Fyron Akadémia

Vámpírok, vérfarkasok, angyalok, démonok, emberek, lidércek, nimfák, nekromanták, nixék és valanok... Szövetségek, harcok. Légy részese ennek a kalandnak, ahol Te döntöd el, melyik oldalon állsz!


Az oldal bezárt. Régi tagok: nyugodtan játszhattok itt, néha mi is fogunk, de magát az oldalt nem visszük tovább aktívan.

  Fegyvertár

  Lucien du Bois
  Lucien du Bois
  .::Diák::.
  .::Diák::.

  Fegyvertár Empty Fegyvertár

  Témanyitás by Lucien du Bois on Hétf. Jan. 02, 2012 12:51 am

  A második emeleten található Raphael Walsworth birodalma – a fegyvertár. Egy kétszárnyú, szürke színű nehéz faajtó zárja el a kíváncsi szemek elől a lidérc fegyvereit. Ráadásul a biztonsági óvintézkedések is kiválóak. Csupán az ajtón van huszonegy zár plusz-mínusz a védőbűbájok. Betörni teljességgel lehetetlen ide, mert arról a lidérc férfi egyből értesül ráadásul 4 óránként ellenőrzi, hogy minden rendben van-e. Tehát Raphael jelenléte nélkül látogathatatlan ez a hely, kivéve ha nem felejti nyitva a fegyvertárat, de az sosem fordul elő. Szóval, ha tudni szeretnéd mi rejtőzik odabent akkor csakis a páncélos árnnyal léphetsz be ide. Viszont ha sikerült átlépni a küszöböt meglepő látvány tárul a diákok szeme elé. Nem is egy raktár, hanem egy csarnok van odabent. A falakon, a földön különféle fegyverek vannak erősítve. Természetesen páncélok és pajzsok is találhatóak itt. Minden nagyon régi, mindegyik fegyvernek külön története van és a fegyvertáros jóvoltából az ember azt hiheti, hogy vadonatúj pengéket lát maga előtt. Walsworth úr ugyanis kissé tisztaságmániás, ezért napi szinten háromszor biztosan takarít itt. Ezen a helyen minden harceszköz megtalálható, de csak keveseknek adatik meg, hogy az iskolai készlet ezen részéből szerezzenek fegyvert. Egyébiránt félhomály uralkodik bent, mert az ablakokat fekete bársony függönyök takarják el így csupán néhány fáklya és csillár szolgáltat fényt Raphael világában.

  A lidérc egyébként szívesen fogad itt vendégeket, ha nem morzsáznak, nem nyúlnak semmihez és jóformán csak beszélgetni jönnek ide.
  Megalkotta: Tyla Perathon


  _________________
  Lucien elveszett gyermekként, apja után kutatva érkezett a Fyron Akadémiára, de itt tartózkodása messze nem ezért vált tartóssá: a hős lidércben egy pillanatig sem csalódott, hiszen világ életében gyűlölte őt... halálhírének hallatán azonban képessé vált megbocsátani neki. Életén és céljain ez nem igazán változtatott: továbbra is az írás a legfőbb szenvedélye, továbbra is Ed az egyetlen ember, aki igazán közel képes férkőzni hozzá, és továbbra is szorgalmasan végzi tanulmányait az Akadémián.

  Rebecca Taylor fél-lidérce

   Pontos idő: Szer. Ápr. 08, 2020 4:18 pm