Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  A pokol tornáca és kapuja

  Lucifer
  Lucifer
  .::Sátán::.
  .::Sátán::.

  A pokol tornáca és kapuja Empty A pokol tornáca és kapuja

  Témanyitás by Lucifer on Szomb. Szept. 29, 2012 11:34 pm

  Ahogyan közeledsz a kapuhoz, egyre sötétebb lesz, és mire elérsz idáig, éjszakai feketeség borul mindenre, kénköves, rémisztő füst kereng mindenhol, jelezve, hogy megérkeztél az Alvilág birodalmának kapujához. A monumentális, fekete átjáró mögül tűz narancsos-vöröses fénye ragyog ki, megtörve a sötétséget, de semmivel nem teszi barátságosabbá a helyet. A kapu előtt sírok vannak, meg mozgó csontvázak, némelyiken még van hús is, elég morbid látvány. Félig-meddig zombik, azonban senkinek nem kell tartania attól, hogy ilyen sorsra jut: ezek itt nem tényleges halottak, csak Lucifer játékszerei.

  A pokol tornáca és kapuja 23-min3meretben


  _________________
  A Gonosz. A Sátán. A Kísértő. Lucifernek millió neve van, a világ minden vallása ismeri, mint a Pokol vezérét. De sokan elfeledkeznek arról, hogy ő nem csak úgy lett, hogy nem csak úgy volt odalent mindig: egészen máshonnan indult. A név, amely igazán illik rá a Bukott. A Sötétséget talán nem kell bemutatni: hideg és elérhetetlen uralkodó, akinek hatalma van a világ legtöbb dolga felett. Persze időnként be kell ismernie, hogy Ő képes felülírni a terveit, mégis, ijesztően sokszor van ereje felülkerekedni a gyenge szíveken. Halandó, jól vigyázz, mert csapdájába zuhansz...!

  Maga a sátán... Rebecca Taylor kezei között.

   Pontos idő: Pént. Ápr. 03, 2020 12:51 pm