Fyron Akadémia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!

Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

2 posters

Nyomozóiroda

Anonymous
    Vendég
    Vendég

Nyomozóiroda Empty Nyomozóiroda

Témanyitás by Vendég Csüt. Jan. 05, 2012 9:18 pm

A város Officium nevezetű részén található ez az aprónak cseppet sem mondható iroda. Egy téren áll az épület, ahol három nyomozó rejtélyes ügyeket göngyölít fel. Ahogy belépsz az előtérbe megcsapja az orrodat a szivar füst szaga, ami - bár ha nem dohányoznak - akkor is eléggé érzékelhető.
    Az előtérben van egy-két szék bal oldalt, ahová le lehet ülni, vagy éppen ott várakozhatsz. Az ajtó mellett jobb oldalt található egy fogas, amire a vendégek felakaszthatják a kabátjaikat, kalapjaikat. A bejárattal szemben mellesleg egy tolóajtó helyezkedik, ami ha sikerült átjutnod akkor az irodai részen találod magad.
    Nos, az iroda eléggé furcsán néz ki ugyanis három részre van beosztva. Azaz a három detektív stílus jegyei mutatkoznak az asztaluk és közvetlen környezetük körül. A tolóajtó két oldalán máris két nyomozó kis birodalma áll. Az asztalokon általában papírhegyek, dossziék, fecnik és kávéscsészék uralkodnak az asztallap aljára szorítva a laptopokat. Ellentétben a harmadik íróasztallal, ahol hatalmas rend található, minden rendszerezve. Koszos edényeknek és fecniknek nyoma sincs, viszont a falakon könyves polcok roskadoznak a dossziéktól. Az ablakokon soha nem jut át a fény, ugyanis szeretik félhomályban tartani az irodát, és ha kell akkor lámpával szolgáltatnak fényt a kis helyiségben. Egy-két növény is akad itt meg persze két fotel is, amibe az ügyfelek kényelmesen elhelyezkednek. Innen nyílik egyébként még két helyiség: egy mosdó és egy kis konyha, ahol kávét főznek, vagy épp szendvicset készítenek.

A rendőrkopókat a nap bármelyik percében lehet zargatni, de jól gondold meg mivel állítasz be hozzájuk! Eltűnt kiscicákat még az öreg néniknek sem hajlandóak megkeresni!
    Eliana De Lucia
    Eliana De Lucia
    .::Diák::.

Nyomozóiroda Empty Re: Nyomozóiroda

Témanyitás by Eliana De Lucia Vas. Jún. 30, 2013 9:14 pm

* Miután az Elementálmágia vizsgával is végzett még jó ideig a közelben ücsörgött a földön. Furcsán nyugodtnak érezi magát, amit a tegnapi vizsga hatásának tulajdonít. Tudja, hogy nem történt meg, de a hatása nem akar elmúlni. Az érzéktelenség. A semmi. Azonban eszébe jut, hogy a jelenetben ott volt Colin is. Hirtelen feláll, és végigrohan az akadémián, a fiút keresve, de sehol sem találja. Eszébe jut, hogy colin rendőr akar lenni. Ebből arra következtet, hogy Qarinban lehet. A város felé veszi az irányt. Nem tudja pontosan hol van az a rész, ahol a rendőrség, vagy a nyomozóiroda helyet foglal, de ne érdekli. Majd megtalálja. Jelenleg fut, az egyetlen dolog miatt, ami most érdekli: Hogy megtudja, colin biztonságban van-e. Ez jelenleg az egyedüli, ami a fejében jár, és ami talán kizökkenést jelenthet a jelenlegi állapotából. A városba érve több embert is megkérdez, hogy merre van a nyomozó iroda, s miután sikerül odaérnie, beront az ajtón. Körülnéz, de néhány emberen kívül nem lát hirtelen senkit. Fáradtan rogy le az egyik székre, s arcát a plafon felé fordítja. Nincs több ötlete hol lehet a fiú. De ez a tudatlanság, megrémültség, érzéktelenség és mondjuk ki, depresszió kezdi teljesen kikészíteni.*
    Colin McCartney
    Colin McCartney

Témanyitás by Colin McCartney Vas. Jún. 30, 2013 9:39 pm

-Most komolyan André ez a kihallgatás maga volt a borzalom. Ilyet soha többet. Nem hiszem, el kitalálod legyek bent éjszaka ez őrültség.. Nem rég vizsgáztam megérdemlem én is a pihenést..*Fakad ki a fiú és lépkednek ki az egyik ajtóból. Nem éppen a legjobb a kedve hiszen túl van egy kihallgatáson és éppen veszekszik a felettesével. Nem egy jó arány. Ráadásul bent tartják éjszakára szóval.* - Ide figyelj én vagyok a felettesed azt teszed amit mondok. Ráadásul én most szépen haza megyek megnézem, hogy Kierával minden rendben van e, de nem sokára jövök vissza. Mire vissza jövök tedd rendbe az irodát, mert ez az idióta tönkre tett mindent.*Inti parancsra a férfi mire Colin morog egyet és a kezében lévő papírt levágja az egyik parancsnoka asztalára. Ahogy telnek a napok úgy gondolkodik el azon, hogy mikor éri el ezt a szintet. A profi szintet amikor ő parancsol másoknak. Ahogy az automatához indul kávéért megpillant egy ismerős lányt.* - Mi történt veled?*Szólal meg kicsit nyugodtabb hangon, de a veszekedést hallhatta Eliana. Mindig így veszekednek ha nem tetszik valami a srácnak. Egyébként meg semmi baja nincsen leszámítva a kék monoklit a kezénél amit nem rég szerzett a kihallgatás alatt.* - Minden rendben van?*Ahogy oda ér a lányhoz leguggol hozzá és bele néz a szemébe és ellenőrzi minden okés e.*
    Eliana De Lucia
    Eliana De Lucia

Témanyitás by Eliana De Lucia Vas. Jún. 30, 2013 9:54 pm

*Egy ideig a plafont nézi, majd behunyja a szemeit. *~ Nem volt valóság. Nem volt valóság.~* Ismételgeti magában, mikor egy ismerős hangot hall meg. Hallhatólag veszekedik valakivel. Elég dühösnek hallatszik a számára megnyugtató hang. *~ Colin. Akkor rendben van~* Egy férfi távozik az épületből. Ezt Lia a lépésekből gondolja. Fejét ismét normális helyzetbe hozza. Ekkor megjelenik Colin is. Látszik rajta, hogy nincs valami jó kedve, mégis kedvesen szól a lányhoz. Felőle érdeklődik, amit Lia csak valami távoli hangnak vél. Mintha víz alól hallaná Colin hangját. A fiú leguggol elé, és vizsgálni kezdi. Lia szemeiben még mindig a semmi tükröződik vissza, de most vegyül hozzá valamennyi megkönnyebbülés is. Eliana Colin kezére és az azon ékeskedő kék foltra néz, majd ismét a fiúra. Eszébe jutnak a vizsgán történtek. Az, hogy Colin a kezei között halt meg, és ő azt sem tudta ki tette, vagy miért. Akaratlanul is könnyek szöknek a szemébe. Nem törődik velük. Inkább a fiú karján lévő kék foltra mutat. Nem mond semmit. A bőrön lévő véraláfutást nézi, s valamiért az ötlik a fejébe, hogy még jó, hogy nem egy vérző seb.*
    Colin McCartney
    Colin McCartney

Témanyitás by Colin McCartney Vas. Jún. 30, 2013 10:02 pm

*Ahogy rápillant a lányra aggodalom tölti el. Nem érti mi történhetett vele, mert nagyon ki van bukva a lány, de bár tudná mi történhetett. Elképzelni sem tudja.. hiszen a szemébe néz mélyen és nem látja őt, hogy belülről. Nem tud gondolkozni ezen inkább fogja magát oda tol a lány mellé egy széket és átkarolja, hogy megnyugtassa. Vagy legalább is szóra bírja.* - Bogárka.. mi történt?*Kérdezi lágy hangon az ő kedve egyébként minden okés teljesen jó csak amikor veszekednek akkor nem, de hát hamar változik a hangulata.*-Gyere csinálok egy forró teát. Ne haragudj ha a suliba nem voltam bent, bent kell maradnom egész éjszaka, de te itt maradhatsz ha nem szeretnél egyedül. Ráadásul amúgy sem hagynálak egyedül ilyen állapotban amíg el nem mondod mi a baj..Liaaa..*Szólal meg ismételten a magyarázkodás után és felpattan ugye a székről a lány is ha fel áll akkor elindulnak a konyha felé, ahol csinál neki forró teát.*
    Eliana De Lucia
    Eliana De Lucia

Témanyitás by Eliana De Lucia Vas. Jún. 30, 2013 10:17 pm

*Nem tud reagálni Colin aggódó tekintetére. Valahogy nem érzi önmagát. Még a mai vizsgán sem volt önmaga. Amikor Colin mellé húz egy széket, és átöleli, melegséget érez. Valahogy megnyugszik, hogy legalább ezt még képes érzékelni. Letörli szeméből a könnyeket, majd bólint egyet. Egy forró tea valóban jól esne neki. Örül, hogy hallhatja Colin hangját, de valamiért aggódni kezd, hogy elveszíti őt. Azért követi a fiút a konyhába. Mikor odaérnek, Colin nekilát vizet forralni. Lia egy darabig nézi, majd közelebb lép hozzá, és hátulról átöleli a fiút.* - Ugye... Nem fogsz elhagyni engem... Nem... fogsz meghalni...* Mondja halkan, különválasztva néhány részt. A végén elcsuklik a hangja, és a könnyei ismét előtörnek. Annyira örül, hogy Colin itt van, és ez most nem csak illúzió. Ez a valóság, ahova vissza kell térnie. Ha minden vizsga után így magába zuhan, ne fogja sokáig bírni az akadémián. De amit ott látott. Minden kijátszottak ellene, amitől fél.* - Annyira féltem.
    Colin McCartney
    Colin McCartney

Témanyitás by Colin McCartney Vas. Jún. 30, 2013 10:29 pm

*Fogalma sincs mi történhetett a lánnyal egyszerűen elképzelni sem tudja azt, hogy mi rémíthette meg. Ha segíteni tudna már rég megtette volna.. Látja, hogy könnyezik, de így is átöleli és eléri azt, hogy oda bújjon hozzá és simogatja a hátát.Ez aztán jó kis este… *~Ha vissza jön André megverem~*Mérgelődik magában,de nem komolyan csak ő neki most más mellett lenne a helye. Elkezdi forralni a teát és a kávé helyett az is jó hiszen a fekete teában koffein is van. Nem látja a lányt ő most éppen azon gondolkodik mi van vele és készíti a teához tartozó dolgokat. Amikor átöleli halványan elmosolyodik és megfordulva ő a derekánál fogja meg. Szkeptikusan felvonja a szemöldökét még is milyen kérdés ez.* - Miért hagynálak el?*Tesz fel egy kérdést. Aztán a halálra még inkább elkezd gondolkodni.* - Mi történt veled?*Teszi fel ismételten aggódóan a kérdést és sóhajt.* - Meghalni biztos nem most fogok és elhagyni sem foglak. Buta lökött lány gyere ide..*Mondja és hagyja, hogy magához ölelje. Nagyon kikészülhetett valamitől, de még mindig nem tudja miért..* - Itt vagyok bármi is volt elmúlt. Itt vagyok és minden rendben van.*Feleli a srác és veszi a levegőt és ad egy puszit a feje búbjára.*
    Eliana De Lucia
    Eliana De Lucia

Témanyitás by Eliana De Lucia Vas. Jún. 30, 2013 10:50 pm

* A fiú szavai megnyugtatják, és örömmel töltik el. Ha Colin mellette marad, akkor nincsen semmi baj. Úgy érzi, kezd visszatérni önmagához. Legalább is valamennyire. Mikor a fiú már másodszorra teszi fel neki a kérdést, hogy mi történt vele, halkan felsóhajt. Colin biztosan nem nézné hülyének, ha elmesélné mit látott ő a mentálmágia vizsgán. Igaz megtudná, hogy mi a legnagyobb félelme. Végül úgy dönt, elmeséli neki, főleg miután Colin elmondja, hogy még nem tervez meghalni, és egy puszit is kap a feje búbjára.* - Tudod.. A mentálmágia vizsgán.. Biztos vagyok benne, hogy mindenki mást látott. Azt amitől a legjobban fél... Nos... Én egy kisvárosba kerültem.. Eleinte minden rendben volt, aztán megláttam apát...* ennél a résznél egy kicsit elgondolkodik, hogy vajon említette-e Colinnak korábban az édesapját és a bátyját.* - Azt hiszem erről még nem beszéltem neked. Azóta nem láttam, hogy valami elrabolt otthonról, és azután ilyen lettem. Ő, de főként a bátyám vigyáztak rám, és neveltek fel. Mindent nekik köszönhetek, de aztán minden megváltozott. Mindenesetre most ott állt,  nem is olyan messze tőlem. Nem tudtam megmozdulni. Aztán jöttek azok a vámpírok... * Igazából elég egyértelmű, miért voltak a történetben vámpírok. A faj, melyet Lia utál, és egyben fél is tőlük.* - És... És a bátyám segíteni akart.. Aztán szem elől vesztettem őket. És végül csak a földre hulló holttestüket láttam, amint néhány vámpír elégedetten lakmározik a vérükből. Oda akartam menni, de megjelentél te. Átöleltél, hogy ne menjek oda, aztán... *Megint megcsuklik a hangja. Nyel egy nagyot, majd folytatja.* - Aztán átöleltél. Azt hittem vége, de.. Valaki leszúrt, és a véred a vállamra folyt. Összeestél. Már te sem maradtál meg nekem. A karjaim közt haltál meg. *Ismét könnyezni kezdett, amit gyorsan le is törölt.* - Elájultam. Másnap mindez megismétlődött. Akármit csináltam, mindig ugyanúgy végződött minden. Nem tudom hány nap telt el így, de én nem bírtam tovább. ÉS hiába nem volt valós, én... Azt hiszem te is tudod.* Fejezi be végül a mondandóját, és méginkább a fiúhoz bújik.*

//Fagy//
    Colin McCartney
    Colin McCartney

Témanyitás by Colin McCartney Kedd Júl. 02, 2013 8:20 pm

*Ahogyan beszél, a lányhoz igyekszik őt minél jobban megnyugtatni. Nem tudja pontosan mi történt.. nem tudja pontosan milyen sokk érhette a lányt és természetesen azt sem tudja, hogy mivel nyugtassa le. Végül is ő ebben most kéne felelős legyen megpróbálja kérdezni és végig néz rajta. * - Héé cssss… nyugalom..*Simogatja a hátát a lánynak és igyekszik lenyugtatni. Ő haladékot kért a vizsgánál hiszen ő neki dolgoznia kell..* - Csak azt érték el, hogy érzelmileg legyengülj.. hé az egy kitalált dolog volt.*Fogja meg a két kezét és rápillant a lányra és elmosolyodik.* -Itt nálam biztonságban vagy. Nem fog semmi elvinni téged.*Mondja a srác és ahogy végig hallgatja sajnálja ám a lányt. Annyira sajnálja, hogy nem tudja mihez kezdjen.. legszívesebben megmondaná Andrénak, hogy d***ja fel az éjszakát a fenekébe, mert ő neki fontos dolog van, de a karrierje is fontos.. a lány is.* - próbálj megnyugodni, gyere ide..*Közben a tea is készül és megnyugtatja a lányt. Sajnálja ami vele történt látja ám, hogy zaklatott, de sóhajt egyet és nem tudja mihez kezdjen.. hagyja, hogy hozzá bújjanak simítja a hátát és nem engedi el. Még vissza az iskolába sem.* - itt maradsz velem az éjszaka.. nem foglak elhagyni, hé becsaptalak én téged?*Teszi fel a kérdést és rápillant a lányra az ölelésből és végig simít az arcán.* - Biztonságban vagy e felöl semmi kétségem nem lehet..*Mondja a lánynak és ahogy a víz felforralt gyorsan megfordul és készíti is az angyal a vizet.* - Ha szeretnéd körbe vezethetlek..*Válaszolja téma elterelésként, de hát muszáj valamivel elterelje a lány gondolatát.*
    Eliana De Lucia
    Eliana De Lucia

Témanyitás by Eliana De Lucia Kedd Júl. 02, 2013 8:37 pm

*Igazából megkönnyebbültnek érzi magát, hogy elmondhatta Colinnak a dolgot. Tudja, hogy a fiúnak igaza van. Ez az egész dolog csak arra volt, hogy megtörjék őket, hátha elbuknak. Az, ami ott történt nem volt valós. A való életben minden ugyanúgy ment tovább. Ezt a vizsga végeztével saját szemével is látta. Csak ő esett hirtelen depresszióba. De ennek véget kell vetni. Tessék. Colin is itt van. A hátsimogatás jól esik neki. A fiú lágy érintése a gerincétől indulva, s az egész testében szétterjedve melegséggel tölti el. Aztán mikor a fiú azt mondja, hogy itt marad, és megkérdi, becsapta-e valaha, Lia hátrébb lép tőle, s gyerekesen megdörzsöli a szemét, majd elmosolyodik.* - Nem. Még nem csaptál be. Csak bunkó voltál. Amit még mindig nehéz elhinni, azt nézve, ahogyan mostanában viselkedsz. De... Biztos nem lesz baj, ha itt maradok?* Kérdezi aggódva. Hallotta, hogy a másik férfi azt mondta, hogy később visszajön, és nem szeretné, ha Colin miatta bajba kerülne. Ezek után Colin a tea előkészítésével kezd foglalkozni. Lia csendesen nézi a fiút. Úgy érzi szerencsés, hogy megismerhette, és valóban ez a colin az igazi, még ha néha kicsit egoista is. Ezen a gondolaton ismét mosolyognia kell.* - Szívesen körbenéznék. És... Szeretnék segíteni a takarításban is. Ha jól hallottam, ezt a feladatot kaptad.* Feleli óvatosan. Határozottabban nyugodtabbnak érzi magát. Az életkedve is visszatért.* - És Colin. Köszönöm.* Teszi még hozzá egy aranyos mosoly kíséretében, melyben ha elég szemfüles az illető, fellelhető egy bizonyos szintű kacérság is.*
    Colin McCartney
    Colin McCartney

Témanyitás by Colin McCartney Kedd Júl. 02, 2013 9:12 pm

*Csinálja a teát és el vannak ők amikor Eliana mesélni kezd igen megrázza ami történt a lánnyal és igyekszik őt megnyugtatni. Beszél is hozzá és r is néz simogatja az arcát és most jól esik vele lenni. Nem kell ám félteni a srácot ő aztán meg tudja védeni magát. Aztán fel ajánlja a fiú körbe vezeti el is indulnak valamerre.. a takarításra felnevet.* - Nem hiszem, hogy te vért szeretnél takarítani.. *Kuncogok fel és igen ebben teljesen igaza van. Aztán, hogy mi történik egész este az már a többieken múlik. Persze meg Andrén, de a férfi valószínű nem hagyja elmenni a lányt így maradhat a nyomozóirodában.*

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Csüt. Nov. 21, 2024 4:38 pm