Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Amfiteátrum

  Michael
  Michael
  .::Felvilági::.
  .::Felvilági::.

  Amfiteátrum Empty Amfiteátrum

  Témanyitás by Michael on Csüt. Nov. 01, 2012 1:35 pm

  Az arkangyalok lakosztályának előteréből vezet le a lépcső az amfiteátrumba. Elég hosszú lépcső, meg kell hagyni, ugyanis a kert a földszint magasságában helyezkedik el. Az aljába érve egy nyugodt, csendes kis szigetre érkezünk, hiszen csak az tudja, hogy hol a bejárat, aki járt már fent az arkangyaloknál. Maguk a főangyalok is gyakran lelátogatnak ide, elvégre közel van, kézenfekvő kikapcsolódási lehetőség. A hely hasonlít az első és hátsó kertre: virágágyások, mindenféle színes növénnyel, bokrok, fák, valamint középen egy kis szökőkút van itt. Természetesen a padok és a kis lugas sem hiányozhat, aminek oszlopait már benőtték a futónövények. Ennek a belső részén egy kis kőpárkány van, ahová szintén le lehet ülni. Minden oldalról falak veszik körbe, egyetlen bejárata a lépcső, valamint – mint minden valamire való amfiteátrumnak – nincs teteje, így esténként még csillagnézésre is alkalmas a hely.


  _________________
  Minden megfagyott, megkeményedett, szenvedő szív felolvad egyszer. Michael arkangyal újra önmaga, noha nagyon sokat változott az elmúlt több mint húsz év folyamán. Michael Cobbnak lenni sok mindenre megtanította, amit korábban nem tudott, nem értett, vagy amivel egész egyszerűen nem foglalkozott. Emberibb lett, megértőbb, bár talán épp emiatt az embersége miatt valamivel sebezhetőbb. De nem bánja: úgy érzi, megérte, mert az, amije most van, egy igazi család, soha nem lehetett volna az övé korábban.

  Rebecca Taylor (és Darioth) hercege és Lizzie nevelőapja

   Pontos idő: Szer. Feb. 19, 2020 12:23 pm