by Henrik Dahl Pént. Dec. 07, 2012 9:20 pm
*Az ingyen sörös dologra csak vigyorog egyet, aztán ugye azonnal megragadja az alkalmat, hogy ugrassa egy kicsit a srácot. Hiába, no, muszáj kiélnie valakin a hülyeségeit, aztán a szobában annyira nem lehet, mert Kamen egy idő után bedurcázik, Andrew meg egyszerűen nem olyan valaki, akivel lehet ezt csinálni. Egyszerűen nem olyan. Aztán ki van még a bunkeren kívül? Daquan, ő egy kategória, Etienne szintén, meg ott van még Elliot, hát őt lehet még talán néha. De a lényeg, hogy nincs elég ideje nyaggatni senkit. Szóval piszkálja egy kicsit Tonyt, aztán meg is tapsolja, amikor sikerül kiütni a másik két bábut is, majd széles vigyorral átveszi a helyet az golyótartó-állvány mellett.* - Á, értem. Hát, akkor én egy két-három héttel megelőztelek itt, de ebből gondolom nyilvánvaló, hogy én sem vagyok itt régóta *válaszolja, majd a Nate-re összeráncolja a szemöldökét.* - Nate, mint Nathaniel, az a syles srác? *kérdez rá, hogy biztos lehessen az információiban. Sejtéseiben. Tippjeiben. Vagy ilyesmi.* - Amúgy nem, a haverjaim, akik még ugyan nincsenek itt, de már jönnek, szóval ők tudnák tanúsítani, hogy a legnagyobb rágalom lenne rám azt mondani, hogy antiszoc vagyok *vigyorodik el. Aztán választ egy golyót magának, koncentrál, és dob. Ezúttal nem sikerült annyira remekül, mint ahogy kellett volna, szóval csak hetet terít le, noha a nyolcadik is erősen megremeg. Erre persze egy rosszkedvű fintor a reakciója.* - Tessék, elvontad a figyelmemet *szusszant, majd villant egy vigyort Tonyra, csak hogy érzékeltesse, nem gondolja komolyan.* - Egyébként én azért jöttem, mert hallottam a hely jó híréről, aztán úgy döntöttem, hogy körbenézek, hátha hasznos a csapatnak, és fejlődhetünk itt *válaszol, és nem, nem zavarja különösebben, hogy Tonynak vélhetően lövése sincs róla, hogy ő milyen csapatról hablatyol. A következő dobással amúgy sikerül kiiktatnia a maradék három bábut, így vigyorogva átadja a helyét a másiknak.*