by Rebecca Taylor Kedd Márc. 26, 2013 10:26 pm
*Kissé... Meglepő számára Jesmon fáziskéséses, lassú reakciója, és ahogyan a férfi elhalad mellette, az alkoholt is megérzi, így jobban szemügyre veszi az ősdémont. Nos, ahogyan erre sort kerít, sikeresen rájön, hogy határozottan nem tetszik neki, amit lát, de azért felkínálja a férfinek a lehetőséget, hogy elmondja, amit akar, és utána tervezi felelősségre vonni. A bocsánatkérést meghallva már mosolyodna el, így fel is pillant, de Jesmonra pillantva valahogyan megakad a gesztus. Érzi, hogy a szerelmének még más mondanivalója is van, szóval úgy dönt, hogy hagyja beszélni, és nem szól közbe. A férfi kifakadását felvont szemöldökkel hallgatja végig, és tekintete egyre veszélyesebben kezd sötétülni, amiből - ha Jesmon ránézne - elég egyértelműen ki lehet következtetni, hogy jobb lenne még most befogni, mielőtt valami olyat tesz, amit megbán. Amikor pedig a férfi felteszi az első kérdését, már a szemöldökét is leengedi, és rájön, hogy ez bizony nem fog túl kellemesen kezdődni, legalábbis Jesmon számára. Ezért hát amikor a férfi elindul felé, ellöki magát az ajtótól, és eléje áll. Egy fél pillanatig összeszorított ajkakkal mered a férfire, gyilkos tekintettel, majd teljes erejéből lekever neki egyet. Van esélye, hogy ott fog maradni a tenyérnyoma a férfi arcán...* - Idióta vagy. Tudod?! Mi az, hogy túl veszélyes vagy, mi az, hogy nem kéne megbíznom benned, hogyan van képed feltételezni, hogy elkerülnélek?! Ugye nem hiszed komolyan, hogy egy olyan felszínes tyúk vagyok, aki az első probléma láttán megfutamodik és keres egy másik megoldást? Szeretlek, te idióta, bolond, őrült... *kiabálja hevesen, de az utolsó mondatra kicsordul a könnye, és elakadnak a szavak a torkában. Gratulálunk Jesmon, most megint lehet bocsánatot kérni. Egy pillanatig csak igyekszik mélyeket lélegezni, majd folytatja.* - Én sem akarok választani közöttetek, de ha mégis rákényszerülök, az nem egyedül a te hibád lesz. Pontosan látom Dean részességét ebben az egészben, és biztos vagyok benne, hogy ha ő nem kezdi el, akkor te sem viselkedsz úgy, ahogyan. De ha még egyszer, egyetlen egyszer is meghallom, hogy nekem nem jó melletted, hogy veszélyes vagy, hogy én nem akarlak téged, esküszöm tényleg elmehetsz a tudod hova! *emelkedik ismét a hangja.* - Egy nagyra nőtt bolond vagy, és noha korábban biztos voltam benne, hogy a sok ezer éveddel nagyon tapasztalt vagy, újra és újra bebizonyítod, hogy az érzelmekről lövésed sincs, ezért most elnézem, de vésd bele abba a kemény koponyádba, Jesmon Helar, hogy szeretlek, akarlak, te vagy minden, ami nekem kell, nem félek attól, hogy mi történhet velem, bízok benned, és nem. Foglak. Elhagyni. Amíg viszont nem vagy rá képes, hogy ne kérdőjelezd meg többször a szerelmemet, addig jobb, ha békén hagysz *közli végül, majd megperdül, kikerüli Jesmont, és idegesen nekiáll elrendezni az eléggé rossz állapotban lévő ágyneműt, amolyan pótcselekvésként. Hát... mérges. De most legalább egyértelmű, hogy miért, talán még az ősdémon számára is.*