkan és kuncog ezen szavakon.*
- Post n°16
- Hát, lidércnek még nem néztek... *Rántja meg a vállát, de kicsit bóknak veszi.* - Tényleg? Akkor neked még nem volt dolgod a családunkkal. *Nevet fel és egy ördögi mosoly játszik az ajkain. Hallgatja a fiú ötletét és csak megrántja a vállát. Neki végül is mindegy. Követi a fiú tekintetét és kezd megfogalmazódni benne az, amire a fiú gondolhat.* - Ha meg mégis, akkor nem akkorát, de talán van annyi eszünk, hogy inkább repülünk, mint koppanunk, nem? *Teszi fel a költői kérdés vigyorogva. A fiú következő kijelentésén kicsit elgondolkozik.* - Sok szerencsét, bár nem értem miért. De te tudod, biztos megvolt rá a jó okod, hogy e mellett dönts. *Rántja meg a vállát. Őt személy szerint nem érdekli a dolog. Akkor sem változott, mikor megtudta, hogy valójában mi is. Nem is akart, senki ez az életmód tökéletesen megfelel. Amúgy sem illene be az angyalok közé...* - Én itt inkább arra gondoltam a megszokás alatt, hogy egy csomó időt kihagytam és most vissza kell szoknom arra, hogy iskolába kell járnom, hogy szabályok szerint kell élnem, vagyis olyan szerint, amiket mások írnak elő a saját javukra. *Rántja meg a vállát. Teljesen más életmódot él, mint kéne amúgy egy ennyi idős lánynak, szóval szokni kell, erősen.* - Bocs, amúgy is, szólás szabadság van. *Rántja meg a vállát. Félig-meddig őszinte volt a bocsánatkérés, de csak félig. Persze ha a fiú ismeri már Lisát, akkor tudhatja, tőle többet ne is várjon. Kiáll az igaza mellett, még ha nem is igaz.* - Jaaa, akkor már tudom. *Tudja ki az. Most már, de nem bírja. Mondjuk ki az akit ő bír, néhány emberen kívül...?* - Nekem? Ugyan már. *Legyint és nem, nem nagyképűségből teszi. Tudja, hogy mire képes és arra igen, hogy megvédje magát. Ha eddig túlélte, nem hinné, hogy egy Kiara féle lány ölhetné meg.* - Nincs mit, úgymond lételemem a gyilkolás, szóval tényleg csak egy szavadba kerül. *Rántja meg a vállát. Az sem zavarná ha innen (is) kirúgnák. kicsit még örülne is.* - Hmm, valamerre biztos. Megnézzük? *Persze tudja, hogy már ez a kérdés arra utalt, de azért a formaság is számít. Kicsit.* - Fehér? Ilyen kis angyalka lennél? *Kérdi kuncogva és éjfekete szárnyait kitárva reppen fel a fiú mellé. Hát igen, mint tűz és víz. Fehér és fekete...*
Vendég- Vendég
- Post n°17
*A lidércre fejét csóválja. Veheti bóknak, de nem annak szánta igazából.* - Szerintem akarom én, hogy legyen?*Teszi fel a kérdést a családra értve majd szintén mosolyog a másik és megbabonázza. Nem tudja miért. Csak ördögien vigyorog és nézegeti a faágat.* - Köszi, de igazából azt hiszem hagyjuk...*Mondja és és nézegeti a faágat és felkuncog. Jó perverz, de hát ezt megszoktuk nála.* - Nem fogunk, tudok repülni szóval akkorát nem esünk.*Jelenti ki határozottan és ő az, hogy gyilkolt. Hát igen.. de meg volt az oka.* - Ja. pedig vissza tudsz szokni. Segíthetek benne. Bár amíg nincs óra addig jó úgyis járkálni lehet szóval. A szabályok azért vannak, hogy betratsuk őket. Még ha nehezünkre is esik ha azt nézzük a végén mindig tanulunk belőle hiszen felnőtt életre mindenki megváltozik teljesen köszönhetően a tanulás miatt. A bocsánatkérésre nem reagál semmit csak megrázza a fejét és megvakarja a fejét. Ki bírja vajon a hálóban Kiát? Egynelőre elkerüli a nőt. Natere tekintteben van hiszen a testvére és nem fogja bántani. Majd másra hagyja a piszkos munkát.* - Na.. mivel szabadon beszélhetek és már nem ízélek annyira.. csak félek idő előtt megőrülök..*Mondja őszintén igen. Ez igaz és kimondja amit gondol. Talán Sammael segített neki a múltkor azokkal a szavakkal, hogy kicsit megnyílt Gisellenek is.* - Ahha nézzük.*Mondja az angyal aztán szárnyra kap és vigyorog a másikra. A Feketére felvonja a szemöldökét.* - Jobb a fekete mint a fehér. Nekem ez túl ártatlan..*Mondja nyafogva és szemetforgat.* - Cseréljünk szárnyat. vagy Sébastienét is elcsórhatom..*Nevet fel. Most ebben a három napban ez az első, hogy jó ízüen felnevet.*
- Post n°18
- Nem. Legalább is olyan körülmények között biztosan ne akard. Már csak azért sem, mert szinte mindig ott vagyok, és a munkát mindig is fontosabbnak tartottuk mindennél... *Céloz itt arra, hogy ha a fiú lenne az áldozat, lehet, hogy gond nélkül nyesné át a torkát, vagy lehet, hogy próbálna segíteni rajta, de hát család és egy szimpla barát között azért feltűnő, hogy kit választana... Bólint a hagyjukra, biztos a fiú is tudja, hogy azért Lisa komolyabb annál, hogy hülyeségekbe belemenjen, de azért hülyülni csak szabad.* - Amúúúgy, most komolya TE beszélsz arról, hogy a szabályokat jó betartani, mert abból sokat tanulunk? *Néz kicsit kételkedve és nevetve a fiúra és kezd aggódni érte. Lehet, hogy túl nagy volt a depresszió és megártott neki... Meg az ép elméjének, már ha volt olyan.* - Pszichológus, esetleg már készíthetik az elmegyógyászaton az ágyat? *Kérdi nevetve, persze csak, hogy valami jó kedve legyen a fiúnak. Bár azt meg kell vallani, silány a szórakoztató képessége...* - Hidd el, nem is illik hozzád. Így túl jó gyereknek tűnsz... *Húzza el kicsit a száját, már csak azért is, mert ismeri a fiút. És ő minden, csak nem jó gyerek...* - Nem cserélek, csórj mástól. *Nyújtja ki viccelődve a nyelvét a másikra és nevet is. Hát igen, furcsa, sosem nevetett ennyit még senki társaságában sem. Furcsállja is, de amíg élvezi a társaságot - igen, ez szintén érdekes dolog... - addig neki mindegy, úgyis ritkán van csak ilyen.*
Vendég- Vendég
- Post n°19
- Fontosabbnak? Ugyan már egy bérgyilkos feladata mindig jobb, de egy vámpír kezei közé nem engedlek.*Ráncolja össze a homlokát és hogy ő lenne az áldozat? Hát erre csak annyit mondd, hogy "Kössz...." ez bíztató vagy valami ilyesmi. A szabályokra felnevet és igen a fiú beszél itt ilyenekről.* - Őőő ezt komolyan kérdezted? Mellesleg igen én beszélek. Még mindig jobban áll nekem mint neked ez a fajta beszéd kisasszony.*Kötöszködik és elvigyorodik. Nem volt ép elméje, de erre már rájött csak ő nem olyan, hogy kimondja.* - Még nem. Max neked ha beleőrülsz a hülyeségeimbe*Neveti el magát tényleg jó a kedve most így Lisa társaságában és mintha nyugodt lenne a lelke, de azért még fáj neki belülről. A jó gyerekre felvonja a szemöldökét.* - Az vagyok..*~Még ha nemis látszik..~* - Csak nem mutatom ki. Tudod néha napján szoktam ám aranyos kisfiú is lenni. Ritkán lehet látni ezt.*Feleli a másik és mosolyog.* - De kérem!*Mondja nyelvet ölti és gonoszkodik.* - Na azt hiszem előre repülök egészen jó a levegő, gyere utánam lassú csiga,*Piszkálódik a másikkal majd sóhajtozik egyet.* - Mit gondolsz rólam? Most őszintén kérdezem.*Teszi fel a kérdést ha beérték és komolyan pillant a másikra.*
- Post n°20
- Nem kell az engedélyed, elhiszed? *Nevet fel ismét a lány. Tényleg eléggé szabad szellemű, talán senki sem tudna parancsolni neki, ha nem lehetne valamivel sakkban tartani. Hát igen, biztató, de ez az igazság...* - Háát, szerintem kettőnk közül nem én vagyok a komolytalanabbik. *Vigyorog a fiúra és zöldes szemeit a fiúéba mélyeszti.* - Ááá, én aztán nem. Jól tűröm a hülyéket. *Ezt pedig ne vegye sértésnek, poénnak szánja, pont ezért a végére még beejt egy kacsintást. Mikor a fiú kijelenti, hogy ő jó gyerek, csak felnéz az égre és úgy tesz mintha várna valamire, majd a fiúra néz kételkedő szemekkel.* - Hogy nem szakadt rád még az ég... *Rázza a fejét még mindig hitetlenkedve, majd pár pillanat múlva már nevet. Eddig bírta komolykodást. Nehezen tudja elképzelni, hogy pont ő legyen jó gyerek. Valahogy nála ez azzal ér fel, hogy Lisa megváltódik és szent lesz belőle...* - De nem adom, szerezz mástól. *Nyújtja ki ismét a nyelvét és nagyon nevet. Nehéz elképzelni, hogy ez pont ő...* - Én csiga? Te kis... *Reppen azonnal a fiú után és pár pillanat múlva be is éri, de egy elég furcsa kérdéssel várja a másik.* - Hogy mit? Hm.. hülye, úgy jó értelemben, rendes, kissé gyerekes, de hát ki nem? *Teszi fel a költői kérdést nevetve.* - Barátomnak tartalak, nagyon jó barátnak, bár őszintén szólva rajtad kívül még csak egy barátom volt, szóval ezt veheted bóknak. *Kuncog a lány és a fiúra kacsint. Tényleg kezd kicsit meghülyülni...* - Miért? *Néz kissé furcsán a fiúra, nem nagyon érti mi lehet a célja ezzel a fiúnak.*
Vendég- Vendég
- Post n°21
- Elhiszem elhiszem csak na...*Hülye de ezt tudjuk. Nevet ő is és megfigyeli a másikat.* - Ebben egyet értek. gyerek vagy még.*Nyelvet ölt és ördögien elvigyorodik és angyalian pislog. Igen túl aranyos Alexander.* - Még nem találkoztál Christopherrel..*Sóhajt és fejét rázza és hagyjuk azt a fiút. Elmebetegebb mint Alex. Ő soha nem veszi sértésnek képes és bóknak veszi szóval ja.* - Még nem. Soha nem fog valószínüleg rám szakadni. Túlságosan is szerethető vagyok.*Kiegyenesedik és magabiztosan komolyan áll a levegőben és utána elröhögi magát. Nem mondható komolynak tényleg csak most az első alkalom, hogy jól érzi magát és tényleg. és jó, hogy itt van a másik lány. Hogy ő a jó gyerek? Ezt senki nem mondta de nem is fogja mondani hiszen ő az egyedüli aki egoista. Vállat ránt Lisánál majd reppen előre és kötöszködik a másikkal.* - Én kis mi?*Kérdezi angyali szemekkel aztán rákérdez mit gondol róla. Elmosolyodik a szavakon és egy baráti puszit ad az arcára.* - Csak kíváncis voltam. Akkor néha kikérlek egy két dologban úgyis kell egy személyes stylist ruhák terén. Mellesleg ha vissza jösz velem a Cameosba mutatok valamit.*Ha a lány vele tart akkor mosolyog egyet és vissza mennek együtt és igazából zenélni szeretne neki, mert a másik suli óta profimódon megtanult.*
Ever K. Whitewood- .::Diák::.
- Post n°22
*Egy fának dőlve ül és erősen a telefonját figyelve pötyög. Igen, nem rég érkezett, pár órája, de már egyenesen Clausnak üzenget. De hát muszáj, leadta a jelentést, hogy megérkezett és, hogy eddig még nem sikerült senkit sem megismernie aki esetleg toborozható lenne. Bár belépett a Kalandorok közé, reméli itt majd talál pár "mókás kedvű" embert, akinek kedve támad csatlakozni hozzájuk.* ~ Nicsak, Sam máris talált kettőt? Abból talán egy megfelel. ~ *Gondolja és tovább pötyög. Igen, ő ezzel most elvan, de hát egy csapat, lassan már szövetség megszervezése azért fontos és időt igénylő munka. Meg hát most, hogy itt van, még több dolga lesz, hisz ismerkedni, tagokat ha lehet szerezni. De talán nem lesz nehéz dolga, hallotta, hogy van itt pár Lidérc, azok biztos beszállnának.* ~ Talán legelőször őket kéne felkeresnem... ~ *Gondolja és most felpislant és körbe les, van-e itt valaki és ha nincs, akkor újra pötyög a telefonba.*
- Post n°23
*Miközben Celice a telefonján pötyög, egy lidérc fiú árny alakot öltve ugrál fáról fára. Mikor kiszúrta a leányzót akkor hatalmas erővel ugrik az ágra, és közvetlen a démon lány mellé érkezik. A srác hangja kicsit el van torzítva, mert most is a lidérc felszerelését viseli szóval megint álcázza magát a Cameosos fiú. * - Egy ilyen fiatal hölgy magányosan ücsörög egy ilyen gonosz helyen? Nem kellene egyedül csatangolni éjszaka. *Szólítja meg a diáktársát, bár kicsit furcsán nézhet ki, hogy olyasvalaki beszél hozzá, akit nem is látni.* -Csatlakozhatok hozzád eme kései órán, vagy inkább takarodjak el? *Érdeklődik udvariasan, ez pedig Fredrikhez képest csoda. Igazából a lányokkal udvarias. Na jó. Kivéve Kiarát és Alexet. Mert Alex a hisztijével lánynak számít ám. De ők nem számítanak. Amúgy valahonnan ismerős neki a lány csak nem tudja honnan. tehát erőteljesen töri a fejét, hogy hol látta már Celice-t.*
Ever K. Whitewood- .::Diák::.
- Post n°24
*Mikor valami hangos zörejjel érkezik mellé, szép lassan felemeli a fejét, de úgy igazából nem érdekli, csak ugye a reflexek. Megijedni, nem ijedt meg, mert elég nehezen jön rá a szívbaj, csak néha, szóval néz a semmibe és vár valamire.* - Megtehetem. Amúgy is, csak a diákok, vagy a tanárok járhatnak ide, ha meg megtámadnának, hát sok sikert nekik. Én sem cukorból készültem, hogy sírva fakadjak, ha megvágnak. *Rántja meg a vállát és továbbra is a hang irányába néz.* ~ Most képzelődöm, vagy szellemet látok? Bár lehet, hogy egy Lidérc. Ekkora szerencsém lenne? ~ *Mosolyog magában és csak hallgatja a testtelen hangot.* - Ahogy jól esik, tőlem maradhatsz. *Rántja meg a vállát és a telefonját zsebre vágja, ezzel is jelezve, hogy örülne neki, ha a hang testet is öltene.* - Amúgy ki vagy te? Kétlem, hogy szellem, és ha jól tudom lidércek járnak ide. *Következtet és várja, hogy mit reagál erre a fiú.*
- Post n°25
*Tetszik neki a lány visszaszólása.. Ő sem tudja miért. Talán, mert szeret kötekedni.* - Hát attól függetlenül az erdőben bármi lehet. Ezen a szigeten minden lény megtalálható. Tündérektől elkezdve sárkányokig. Minden. Azt meg elhiszem, hogy nem cukorból vagy, mert ahhoz túlságosan is felvágták a nyelvedet. *Válaszol Celice-nek, de van egy olyan érzése, hogy lehet jól ki fog jönni ezzel a lánnyal. Aztán mikor a lány elrakja a telefonját, és válaszol neki a maszkja mögött elvigyorodik.* - Ebbe az iskolában valóban járnak ide, és büszkén állíthatom, hogy egyike vagyok azon keveseknek, akik Lord Sammaeltől tanulhatnak. Az erdőbe viszont én és a testvérem ritkán járunk. Vagyis, a tesóm valószínűleg nem jár erre, de én néha szoktam. A lényeg viszont az, ha erre inkább a Sylorinások császkálnak. Én pedig Cameosos vagyok. *Ered meg a fiú nyelve, és megjelenik a lány előtt. A szokásos Vadász ruháját viseli, és attól, hogy megjelent a lánynak az nem azt jelenti, hogy felfedte kilétét. Az arca nem látszik, a hangja torz tehát, ha később találkoznak akkor nem fogja felismerni. Egyébként a fiú az ágon guggol, és egyik kezével támasztja ki magát.* - Te démon vagy. Igazam van? Mármint olyan a szagod. Egyébként mi járatban erre? Azonkívül, hogy megteheted...