Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Első kert

  Anonymous
  Vendég
  Vendég

  Első kert Empty Első kert

  Témanyitás by Vendég on Csüt. Nov. 01, 2012 11:17 am

  Az Est Pax Spatium-tól északra, egy hatalmas kövezett út vezet a palota felé. Az úton bármikor összefuthatsz egy-két régi ismerőssel, hiszen a palota bizonyos területeire bárkinek szabad a belépés. Amikor az út mentén az épületeket fák, majd bokrok váltják fel, akkor az élesszeműek egy gyönyörű, kovácsoltvas kaput, ami elválasztja a vadont a Mindenható udvarától. Közelebb érve a kapuhoz azt is észre lehet venni, hogy a két oldalán egy-egy talpig páncélba bújt, szárnyait büszkén kitáró, kezükben szeráfpengéket tartó angyalszobor strázsál. A szobrok különlegessége az, hogy aki ártó szándékkal érkezne a palotába, azt azonnal kizárják. A Mindenható ezeket a szobrokat Lucifer árulása után helyezte ide, de csak az arkangyalok tudnak róla, hogy pontosan mi célból kerültek ide. A többi mennybélinek elég annyit feltételeznie, hogy csupán díszítő elemek.
  A kapu túloldalán egy hatalmas, virágokkal, bokrokkal teli kert terül el. Rengetegen dolgoznak azon, hogy a növények semmiben ne szenvedjenek hiányt, és szinte havonta más és más elrendezések, formák találhatóak a kertben. Az egyetlen állandó dolog a középen terpeszkedő három hatalmas szökőkút, amin különféle szentek tenyeréből bukkan elő a víz. A szökőkutaknak különösen az angyalgyerekek örülnek, ugyanis nyugodtan játszadozhatnak a vízzel anélkül, hogy bármi bajuk esne. Persze, a kis ösvények mentén jó pár pad is található, így az idősebbek azokon ücsörögve romantikázhatnak, vagy épp figyelhetik a rakoncátlan gyerkőcöket. Ha valaki nagyon messzire csatangol, akkor egy kis, kiépített labirintusra bukkanhat, ahová, ha bemerészkedik valaki, akkor egyedül kell kijutnia onnan. Az első kertben egyébként állandó a madárcsivitelés és a tömérdek virág miatt kellemes illatok terjengnek a levegőben. A Mennynek talán ez az egyik legforgalmasabb helye, itt talán csak éjszaka fordul elő, hogy nyugalmas esti sétát lehet tenni anélkül, hogy ne fuss bele ismerősökbe.


   Pontos idő: Szer. Feb. 19, 2020 3:53 pm