Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Hátsó kert

  Michael
  Michael
  .::Felvilági::.
  .::Felvilági::.

  Hátsó kert Empty Hátsó kert

  Témanyitás by Michael on Csüt. Nov. 01, 2012 11:59 am

  Kilépve a csarnokból egy, az első kert szépségével majdhogynem felérő helyet találhatunk. Itt azonban sokkal nagyobb a nyugalom, sosincs akkora tömeg, mint ott vagy a csarnokban. Természetesen ide is mindenki nyugodtan kijöhet, és érdemes is: a kört formázó virágágyások kellemes illatot árasztanak magukból, tekintve, hogy mindig virágzik valami, és a vonal mentén, amit az ágyások húznak, az első kerthez hasonlóan padok találhatóak. A hely természetesen jóval kisebb mint elülső társa, hiszen a kapun kilépve az egészet belátni. A kör közepén egy magas, ősöreg tölgyfa található, körülötte szintén pár paddal, továbbhaladva pedig, ahol a virágok alkotta kör megszakad, egy kis szikla áll, amiből vidám csobogással egy kis vízesés fakad. Ennek vize iható, és nagyon finom, így nyugodtan akár bele is lehet kóstolni. Ezen kívül csak egy helyen szakad meg a kör, ahol is egy kis, kövezett ösvény indul meg a Hősök udvara felé.


  _________________
  Minden megfagyott, megkeményedett, szenvedő szív felolvad egyszer. Michael arkangyal újra önmaga, noha nagyon sokat változott az elmúlt több mint húsz év folyamán. Michael Cobbnak lenni sok mindenre megtanította, amit korábban nem tudott, nem értett, vagy amivel egész egyszerűen nem foglalkozott. Emberibb lett, megértőbb, bár talán épp emiatt az embersége miatt valamivel sebezhetőbb. De nem bánja: úgy érzi, megérte, mert az, amije most van, egy igazi család, soha nem lehetett volna az övé korábban.

  Rebecca Taylor (és Darioth) hercege és Lizzie nevelőapja

   Pontos idő: Szer. Feb. 19, 2020 3:53 pm